Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Transylvanianmixedgrill

0 bejegyzést írt és 1997 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A TV2 múlt pénteken jelentkezett be élőben Oszter Sándor házából, ahol a többmilliósnak tűnő kazán beszart, így a színművész és neje kénytelen volt 13 fokban négykezesezni a zongorán, kabátban, sapkában, kesztyűben, mint az állatok. Az ominózus kazánt gyártó cég nem hagyta annyiban a dolgot, és egy…..
Transylvanianmixedgrill 2019.01.30 16:13:04
Ami sixx cikkéből kimaradt:

24.hu/kozelet/2019/01/29/oszter-sandor-hibaja-miatt-allt-le-a-gazkazanja/

"Bár nem ők hibáztak, az ügyvezető szerint a tudósítás után a cég egy valódi szakembert küldött ki Oszterékhez, és a hiba elhárítása után másnapra újra működött a milliós gázkazán."

Szóval az Immergas szimpla jófejségből kiküldött egy szerelőt, aki pusziért megcsinálta Oszternek a kazánt. Céges marketing csillagos ötös.
Transylvanianmixedgrill 2019.01.30 16:18:24
@A nép fia: Hát amúgy ja. De a kazános cég mindent megtett, ami tőle tellett.
A karácsonyi ünnepek táján a csapból is a kedves, szívmelengető filmek folytak. Akarva, akaratlanul is biztosan megnéztük az Igazából szerelmet, a Reszkessetek betörőket, vagy bármilyen szép, havas, romantikus vígjátékot, elbűvölő, szerelmi történetet. Nos, adventnek és a karácsonyi időszaknak…..
A 444-nek már a második olyan, vágatlan videót juttatta el  a Kunigunda úti Mély Torok, ami egy normális országban simán alkalmas lenne arra, hogy vizsgálat induljon, és fejek hulljanak, mármint abban az értelemben, hogy a közszolgálat és a hiteles tájékoztatás szemen köpése miatt valakinek felelnie…..
Transylvanianmixedgrill 2019.01.14 09:22:03
@Leadfoot: Pont erre gondoltam. :D Amúgy a videónak a legszebb tanulsága nem is az, amit kérnek tőle, hanem az, ahogy a nagy karizmával, magabiztosan, pacekból szakértő Lomniczi egy ezredmásodperc alatt átvált meghunyászkodó kis csicskává a riporterrel szemben amint kilép a szerepéből, és mihelyst az közli vele a felsőbb utasításokat. Lomniczi tehát csak egy színész, vagy inkább kesztyűs báb, aki egy szerepet játszik, mégpedig a független jogi szakértő nevű szerepet. Amúgy láthatóan a mi színészünk egy könnyen irányítható kis beszari csicska.
Transylvanianmixedgrill 2019.01.14 09:30:13
@totopad: Nem bármelyik oldalon. Csak kormánypárti oldalon vannak ezek a csicskák és kápóik.
Transylvanianmixedgrill 2019.01.14 10:59:37
@totopad: Lomniczi nem politikus, hanem elvileg független jogi szakértő. Ha ezt egy politikus csinálja, hát istenem, a politikus az politikus, na de egy független szakértő?
A fél internet fel akarja falni a Gundelt reggelire, miután nem csak annak ment híre, hogy a vendéglátó vállalat üzemelteti a fényűzően felújított miniszterelnökségi palota menzáját, de megismerhettük a menü fogásait és árait is. A Gundel online (Facebook) értékelése zuhanni kezdett, a cég pedig -…..
Olvastam tavaly év végén egy cikket, ami arról szólt, hogy mi az a 14 gasztro trend, amelynek távoznia kell most már az életünkből 2019-ben. A cikk úgy kezdődik, hogy "ő ugyan a szeretet és a kedvesség nagykövete" - mondjuk itt engem elvesztett, és kritikai szemlélettel folytattam tovább az olvasást…..
    Ha meg kellene neveznem valakit, akit igazán példaértékű személyiségnek tartok, Nick Vujicic volna, akit elsőként említenék. Születésétől fogva se karja, se lába... a legkevésbé sem csodálkozom azon, hogy gyermekkora depresszióban telt, s hogy tízévesen még öngyilkossággal is próbálkozott. Ha…..
Transylvanianmixedgrill 2018.12.04 14:51:01
Kate McKinnon, a Saturday Night Live című vicces műsor egyik szereplője jelenleg az egyik legfelkapottabb humorista azt USA-ban. Joggal, a nő elképesztően vicces, (ezeket a videókat érdemes megnézni) és ezt már filmekben is bizonyította, szerepelt a Ghostbusters remake-ben, legutóbb pedig Budapesten…..
Ugye, hogy nem. A magyar politikusokról a Who Is America? című szatírikus sorozat második epizódja láttán bátran kijelenthető, hogy sokkal óvatosabbak, mint amerikai kollégáik, én legalábbis nem hiszem, hogy bármelyiküket meg lehetne szívatni egy maszkban bohóckodó álorosz kommandóssal. Bezzeg Jason…..
