Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Noinfo (törölt)

0 bejegyzést írt és 125 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megelégelték, hogy itt-ott már Budapesten is felbukkant néhány magas bicikli: a Közlekedéstudományi Egyesület jópofa, de ön- és közveszélyes játéknak minősítette a szerkezeteket. A társaság levelét közöljük: „Egy új, Amerikából származó extrém kerékpár használata…..
Péceli Gabi pazarul beállította a futóművet A Cougar majdnem kész, és erről nemrégiben kaptam egy papírt is a Vas megyei rendőrkapitányságtól: 70 helyett 97 km/h-val mentem vele az M1-M7 közös bevezetőjén. Nem emlékszem konkrétan a helyre, hogy arrafelé hol a francban van 70-es…..
Az EMPAMO rendszeres időközönként előáll valamilyen nagyszabású javaslatcsomaggal, hogy az utcákon megvédje a különféle közlekedő csoportok okozta fenyegető veszélytől az autósokat. A szervezet megint akcióba lépett, és az Autósok Szövetségével javaslatokat adott be a…..
Noinfo (törölt) 2012.06.20 14:09:15
@fghjk: Van.Úgy hívják induktív hurok, sok helyen van, hogy csak akkor vált lámpa, ha autó áll ott.
Alig használt mosogatógépünk garanciaidő után két hónappal bedöglött. Míg a szerelőt, vártuk, volt időnk elmélkedni azon, hogy vajon mi éri meg jobban: kézzel mosogatni vagy mosogatógéppel? A kellemetlen mosogatós napokból így lettek féltudományos, kézzel mosogatós…..
Igen komoly videóval lepi meg az embert az ESET. A vírusirtók és biztonsági szoftverek mesteri készítője adott a terminátor hangulatnak: a vírusirtó 5. kiadása nem csak szkennel és karanténba helyez, hanem egyenesen az alvilág legalsó szférájáig rúgja vissza a rosszakaratú…..
A Ténytár is elemezte, hogy a vártnál kisebb gazdasági növekedés és az egykulcsos adó bevezetése miatt kieső adóbevételek miatt komoly megszorításokra kiigazításokra lehet számítani. Bár ennek mértéke 2012-ben lesz jelentősebb, már az idei problémák kezelése érdekében is…..
Noinfo (törölt) 2011.09.09 13:46:06
@Asztalos Gábor 2: Nem csak a végterméket kell szállítani, kenyér esetén a vetőmagtól kezdve a traktoron át a búza, malom, tojás, só mindent szállítanak. Az a sok kicsi pedig sokra megy.
 "Decemberben moziba kerül az első, állami támogatás nélkül készített, független magyar SF-játékfilm, a Sorsvonalak." - írtuk még 2009 októberében, a Hatvani Balázs rendező-producerrel készített interjú bevezetőjeként. A Sorsvonalak sajnos azóta sem készült…..
Nem akarok képmutató lenni és azt állítani: egetrengetően nagy és jelentős különbség lenne egy euro4-es és egy - az idei év januárjától személyautókra kötelező - euro5-ös motor kibocsátása között. Sőt, továbbra is meggyőződésem: többet tesz a környezetéért az, aki…..
Tegnap valamelyik kertv híradójában láttam nyilatkozni a West Balkán-tragédia kapcsán az illetékes terézvárosi fideszes polgármestert. Hassay Zsófia elmondta az önkormányzat tudott arról, hogy West Balkán körül problémák vannak. Nincsen neki meg az engedélye, csak 10 óráig…..
Elöntötte az agyamat a szar. Volt már ilyen, és lesz is még. Ilyenkor megengedem magamnak a demagógia luxusát, és bizony a heves kurvaanyázást is. Érzékeny lelkűek és gyomrúak ugorjanak. Tényleg. Foglalkoztam már itt a gyeremekvédelemmel, és annak hiányosságaival. De mi van…..
Belsőség Minden napra új gumit! 2010.12.08 07:30:00
Rettegők, stréberek, buzgó mócsingok, rohanjatok téligumiért, különben biztos halál vár rátok. Mindenki más hallgasson a józan eszére. Vélemények az azonos című írásunkról...
A dízel chiptuning iparággá fejlődött, de vajon mi lesz a vége, tüdőrák vagy szétrobbant motorblokk? Ha okosan csináljuk talán egyik sem. Vélemények az azonos című írásunkról...
Noinfo (törölt) 2010.12.03 09:39:55
@gyvy: Láttam márolat, hogy az üzletkötő emlegette az okosban beszerelt sufni xenont, aztán meg ment a sírás, amikor a rendőr elvette a forgalmit. Pedig az üzletkötő hogy megmondta, hogy milyen tuti lesz. Ugyanez a helyzet itt. Ő mond minden tuti, aztán amikor viszed leszakadt kuplunggal, meg kipurcant turbóval, akkor majd jól megmondják neked, hogy ezek kopó-fogyó cuccok és nincs rá garancia.
Noinfo (törölt) 2010.12.03 09:41:52
@EzVan:): Dizelben nincs pillangószelep. A keverék minőségét szabályozzák a nagy légfelesleghez adagolt dizel mennyiségével.
