Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hix__

76 bejegyzést írt és 190 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
----------------------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------------------------------- Warning! Funkcionális analfabéták számára megterhelő írás következik (nem fogjátok érteni).…..
After 1 year and 4 months of negotiations, I left because not enough money was offered to do the script the way I felt it needed to be done. — David Lynch (@DAVID_LYNCH) April 5, 2015 Április 5. óta nagyot fordult a világ David Lych rendező-forgatókönyvíróval. Akkor ugye azzal hagyta…..
  Mi a helyzet? Ebben az évben háromszor győzött órási fölénnyel a Fidesz. Mindent megnyert, amit csak lehetett. Kétségbevonhatatlan és hatalmas választói felhatalmazás áll mögötte. A három választás egyúttal megerősítette a korábbi intézkedéseket és egyben…..
  És akkor csodálkoztok, hogy beteg videókkal próbálom helyrebillenteni a lelkem egyensúlyát? Baszont...
Hix__ 2014.08.14 00:34:47
A földet elmozdítani egy földön lévő szerkezettel, ami a föld mágneses mezejére hat. Gratulálok!

Én pedig a múlt héten beestem egy gödörbe, de a hajamnál fogva kihúztam magam, vigyáznom is kellett, nehogy a világűrig húzzam fel magam. Aztán óvatosan engedtem az erőkifejtésből, így olyan 10000 méter magasból fokozatosan alászálltam. Lépcsőzni nem volt kedvem, és amúgy is eléggé benne voltam az edzésben, hát felhúztam magam (de most a fülemnél fogva) egész az erkélyig. Aztán sajnos a hajamnál fogva vissza kellett lebegtessem magam a bejárathoz, mert az erkély belülről volt bezárva, és nem volt nálam a kinetikusenergiagenerátorom, amit véletlenül a gödör alján hagytam. Ez csak a bejáratnál jutott eszembe, így a szokásos hajfogással visszalebegtem érte a gödör aljára, onnan megint fel 10000 méterre -hogy ne jöjjek ki a gyakorlatból- és hogy néhány percet a HAARP mágneses erőtér generátor, chemtrail előállító és finomító, gonolatzavarkeltő, valóvilágotbőralásugárzó ,berkikrisztiánpropramotfuttató (ez egyébként egy c64-es, üres szalagos kazettán van, ami benne sincs a lejátszóban), kiszeltündevezérlőegység (ami ennek a szalagnak a másik oldalán van) készülék hatótávolságán kívül töltsek, gondolattisztítás céljából. Majd megint vissza a házhoz, aztán fel az erkélyre, ahol a megtisztított gondolatokkal a zsebemben már gyerekjáték volt a kinetikusenergiagenerátorral kinyitni a belülről bezárt az erkélyajtót, annyira, hogy végül a hajamnál fogva kicsit arrébb is kellett levitálnom mindeközben, nehogy pofánbasszon az a bizonyos teraszajtó mozgási energiailag, kinetika, összeesküvés és rendellenesföldtengelyelfordulás legyen véletek!
Hix__ 2014.08.16 20:44:49
@Meridian74: Nem mondod :)
Lehet, hogy ez egy utalás akart lenni azoknak akik ismerik a történetet?
Life on Earth Faszomsetudja 2014.07.13 06:01:10
Na! Már megint. Mármint megint be vagyok baszva, úgyhogy írok. Kurvára sajnálom, hogy ezért nem fizetnek, mert az kibaszottul jó lenne. Nem mintha azokhoz az írókhoz hasonlítható lennék. De azért mégis. Unom kicsit. Vagy inkább nagyon. Azt, hogy idióta ostoba, tahó köcsögök,…..
Napi mém Nem sokára 2014.07.10 19:20:49
De tényleg! Csak Dobi barátunk összepakolja a design-t, hogy nagyon fasza legyen minden. És majd akkor.   De akkor nagyon!..
