Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hurvinka

1 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A drip, vagy drippelésről már párszor volt szó, de még sosem fejtettem ki részletesebben a témát. Lényegében arról van szó, hogy ezzel a módszerrel lehet kipróbálni az új ízeket. (Pl.: új rendelésnél és saját keverésnél.) Az akkumulátoron kívül, amit amúgy mindennap…..
 Bakancs, bogár, kacsa. Elvetemült autósoknak nem kell külön bemutatni őket, a fiatalabbak inkább a két utóbbi jármű megújult változatát ismerhetik. Mi azonban hagyománytisztelő - s ez esetben szerető - módon az eredeti, ma már "kult" autók izgalmas fejlődését…..
Ezt a bejegyzést elsősorban vendéglátóipari és kereskedelmi üzletek képviselőinek szánom, akik esetleg hallottak már a Foursquare nyújtotta potenciálról és szívesen megjelennének speciális ajánlataikkal az alkalmazásban. Mielőtt belevágunk, egy gyors emlékeztetőért, hogy mi…..
Sajnos a 2.3 -as verzióban nem működött a gps...szerencsére a 2.3.4 -ben ez már javítva lett. Ahhoz, hogy ezt telepítsd nem szükséges a 2.3-asat elötte felrakni. Tehát akkor nézzük :  Android 2.3.4 Gingerbread S5570XXKPI Firmware Update lépésről lépésre Szükséges…..
hurvinka 2011.12.12 16:28:30
@Lory90: Nos... ki be kapcsol a vezeték nélküli, de nem marad meg fixen. Pedig látja a lehetőségeket és a jelszót is megadom neki.
hurvinka 2011.12.13 08:52:23
@Lory90: Nos ez jó kérdést vet fel, kipróbálom máshol is.
A világháló végtelen mocsarából emelt ki mindannyiunk okulására egy "ingyenes" ingatlanhirdetési oldalt Andrea. A Seychelle-szigeteken bátran bejegyzett Experient Enterteiment Ltd. (nem elírás) több domainen futó oldala a hirdetés feladásánál legörgetve olvasható…..
From: Shannon WalkleyDate: Hétfő 2010 jun 21 9:15To: David ThorneSubject: Poster Hello!Tegnap nyitva felejtettem az ajtót, a macskám kiszökött, és azóta sincs meg. Ha épp ráérnél tudnál csinálni egy plakátot, amit kiragaszthatnék a környéken? Ez az…..
hurvinka 2011.06.24 15:52:32
Triumph Spitfire Triumph Spitfire 2011.06.03 17:08:00
A Triumph Spitfire egy kis brit kétüléses sportautó , bemutatták a londoni Motor Show-n 1962-ben.  A járművet tervei alapján készült a Standard - Triumph 1957-ben az olasz tervező Giovanni Michelotti . A platform az autó nagyrészt alapul az alváz, a motor, és futómű a Triumph…..
Döbbenten és szomorúan olvastam az első híreket csütörtökön, hogy David Carradine filmszínészt bangkoki hotelszobájában holtan találták. Megannyi kung fu film és a Kill Bill sztárjának holttestére csütörtökön bukkantak a Swissotel Nai Lert Park Hotelben lévő szobájában,…..
Autófília Bőregér a pályán 2008.07.14 15:00:00
SilentSound kolléga küldte át, ezt az elveszett levelet. Sziasztok, Rendszeresen olvasom a blogot, tökre tetszik. Július 11-én pénteken mentem le az M6-on Dunaújvárosba, már majdnem elértem a lehajtómat, mikor valamit megláttam magam előtt. Hát az miaz? Közelebb érve látom, hogy…..
A bamakoi célban, 1 perccel a határidő előtt, 13:59-kor adta le Gergő a hibátlanul megoldott feladatlapunkat. Mi lett a csapat többi tagjával és az autóval…? INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/olsenbanda/utolso_nap/feed", "width":"380", "height":"90",…..
Hetes busz Bamakoba visszaut 2008.01.28 22:01:38
holnap (jan 28. kedd) indul haza a hetes busz. hosszu lesz az ut... ma volt par erdeklodo a buszra, mondtak szep arakat. persze egyik sem jott vissza. az mondjuk alapbol gyanus volt, hogy egyiknek sem volt cipoje...
Nouakchottban vagyunk, pihenunk a tengerparton. A tengert (oceant) sajnos nem lehet latni a portol. Voltunk a halpiacon, lecimbiztunk egy csomo emberrel. Minden ok, a busz csoki. Eddig 0 (nulla) pontot gyujtottunk, de a mezonnyel vagyunk. Van fent par nagy kep. INDAFOTO.slideshow.run({…..
Néhány új kép: INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/olsenbanda/910_nap/feed", "width":"380", "height":"90", "orientation":"horizontal", "size":"xs", "bgcolor":"#FFFFFF", "textcolor":"#000000", "number":"4", "target":"blank", "staticUrl":"http://static.indafoto.hu"…..
"Tisztában vannak azzal, hogy Fekete-Afrikába segélyt vinni nem veszélytelen?" - kérdezte az Afrikát többször megjárt angol tévés a bamakóba induló csapatot. Akkor vigyorogva rángatták a vállukat, kalandra készen, lelki szemeik előtt az ajándékoktól…..
Budapest-Bamako Csak a néma csend 2008.01.12 22:08:00
A Kabakoma az előző posztban ugyan bejelentkezett, de sajnos sem a buszról, sem a stopposainkról, sem Flying Giziékről nem tudok semmit. Csak találgatni tudok, remélem a megérkeztek Velencébe és nem érnek rá életjelet adni teóriám a helytálló. Azért ha valaki tud valamit,…..
hurvinka 2008.01.12 23:21:25
Budapest-Bamako Zászlók lobognak 2008.01.12 08:35:00
A piros csíkos zászlókhoz szokott téren már fél órája a fekete fehér kockás lobog, de néhány autón lehet nagymagyarország matricát látni. Az autókba benézve kevesebb segélyszállítmányt és több láda sört láttunk...
Az újságokban a Dakar lefújásával kapcsolatban megjelentek, és a hasonló útvonalon haladó Bamakóba menő futam szervezői által kiadott nyilatkozat közt érdekes ellentét feszül: "Az elhatározást meggyorsította a francia kormány döntése, amelynek értelmében nem…..