Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Maleperado

4 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Maleperado élete Unalmas poszt 2009.10.20 18:46:29
Úgy döntöttem írok ide........elsősorban azért, mert elegem van a saját hülyeségemet hallgatni a fejemben. Az előző poszotot, hiába reménykednek olyan kurva sokan, nem fogom folytatni...egyrészt mert őszintén nem érdekel, másrészt mert.....őszintén nem érdekel(?). Már egy hete…..
A CW idei második újonca olyat robbantott a nézettségi listákon, hogy a fal adta a másikat, hiszen közel ötmillió nézőjével csatornacsúcsot állított fel: soha ennyien még nem voltak kíváncsiak egyetlen sorozatpremierre sem a The WB és a UPN házasságából született csatornán,…..
Maleperado 2009.09.27 15:14:06
@belabenyo: Na ja, azért kiváncsi lennék, mit szólna Lestat, ha meglátná miféle korcs mézes szírupos, balta tekintetű, töketlenek váltják le. De komolyan, ez a jövő tini generáció?...A sorozattal kapcsolatban pedig: Most komolyan gyerekek, HONNAN A F**BÓL JÖN A KÖD?? Magukból árasztják a vámpír boy-ok? Vagy vér ivás közben fingadoznak?
Ahogy említettem, több mint 200 beadvány érkezett, ezekből választottam ki 12 olyan jelöltet, amely szerintem a legjobb pólóminták. Előre leszögezném, hogy voltak még kifejezetten jó minták, amelyek talán még jobbak is, mint egyes póló, ami itt van. De sajnos azok mint pólók…..
..
Maleperado 2009.08.06 13:22:20
@freddyD: Igen szerintem is túl sok volt már, persze el lehet nézni a szerencsétlenkedésüket egy darabig, néha még vicces is (lásd: Critic vs Nerd), de ne erről szóljon az egész rész. Volt kb 2-3 perc amikor valóban a játékkal foglalkozott. Na mindegy nekem legalábbis ez bizonyult a leggyengébb résznek. (közvetlenül az anno 2 évvel ezelötti Bugs Bunny rész elött) :) Na de, köveztkező biztos jobb lesz (mint pl: a vámpíros)
Valami igen komollyal akartam folytatni, ennyi idő távlatával, de inkább későbbre hagyom az üres okoskodásokat. Inkább lássunk néhány nemzetenkénti sztereotípiát. (Kihangsúlyozom, nem valósak, pusztán üres előítéletek.) Olasz (avagy: Excuse, Excuse ) Megállás nélkül…..
Hm....Pár perce még annyi minden a fejembe volt, amiről írhadtam volna, és most üresség. Elméletileg a boldog életről, és a kitartásról akartam írni (azt hiszem), de úgy gondoltam, egy másik téma jelenleg jobban tud foglalkoztatni. Ez pedig a magyarság.Nem igen…..
Üdv mindenkinek.Bevallom elég új ez a dolog nekem de igyekszek majd idővel hozzá szokni. Nem igazán, hiszek benne hogy valaha is elolvassa bárki is, vagy, hogy egyáltalán folytatni fogom, de minden esetre elkezdeni elkezdem, mert már így is dúrván 1 évet halasztottam vele. A…..