Valamiért azt gondolom, hogy jeles alkalom, amikor valaki először vesz életében egy játékot pénzért, úgy, ahogy azt elméletileg kell. Persze, ez manapság már sokak szemében idióta hozzáállás, hát minek, ott az ncore-bolt, meg a rohadék kiadók amúgy is milliárdokat kaszálnak,…..
Hix__ 2014.06.28 00:46:11
Ez most itt egy facebookon játszható játék lesz, kérem, csak az lapozzon, akit ez nem zavar.             Nagyon szeretem a hidden object típusú játékokat, ez talán már kiderült rólam korábban is. Mivel normális, nem fizetős flash nem igazán van belőle, kénytelen…..
Hix__ 2014.04.29 09:09:10
@nyauuuuu: No para, örülök, hogy segíthettem ;)
Subba Vasárnapina: Orál 2014.04.06 17:12:00
Hix__ 2014.04.08 00:01:23
@FuzzyDunlop: Gina Devine aki nyal. Akit nyalnak azt nem ismertem fel :)
Hix__ 2014.04.08 10:20:10
@froggman: Köszkösz! Én meg ezt akartam megtalálni, de nem volt kedvem keresni ;)
Nehezen tudom kordában tartani az indulataimat a mostani helyzettel kapcsolatban, úgyhogy gondoltam kiírom magamból. A helyzet sajnos egy elég tipikus példája annak, hogy a hatalommániás gyilkos szarházi emberek meddig hajlandóak elmenni egy olyan amúgy értéktelen dolog érdekében,…..
Na má' megin' felidegesítettek. Nem nagyon. Csak épp annyira, hogy ez a hülyeség megírására késztessen. Mert ugyebár! (Ismerős ez valahonnan? A helyes megfejtő egy sport szeletet nyer, amit a legközelebbi vegyesboltban, a kb 200 fortinos nevezési díj befizetése után vehet át.…..
Erről lenne szó. Nem fővárosi lévén, ezt: http://cink.hu/igazabol-ezt-gondoljak-a-budapestiek-a-videkiekrol-1492167970 nem kicsit találtam bántónak. De semmi para. Segítek Jánosnak Budapestről. Hátha megérti. Egyrészt, aki nem budapesti, az rettenetesen utálja, ha azt mondod rá,…..
Life on Earth Lajos, a páratlan 2014.01.07 00:29:23
Szevasztok! Kevesebb politikát akartam, de ez így mindent visz. Először csak nézzétek meg: Adott ugye az alapszituáció, amikor akkora bakot lőtt az egyik távirányító kezelője, amit semmilyen PR nem magyaráz már ki. Nehéz is lenne az anyatejmaffiát vádolni, vagy a nőket…..
Na, megint jól felidegesített az egyik díszpéldánya a kutyaütő informatikusoknak, akit igazából valahova a sarkkörön túlra kéne száműzni, nehogy véletlenül számítógéphez kelljen nyúlnia. De erről majd később, menjünk szépen sorjában. Ott hagytuk abba, hogy az Isten…..
Ööööö.. CSÁ! (ezt csak kevesen értik miért így kezdtem). Tekintve, hogy egyik faszfej kollégám tevékenysége ihlette meg egy (vagy a?) BREAKING NEWS keretein belül bejelentett és fokozott médiafigyelemmel kísért visszatérésemet, kezdeném is az informatikusokról alkotott,…..
Life on Earth BREAKING NEWS 2013.09.19 10:26:15
Hosszú és nehéz várakozással töltött órák, hetek, hónapok, sőt bazmeg: évek után, újra írásba kezdek, vagy folytatom. Nézőpont kérdése. De lesz megint. Rakd RSS-be, mert akkor nem kell külön írnom egy levelet, ha nem olvastad el, pedig el kellett volna. Már nincs sok vissza.…..
A Windows Phone és az iOS változat után megérkezett az Office Mobile for Android, melynek segítségével az Office 365 előfizetői szerkeszthetik meglévő Word, Excel, PowerPoint dokumentumaikat és újonnan létrehozott Word és Excel dokumentumaikat. Az alkalmazásba az Office 365…..
Hix__ 2013.08.01 10:59:21
@DiaDani: "Az alkalmazásba az Office 365 felhasználói fiókkal lehet belépni, és a dokumentumok is a Microsoft online tárhelyén a SkyDrive-on tárolódnak és szinkronizálódnak."

