Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tétova teve tova

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bencsik Rita Amszterdamot, ha két szóval kellene körbeírni azt mondanám, hogy a csatornák és a biciklik városa. De vajon mi van még ott, amit nem érdemes elmulasztani, ha arra járunk mondjuk egy hétvégére? Az alábbi összeállításból ez is kiderül...
Svájc legújabb turisztikai attrakcióját meglátva és kipróbálva a következők várhatók: remegő térdek, szapora pulzus és "Ó, micsoda kilátás" felkiáltás. Megnyitották ugyanis Európa legmagasabban fekvő függőhídját Svájcban. Titlis Közép-Svájc legkedveltebb…..
HamPLÓ Boros Béni és a Bobó 2012.12.09 00:52:08
Bár november vége a budapesti villamosüzem 125. születésnapjáról szólt, a BKV a másik ünnepeltről, a HÉV-ről se feledkezett meg: a Budapesti Közúti Vaspálya Társaság Közvágóhíd-Soroksár vonala - illetve annak hosszabbítása, a dunaharaszti - is ugyanabban az évben indult. Nagy ünneplés sajnos nem…..
Az ELMŰ kitalálta, hogy ezentúl minden online regisztrált ügyfelének automatikusan emailben küldiu a számlát. Ez végülis egy jó dolog, de persze bármin lehet pampogni, hiszen ezért vagyunk: Úgy látszik ma Elmű-s nap van: nekem is alakítottak egyet - és ez a "poén" várhat…..
„Idejekorán fel kell készülni a jövőben jelentkező szükségletekre, hogy azokat minél nagyobb eredménnyel lehessen kielégíteni.” (Mechwart András) Utazott Ön már, kedves Olvasó, railjet vonattal Budapest, Győr és Bécs között?Az utastérben monitoron nyomon követhető az…..
 „Aki értelmesen néz a világra, arra a világ is értelmesen néz vissza." (Hegel)   A mellékhadszínterek – amilyen Schmitt Pál doktorija is – csinnadrattája eltakarja a főhadszíntereken folyó ütközeteket. A Schmitt-ügyben nem a plágium az igazi…..
Belsőség Batáta fölött az ég 2011.04.13 17:42:00
Valójában épkézláb posztot kéne írnom arról, mi történt ma, de aki valaha is szervezett már kiállítást, az nagyjából tudja, mindenki másnak pedig elmondják a képek. Rohanás-pakolás, súlyos, nehéz dolgok cipelése után a standrendezés, ami önmagában felér egy…..
Belsőség A világ összes kincse 2011.03.26 07:58:00
A Totalcar OT Expós megjelenése körüli gépezet beindulni látszik. Eddig csak tömtük-nyomtuk tele ötletekkel a tankot, terveztünk és újraterveztünk. A hét elején már azonban beröffent a gépezet és lassan, de biztosan megmozdult, kérlelhetetlenül lendült, nincs megállás.…..
tétova teve tova 2011.03.26 20:01:57
@No quarter: Köszönet!
Vastagbőr Álamfő 2011.03.19 16:41:00
Schmitt Pál köztársasági elnök úr tavaly szeptemberben Bécsbe utazva megállt a hegyeshalmi Paprika Csárdában, gondolom evett-ivott, majd egy kedves kis üzenetet hagyott a helyi "hírességek falán"... Hát igen, necces ha nincs a szövegíró stáb a háta mögött, és…..
tétova teve tova 2011.03.19 18:26:08
@djukel: imádkozzunk, hogy az mielőbb a múlt idő jele legyen ...
 Kedves Olvasóink!Az Indexen hibásan szerepel a hír. Láng Zsolt sem az igenlő, sem a nemleges válaszok mellett nem foglal állást. Csak a kerületi lakók véleményére kíváncsi. egypar.blog.hu Telefonon folytatódik a szavazás az Elvis térről. Ahogy azt már pár napja…..
Az öreg autó ciki, megbízhatatlan és állandóan szervizbe kell vinni. Ezt gondolják, akiknek még nem kellett hatvanezer kilométer után kettős tömegű lendkereket cserélni az új autójukon. És akik még nem bírták kiszámolni az értékvesztést. Vélemények az azonos című…..