A klónok háborúja az A klónok támadása lenne, gondolom, ha már film és eposz, bár ugye animációs tévésorozat van/volt Klónok háborúja címmel, csak az nem film és nem eposz. ..
Sorozatnak ugyan sorozat, de csak 100 perc összesen, azaz egy közepes hosszúságú mozifilmnek felel meg a Stargate-framchise 20. évfordulójára forgatott előzménysorozat, ami a Csillagkapu mozifilm kezdetén látott ásatás után történteket köti össze a film többi részével, tökéletesen figyelmen kívül…..
Transylvanianmixedgrill 2018.02.02 13:25:18
November végén mi is megírtuk, hogy a Hulu egyik új sorozatában, a Future Manben egy Omega dalt lehetett hallani. Akkor csak találgatni tudtunk azzal kapcsolatban, hogy fizettek-e a készítők a jogdíjakért, most viszont a Borsnak beszélt a helyzetről a zenekar...
Transylvanianmixedgrill 2018.01.09 11:42:31
@3dhazard: Így van, a Spotify hivatalos Future Man lejátszási listáján is az eredeti Omega dal van behúzva.
Az emberek véleményét szondázni nem ördögtől való babonaság, a reggeli műsorok vagy a Napló csinálja is a mai napig, szóval az ötlet, hogy úgy mondjuk, tálcán hevert az utcán. Aztán hogy arra érdemes-e műsort építeni, hogy Szalay Piroska műkörömépítő hányszor szereti a férjét szájjal egy héten, az…..
Elveszett gyerek, cigarettás ember, akció, halálos fenyegetés, kütyüparádé, véres szájú nő, alien, sikoltás, minden ember veszélyben, az igazság továbbra is odaát van. Jövőre. Fasza lesz...
A Demcsák-ügyként elhíresült friss médiabotrányka újabb, ha van Isten, utolsó darabkája is a helyére került ma reggel, amikor az ATV-ben két heti meló után kóros fáradságra hivatkozással felmondó Demcsák Zsuzsa egy negyedórás interjúban mesélte el, ő hogy látja a történéseket, amikről itt és itt is…..
Lesz a TV2-nek egy Ázsia Express című realityje, ami egy érdekes holland formátum magyarítása lesz, és az a lényege, hogy a párba sorolt szereplői hogy boldogulnak majd napi egy dollárból olyan országokban, mit mondjuk Laosz, Vietnam vagy Thaiföld. Az utazós-feladatmegoldós-kieséses reality…..
Hujber Ferenc újabb ámokot futott a Mokkában, viszont a ma reggeliről már világosan kiderült, hogy csak egy szopatás az egész, összefüggéstelenül beszélt mindenről, ami eszébe jutott, vallás, Orbán a magyarok királya, a fehér király, a fekete király, mittudomén, aztán jött egy vízió is, Eurovízió,…..
El kell mennie az országból, mert nagyon sok dolga lesz a közeljövőben. Kitalált valamit, amiről szólni fog a világ. Jézus színész volt. Nem ő halt meg. Hanem egy kisfiú. Egy tízéves. A kereszthalál csak egy színjáték volt. Kora Stohl Andrása alakította Jézust. És így tovább. Hujbernek…..
Kb. két éve jelentették be, és most végre előzetest is kapott a Kacsamesék rebootja. Sőt, a trailer megjelenésének napján a Disney már a második évadot is bejelentette. Az első évadról egyelőre annyit tudni, hogy valamikor a nyáron fogják bemutatni, illetve, hogy 21 félórás epizódból áll majd, meg…..
Az első randi mindig nagy izgalommal jár. Végre szemtől szembe találkozunk azzal, aki felkeltette az érdeklődésünket. Készülünk rá, mert jó benyomást akarunk kelteni a másikban. Amennyiben a randi helyszínéül egy olyan helyet választottunk, ahol fogyasztottunk előbb utóbb…..
Transylvanianmixedgrill 2017.01.25 10:02:11
@Akos_79: Jaaa, az úgy más. ;) Valamit valamiért, ugyebár. Csak a tinder generáció már úgy gondolkozik, hogy heti 2-3 randi, és meg is van oldva a puccos ingyenvacsora...
Transylvanianmixedgrill 2017.01.25 10:10:21
@Jóska Pista: Mérlegelni kell. 15 ezerért már inkább kiveretem egy lingamos masszőrnél. :D És ott azt kapom, amit vártam.
Transylvanianmixedgrill 2017.01.25 10:27:19
@zladko: Bocs, de én gourmet vagyok! :D
  Isten látja lelkemet, én nem akartam a fináléról írni. Már én untam ugyanazt leírni hétről hétre, nem okozott semmmiféle örömöt az, hogy egy középszerű évadot ostoroztam hétről hétre, mert minden ellenkező híreszteléssel ellentétben van nekem sokkal jobb dolgom, mint vasárnap reggel hatkor arról…..
Transylvanianmixedgrill 2016.12.18 12:15:06