Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dei

3 bejegyzést írt és 95 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
kiski Reinkarnáció 2017.09.09 17:20:06
Nekiálltam elolvasni Náray Tamás regényét. Ööm és bódottá: nem végleg halt meg Szilvási Lajos! Update: Kiolvastam. Megkövetem Szilvási művész urat...
kiski Sófogó és Borbíró 2017.06.05 19:00:30
Sófogó Katinka Járja lepketáncát szédítő melegben Sófogó Katinka künn a tarka réten, perdül egyet jobbra, aztán balra lebben, kívánatos vágyás barna, szép szemében...
dei 2017.06.07 06:28:16
Arról, hogy meghalok, önmagában nem kéne írnom, hiszen egyrészt mindenki meghal, másrészt annak sincs hírértéke, hogy a „mindenki”-be én is beletartozom – ezzel kb. óvodás korom óta tisztában vagyok. Keresztény koromban mindennap imádkoztam „a jó halál kegyelméért”; ez komplex fogalom, amelybe…..
csapongások utánzat 2011.06.19 21:04:26
Ne dicsérd a napod, míg este nem lesz,s estéd sem, míg az éj nem jön el!Hallgass éjszakádról, míg szét nem űzi ködjeit a reggel,halgass és várd, mit szól a nap!..
csapongások félelem 2011.06.09 20:33:00
Frissen fonja a fény elé hálóját, Röptében ragadja a falatot, A lágy sellő gondolatot, A félelem...
csapongások Siessünk, szeretni 2011.06.06 09:17:15
"Siessünk szeretni az embereket, oly hamar mennek el közülünk"s csak üres cipők és néma telefonok maradnak utánuk,meg néhány más, fölösleges dolog..
dei 2011.06.06 10:20:45
Árokásó Top100 Kornis Mihály 2008.07.12 14:25:00
Kornis Mihály íróról sok mindent lehet tudni. Amit ő maga tart fontosnak elmondani saját magáról, az ott van a honlapján, amit pedig valami oknál fogva nem (vagy kevésbé) tart fontosnak közölni olvasóival, az némi guglizással könnyen megtalálható. K. gyakran idézett pièce de…..
Breaking news! Napok óta azon gondolkozom, hogy fog engem (és minket) rávenni a kormány, hogy hagyjam ott a fenébe a magánnyugdíjpénztáramat, és térjek vissza a langyos lábvíz állami rendszerbe. A megoldás megszületetett, nem kicsit basz oda: "Elveszíti jogosultságát az…..
Várható volt, hogy Mark Zuckerberg ma jelenti be a Facebook új, "modern üzenetkezelő rendszerét", a Facebook Messages-t. Váltig állítja, hogy nem email-szolgáltatásról van szó - inkább a formátum megújulásáról. Régi kedvencünk új köntösben.   Mi a különbség…..
A Human Rights First amerikai emberijogi szervezet 2010-es díját megosztva kapta meg Mohácsi Viktória magyar romajogi aktivista, volt liberális európai parlamenti képviselő és Julius Kaggwa ugandai melegjogi aktivista. A Human Rights indoklás szerint "Julius és Viktória bátor…..
Aki olvassa ezt a blogot, tudja, hogy az elmúlt időszakban mennyi kritikát kaptam azért, mert nem voltam hajlandó a demokrácia lényegi és a korábbiaktól minőségileg eltérő korlátozását látni a Fidesz döntéseiben. Az, hogy valami személyesen nem tetszik, még automatikusan nem…..
  Először is, egy jóízű ásítás.   Aztán: megszámlálhatatlan alkalommal foglalkoztunk mi már Magyarország nemzetközi megítélésével, sajtójával, különös tekintettel a két évtized alatt szépen kicsiszolódott riadóláncra a budapesti intellektuálisoktól a berlini…..
A Fideszt burkoltan rasszizmussal vádolók zavartan hallgatnak, jobboldali hangadók köpni-nyelni nem tudnak, a Jobbik pedig Fidesz-Lungodrom kormányt emleget. Az utóbbi években megszokhattuk, hogy a cigánysággal kapcsolatos bármilyen esemény vagy megszólalás azonnal óriási…..
Igazi kommunikációs fenomén Pajor-Gyulai László, a megújult Csányi-válogatott kommunikációs igazgatója. Ez a rokonszenves fickó a szurkolókat hibáztatta, amiért a rendezők sorozatos hibái miatt több ezren fél órával meccskezdés után jutottak be a stadionba. A nyegle és…..
w A pesti vicc 2010.08.24 10:00:00
Bajban van az én hazám. Budapestet elhagyja vőlegénye, vagy kicsoda is volt ez az ember, Demszky Gábor; legyen mondjuk a Significant Other. Ötször választotta meg a város népe, ebből négyszer újra, ezen belül egyszer egy hónappal az őszödi botrány után. Pedig sohasem volt…..
A kopogtatócédulákat mától postázzák, szóval hivatalosan is elkezdődött az önkormányzati választások kampánya. Ennek kapcsán arra gondoltam, hogy végigveszem a főpolgármester-jelölteket: kire miért érdemes, és miért nem érdemes szavazni? A versenyzők szerepe elég…..
Kerék-Bárczy Szabolcs, Stumpf István volt kabinetfőnöke szerint Stumpf alkalmatlan alkotmánybírónak, ráadásul hazudik jogi tanulmányairól is. (Stumpf MSZMP-tagsága mellett a Hazafias Népfront utolsó alelnöke is volt. Apósa Horváth István a pártállam belügyminisztere volt).…..
Kínai Kálmánékkal ma úgy gondoltuk, kinézünk a Városligetbe, meghallgatni, milyen jó hírekkel tud nekünk szolgálni Horváth Csaba. A főpolgármester-jelölt beszéde azonban nem minden szocialista szimpatizánst kötött le: többen nekitámadtak ugyanis a Hír TV operatőrének és a…..