Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yamboo

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Bűnronda és nem ez a baj 2012.08.09 08:17:01
Lassan kékbe borul a város anélkül, hogy az itt lakó pár millió ember véleményét kikérték volna. Az ocsmány buszok után jöhetnek a ronda taxik is. Mai cikkünk blogposztja...
Yamboo 2012.08.09 23:20:19
Elolvasva a cikket, és a hozzászólások nagy részét, nekem a következők jutottak eszembe:

- Teljesen szubjektív, hogy egy színárnyalat valakinek tetszik, vagy nem. Olyan még nem volt (erre mifelénk meg főleg nem), hogy valami mindenkinek tetszett volna, itt a cirka 10 millió lakos legalább 100 millió individuumot képvisel egyszerre, ha az egyetértésről van szó. Sebaj. Van haszna, és hátulütője is egy ilyen színnek, leírta már mindenki, melyik miért. A költői kérdés részemről (is) az, miért olyan fontos mindent átfesteni? Egy ilyen kiadás a "felújítás" lista utolsó tételei között kéne, hogy szerepeljen. Első körben talán oda kéne eljutni, hogy ami még menthető, az visszaálljon a dízel üzemre (a motorolaj helyett), ne gyulladjon ki, ne rohadjon le/el, legyen ÉS működjön a légkondi vagy legalább nyithatóak legyenek a (tető-)ablakok. Ha ezek megvannak, jöhet a festés, legalább a nagyérdemű tudná, hogy egy adott jármű túl van a nagy szervizen. Ami meg nem menthető, azt minek festegetni? Kicsit olyan "namá'megin'valakinagyotkaszálezen" érzése van az embernek. Legyen égkék, bánja a fene, de akkor legyen az, ha megy is. Az utazóközönség (autólopás okán - Mo. én így szeretlek) lelkes tagjaként én ezt tartanám fontosnak, a 20 éve a buszok színe miatt Bp-en kallódó turisták már nagy valószínűséggel kaptak letelepedési engedélyt.

- Kedves "Ommm"! A cikkeidet, mint a TC bármelyikét eddig szívesen olvastam, ha informatív, ezután is fogom. Mégis érdekel, hogy te, mint aki akarva-akaratlanul írsz olyan közönségnek, ami azért a társadalom elég széles spektrumából kerül ki, miért teszed a blogposzt címkék közé (is), hogy "buzikék"? Persze, minden buzis, ami színes, egyértelmű, a szürke-fekete autóbelterek is, amik miatt annyit bőgtök, hogy árad a Duna, csak azért nem színesek, nehogy buzisak legyenek. Meg tudod nekem mondani, mi köze van a melegeknek a Budapesten a jövőben közlekedő tömegközlekedési eszközök színéhez? Kurva kíváncsi vagyok, mert engem nem kérdeztek meg róla. (...és le is szarnám, ha nem lenne az az érzésem, hogy már megint valakinek leszakad a zsebe a sok deákferencestől). Ja, a legnagyobb felhasználói számmal rendelkező meleg társkereső oldala BKV kék, de a részleteket akkor majd ott megírom. Ehh...
A hazai közvélekedéssel ellentétben messze nem a közép-kelet-európai országok a legfertőzöttebbek a járműlopások tekintetében. A legtöbb autó Észak- és Nyugat-Európában tűnik el. Nagy-Britanniában, Franciaországban vagy Olaszországban százezrével lopják a kocsikat, a…..
Woof Skinned 2008.12.28 23:36:00
Temérdek időm van. A tétlen kéz pedig az ördög játékszere... Értsétek ahogy akarjátok, de hogy mára is meg legyen egy bizonyos szintű "sence of accomplishment", legalább a skint lecseréltem. Azt hittem ripsz-ropsz összedobom, aztán persze megint vacakoltam vele vagy egy…..
Woof Legjobb haver 2009.02.20 19:43:42
Kávéízű bemutatott az edzőjének. Persze csak virtuálisan. Fura úgy megismerni valakit, hogy az illető már sokkal többet tud rólad, főleg akkor, ha a legféltettebb titkodat is tudja. A srác kábé egyidős velem, heteró és semmi gondja nincs azzal, ha valaki meleg. Teljesen…..