Lehet ;)
Hix__ 2013.08.01 11:30:53
@szcsongor: Részletesen leírtam az indokaimat, ha ignorálod őket, azzal nem tudok mit kezdeni.

Ha csak az árat nézzük, akkor a spirálfüzet mindent ver.
Hix__ 2013.08.01 11:39:21
@szcsongor: Mondok jobbat. Nekem most két gépen is fent van. De az egyiket most fogom lecserélni. Ez OEM esetén 3x60 = 180K = 4,5 év előfizetés (mert nekem 40K-s csomagom van). Ha beleszámolom, hogy kb két-három évente gépcsere van, akkor 240K = 6 év....

Hmmm?
A Nemzeti Együttműködés Rendszerének egyik üldözöttjeként a harmadik ügyet is kiérdemeltem, a vádelőkészítés szakaszába léptünk. Tudják, ez az ügy is egy lakás ügy, ahol kreatív ügyészségünk szerint 2006 tavaszán Juhász Ferenc honvédelmi miniszterrel éppen nem…..
GFG Blog Férfiasság 2012.10.09 07:12:21
„...mert előttem nincs múlt, utánam pedig már nem lesz szükség jövőre, mert nem lesz jövő, mivel az én létemet nem az idő méri, mert ami az egyik pillanatban még nincs itt, a másikban pedig már ott van, az időtlen – ez vagyok én, ez leszek én, aki egyszer csak ott leszek,…..
Hix__ 2012.10.09 11:54:42
Éljen a férfias vezér, jómagam meg vagyok róla győződve, hogy férfias vezérünknél férfiasabb vezér nincs is vezér, ezért aki olyan mint egy oroszlán, az olyan is mint egy vezér és a vezér is olyan mint egy oroszlán, ezért ő a vezér, aki oroszlán és ezt én nagyon szeretem, mert a vezér olyan mint egy oroszlán, aki vezér, aki még az oxigénmolekulák ellen is küzd, lévén szembe jönnek, azt meg a vezér, aki olyan mint az oroszlán és még erős is, meg férfias is, nem tűrheti, ezért fúj szembe ő is, tüdeje férfiasan vezéresen nem ürül ki soha, csak fúj szana-széjjel, ahogy egy vezérnek azt tenni kell, ha érzékeli, hogy oxigénmolekula közeledik, ide majdnem pontot raktam, de folytatom, hogy szerintem a férfiasan oroszlános vezérkapitány a periódusos rendszer bármely elemét közeledvén látva hasonlóan bravúros vezérhez kapitányhoz és oroszlánhoz valamint tigrishez és pumához méltó módon hárítja el a molekulát, atomot, illetve bármely szerves, vagy szervetlen, vagy akár képzeletbeli atomhalmazt, így is megtestesítve rettenetes vezérerejét, ami nyilván az összes turbórágómatricát is ütné lóerőben, köbcentiben, végsebességben, illetve bármely egyéb paraméter tekintetében, vezérségét illetve férfiasságát is így kifejezve, amit én nagyon nagyra becsülök, mert ilyet még nem is láttam és kis dobtam gyorsan az összes Suparman DVD-t, mert lecseréltem őket férfias vezér beszédekre, ezentúl azt nézzük otthon, az férfiasabb még annál is, meg ezért fizetnek, zárnám is gondolataim, a végére csak annyit tennék, hogy vezér, első ember, férfias, rettenthetetlen, csodálatos, egyedülálló, oroszlán, kapitány, vezér, első ember, férfias, rettenthetetlen, csodálatos, egyedülálló, oroszlán, kapitány, vezér, első ember, férfias, rettenthetetlen, csodálatos, egyedülálló, oroszlán, kapitány, vezér, első ember, férfias, rettenthetetlen, csodálatos, egyedülálló, oroszlán, kapitány, vezér, első ember, férfias, rettenthetetlen, csodálatos, egyedülálló, oroszlán, kapitány, vezér, első ember, férfias, rettenthetetlen, csodálatos, egyedülálló, oroszlán, kapitány, vezér, első ember, férfias, rettenthetetlen, csodálatos, egyedülálló, oroszlán, kapitány, vezér, első ember, férfias, rettenthetetlen, csodálatos, egyedülálló, oroszlán, kapitány, vezér, első ember, férfias, rettenthetetlen, csodálatos, egyedülálló, oroszlán, kapitány, vezér, első ember, férfias, rettenthetetlen, csodálatos, egyedülálló, oroszlán, kapitány, vezér, első ember, férfias, rettenthetetlen, csodálatos, egyedülálló, oroszlán, kapitány, vezér, első ember, férfias, rettenthetetlen, csodálatos, egyedülálló, oroszlán, kapitány, vezér, első ember, férfias, rettenthetetlen, csodálatos, egyedülálló, oroszlán, kapitány, vezér, első ember, férfias, rettenthetetlen, csodálatos, egyedülálló, oroszlán, kapitány, konklúzió: vezér, első ember, férfias, rettenthetetlen, csodálatos, egyedülálló, oroszlán, kapitány.
Immár 4. napja nem tudnak hozzáférni az ügyfelek a pénzükhöz interneten keresztül az AXA Banknál. Ez már a végső kivonulás kezdete, vagy csak technikai málőr? Azért írok, hogy nehogy más is elkövesse azt a hibát amit én, hogy az AXA Banknál nyit bankszámlát. A számlát…..
Hix__ 2012.09.05 14:11:02
Kedves Ádám!