Budapesten közterület lesz elnevezve Elvis Presley-ről. Vajon melyik ? Tarlós István főpolgármester sajtótájékoztatót tart a fenti témában.  Mindössze ennyi állt abban a 830 Kb-os sajtóközleményben (meg persze helyszín, időpont és egy bazi nagy címeres fejléc), amit az…..
Múlt héten írtam arról, hogy őszintén meglepne, ha időben elkészülne a Kiskörút Astoria és Deák tér közti szakasza: állítólag április végén, alig két hónap múlva lesz az átadás, de február közepén még csak a Dohány utcáig sikerült kicserélni a díszburkolatot: ez a…..
 Tanulja a gyerek a környezetismeretet itthon, nézem a könyvét:  Változatos alakúak, mindig hatszög alakúak. Miért nem lehet ezt szabatosan megfogalmazni? Csak a példa kedvéért, változatos kinézetűek, mindig hatszög alakúak. Apróság, persze, kérdezhetitek, hogy…..
tétova teve tova 2011.01.22 19:22:48
tétova teve tova 2011.01.22 22:57:53
@Benbe: Én az eredeti szövegre gondoltam (ha már olyan fontos a pontos kifejezések használata ...)
"A matek munkafüzetben a bennefoglalás legelső gyakorlópéldája, ami az osztást készíti elő, így néz ki ..."
Egy korábbi posztunkban beszámoltunk róla, hogy a BKV alvállalkozóin keresztül, megszegve a 346/2008-as kormányrendeletet továbbra is sózza a megállókban a járdákat. Képi bizonyítékokat is bemutattunk, majd átküldtük a BKV-nak a posztot, azzal, hogy várjuk a kivizsgálás…..
Jól kicsinálja az Eletromos Művek azokat a családokat, amelyek átalánydíjas részszámlákkal fizetnek az áramért. Ez annyit tesz, hogy az aktuális havi fogyasztástól függetlenül egy évig havonta ugyanakkora összeget kell befizetniük, majd egy év elteltével, márciusban, megnézik…..
Tudom, hogy nem egyszerű dolog a csibor szó helyesírása. Amíg nem lett egy ilyen nevű zenekarom, én is biztos hosszú í-vel írtam volna. A II. Kerületi Önkormányzat azonban érezhette, hogy valami nincs rendben, csak nem tudták eldönteni mi a helyes. Úgyhogy a páros oldalon így…..
w Iszappapolás 2010.10.11 05:20:00
Az árvizet ismerjük, akár fel is lehetne rá készülni, például nem kéne ártérre építkezni. Kolontár és Devecser olyasmit kapott a nyakába, amire nincs recept. Előrejelzés sincs, az ipari katasztrófák ilyenek, valahol valaki félrenyom egy gombot, vagy valakik egymás után…..
Talán valahol a jószándék vezérte a Libri eladóját, amikor nem engedte kártyával fizetni a vásárlót. Talán többször is előfordult már vele, hogy a POS (point of sale) megszívatta és kétszer húzott le egy összeget, de erre a jó megoldás biztos nem a vásárló…..
Emlékszik mindenki, mekkora aláírásgyűjtéses-cikkcunamis kultúrbotrány tört ki, amikor a UPC ki akarta venni a Mezzo komolyzenei csatornát a programjából? Vissza is rakták ijedtükben. Na, mostanra megnyugodtak, és szép csendben kivágták az analóg programból. Tibor…..
tétova teve tova 2009.07.02 10:44:49
@terry_sanfransisco: Mint FAQlyás Menyét írta, nem szűnt meg, csak kishazánkban, de Lengyelországban él és virul - ja, Franciaországnyi hirdetési piaccal.
ködkürt: a fejlődés egy dolof, az undorító módszer egy másik, mi a fülért nem lehet előre tájékoztatni (a csak a szerződés megkötéséig KEDVES ügyfelet, akinek az aláírás a pillanatában neve zavaró tényezőre véltozik)?!
Ja, és a Mezzo volt az egyetlen csatorna, ahol jazz volt nézhető, hallgatható. Igen, vannak olyan előadók, akiket érdemes nézni is ...
tétova teve tova 2009.07.02 10:45:54
tétova teve tova 2009.07.02 10:48:56
@kispista2: Azért az első próbálkozásuknál csak ért valamit az aláírásgyűjtéses-cikkcunamis kultúrbotrány tört ki - ld. Homár bevezetője. Na a most lesz@rják, az igaz.