Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GeorgeousGlory

0 bejegyzést írt és 93 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hetek óta változó idegességgel olvasom azoknak az idiótáknak a kommentjeit, akik teljesen random cikkek alatt fröcsögnek a meccsrejáró emberekre, és azt követelték, hogy vegyék el az emberek szórakozását. Most végre örülhetnek, szar lesz nekünk is. ..
Elsőként is tisztázzuk: nem Schobert Norbert élő Facebook-bejelentkezésétől robbant fel a magyar internet. A magyar közösségi szcéna egyik legrégebben aktív személyiségeként megtanulta az idők során, mivel és hogyan válthat ki aktivitást a rajongóiból, de az egész internet berobbantásához ez kevés…..
GeorgeousGlory 2020.02.04 14:42:37
@Impulzusmomentum: huu ez nagyon szar lett haver.
Egyetlen dolgot tudok szeretni a kormány "világhírű" családvédelmi intézkedéssorozatában, hogy nem nevezték el Orbán valamelyik nagy példaképéről, ahogy a kormány eddigi összes tervét Szélltől Wekerléig. Pedig milyen jól mutatna Gömbös Gyula akciótervként a program, aki háromszor nősült, gyermekei…..
GeorgeousGlory 2019.04.03 06:14:26
@teéjesenmindegy: hol volt ennyi egy panel? Ózd, Miskolc esetleg Salgótarján? Mert Pest és környéke biztosan nem.
Téma és tehetség híján mostanság gyakorta gyarapítják leütött karaktereiket egy várható taxitarifa-emelés ürügyén azok a mindenhez (sem) értő "újságírók", akik elszaporodása nagyban közrejátszott abban a pillanatig sem megbánt, áldott állapotomban, hogy már nem szívok velük egy levegőt. Van, amelyik…..
GeorgeousGlory 2018.02.12 19:29:57
Zseniális megoldás látszik kibontakozóban a magyar egészségügyben. Nagy tudású vezetőink  megelégelték, hogy mindenféle demagóg liberális sajtó orgánumok folytonosan felemlegetik a több hónapos vagy akár éves várólistákat. Túl éles fegyver volt ez az amúgy tompa ellenzék kezében, ezért megoldásért…..
GeorgeousGlory 2017.09.21 15:49:11
Bárhogy is próbálja, a propagandaminiszternek sehogy sem megy az igazmondás. Most épp az derült ki, hogy kebelbéli jóbarátját tagadta le/meg. Helikopterezés, letelepedési kötvények, táskás embere – Rogán egyszerűen hadilábon áll az igazsággal...
GeorgeousGlory 2016.11.13 07:40:13
A hétvége sem volt túlságosan unalmas politikai szempontból. A Mediaworks ugyanis bejelentette, hogy megszűnik a mindenki által ismert újság, a Népszabadság. A jobboldal ezt rezignáltan vette tudomásul, míg a baloldalon óriási botrány kezdődött. Hogy valóban óriási-e, azt lehet…..
GeorgeousGlory 2016.10.11 19:25:32
@Éhes ló: akkor gondolom te sem krákognál ha holnap reggel mielőtt elkezdenel melózni, közölnék veled, hogy köszi de be se gyere
... biztosan lenne saját, külön bejáratú autómosóm, jakuzzim, szaunám, fűthető medencém, és sok-sok fizetésből megtakarított pénzem. Öt vécé a minimum, mert a szükség nagy úr. Olyan sok megtakarított pénzem lenne, hogy azt is elfelejteném mikor miből vettem 167 millióból…..
GeorgeousGlory 2014.09.28 07:03:39
@IGAZI_kovi1970: engem a magyar nemzet Gyurcsányt az olajmaffiaval hírbe hozó cikkének a kommentalasakor kitiltottak mert megkerdeztem miért nem írnak a szijjarto új hazárol és vagyon gyarapodasarol m
Még 2009-ben történt velem az eset, ami valószínűleg örökre beleégette magát az agyamba és nyomatékosította bennem, mit is jelent a pénzügyi kultúra és annak hiánya Magyarországon. Beszéltem egy nővel pénzügyekről. Kiderült, hogy van gyermeke, akit nagyon szeret, szívesen…..
Repülni alapvetően igen kafa, de bizonyos körülmények és kötelezettségek miatt elég sok agyfelkúró helyzet adódhat, különösen, ha fapados a kiszemelt szolgáltató. A rém idegesítő reptéri procedúrákról majd később, most a légitársaságok színvonaláról. Friss hír, hogy…..
GeorgeousGlory 2014.05.02 13:15:41
@ComLo: mi az a btw?
Van egy hely Dunakeszin, ami mellett nem tudtam elmenni. Nem nagyon szoktam konkrét helyekről írni, de most olyan élmények értek, hogy meg kell írnom. Ez nem egy szponzorcikk, ez egy élménybeszámoló... Bár nem Budapesten található, a nyugatiból vonattal 15 perc elérni hiszen…..
Amikor házról-házra járva gyűjtjük a támogatói aláírásokat, a gondnokok általában nem szoktak repesni az örömtől, sőt, legtöbbször elküldenek minket melegebb éghajlatra. Tegnap azonban egy kifejezetten kedves gondnoknőbe futottam bele, aki még alá is írt nekem. Egy ideig…..
Deutsch Tamás Brüsszelbe ejtőernyőzött eltávolított képviselő megmondóember decemberben a következőket írta Horváth Andrásról."Ez a Horváth nem–NAV–revizor András egy szegény, szerencsétlen futóbolond. (...)Először is, ezek az egyébként jobb sorsa érdemes alakok időt…..