Ön bizony túlpörgött. És rendszeresen keveri a 4. napot a "közel két napja" kifejezéssel. Én azt mondom, hogy azért ez talán nem volt olyan nagy a tragédia. A telefonos utalgatás sem "horror", szóval ha a probléma megoldása lebegett volna szeme előtt, a mások (egyébként jogos) hibáztatásán felül, akkor ennyi energiabefektetéssel már rég túl lenne az egészen. Továbbá nem szép dolog mások előtt így elmondani mindennek a bankot, amely valóban hibázott, és minden bizonnyal szégyellték is magukat a vezetők, ennek ellenére kárt Önnek nem okoztak. És még egyszer hangsúlyozom: ha akarta volna, azzal az energiával, amit a telefonos és személyes (továbbra is fenntartom, hogy egyébként jogos) reklamációkba ölt bele, valamint fenti levél megírásába fektetett, simán elintézhette volna telefonon is az egészet maximum öt perc alatt.

Egyetért?

Én élete hátralevő részének egyszerűsítése érdekében azt javaslom, hogy legközelebb amikor egy problémába ütközik, próbálja meg kitalálni, hogy lehet azt megoldani, mintsem a felelősöket nagy hangerővel okolni, egy kikerülhető probléma miatt. Én általában ezt teszem. És nyugodtan mondhatom, az élet minden területén (kivéve hülyeség) rohamtempóban hagyom le azokat az embereket, akik ilyen sok energiát fektetnek a felelősök baszogatásába. Tényleg ők voltak a felelősök, tényleg miattuk van az egész. De most őszintén, ki a faszt érdekel, ha van (mert gondolom van) jobb dolgom is és egy telefonnal elintézhetem az egészet?

