Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyilasjegyű

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fiatalítás, ami előtt állunk, és amit ezen a tornán elkezdtünk a válogatottnál, jó úton halad, állapította meg a 7-1-es magyar–horvát után Énekes Lajos. A válogatott edzőjétől megtudtuk, öt hátvéddel kezdjük a Pannon Hoki Kupa döntőjének számító mérkőzést a…..
Magyar–szlovén döntő lesz a székesfehérvári Pannon Hoki Kupán, miután egyfelől a pénteki olaszverés után jelentősen átalakított hazai válogatott nagyon simán elütötte Horvátországot, Szlovénia pedig előzőleg felülmúlta a mezőny egyetlen A csoportos válogatottját. A…..
nyilasjegyű 2009.11.08 10:07:25
Tizenkettedszer is a bécsiek örülhettek a magyar bajnok ellen az EBEL-ben. A sok hiányzó csatár ellenére remek emberelőnyös játékot mutattak be a hazaiak, hatból négyszer góllal végződött létszámfölényük. A Fehérvárnak ugyanennyi lehetősége volt, ezekből csupán egy gól…..
A Sapa Fehérvár AV19 lendülete megtört Salzburgban, nem sikerült meglepetést okozni. Már a második percben megszerezték a vezetést a hazaiak, aztán megduplázták előnyüket, és bár kétszer is sikerült visszajönni mínusz egy gólra – Kovács és Mihály szerezték…..
Az MJSZ JT nyílt levélben reagált a Fenestela 68 Brassó edzőjének nyilatkozatára, amelyben keményen bírálta a játékvezetőket. A levelet változtatás nélkül közöljük."A 2009. október 11-én vasárnap esti Miskolc elleni mérkőzésük után azt a kijelentést tette, miszerint…..
Háromszor vezetett a Sapa Fehérvár AV19 az Olimpija Ljubljana ellen, mégis csak egy pont jött össze a végén. Nagy lendülettel kezdtünk, Vaszjunyin megszerezte első gólját a szezonban, úgy nézett ki, letaroljuk a riválist, de összeszedték magukat a szlovénok, egyenlítettek. A…..
A 2009-10-es szezonban megváltozott arculati elemeket visel magán a nemzeti szelekció szerelése. A Magyarország felirat és a stílus marad, a mintázat változik, a hátsó félen a szám alá szponzorlogó is került. A Madonna Stúdió mezét a vb-n kívül minden fellépésén hordja Ted…..
Jelentős változásokat eszközölt a Fehérvár szakvezetése a csapat sorösszeállításában a Klagenfurt elleni keddi mérkőzésre. Ladányi első soros lett, Fekete hosszú idő után ismét a szélen játszik, a két Vas társa Benk lesz. Az előző szezonban hatból hat pontot szerzett a…..
Külföldön folytatja pályafutását Szuper Levente – írja a Nemzeti Sport. A válogatott és az Alba Volán 19 első számú kapusának leendő klubja még nem ismert. A lap szerint annyi biztos, hogy a kapus európai csapathoz szerződik, ami azért fontos, mert így a nemzeti…..
A finn Jarmo Tolvanen irányítja a következő szezonban az Alba Volán 19 EBEL-csapatát, jelentette be Ocskay Gábor. A szakosztály-igazgató sajtótájékoztatóján további fontos hírek várhatók, írásunkat folyamatosan bővítjük. Hajtás alatt Tolvanen pályaképe.Jarmo…..
A szakvezetés feláldozta a második magyar–finnt a csapatkerés oltárán, reméljük, sikerült levonniuk a megfelelő következtetéseket, és megtalálni azoknak az embereknek legalább egy részét, akiket érdemes lehet beépíteni a vb-keret harmadik-negyedik sorába. Ahogy jeleztük,…..
Pat Cortina a csütörtök délelőtti edzés előtt kihirdette a Finnország elleni első mérkőzésre nevezett 24-es keretet. Jelentős meglepetések vannak, de mint tegnapi cikkünkből is kiderült, ez a találkozó is válogatottunk világbajnoki felkészülését szolgálja.Énekes Lajos…..
A ma elhunyt Ocskay Gáborra emlékezik Magyarország. Este hatkor minden jégcsarnoknál gyertyagyújtással hajtanak fejet az emberek a magyar hoki egyik legnagyobb alakja előtt.Az Alba Volán Blue Brothers szurkolói csoportja a következő felhívást juttatta el hozzánk: "Tisztelt…..
Csütörtök kora délutáni információk alapján a döntő negyedik mérkőzése előtt az orvos játékra alkalmasnak találta Jan Zlocha térdét, és Berta Ákos is terhelhetőnek érzi derekát. Így a hazaiak szakvezetője döntéskényszerbe került, merthogy a Zlochát helyettesítő…..
nyilasjegyű 2009.03.19 16:36:58
A teli plexi jobban zavart, mint a látótércsökkenés, mondta blogunknak Szilassy Zoltán, aki súlyos szemsérülése után kedden edzett először teljes szerelésben, és végig ott is volt a jégen. A Dab.Docler csatára úgy érzi, nem lesz akadálya visszatérésének. De azt…..
nyilasjegyű 2009.03.19 13:28:51