Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tt60

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ritka alkalom, amikor profik mérik össze erejüket a jogi pr-küzdelmekben; most pont egy ilyen eset bontakozik ki a szemünk előtt. A magyar televíziózás egyik legismertebb, legtapasztaltabb arca és a második számú országos kereskedelmi televízió (korábbi munkahelye) nyitott frontot…..
A Sziget-rendezvények letompított hangereje miatt már többször kiakadt a Homár, de most felcsillant a remény. Ma kezdődik ugyanis a Balaton Sound, aminek a hangereje állítólag akkora, hogy a tó másik oldalán is felsírnak miatta a kisdedek. Némileg árnyalja a képet, hogy a…..
tt60 2011.07.07 22:57:04
@gálgaszton:
Mondjuk nekem ez a lakhelyem, s a vendégeim marhára idegesek a zaj miatt... nehogy már én menjek el, mert egy csomó hülye tini itt arénázik...
tt60 2011.07.07 22:58:37
@aha, persze:
Hát ha az munka, hogy üvöltözök, és arénázok???
tt60 2011.07.07 23:05:45
@gálgaszton:
Olvass... a turizmusból élek...
És nem győztünk. Míg tavaly ilyenkor a Fidesz az IMF ellen vívta gazdasági szabadságharcunkat, függetlenségünkért, ma a Fidesz gazdasági megállapodást kötött Kínával. 1 milliárd eurós hitelkerettel, és 2015-re 20 milliárd dollárra növelt kétoldalú gazdasági kapcsolattal.…..
tt60 2011.06.26 17:51:57
@Várúr:

Csak azt felejted el, hogy azt a beruházási hitelt is a magyar állam veszi fel, s majd valamelyik bankon keresztül folyósítja az igénylőknek, akik azt majd egyszer, talán vissza is kell, hogy fizessék a magyar banknak... márha persze a felvételt követően nem válik köddé... a kínaiakkal a magyar állam számol el, nem aki a hitelt felvette... tehát végül is az államot terheli a visszafizetés...
tt60 2011.06.26 18:09:32
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

Kötve hiszem, hogy ez még így szól:

"Semmis a szerződés akkor is, ha nyilvánvalóan a dolgozó nép érdekeibe vagy a szocialista együttélés követelményeibe ütközik."

:-)
Pénteken a Hungaroringen az egyik F1-es csapattag beszámolt róla, mi történt a Parlamentben, valójában megmagyarázta a felülmúlhatatlan képanyagot. "Tegnap meghívták az egész F1-et a Parlamentbe, mindenki ott volt, kivétel a Williams, nem tudom, miért, a Renault meg csak a…..
tt60 2010.07.30 23:16:44
@Merlot: Miért sértegeted Losoncit? Palihoz ké képest szupermen volt... :-)
àlabeck Sós vizes uborka télre 2010.07.26 14:13:00
Ez az uborka majdnem olyan nagy kedvencem, mint a kovászos. Sokkal jobban szeretem étel mellé savanyúságként is, mint akár az ecetes, akár a csemege uborkát. Salátákba pedig – mint például az orosz hússaláta vagy a majonézes krumplisaláta – szerintem összehasonlíthatatlanul jobb. (Persze ez az én…..
- Ha túl sós, tégy hozzá egy krumplit. - bökött a gyöngyöző leves felé a nagyi, majd visszafordult a vasárnapi karaj panírjához. Mit tehettem? Nem kérdeztem, pucolni kezdtem. Teljesen feleslegesen. A krumplinak ugyanis az ég világon semmi köze a sóeltávolításhoz. A levesbe…..
tt60 2010.06.22 11:27:43
@Bambano: Ha jól emlékszem minden liter vízhez adott 50 valahány gramm só valami fél fokkal emeli a forráspontot... A szám nem biztos, de emeli...
tt60 2010.06.22 11:33:50
@vészmadár (pica pica): Akkor beleöntök 2 liter pörköltbe 2 dl.(10 % alkoholtartalomút) vörösbort, főzöm 1 órán keresztül

Mennyi alkohol marad a kajában?
tt60 2010.06.22 11:44:48
@StavrosMenace: Momentán holmi parciális diffel semmi kedvem bíbelődni:-)
Vastagbőr Buktatni nem liberális 2010.06.17 14:15:00
Újra lehetne buktatni az általános iskola második osztályának végétől, és visszatérhet a szóbeli értékelés mellett a számjeggyel való osztályozás a KDNP-s Hoffman Rózsa törvényjavaslata alapján. A tanárok örülnek, a rendesen tanuló gyerekek szülei örülnek, hisz a régi…..
tt60 2010.06.18 12:45:41
@picur3ka/mesterhazymiklospart:
"Ket komoly feltetele van: sok penz (nincs tankonyv, mindenkinek kulon fenymasolt, mas-mas feladatsor) es rettenetes iskolai fegyelem."

Pontosan erről beszélünk... de itt egyik sincs...