Szóval, kedves Ádám, ne higgye, hogy az AXA fizetett embere vagyok. Hanem csak simán egy ember, aki azt látja, hogy sokan, sokkal több energiát fektetnek a "bűnösök" felkutatásába, mások hibáinak keresésébe, mint arra, hogy a saját életüket terelgessék a megfelelő irányba. Persze én nem mondhatom meg, hogy mi a jó irány. De ha egyszer valaki levezeti, hogy a mások okolásának heves gyakorlása lenne az, én szívesen meghallgatom azt is, hátha meggyőz.

Tisztelettel:

egy noname honfitársa ;)
Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre.   Tisztelt Szerkesztőség! Reagálva a mai panaszos levelére, csak megerősíteni…..
Hix__ 2012.08.24 16:35:37
@anitám83: @qbr:

Na most aztán megkaptam :)

Igen, nem volt nálam a TAJ kártyám. Részemről itt hibáztam. Rettenetes, tudom. Mindig is sejtettem hogy én már csak ilyen rohadt szemét népellenség vagyok ;) Ezért nyilvánvalóan megérdemeltem, hogy szükségtelen fájdalmat okozzanak, illetve azt is, hogy a többi várakozó beteg előtt minősíthetetlen hangnemben beszéljenek. Tiszta sor. Alapvetően én kérek elnézést, hogy nem önként jelentkeztem lebaszásra :D

Na, amúgy meg a tisztán látás és a gyengén szövegértők kedvéért:

"és ha esetleg várni kell akkor fel van háborodva"
Hogy ki honnan vette, hogy fel voltam háborodva a várakozás miatt azt nem tudom, nem írtam ilyet. De azért jól le lettem baszarintva érte :)

"Amúgy pedig ha a tüdődnél volt a térde akkor a herédnél a lába?Soha nem térdelnek bele a betegbe az orvosok ezt nyugodtan állíthatom.....de így hatásosabb a sztori igaz?"
Igen, így hatásosabb. És tényleg beletérdelt. De ez nem is lett volna baj, a problémám nem ez volt, de erről majd később. És nem volt a heréimnél a lába. Oldalról térdelt bele, nem szemből. Ott a könyököm volt.

"Érdekes én is voltam rosszul más városban és megtaláltam az éjszakai patikát pedig ott csak egy volt...Itt Pesten lehet párat találni kerületenként..vagy esetleg menjen az orvos és váltsa is ki neked?"

Itt több dolog is van:

Egyrészt nyilván hazudok és találtam patikát, de inkább azt írtam hogy nem (szintén a hatás kedvéért).
Másrészt ha az előző mégsem igaz és tényleg nem találtam, akkor megint csak egy rohadt szemét népellenség vagyok, hiszen patika van, csak nem találtam.
Harmadrészt az eredeti blogbejegyzés célja az volt, hogy bemutassam hogy kezdődött a budapesti életem. És ennek része volt, hogy bizony nem találtam patikát, amit meg találtam az már zárva volt este nyolc után (akkorra végeztem). Ezt nem szabad leírni? Az ilyet titkolni kell? Vagy esetleg büntetendő? De most komolyan, miért baj, hogy más emberekkel is közöltem, hogy nem találtam patikát, mert nem ismertem a várost? Illetve amennyiben hibáztam és az ilyen információt valóban szigorúan tilos közzétenni, akkor azt szeretném kérdezni, hogy esetleg más formában, például személyes beszélgetések alkalmával meg szabad-e osztanom ezt az ismerőseimmel, vagy ilyen esetben is tilos a nyilvánosságra hozatala? Csak hogy fejlődjek én is ;)

Hogy az miből jött le, hogy szerintem az orvosnak kéne kiváltania azt megint végképp nem értem, de ha te mondod akkor csak is így gondolhattam :D

"Én a helyedben kicsit udvariasabban beszélnék arról, aki a szabályokat megszegve mégis leadminisztrált téged."
Én meg nem. Ugyanis a roppant udvariatlan hangnemre még az sem mentség, hogy nem volt nálam a TAJ kártyám. Vagy szerinted az élet úgy van 100%-ig rendben, ha utolsó bunkó paraszt módon beszélünk mindenkivel aki hibázott? Ugye hogy nem?

