Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Idi Admin Dada

16 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap is sejtettük, hogy az MTVA sajtósai a seggükből húzták ki azt az indoklást, hogy Bajor Imréről azért nem emlékeztek meg az M1 esti Híradójában, mert nem volt Kossuth-díja, náluk pedig az a vízválasztó az ilyen témákban, de most van négy bizonyítékunk is. Ilyenkor…..
A 2013-as Bayern München – Borussia Dortmund Bajnokok Ligája-döntő lett minden idők legnézettebb Sport Tv-s közvetítése. A fináléra 1,2 millióan kapcsoltak oda 19:00 és 23:30 között, áll a csatorna sajtóközleményében, mi meg gratulálunk nagyokat az eredményhez. A végül a…..
Adásunkat megszakítjuk, csapataink harcban állnak! A HírTv jól visszavágott a német közszolgálati csatorna gyerekhíradójának! Hogy az is értse, miről van szó, aki már annyira besonkázott, hogy már tormásat böffent csak aktuálpolitika helyett, annak foglaljuk össze azért az…..
Idi Admin Dada 2013.04.01 09:51:49
@Tuleloblog:

"Magyaroszág befizeti, aztán visszakap nagyjából ugyanannyit"

Azon gondolkodom, szándékosan hazudsz, vagy ennyire tudatlan vagy? Egyik sem túl hízelgő rád nézve.
Milyen klipet csinál vajon az a kétfős ausztrál garázsrock zenekar, akik a Facebook-oldalukon egyedül Snoop Doggot említik a rájuk hatást gyakorló zenészek résznél? Természetesen füvet szívnak, de mivel a Dune Rats látszólag két infantilis hülyegyerek együttese, ezért a két…..
Idi Admin Dada 2013.01.30 08:15:21
@Lajos_:

Biztosan azért dicsekszik mindenki, hol és hányszor rúgott be úgy, mint egy disznó.
A köztévé hírműsoraival szemben semmi, de tényleg semmi elvárása nincs már az embernek. Annyi mindent lenyomtak már a torkunkon, hogy immunisak lettünk, valódi érzelmektől fűtve felháborodni már nem tudunk, csak nézünk, és húzzuk a strigulákat. A Ma Reggel csütörtöki…..
Idi Admin Dada 2013.01.24 22:18:03
@Észmegálló:

nekem is ez tűnt fel, pedig én sem élek-halok a csávóért
Idi Admin Dada 2013.01.24 22:21:09
@Blogger Géza:

ügyes ... szóval szerinted magyar volt a stúdióvendég, EZÉRT idézték a magyar hírlapot, és nem ám azért hívták be magyar bálintot, mert a magyar hírlap összeeskövéselméletében ő is szerepelt.

gézám bazmeg, árulj banánt autóként, a gyakorlatod megvan. a vevők meg majd csak kikerülnek azok közül, akik beszopják a dumádat
A Jobbiknak három kártyája van, ezt kevergetik szorgalmasan: zsidók, cigányok, melegek. Teljesen felesleges elmagyarázni nekik, hogy milyen magyarországi és Európai Uniós alapjogokat sért ez az agyszüleményük, amit "T/6721 Egyes szexuális magatartászavarok visszaszorítása…..
Idi Admin Dada 2012.04.12 00:22:39
@(DocThor) fixforex (3,14ÉdzsDí) - nem adom olcsón:

"A felvonulásukkal kapcsolatos ellenérzéseket pedig tök egyszerűen annak köszönhetik, hogy az első alkalommal olyanra sikerült a demonstráció, amilyenre - nevezetesen a kamionon vonaglás tangában rózsaszín bibliával és társai - ezek után mit várnak?"

