Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bűnvadász

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
napszemüveg TAG Heuer 2013. 2013.06.25 14:43:11
A TAG Heuert nem a dizájnért, vagy legalábbis nem elsősorban a dizájnért szeretjük. Na jó, bővítsük a mondatot: akik a különlegességet keresik egy-egy napszemüvegben, azt formai értelemben ritkán találják meg a TAG Heuerekben. Nincs persze baj velük, csak nem különlegesek, és…..
bűnvadász 2019.05.12 22:50:42
@tégyacenzúraellen: de jó nagy fasz vagy apám..
Andy Vajna halálhíre végigsöpört az elmúlt 24 órában úgy a magyar interneten, mint a hollywoodi sztárok között egyaránt. Elképszető mennyiségű tartalom készült ebben a röpke egy napban a témával kapcsolatban. Tudjuk be annak, hogy híres filmes producerként és kevésbé kedvelt kormánybiztosként…..
bűnvadász 2019.01.22 13:28:46
1962. július 12-én, napra pontosan fél évszázaddal ezelőtt, történetesen szintén egy csütörtök este különc társaság gyülekezett a londoni Marquee klub előtt, hogy megnézze egy bizonyos Rollin’ Stones zenekar bemutatkozó koncertjét. A világ most egy napra ismét Stones-lázban…..
A sok műanyag vacak között, hadd lássák a régi dicsőséget! Olyan volt ez nekem, mint mohamedánnak a Kába kő, de én nem csak körbejártam, hanem meg is nyaltam, bő nyállal. A szívem megsajdult, amikor hirtelen lelőttem a benzinszivattyút és csend lett. Mai cikkünk…..
Most, hogy túl vagyunk rajta, mint egy hasmenéssel nehezített all inclusive tunéziai nyaraláson, itt az ideje az önismeretet építő számvetésnek: mégis miért nézte az ország tévé előtt ülő részének egyharmada minden este Alekoszt és az ő szerelmét a legfelsőbb szinteken?…..
Mindig örömteli látni, ha egy tévében sűrűn előforduló arc rácsodálkozik valamire, mint a szörpgyáros Zsanett annak idején a Big Brother kameráira, jé, engem egész nap kukkolnak? Most éppen Damu Roland barátnőjének története hozta elő a naiv kisfiút Hajdú Péterből, aki az…..
Szép az autó, jó az autó és szinte új. Mindössze annyi a baja, hogy az árából simán futotta volna S8-asra is. Saját néven. Vélemények az azonos című írásunkról...
Van egy olyan tévés műfaj Magyarországon, ami jobban megosztja a lakosságot, mint egy Novák Előd - Kovács László iszapbirkózás tenné, pedig az se lenne semmi, tessék csak nyugodtan elképzelni, hajrá. A kereskedelmi tévék nem scripted, azaz forgatókönyv nélküli kategóriába…..
A Domsjö expedíció mindkét egysége rendíthetetlenül hatol előre az éjszakában. Bendééknél partihangulat van, éppen most tették meg az ötezredik kilométert, valahol Prága alatt. Pozsonyban találkoznak a kopaszra borotvált Pistával, erről poszt is születik majd. Aztán visszaviszik a tréleres srácokat…..
Belsőség Ínséges idők 2010.03.05 17:08:00
Bármennyire is várjuk, csak nem jön friss infó Csikóséktól. Minden valószínűség szerint úton vannak, legutolsó telefonos beszélgetésünk során Bende annyit mondott, hogy a kárfelvétel megtörtént és indulnak tovább, Katinak el kell érnie a repülőgépét. Állítólag készül beszámoló a mai délelőttről,…..
Nem nagyon tudok mit hozzátenni a tegnapi autótöréshez, nem egy örömteli dolog, és akkor még nagyon enyhén fogalmaztam. Ugye, az történt, hogy valahol 200 km-re Domsjőtől, egy nagyobbacska városba érve megtalált hátulról egy finn kamion. A finn előtte nagyon nyomult, Bende kicsivel korábban, ahol…..
Belsőség Reggeli összefoglaló 2010.03.05 11:07:00
9:59: A társaság épp most reggelizik a hudiksvalli szállodában, Csikósék eleludtak egy kicsit, de hát ez több mint érthető a tegnapi események fényében. A finn kamionossal történt ütközés után pazar lazacvacsorában volt része a Domsjö Expressz tagjainak, a hudiksvalli magyaroknak és legfőképpen Z.…..
Rendkívül vicces hírt olvastunk a Blikkben, miszerint Hajdú Péter, a Story4 Tv-ről a második számú kertévéhez költöző médiaipari fregoliember, aki Névshowrtól elkezdve talkshow-ig mindent képes és tud is vezetni persze, túl dagadt a TV2  finnyás vezetőségének, és ha nem…..
Révész Máriusz véresre verésénél is ott volt a Rebisz elitosztaga, derült ki a bíróságon. Törött csontok, kilőtt szemek szegélyezték V. őrnagy alegységének útját 2006. október 23-án...
Belsőség Eladásra összetákolva 2009.08.06 06:45:00
Mekkora találmány is a leállósáv! Állunk az M0-áson. Forr a víz, illetve a nyomás miatt forrpont felett feszíti a rendszert, ami önmagában nem lenne baj. Viszont mégiscsak beleugrott az autóba kétszázezer forintnyi alkatrész és pár hétnyi munkaóra. Ráadásul vízforralás nem…..