Regisztráció Blogot indítok
Adatok
barolo

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A csattanás a legváratlanabb pillanatban jöhet: ennek a majdnem új, E-osztályos Mercedesnek az utasa és sofőrje sem számított rá, hogy a főúton bármi is nekik ütközhetne. Aztán az egyik kereszteződésben egy külföldi Vito vezetője nem vette észre az elsőbbségi viszonyokat…..
barolo 2009.03.19 21:51:47
@Moodshooter:
én sem viszem többet az autóimat a magyarországi Mercedes szervízekbe lakatos munkákra! Csemegék:

-A Klasse szélvédőcsere a budapesti szervízben: tetőn a festéket a kivágáskor alapozóig karcolták; A gyári alsó távolságtartók kihagyása; A oszlop üvegragasztóval összekenve, fél napig políroztam; és végül 1 CD ellopása!! Felemeltem a szavam, miután a következő válasz: van itt drágább autó is és a tulajok nem panaszkodnak!

-éves inspekció a solymári szervízben:
az üzletvezető a munkafelvétel alatt beszélget a másik pultnál, felvettünk egy új fényezőt, akinek siralmas a munkája, eddig 2 munkát nem vettek át azon ahéten, mert sufnifestést készített tele porszemekkel. Miután észreveszik, hogy hallom a beszélgetést, elhallgatnak.

A magyarországi Mercedes Szervízek teljesítményéről utcát nem fognak elnevezni az biztos!

Ez év januárja: C Klasse szélvédőcseréje Németországban. Karcmentes javítás gyári távolságtartók beépítve. Az ár 30%-kal olcsóbb a pesti áraktól még a magas árfolyammal számolva is. És végül bármikor örömmel várnak.
Az üvegcsere alatt épp kész volt egy javított A Klasse amit fújtak ezüst színben. Hibátlan volt, nem volt színeltérés, lehet így is festeni. Magyarországon az ezüst autóknál a bevett szokás, hogy a következő elemet is be kell ködölniük hogy szé legyen.
Itthon csak így megy.