"Már megbocsáss, de azt ugye nem az egészségügy hibájának tudod be, hogy nem ismered a budapesti gyógyszertárakat? Ráadásul van jópárügyeletes, éjszakai nyitva tartó patika is."
Nem annak tudom be. És továbbra sem értem, hogy ezek a gondolatok honnak fakadnak, mert nem tőlem az biztos, de fentebb már tettem egy kísérletet ennek az elmagyarázásra.

"A Cataflam egy nem-szteroid gyulladácsökkentő. Önmagában a Cataflam fájdalomcsillapító hatása is a gyulladás csökkentésén alapul (bár majd jön Irkutszk és jól kijavít, hogy ez nem így van:)."
Ezt készséggel elhiszem, ugyanis mint említettem lövésem sincs a gyógyszerekről.

"Fogdarab a fogínyben, erre most már tényleg kíváncsi vagyok: @Fog doktor, @viktor vacendak -> maradhat-e fogdarab a fogínyben foghúzás után, fontos-e mindent eltávolítani, vagy szépen kilökődik magától? "
Pedig nem hazudtam ebben sem (tudom, ezt nehéz rólam elhinni). Tényleg egy hónapig piszkáltam a fogínyemet, mire kitúrtam belőle. Ez persze nem zárja ki, hogy később úgymond "magától" kilökődött volna.

És akkor eljutunk a konklúzióig. Bár elég hosszan leírtam elsőre és sokat regéltem fentebb is, most mégis teszek egy újabb kísérletet arra, hogy megvilágítsam mondandóm lényegét a lehető legtömörebben (a részletek csak megzavarnak egyeseket):

1.) Az egész lényege az volt, hogy bemutassam, nagyon udvariatlanul bántak velem és mindezt indokolatlanul (az erre nem indok, hogy nem volt nálam TAJ kártya), én ugyanis udvarias voltam. +A szükségesnél nagyobb fájdalmat és kellemetlenséget okoztak nekem a hanyag tájékoztatással, illetve húzás közben a számba bele nem nézéssel, helyette mással beszélgetéssel. Természetesen ha ezt így oktatják az iskolában, akkor én kérek elnézést
2.) A bejegyzés amit láttatok egy nem csak ezzel a témakörrel foglalkozó poszt egy része volt, ezt bemásoltam ide én balga.
3.) A blogomon a fentebb látható stílus dukál, ez van.

Várom az újabb magyarázatokat aljasságom bizonyítására (merthogy ilyen ember csak az lehet) ;)

Akik meg nem méregzsákok, azoknak jó hétvégét kívánok.
Hix__ 2012.08.24 23:48:04
@qbr:
"Igazad van, nagyon udvariasan el kellett volna téged küldenie ellátatlanul. Ha legközelebb esetleg így tesznek veled hasonló esetben, akkor remélem elégedett leszel."