évekig ment a felvonulás békésen, mi a faszt hazudozol?
A szabálysértési törvényt fogadta volna el ma a parlament, amikor is először azért kellett szünetet elrendelni, mert a zárószavazás előtti módosítók egyike a költségvetés fő számait is módosította volna, de ehhez kellet a költségvetési bizottság jóváhagyása. De még ez…..
És nem győztünk. Míg tavaly ilyenkor a Fidesz az IMF ellen vívta gazdasági szabadságharcunkat, függetlenségünkért, ma a Fidesz gazdasági megállapodást kötött Kínával. 1 milliárd eurós hitelkerettel, és 2015-re 20 milliárd dollárra növelt kétoldalú gazdasági kapcsolattal.…..
Idi Admin Dada 2011.06.27 01:15:43
@Blogger Géza:

"Te szemmel láthatóan még mindig nem érted az egészet, és annyi érzéked van a joghoz, mint hajdúnak a harangöntéshez."

mondja ezt az, aki a VISSZAMENŐLEGES törvényalkotás kapcsán az ÁFÁ-val példálózik. :-D
Idi Admin Dada 2011.06.27 18:03:45
@Blogger Géza:

hubazmeg. az ember beszélne veled, leírja, hogy az alma piros, közlöd, hogy nem, mert zöld. ember leírja, nem, az a körte, közlöd, hogy nem, mert a zöld az a dinnye. és így tovább. fárasztó vagy és ostoba. byez.
Idi Admin Dada 2011.06.27 18:05:26
@Várúr:

"Kötvényvásárlás és vállalati hitel különbsége magas neked."

muhaha, a másik. nagy nehezen beismered, hogy igen, ott van, hogy államkötvényvásárlás lesz, de gyorsan hozzáteszed, hogy azt mindenki. mondom, hahá, legalább beismered, erre megint jössz a vállalati kölcsönnel. troll technika, leszarlak. byez.
Az Országgyűlés 2008. (. . .) számú OGY határozata Tibet ügyében A Magyar Országgyűlés – tekintettel arra, hogy Tibet etnikai, vallási identitását történetileg kialakult sajátosságait az emberiség közös kulturális örökségnek tekinti; - látva azt az ellentétet, amely…..
Idi Admin Dada 2011.06.26 11:38:37
@maroz:

és nekem kötelező tudnom, hogy neked ilyen problémád volt? ha nyomsz egy "válasz erre" festett varázslást az eltávolított válaszomra, és leírod ugyanezt, akkor már rég túl vagyunk az egészen.
Idi Admin Dada 2011.06.26 19:07:46
@jotunder:

nincs ezzel semmi baj. egy sor, hogy bocs, ez történt, és el van felejtve.
Idi Admin Dada 2011.06.26 19:10:41
@Kettes:

free házipálesz!

(ja, ez már megvan)
  Ahogy az várható volt, Gyöngyöspatán a nagypénteki felfordulással még nem értük el a mélypontot. Tegnap éjjel tettlegességig fajult a hevesi településen kialakult feszültség, a körülmények meglehetősen zavarosak, annyit lehet tudni, hogy többeket is mentő vitt el.…..
Idi Admin Dada 2011.04.27 17:14:05
@readonly:

"A rendőr nem meri lecsukni őket, mert a magadfajta liberális alakok ezt 20 év kemény munkával ellehetetleníteték. "

érdekelne, ez hogyan jön össze logikailag a cigánybűnözés ősi bizonyítékával, vagyis a cigányoktól zsúfolt börtönökkel, de majd erre is kitalálsz valamit.
  Évet értékel szerkesztőségünk. Nem egy közösen megfogalmazott cikkben tesszük ezt (eltérő nézeteink, felfogásunk miatt ez nehezen is menne), hanem együttes posztokban, amelyekben minden évértékelésre kapható szerzőtársunk elmondja a maga véleményét a 2010-es évről,…..
Idi Admin Dada 2010.12.22 13:17:32
@Kettes:

lolácskát meg eddig sem az eszéért szerettük, ugye. :)
Idi Admin Dada 2010.12.22 15:44:01
@lelkylola:

a hülyeséged néha már szórakoztató
comment:com 167 milliós tévedés 2010.12.22 10:30:00
Nehéz a tévés vetélkedők kérdésszerkesztőinek élete mindenütt. Ez derül ki az alábbi klipből, amiben a Negyvenmilliós játszma amerikai verziójában bukott egy párocska 800 000 dollárt (ott egymillió dezsővel kezdik a mókát a jelentkezők), mert ugyan ők jól tippeltek, de a…..
Mivel a Parlament ma hajnalban elfogadta a médiatörvényt, rendhagyó lapszemlét készítettünk. Összegyűjtöttük, mely médium hogyan fogadta a törvényt. A lista még nem teljes, várjuk a kiegészítéseket. Népszabadság: Az új médiahatóságnak üzenjük: Nem vagyunk az…..
Idi Admin Dada 2010.12.21 17:45:47
@Várúr:

