Regisztráció Blogot indítok
Adatok
siwaan

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az MTV, nem nem a Magyar Televízió, hanem a Music Television elhagyta logójából és a station id-kből a „music television”-feliratot. Vagyis a csatorna ezentúl már nem is Music Televison, hanem csak MTV. Emtíví. A huszonkilenc éve működő és tulajdonképpen a videoklip ,…..
  Mintha egy ősrégi játék elevenedne meg élő alakokkal. Egy 4x7 méteres pályán kell játszani, hasonló mozdulatokkal, mintha fociznánk. A labda először lassan gurul a kezdőjátékos felé, majd a rugás nagyságától függően gurul tovább a labda. A fénylabda tehát érzékeli…..
siwaan 2010.02.09 09:04:12
w No megállj csak! 2010.01.21 07:00:00
„Egy gyerek fejlődését két dolog tudja tönkretenni, a kereszténység és a pornográfia.” Para-Kovács Imre, Klubrádió „Könyörülj meg Szűz Mária országán, hiszen az ateizmus miatt sokan nem tudják, mit cselekszenek. Add meg nekik a megtérés kegyelmét, hogy…..
2002 és 2003 nyarán a Vas megyei Zsennyén a település kavicsbányájában egy nem túl nagy, de annál izgalmasabb középső bronzkori temetőt tártunk fel. A sírok az i. e. 1900 – 1600 közé keltezhető úgynevezett Gáta-Wieselburg kultúrához tartoznak. Az ásatás vezetője Ilon…..
A tetőpontjára hágott az évek óta gyűrűző, buszsofőr-ellenállás módszerével burjánzó társadalmi tiltakozássorozat, és ma reggel, amikor már a marketingesek és pr-osok is csatlakoztak a munka jelentős lassítását eredményező demonstrációhoz, lényegében az egész ország…..
comment:com De mi lesz a Tv3-on? 2009.11.10 11:26:00
Most már tényleg nagyon el akarja indítani a Tv2 tulajdonosa a Tv3-at, tárgyalnak a kábelszövetségekkel és a legnagyobb cégekkel, és közben rendezték a márkanév használati jogait is. A Tv3 felvásárlása óta ugyanis a jogok a Tv2-nél vannak, amik most átkerültek a tulajdonos…..
comment:com Lúzershow a Tv2-n 2009.11.09 12:33:00
Erre az évadra a Tv2 is összeütötte a maga átváltoztatóshow-ját, persze minimálban, és olyan eldugott időpontban sugározva, hogy lehetőleg maguk a szereplők se tudják visszanézni. A Macsólabortól már a címe alapján se vár sokat az ember, értjük mi a címválasztást, ez az a…..
Slayer – World Painted Blood (American/Sony) A Slayer a világ legkeményebb zenekara. Ez még akkor is így van, ha tudjuk, hogy nem így van. Ez kb. olyan, mint a hívőknek a Tízparancsolat. A metálosoknak csak egy van ilyen parancsból: a Slayer a legkeményebb. Kész. Az új lemez is…..
siwaan 2009.11.04 11:42:09
Meglepő döntést hozott kedden a fővárosi közgyűlés. A képviselők támogatták az előterjesztést, amely a Margit híd déli oldalán is kerékpárút kialakítására tett javaslatot.A Bőhm András, Lakos Imre, Katona Kálmán és Hock Zoltán által jegyzett előterjesztés célja, hogy…..
A Pont FM és a Rise Fm kis háborúja augusztus 27-én Rónai Egon és a szövetséges haderők, az NHH és a rendőrség gyors rohamával véget ért. A lakossági house-t játszó Rise FM-et visszazavarták a Balatonra, hogy játszanak David Guettát, meg Sterbinszkyt az őszi avarban bortúra…..
siwaan 2009.09.17 15:03:00
@Megélhetési rasszista: "néhány elvakult rockerért meg senki nem fog fönntartani egy földi frekvenciát"

ez tök igaz, mert aki rockzenét akar hallgatni (pl. jómagam) az kényszerűségből rászokott, hogy cédét vagy mp3-at hallgasson, ráadásul így a sok stílusirányzatból olyat ami épp illik a hangulatához, és beszerzi a magának tetsző zenéket, ami nem tetszik azt meg kidobja. és ha erre rászokik az ember nehéz visszacsábítani a rádió kötöttpályájára.

ugyanez az analógia áll a komolyzenére és jazzre is, illetve a kereskedelmi tévék vs. filmletöltésre is.

akinek jó az hallgasson ház-zenét meg nézzen mónikasót, engem nem zavar, legalább megélnek a médiamunkások is valamiből.
siwaan 2009.09.17 15:33:13
@Trófea Vadász: te győztél :D:D
A hiányosan fellelhető dokumentáció miatt a mai napig homály fed néhány fontos részletet, ám annyi bizonyosan tudható: 1933 tavaszán titkos szervezkedés kezdődött Franklin Delano Roosevelt elnök hatalomból való elmozdítására, és egy katonai puccs végrehajtására. A történet…..
w A kurvára nemzeti oldal 2009.08.11 05:50:00
Volt valamikor, a békeidőkben – a 2009-es EP-választás előtt – ez a meghitt hülyeség, hogy nemzeti oldal. A jobb-bal dichotómia fideszes feloldása: mi vagyunk a nemzetiek, a többiek meg, khm, azok valami mások, vérmérséklettől függően. Globalisták, internacionalisták a…..
View Larger Map Zsirparaszt Debrecen-drukker, és miután a focicsapatát összesorsolták a Levszki Szófiával a BL-be jutásért, korszerű fanatikusként a Google Mapshez fordult tanácsért, hogy merre menjen, ha úgy dönt, nekivág autóval. Meglepődött, akárcsak én, miután…..
Amikor évekkel ezelőtt az ókori Róma és India közötti kereskedelem témájával kezdtem foglalkozni, volt, aki ironikusan megjegyezte, hogy ez „jó” téma, mivel ilyen nyilvánvalóan nem létezett. Az ókori szerzők valóban csak apró utalásokat tesznek a távoli Indiára: a…..
Az elmúlt egy évtizedben sokan próbáltak már idehaza jó webes keresőt fejleszteni, ám sorra kudarcot vallottak. A keresőpiacon azóta nem történt semmi érdemleges, hogy a Google agyonverte konkurenseit a 2000-es évek elején. Pontosabban, most a Microsoft-féle Bing próbálkozik még…..
Az emberek mintha elszoktak volna a hatósági- és egyéb fegyveresnek látszó személyek terrorjától, a biztonsági rutinellenőrzések meg mintha szaporodnának. (Bezzeg Belgrádban, ahol még fura haj/ruha miatt igazoltatják az embert az utcán.) Első naiv ügyfelünket az óbudai…..
w Szellem a gépben 2009.07.21 06:00:00
A hit hegyeket mozgat, és ha a hegy éppen a hit útjában áll, akkor annál rosszabb a hegynek. Nem a kereszténységről van szó, azon túl vagyunk. A hitet sokkal szélesebb értelemben értjük, ősibb, atavisztikus, elemi hiedelemről van szó, név szerint a kísértetről. A hazajáró…..