1.) Mint utólag kiderült jobban jártam volna.
2.) A mérhetetlenül kedves hölgynek nem azért kellett a TAJ kártyám, mert a TAJ számomra volt kíváncsi. Azért kellett neki, mert akart látni egy okmányt amin rajta volt a nevem. Na most én ezt, mint egy műveletlen bunkó paraszt nem tudtam. Ugyanis azt gondoltam, hogy ha a TAJ kártyám kell neki, akkor a TAJ számom kell. Eddigi életem során ez volt az egyetlen alkalom, hogy valakinek a TAJ kártyám nem a szám miatt kellett. És én ezt nem tudtam ott. Ezzel húztam ki nála a gyufát.
3.) Veled viszont nem szívesen kerülnék kapcsolatba, bármi is a foglalkozásod (Istenem, remélem nem orvos vagy), mivel eléggé egyértelművé tetted, hogy szerinted egy elfogadható, sőt mi több támogatásra méltó viselkedés egy idegennel más emberek előtt kiabálni, kihasználva a kiszolgáltatott helyzetét. Ez számomra nem elfogadható magatartás, nem is viselkedek így, illetve mint idealista típus hiszek is benne, hogy ha nem vagyunk parasztok vadidegenekkel, akkor talán kicsit jobbá tehetjük ezt a világot, de úgy látom nem osztod a véleményem. Kérlek fejtsd ki néhány mondatban milyen előnyökkel jár indokolatlanul, illetve egy kiszolgáltatott helyzetben lévővel olyan hangnemben kommunikálni, amit én egy kutyával szemben sem engedek meg magamnak. Csak hogy tanuljak belőle.

"Ne haragudj, hogy egyáltalán nem érdekel, hogy hogyan kezdődött és folytatódott az életed Budapesten, így aztán a blogodat sem olvasom el."
Köszönöm ezt a pozitív hozzáállást, továbbra is remélem, hogy beválik embertársaiddal szemben tanúsított empátiád és meghozza az élettől várt sikereidet ;)

"A hozzászólásodat egy, az egészségügy problémáival foglalkozó blogra másoltad be, és mivel azt írtad, hogy az orvosok, nővérek és a portás "össze vissza beszélnek", úgy értelmeztem, hogy elégedetlen voltál a tájékoztatásukkal. De ezek szerint erről szó sincs, örülök, hogy nincs harag ezzel kapcsolatban a szívedben."
Szerintem ezt rosszul értelmezted. Próbálj meg ne végletekben gondolkodni. Megpróbálom érzékeltetni. Elégedett nem voltam a tájékoztatással, mert nem sikerült megértenem, hogy hol is a gyógyszertár. Viszont nem úgy távoztam, hogy "ezek a rohadt szemét stb...". Egyszerűen nem sikerült megértenem az útmutatásukat, ugyanis olyannyira idegen volt még a környezet (bár tudom, hogy abszolút mértékben hidegen hagy hogy hogyan kezdődött, illetve hogyan folytatódott az életem Budapesten), hogy evidenciákkal nem voltam tisztában (pl.: a körúton elindulsz balra nekem akkor azt jelentette, hogy: %$#*X&@¤× balra). Amit egy budapesti lehet, hogy nem ért meg annyira, pláne, hogy az útmutatás kérése előtt nem közöltem a beszélgetőpartnereimmel, hogy nem ismerem a várost. Ez okozhatta a kommunikációs disszonanciát. Ami miatt nem állíthatnám őszintén, hogy hiánytalanul tájékoztattak, de azt sem, hogy haragudtam volna rájuk, hiszen - és remélem ebben végre egyetértünk - erről nem ők tehettek. És most lehet nekiállni fröcsögni, hogy nem budapesti létemre nem ismertem a várost. Mea culpa, tényleg nem. Bűnös vagyok, kövezzetek.

A mondandóm lényege továbbra is változatlan, az összes többi részlet csak a kerek történet végett került bemásolásra: igen szakszerűtlenül láttak el, ami nekem komoly fájdalmat okozott, ezért elégedetlen voltam, illetve nagyon udvariatlanul viselkedtek velem, amit számomra egy irathiány sem tud megmagyarázni, olyannyira idegen az értékrendemtől és a neveltetésemtől. Számomra ugyanis egész elfogadható álláspont, hogy emberszámba veszek olyan egyéneket is, akik nem tökéletesek. Lehet, ez furcsa kicsit, de ilyen is van :) Ettől függetlenül, továbbra is lehet, hogy tévedek és nem kéne.
Hix__ 2012.08.28 09:34:50
@qbr:
A "hölgy" saját szájszervéből hangzott el, hogy nem a számom érdekli (ezért is volt annyira kiakadva, hogy mit csináljon azzal, ha azt megmondom és nem TAJ kártyán vala, amit átnyújtanék). Ezért azt végül tőlem nem is tudta meg. És valószínűleg ez az oka annak is, hogy beérte a lakcímkártyámmal. Amin a legújabb kutatások szerint sincs TAJ szám.

