Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gunny

8 bejegyzést írt és 286 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Games and Movies 2010.09.03 19:36:00
AZ OLDAL ÁTMETILEG SÜNETEL...
Games and Movies Üzenet 2010.08.10 12:43:30
Kerek egy hete nem volt bejegyzés és úgy érzem ez azért kicsit ciki.A videó csúszik.Az oka pedig nem technikai probléma,hanem egyszerűen a lustaság.De a héten megígérem,hogy megpróbálom összeszedni magam,és remélhetőleg a videó is elkészül,és a teszt is.A videónál nem…..
Üdv!Friss élményekkel gazdagodtam az elmúlt pár napban, mivel sikerült megnéznem négy eléggé új filmet, amikről most pár mondatban, leírom a véleményem. (Megnézési sorrend)Nagyfiúk: Én mindig is nagyon szerettem az Adam Sandler filmeket. Mondhatjuk úgy, hogy már kezdek…..
Gunny 2010.08.10 21:24:15
@sσαρ: Érdekes...Nekem az Éli könyve annyira nem tetszett...Nem volt egy rossz film,de a színészeken a látványon,meg a zenén kívül nem volt benne sok pozitívum...A film felépítésével szerintem voltak bajok...hiszen nagyjából háromszor láttuk ugyanazt majd befejezés...Nekem a tavalyi filmet többségével pedig az a bajom,hogy elég kevés mutatta be milyen szar is az egész világ...Hollywood-dal pedig az a baj,hogy nagyon kevés film jelent meg a mólt évben(konkrétan 1) ami bemutatta milyen szar is a világ.. Ilyen film az a Gran Torino volt,ami valami fantasztikus film volt...
Online játék esetén szerintem már mindenki találkozott csalókkal. Nincs is annál idegesítőbb, mint amikor valaki belövi a wallhacket, vagy az aimbotot és ledarálja a többieket. A legelterjettebb csalások közé tartozik a WH, amivel másokat a falakon keresztül is meg lehet látni, az…..
Update: Tudjuk, hogy ki manipulálta a szavazást, ezt nem nevezhetjk a szó szoros értelmében hackelésnek. Mától örökre kitiltott kommentező, és emiatt a második lehetőség mellett döntöttünk, tehát nem lesz újraszavazás. Köszönjétek meg neki. Igen, ezt is megéltük. Az…..
Gunny 2010.08.03 19:39:39
 Sziasztok!Nem vagyok a rövid bejegyzések híve, de ez most az lesz. A helyzet az, hogy tegnap este Lara Croft szavazatai nagyonis megugrottak, úgy 15 körül néhány óra alatt. Ez azért furcsa, mert ilyen iramban nem nőtt rá a szavazatok száma, pedig egy napja kinn volt. Érdekes,…..
Gunny 2010.08.03 18:24:19
Ez a film már régebben is érdekelt,mivel alapvetően szeretem a poszapokaliptikus világú filmeket. Így ezt is tártkarokkal vártam. Miután azonban kijöttek az első kritikák,nem mertem megnézni a filmet. Ugyanis valaki az egekbe dícsérte a Hughes-testvérek új alkotását,valaki meg a…..
Games and Movies Frissítés 2010.07.30 18:46:00
Ma nem volt időm megírni az első filmrktikámat,azonban holnapra vagy legkésőbb holnaputánra kint lesz a blogon.Egy DVD-n nemrég megjelent filmről lesz szó,ami egy posztapokaliptikus (leírni könnyeb mint kimondani) világban játszódik,és nem mellesleg meg van spékelve az egész film…..
Gunny 2010.08.01 18:44:38
@| Shorty |: Annyira nem tetszett :)
Games and Movies Hírek+Klipp 2010.08.01 17:05:29
Sajnos ma sem bírom kirakni az első filmkritikákat,mivel családi okok miatt nem igazán van rá időm.Azonban holnap mindenképpen kikerül a honlapra szerencsére a klippem sem csúszik,azonban most kirakom egy régebbi videómat,ami szerintem elég jól sikerült.Ja és ne tévesszen meg…..
Szeptember 14. Nagy dátum ez a Halo rajongóknak, én biztosan lebetegedek majd egy hétre az iskolából;)Sokan számolják már a napokat, a Bungie a várakozók vágyait elégítvén egy nagyszerű előzetest dobott fel a netre a minap. Itt is van:..
Gondolom jó páran voltatok már olyan helyzetben,hogy egy film közben meghallottatok egy zenét vagy egy dallamot ami megtetszett,viszont később sem tudtáok meg,hogy kitől van a zene vagy,hogy egyáltalán mi a címe.Ebben a sorozatban össze fogom gyűjteni,híresebbnél híresebb filmes…..