GeorgeousGlory 2014.02.22 03:42:16
A Hírtelevízió politikát csinál. És élvezi.Múlt szombaton rendezték az MSZP nagygyűlését, amelyen a Mesterházy-beszéd közben elhangzott egy bekiabálás. (Sőt, nem is egy, de ugye csak egyet hallunk folyton.). A Hírtévé vasárnap déli híradójában leplezte le, hogy mi…..
GeorgeousGlory 2014.01.30 21:02:12
Gyönyörködjön Ön is a megújuló Magyarország legszebb stadionjaiban. Cikkünk alján önismereti teszt várja.  A debreceni Nagyerdei stadion.    Az FTC új stadionja   A felcsúti stadion   A kispesti stadion    A szombathelyi…..
GeorgeousGlory 2013.10.07 06:20:00
@dolgozni kék:
Szerintem nem szabad összehasonlítani egy autópálya nemzetgazdasági hasznát egy Magyarországon üzemelő majdani futballstadionéval.
Bármilyen közhelyesnek tűnik, lassan négy év (nem létező fülkeforradalmi) fideszes nagyot álmodás után egyre aktuálisabban kijelenthető: az a legbámulatosabb a jelenlegi kormánypártban és annak kommunikációjában, hogy ha bármiben, úgy értem bármilyen kis- vagy nagyméretű…..
GeorgeousGlory 2013.10.01 18:38:09
@Wagem:
és ha nem?
vagy esetleg megtudod mondani a lotto számokat is?
Na, végre, Szigetszentmiklós és a bukaresti vereség után újra öröm érte a hazai MSZP-DK-E14-PM lelkes kis csapatát (a továbbiakban csak MSZP): ha már a pályán nem ment a győzelem és emelt fővel nem tudnak veszíteni, megóvták hát a mérkőzés eredményét - és ennek valamiért…..
Orbán Viktor kedden a Blikk szerkesztőségében járt. A bulvárlap chateléstszervezett a miniszterelnöknek, aki élőben válaszolt a neki feltett kérdésekre. Az eseményről a hazai média főként az "ordas kommunista hazugságként" kommentált útépítést ragadta ki, de a válaszok…..
És hármat találgathattok, hogy ki lesz az egyetlen, aki cigit fog árulni a kerület északi részében. A CBA-s konkurenciát lenyomva Rogán Antal szomszédja, Csetényi Csaba került monopolhelyzetbe. Naná, hogy önkormányzati tulajdonú üzlethelyiségben nyitja meg ezt a nemzeti…..
Amikor a trafikmutyi miatti felháborodás tetőfokára hágott, már a Duna sem bírt a medrében maradni és kiöntött. Az ezüsthajóról gyorsnaszádra tömörült kalózok rögtön felismerték az eseményekben rejlő kommunikációs lehetőségeket, és a számban és fizetésben szépen…..
Közhely persze, de egy külföldi újrakezdéssel az ember nem csak a világról, de önmagáról is rengeteget tanul. Ennek példája mai szerzőnk, Ági is, aki az Egyesült Államokban levetkőzte önsajnáltató énjét és megtanult pozitívan gondolkodni. „2011 januárjában, másodéves…..
GeorgeousGlory 2013.02.23 16:10:38
@centenárium:
Az egy nagyszerű hozzászólás,de inkább csak olvass és ne kommentelj.
  Az ilyen embereket civilizált országokban gyorsan eltűntetik a színről. Lemond magától, vagy lemondatják. Persze tudom én, hogy Magyarország más. A fennálló hatalom nemigen kockáztatna meg egy előrehozott választást, amit a lemondott képviselő miskolci körzetében kellene…..
GeorgeousGlory 2013.02.19 18:30:24
@chydorus:
300 ezer nettoból élünk.1 Kisbaba,12 éves 1.6-os autó,80 nm öreg csaldi ház(horror gáz számlával).Semmi káros szenvedély,semmi extra vagy hobbi de komolyan mondom alig jövünk ki a lovéból.Aúgy meg nem értem a sok naiv kommentelőt.Ha megnézitek a vagyonyilatkozatokat szinte minden harmadik képviselőnek van baráti kölcsöne,jó pár milla.Ilyen egyszerű..
Vírusszerűen terjed a neten ez a kép, így jutott el hozzám is. Úgy tűnik, az ELMŰ-nek elege lett belőle, hogy gonosz multik egyikeként a lakosság megsarcolójaként van feltüntetve és úgy érezte, itt az igazság pillanata.  Rá kell írni a számlára, hogy a…..
GeorgeousGlory 2013.02.15 22:03:05
@szempontcsuzli: Azért mert áramot nem olyan árulni mint mondjuk törökmézet a vásárban.Elég nagy befektetést kell hozzá eszközölni amit nem lehet csak úgy itthagyni ha úgy gondolod nem megy a bót.Csak gondolkodj józan paraszti ésszel...
Kedves leendő közmunkás barátaim!Óriási lehetőség kínálkozik: március 20-ig jelentkezhettek a közmunkásokat nyaraltató programra, amit Kormányunk 50 millió forinttal támogat.Múltkor láttam Csillag Ádám filmjét, amint tavalyi közmunkások étlen-szomjan ki voltak baszarintva…..
GeorgeousGlory 2013.01.28 19:34:26
@VicGilson: Vagy az okostelefonjáról:)
GeorgeousGlory 2013.01.28 20:38:28
@lbm-NERtárs -): jogos..mea culpa
Vajon miért kellett egy nagy bulvárlap cikksorozata ahhoz, hogy Orbán Viktor felszólítsa pártkatonáit, fizessék vissza a jutalmakat? És Kubatovék még mindig csak a jéghegy csúcsánál tartanak kárenyhítés ügyben ... Lázár János szerint a választópolgárok elmúlt két évben…..
GeorgeousGlory 2013.01.24 04:49:50