A TAJ kártyámat az azon szereplő szám miatt elkérő hölgy pedig igen udvarias volt és miután a rendelkezésre álló iratok alapján ellenőrizte annak (mármint kártya hiányában a számnak) hitelességét, utamra engedett ahol a már említett, sokkal kevésbé kedves hölggyel kereszteződtek útjaink.

Ja, 1.-es pontodra a válasz: Cataflam ekkor már megvolt, itt azt az infót kaptam, hogy ne szedjem, amitől igen komoly fájdalmaim keletkeztek, a konkrét húzásról "szakszerűségéről" nem is beszélve.

Megjegyzem, hogy egy szó nem esett még arról, ami a mondandóm lényege lett volna :) De ezt már megszoktam a blogokon. Ha van egy elég egyértelmű eset, akkor belekötünk valami másba. Továbbra is várom a magyarázatokat, miszerint a szakszerű ellátás része az (mert eddig csak én követtem el a hibákat, nyilván itt is), hogy ha csak addig néznek a szádba, amíg a fogót ráillesztik a fogadra, ezután pedig célszerű a kollégával az új önkormányzati képviselő erényeit és gyengeségeit megvitatni (erről volt szó közben, a képviselő pártállását nem tudom). Mivel húzták már ki néhány fogamat (sajnos), ezért tudom, hogy ez hogy működik, és nem úgy ahogy eme kiváló orvos végezte azt. A problémát (miszerint olyan szinten baszták szét a fogínyemet, hogy azt hittem odacsinálok) pedig nem tudtam jelezni, ugyanis a szám épp tele volt, szemkontaktust az előbbiek miatt nem tudtam létesíteni, a visításomat pedig könnyedén természetesnek tűnhet egy ilyen helyzetben.

Csak mert ez lett volna a lényeg, a többi csak körítés. Előre kíváncsi vagyok, hogy itt miért én voltam a fasz. Merthogy én voltam, az az eddigiek alapján egészen biztos, csak még nem tudom, hogy miért. Nyilván akik nem voltak ott, azok jobban tudják majd ezt is (fokozottan várom a megmondásokat) :D

És még valami. A hentes kisasszonyon és az ő felejthetetlen modorú asszisztensén kívül mindenki igen udvarias volt velem. Mivel itt végre kiderült, hogy ez nagy hiba volt részükről, ugyanis evidens, hogy bunkónak kellett volna lenniük, ezért magam veszem védelmembe őket a helytelen viselkedésükért, kérlek titeket, bocsássatok meg nekik, gyarló kedves embereknek. Legközelebb szólni fogok nekik, hogy lehetnének kicsit bunkóbbak is, betartandó az aktuális társadalmi normákat ;)

Várom értékes soraitok, melyben végre megtudhatom, hogy hol is követtem el további hibákat, melyek eddig elkerülték figyelmemet, továbbá a bunkóságot legitimáló magyarázatoknak is igen nagy mértékű figyelmet fogok szentelni, hátha legközelebb én is úgy látom: jobb lenne inkább bunkónak lenni, mint kedvesnek :D
Nem szeretnénk túl mindent fűzni a Stop.hu itt olvasható, nagyszerű újságírói munkáról és emberségről tanúskodó cikkéhez, illetve annak címéhez, mert minek, lefotóztuk, tessék eldönteni az 1-100-as gyökérméteren hány pontos gyakorlat volt. Ja, a címben emlegett férfi…..