 Sziasztok!Úgy vettem észre, hogy nincs ellenetekre a Szembeállítás rovat. Születtek viták (a vita és veszekedésközött nagy különbség van) érveltetek játék mellett és játék ellen. Remélem hasonlóan szalonképes vitákat szül majd ez a bejegyzés is.A mai terítéken 2…..
Pár napja eszembe jutott, hogy csinálhatnék egy olyan rovatot, amiben a jatékhősökre hasonlító, vagy alapjukul szolgáló embereket mutatnék be képekben. Jó szórakozást hozzá!Commander Shepard:Megjegyzés: A bal oldalon a Mass Effect-ből már jól ismert Shepard parancsnok, a jobb…..
Ha lenne a blogon humor rovat, akkor ezt mindenképp beletenném :D ..
Gunny 2010.07.28 21:00:02
Games and Movies Infamous teszt 2010.07.28 15:46:00
A Sucker Punch neve számomra teljesen ismeretelen volt, egészen az Infamous megjelenéséig. Itt ugyanis szerintem valami nagyot alkottak a készítők, a fantáziájuk pedig teljesen elszabadult. A lényeg, hogy Empire city-ben egy energiarobbanás történt, aminek a közzéppontjában ott volt…..
Crackdown 2 játéktesztKéső délután, a szokásos szürke hétköznapok egyike. Két kis nylon bevásárlószatyorral tipegsz hazafelé valamelyik hipermarketből. A körúton áll a dugó, emberek hosszú sorai kavarognak unottan a városka utcáin. Hirtelen robbanás zaja zavarja meg az amúgy…..
Gunny 2010.07.27 12:56:24
@| Shorty |: Nem is annyira hosszú.
Gunny 2010.07.27 14:12:41
@Erevis: Van már Slimed csak Ps3-ba...
 Lehet ismerős a film címe, hiszen egy svéd horrorfilm remake-jéről van szó. A vámpírt Chloe Moretz fogja alakítani, az a tizenéves kislány, akit a Kick-Ass-ban láttunk, mint Hit Girl. Reméljük itt is hasonló alakítást nyújt majd. ..
Games and Movies Start! 2010.07.27 11:43:00
Elindult hát a blog,ami az egyik régi blogom,remake-je,hogy így nevezzem.Hiszen ez a blog egyszer már megvolt,amit aztán februárban,valaki kitörölt.De folytatni fogom,így írásos tesztek fognak kikerülni a blogra,játákokról és filmekről.Nem garantálom,hogy mindig a legújabb…..
Kezd elegünk lenni az Asylum stúdióból, de ezt a művüket már olyan sokszor ajánlottátok, hogy nem volt szívem kihagyni...
Gunny 2010.07.26 18:30:49
Feltételek:        1. Legyél regisztrálva a játékban!        2. Legyen működőképes mikrofonod!  MIKROFON NÉLKÜL IS JÖHETTEK!        3. Legyen némi tapasztalatod a játékban. Nem kell, hogy órákat játssz…..
Gunny 2010.07.26 18:27:39
A minap találtam két érdekes kis videót. Remélem nektek is tetszeni fog, mert eszméletlen amik itt folynak... Kattints a továbbra ha érdekel... Jó szórakozást!    ..
A (nálam legalább is) nagy sikereket elért Ubisoft játék, a Tom Clancy nevével fémjelezett H.A.W.X idén ősszel, pontosabban szeptember harmadik napján kerül majd a boltokba. A román fejlesztésű repülőszimulátor (bár inkább árkád, mintsem szimulátor játék) újra egy…..
Hivatalosan is ledöbbentem...A HollywoodLife oldal tudomása szerint az éppen aktuális tinisztár, Justin Bieber mozifilmet tervez. Nem vígjáték lesz, nem is akció, se horror, a srác egy életrajzi filmet szeretne megvalósítani, méghozzá saját magáról. Köhöm...Csak én gondolom…..
Gunny 2010.07.23 13:23:05
@Isty01: azzal,lett híres,hogy csinált 2 vagy talán 3 iszonyat nyálas klippet,amiben nyivákol,és menő szerkóban kapálódzik,vagy éppen egy csajt fogdos...
Ezúton prezentálom nektek, a legújabb, és egyben a legutolsó Shrek rész kritikáját. Remélem tudtam pár dolgon javítani, az előző videómhoz képest. Jó szórakozást! Cím: Shrek: Forever After - Shrek a vége, fuss el véle Megjelenés: 2010. Július 8. (Magyarország) Műfaj:…..