>>"Az egész arról szól" hogy ezután nem lehet büntetlenül nyíltan hazudozni, rágalmazni, emberek becsületébe gázolni, majd röhögve továbbállni és firkálni az újabb szennyet.<<

akkor a magyar nemzet kurva nagy szarban lesz. :-D
Idi Admin Dada 2010.12.21 17:54:02
@Várúr:

huth gergely egy aljas komcsi bérrettegő!

www.magyarhirlap.hu/online/nyilt_level.html
Egy kollégánk jelezte, hogy az mr1 ma reggeli műsorában, valamikor hat óra tájékán egy perces, rögtönzött adásszünetet tartott Mong Attila műsorvezető. Az akcióra a ma hajnal három óra környékén elfogadott új médiatörvény sajtószabadságot súlyosan korlátozó…..
Idi Admin Dada 2010.12.21 14:12:08
@Tarelkin:

idézném, amit mondott, próbáld meg értelmezni, hátha összejön

"Az ÉRVÉNYBEN LÉVŐ törvény és a rádió szabályzata szerint hírhez véleményt nem fűzhetek, ezért a szerkesztővel, Bogár Zsolttal egyetértésben, lelkiismereti okokból most egy percig inkább csendben maradok."
  Miután lecsengett a rajzfilmhősök ideje, és már a diktátoros avatarok is visszaváltottak az idétlen bulifotókra, új divat jelent meg a Facebookon: a fehér profil. Fiatalok hadai jelennek meg üres képpel, fehér négyzettel a közösségi hálón, hogy ezzel is csatlakozzanak a…..
Idi Admin Dada 2010.12.11 10:41:22
@tanarseged ur:

ásítás nagy nehezen elnyomva.
Mikor fogják kezdeményezni Gyurcsány előzetes letartóztatását?online surveys Kovács Tamás legfőbb ügyész mandátuma 70. életévének betöltésével december 13-án jár le, a helyét Polt Pétert veszi át.Gyurcsány kriminalizálása ellen egy csomó érv szól, tehát szinte biztos,…..
Idi Admin Dada 2010.12.11 10:39:50
@tanarseged ur:

nagyrészt egyetértünk, ez a streicherezés nekem is kicsit sok.

ettől függetlenül ingyen is lehet valaki egy rohadék.
Úgy vagyok én a hasbeszélőkkel és kesztyűbábokkal, mint a vakondokkal, jó, van, érdekes, de alapvetően felesleges dolog, ha nem lenne, nem hiányozna az emberiségnek. Ez persze csak egy vélemény, az meg olyan, mint a segglyuk, és mindenkinek van belőle, a lényeg az, hogy a Comedy…..
Idi Admin Dada 2010.12.11 08:53:53
Jó, tudom én, hogy a horoszkópok egy dedikált randomszöveg-generátorral készülnek, és a képeket sem feltétlenül hús-vér lények válogatják hozzá, de egy olvasószerkesztő vagy miafasz igazán átnézhette volna ezt a szöveget Anna Nicole Smith képe alatt, nem? A találatért…..
Idi Admin Dada 2010.12.06 11:56:49
@sixx:

igen, tudjuk, kedves sixx, mivel ans képe átható ott, ez _konkrétan_ ans horoszkópja és senki másé. és jó milyen jó viszonyban vannak, még le is tegezi.
Idi Admin Dada 2010.12.06 12:19:03
@sixx:

picit relaxálhatnál. segíthet megfejteni, ki is az a "te" a szövegben.