Nagyon régen még legendás volt a Gundel, jó ideje már nem az. Hogy mi lehet egy patinás márka szétrohadásának az oka, az gyönyörűen látszik Péter példáján. Olvasónk barátja a Gundelhez tartozó, azzal szomszédos Bagolyvár étteremben evett, majd jattolás után jött rá a…..
Noinfo (törölt) 2010.10.18 14:08:16
@Szelid sunmalac-Elmeny designer: A világ kulturált részén úgy működik, hogy belerakok pénzt, majd a pincér visszahozza a pontosan kiszámolt visszajárót. Majd ebből annyit hagyok, amennyit jónak látok. Tőlem kérdezte már meg itthon pincér, hogy miért ücsörgök még, és meglepődött, amiko rközoltem vele, hogy a visszajáróért.
...bizony neki tud keseredni. Ennek is köszönhető, hogy hozzánk fordult Bence, hátha tudunk segíteni a bajban. Fontos, hogy a pöcök olyan peckesen álljon, mint új korában. Bár kisautódoktor szolgálatásunk (még) nincsen, természetesen igyekeztünk használható tanácsokkal…..
Noinfo (törölt) 2010.09.07 15:27:00
A legjobb megoldás, ha mindig ugyanott van, így nem kell keresni. Zhichuan Tang megoldása, a V-tape névre hallgató tekercs egyszerű, mint egy teniszütő, ráadásul működik is: csak egy kicsit kell ferdén húzni a végén és az egyébként láthatatlan csík ott lesz, a kis bevágás…..
Fogyik a magyar!3. rész Az elmúlt hetekben a hazai sajtóban rendkívüli visszhangot váltott ki a hazai népességfogyás legújabb adata, amely szerint az idén tízmillió alá csökken nemzetünk lélekszáma. A most következő sorozatban a népességcsökkenés megfékezésére teszek…..
Azért adóztatják meg a bankokat, amiért a bankrabló is bankokat rabol: mert ott van a pénz. Közgadaságilag ez egy rossz, politikailag viszont jó, népszerű ötlet. (Fotó: Daniel Hambury/EPA) Terjed a bankadó szerte a világban. Néhány éven belül nem nagyon lesz olyan fejlett…..
Subba Subba Életvezetés: Facepalm 2010.06.30 15:05:00
..
Noinfo (törölt) 2010.07.01 10:41:04
@Bárzongorista: A taxisokra ugyanez vonatkozik. Ők is nagyrészt úgy gondolják, hogy nekik mindent szabad. Annyiban rosszabbak a bicajosoknál, hogy másfél tonna vassal járnak, és rádión bármikor hívnak 15 hamis tanút, ha valami gubancot csinálnak. Majd ezt megírjuk, ha taxis viszi a gyerekét a tetőre szigszalagozva.

Ugyanis a dolgok ott kezdődnek, hogy aki úgy érzi, hogy bizonyos szabályok rá nem vonatkoznak, az egy idő után már úgy fogja gondolni, hogy semmilyen szabály nem vonatkozik rá. A bicajfutárok egy szép példája ennek. Ha egy nagy emberük a fenti videót büszkén mutogatja, akkor nehéz küzdeni az ellen, hogy szembe a forgalommal, meg minden piroson át legyen a teljes társaság alapmentalitása.
Noinfo (törölt) 2010.07.01 10:55:30
@dmm: Nem, az az irónia és a nyomatékosítás volt. Majd ha lesz videó arról, hogy kivasalom, akkor lehet reklamálni.
Volt nekem egy postom múlt héten a Citroennel kapcsolatban. Fejtegetni próbáltam a formát és a jelleget, de akkor – hirtelen elkövetett merénylet hevében – kicsit szegényesre jött a magyarázat. Sokat gondolkodtam azon, hogyan is lehet szofisztikáltabban kifejezni a…..
Jól rémlett nekem Laci levelének olvasása közben, hogy valahol én láttam már valami hasonló szörnyűlködést és valóban. Nagyjából másfél éve a Homár is megénekelte a témát, de természetesen azóta sem változott semmi az ügyben. EU tagországokon kívül sok helyen szükség…..
Noinfo (törölt) 2010.06.02 15:36:40
@lyken: Dehogynem, számtalanszor béreltem kint magyar jogsival. Nem csak a kártyással, még a régi papírral is. Az érdekelte őket, hogy van-e hitelkártyád. Na, anélkül nyista kocsibérlet.
A utóbbi hónapokban számtalanszor lehetett hallani, különösen is az első forduló után, hogy a „demokratikus erőknek” össze kell fogniuk a Jobbik ellen. Szokásához híven, ebben is az MSZP vitte a prímet. A mennyiséget tekintve alighanem megközelítjük a…..
Noinfo (törölt) 2010.05.04 11:00:18
Lehet, hogy kár volt a szabadkőműves Martinovics Ignácra és a pravoszláv Alekszandra Pavlovnára hallgatva bevezetni a piros-fehér zöldet? Maradtunk volna az Árpád-sávnál? Egy londoni bankár szerint legalábbis jobban jártunk volna. Zöld szászlósnak nincs kölcsön Véletlenül…..