Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szotske

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zack Tipton egy Budweiserrel, és a Tipton Eyeworks tervezője, Márkus András A Tipton Eyeworks főnöke meghívott, hogy vegyek részt új kezdeményezésükön: ezúttal nem csak a menedzsment próbálja megfejteni, mely típusokat kéne gyártani és melyeket süllyesszenek inkább el, hanem…..
Hát igen, fény derült a képek titkára, a tippelt nehéz családi helyzet/kényszerítés/nem én vagyok a képen szentháromság mellett egy huszárvágással újabb elemmel gazdagodott a népi folklór, a lerobbant a kocsim, meg kellett csináltatni cíművel. A blikk.hu szerint…..
A magyar tévécsatornák közül gyakorlatilag csak a Hír Tv viselkedett rendes tévécsatorna módjára, amikor a tömeg tegnap éjjel megostromolta és kis híján felégette az MTV székházát, majd szolid fosztogatást követően hazament. A remek teljesítményt azonban, hogy is…..
Egy minden bizonnyal jó sok szabadidővel rendelkező és egyben mazochista amerikai blogger, Matt Dinniman összegyűjtötte az amerikai teleshopokban látható legnagyobb állatságok listáját, mi röhögtünk rajta sokat, és úgy döntöttünk, hogy miért ne mutatnánk meg nyájas…..
Senki ne kérdezze, miért, de szombat délelőtt fél tizenkettőkor megszólalt a Kossuth a konyhai kisrádión. Pár perccel később rákerestem, a Lehalászás című műsor ment. Csak azért akartam tudni, hogy mit hallgatok, mert pont egy olyan blokk közepén sikerült a közszolgálati…..
Egy olvasónktól kaptuk az alábbi képet, ami előtt mi ugyanolyan döbbenten állunk, mint ő, vagy valószínűleg Önök. Olvasónk a képhez annyit tudott hozzátenni, hogy az újpesti piac mögött fotózta. A környéket nem ismerő városlakók kedvéért elmondjuk, a piac nem valami…..
szotske 2006.08.24 21:03:11
Mert mi történhetne egy tűzijátékon? Vörösen villogó Gyurcsány-portrékká robbannak a petárdák, a Szózat előtt még meglepetés koncertet ad a csak erre az alkalomra csak itt újból összeállt Johnny Cash? Vagy a finálé alatt feltűnik Godzilla, hogy dzsesszbalett-bemutatót…..
Őszintén együttérzek mindenkivel, akinek bármi köze is volt a tűzijátékhoz, a bombamestertől vagy kitől elkezdve az összes mindenkiig, aki már két hete építette a kilövőállásokat, a szervezőkkel és persze a nézőkkel, ekkora szopást elképzelni is nehéz, hogy tudniillik a…..
Bőszen írnak az olvasók, hogy ők aztán nem akarják az RTL Klub vb-kommentárjait, és inkább külföldi adókon néznék a meccseket, ahol még a gyep zöldje is teltebb valahogy, és mintha a nap is szebb tónusokban ragyogna. De persze a kábeltelevíziók jól beintenek, és a meccsek…..