és hogy akkor ha mondjuk a nőklapjába a tom krúz van a fotón, mennyire mocsadékság, ha a szövegben mégis olyan szerepel, hogy "reménykedj, új pasid lesz a héten".

tom krúz helyében perelnék. legelőször is, mert nem őriztem ezekkel disznót.
A Tamás Gáspár Miklós filozófust nyugdíjazni kívánja Boros János, az MTA Filozófiai Intézetének igazgatója. Ennél persze sokkal súlyosabb ügyről van szó: a huszonöt munkatársból tizenötöt akar elbocsátani Boros, ők már pertársaságot alapítottak. Per lesz, amit szerintem…..
Idi Admin Dada 2010.11.20 22:44:01
@tanarseged ur:

aki folyamatosan szerepet játszik, az nem fogja soha se felfogni, hogy őszinte is lehet valaki. ennyi.
Lali király megint böffentett egy avasszalonna-szagút. És még a kezét sem tette illedelmesen a szája elé. Igen, Boros Lajos, aki saját, külön bejáratú pr-osztályát csak kancelláriának hívja, és egy közepes poént erőltetve lassan tényleg azt hiszi, hogy ő itt a király, csak…..
Múlt héten a Tv2 egész jól teljesített a műbalhé-fronton, a Mokkában tortát hajigáló Pákó és káromkodó Jimmy-rokon hozta az olvasókat/nézőket, az RTL-nek is lépnie kellett hát valamit. S lőn, fogták a magyar popélet egyik legkínosabb pillanatát jelentő Anti-Fitness Club…..
Idi Admin Dada 2010.11.08 14:28:58
@malacz69 rettegéselemző:

"Ami szánalmas: a sztárvendég sosem élőben megy, hanem felvételről. Vagyis a sztár, a menő, aki már befutott, vagy nem vállalja az élőt, vagy a műsor készítői nem vállalják a sztár élőségét."

"Tóth Gabi múltkori teljesítménye előtt le a kalappal. Jobb volt, mint az előtte lévő műsorban Zséda!"

még jó, hogy ennyire egyetértesz magaddal, ráadásul két egymás utáni kommentben
Idi Admin Dada 2010.11.08 15:39:06
@zero:

jagger is milyen szánalmas volt "40 kilósan" :-) lolz
Idi Admin Dada 2010.11.08 15:40:09
@netfox:

Baromi szerencséje a who-nak, hogy sixx még tervben sem volt akkoriban :-D
Mandiner blog Ferenc féltéglája 2010.05.08 08:01:00
   Ferenc szokás szerint nem bír magával. De hát már vártuk a következő dobását: arra, hogy valami nagyra készül a Fidesz túlhatalmának bekövetkeztével, 0.98-as oddsszal lehetett fogadni a sarki trafikban. Sejtettük, hogy van egy féltéglája, amit az MSZP nevű…..
Na, hát ezt akartátok, most megkapjátok. Pesty László Feketedoboz szerint az internetre való, hogy Desewffy Tibor MSZP-közeli szociológus azt merte mondani a székely himnuszra, hogy középszerű műdal. Mindezt a StoryTv-ben, ráadásul úgy, hogy a műsor felháborodott vendége volt…..
Idi Admin Dada 2010.05.08 08:10:42
@flippant:

értem. tehát amint egy nekik nem megfelelő színű zászló alatt kellett volna a hazát védeni, már nem is védték.

mekkora hazaifiak, te jó isten!
Idi Admin Dada 2010.05.08 08:19:05
@Bozdurgán:

hát akkor bizony a román himnusz szövege elég szar. vagy inkább vicces. :-D

persze ezt a véleményemet tilos lenne leírnom, de hát én már csak ilyen vagyok.
Idi Admin Dada 2010.05.08 08:44:55
@"the dragon":

"Megjegyzem, a trikolór kitűzését nem a fidesz, hanem a polgári körök kezdeményezték."

durva időutazás lehetett, amikor a választási vereség után indult polgári körök a választások előtt ezt kezdeményezték.

(www.osaarchivum.org/pka/)