Nálunk személyiségi jog.... mármint a diáknak.... a tanárnak sincs mindent joga elmondani a szülőnek.... annak idején egy szülői értekezlet rémálom volt a diáknak, meg a szülőnek is, mert kiderültek a turpisságok, a szülőnek meg égett a képe adott esetben... ennek persze odahaza mi ittuk a levét, 1-2 jól irányzott pofon révén... s mégis itt vagyunk, túléltük. Most fogadóóra vagy mijafene van, a gyerekek személyiségi jogainak védelmében...
Megáll az ember esze.
tt60 2010.06.18 13:53:06
@Kristl:
"A kötelességre nevelés mellé kell motiváció is. Régebben is megvolt. A társadalmi szerepek motiváló erővel bírtak. A meglévő család és pályamodellek. Ez most mintha hiányozna olykor vagy épp a poroszos modellt kérdőjelezi meg. "

Mondj már példát légyszi, mi nevel ma kötelességre az iskolákban? Pontosabban mivel van lehetősége a tanárnak kötelességre nevelni a nebulót?? Most hagyd ki a társadalmi szerepek című katyvaszt... gyerekről van szó....
tt60 2010.06.21 12:00:38
@Kristl: "Viszont alapvetően nem biztos hogy probléma ha vannak akik meg merik ütni a tanárt.
A tanár nem atyaúristen, ahogy a pap sem az már hála istennek érte."

Má bocsáss meg de Te nem vagy normális... Az életben is ha vmi nem teccik a munkahelyeden odamész oszt lepofozod a főnöködet?? Kapj már a fejedhez... A gyereknek az ISKOLA=MUNKAHELY... Meg kell tanulnia, hogy van az életben egy társadalom, annak van egy felépítése... Nem tudom mit szólnál, ha csak úgy kapnál két maflást vkitől, mert nem teccik a stílusod, vagy éppen mert fegyelmet és munkát követelesz meg.
60 napja, március 31-én adták át a friss-ropogós-többszázmilliárdba került autópályát, az M6-ost. Bevallom, én azt hittem, az alagutakkal lesznek majd problémák, mert  ugye ott van az a pár méter vizes lösz az alagutak felett ... de nem, nem ez történt. Az M6-os…..
tt60 2010.05.31 20:16:33
@Periwinkle (aka A 40-es fantomja):

"Esőre. Arra illik felkészülni ezen az égövön..."

Aha azért volt aszály több éven keresztül...

A sok-sok évi átlag többszörösére?? Hányszorosára?? Szerinted?? Ja meg földrengésre is... min. 10-es erősségűre... Meg tájfunokra is... Lácciik, hogy mennyire készült fel rá Európa.... Persze ők is hülyék, csak Te vagy az okos.... innen osztani azt észt...

Amúgy meg tájékozódj... az ideiglenes használatba/forgalomba vételi/helyezési engedély nem csak az utakra, teljesen megszokott dolog... nem csak e honban...
tt60 2010.05.31 20:26:34
@Periwinkle (aka A 40-es fantomja): akkor nézzed már meg a fényképet, meg olvass... szótagolva írom, hogy fel tudd fogni:

Ak-kor mi a ku-tya fa-sza sze-rin-ted az a ba-zi vas-tag cső ott a ké-pen ? ?

láss láss ne csak nézz
tt60 2010.05.31 20:57:29
@Periwinkle (aka A 40-es fantomja):

Hol van az leírva, hogy nem készült el?? Olvass!! Teljes egészében nem készült el.... nagy különbség... Mi hiányzott?? Te tudod? Mert az inkriminált helyen van árok, van vízátvezető cső (Áteresz).
A képen/képeken azt is láthatod, hogy az elmosás után is patak van az elvezető árokban. Szerinted normális mennyiségű a patakméretnyi esővíz??

Apropos: mekkora mennyiségre kellene tervezni?

Nem feladni kell, csak nem kell szajkózni más - jórészt politika által sugallt - hülyeségeit...
És szokás szerint hülyeség lett belőle. Kedves nézőink, „Alapfokú közgazdasági leckék óvodásoknak és Szijjártó Péternek” című rovatunkban ma az inflációval foglalkozunk, miután a mi Közgázt végzett Péterünk mai közleményében azt írja, hogy „újabb…..
Krisztina egy érdekes paradoxont fedezett fel a végeken. Kiderült, hogy az autópályadíjtartozással rendelkező külföldi állampolgárok csak azután léphetnek az országba, hogy rendezték tartozásukat. A tartozást kizárólag postán feladott csekkel lehet rendezni. Ravasz.…..
tt60 2010.05.07 20:20:44
@BBG76: Aztán miért nyerné meg?? Vett matricát?? Nem... akkor mit nyer meg?

Meg köll venni a matricát, oszt ennyi... belföldi, külföldi tökmindegy... próbálj pl. Svájcban matrica nélkül menni...

Szlovákiában mindössze 5 km-t kellett menni matricás pályán... 4-en megvettük, az 5. kocsi azt mondta, 5 km-ért nem fizet 4 eurót... mit ad isten lemeszelték... útlevél/személyi elszedve, amíg nem fizet 30 eurót... próbálkozott nincs annyi pénze... semmi baj, csomagtartó fel, oszt kobozunk... ami értékes... kifizette, tisztelgés és mehetett tovább.
Legközelebb megvette...

Tipikus magyar mentalitás....Nem fizetünk, se adót se semmit... De üvöltüzünk, ha vki figyelmeztet a törvényekre. Lehet vele egyet nem érteni, de a hatályos törvények akkor is hatályosak.
Ha elkaptak, akkor meg lehet szívni.
tt60 2010.05.08 11:04:03
Amúgy meg még jól is járt a 10.000 Ft-al, mert egy magyarnak a D1 kategóriában min. 15.300 Ft. a büntetése, 15 napon túl meg 63.750 Ft.

@atpijkamo: Tévedsz nem zsebre... Mikor megérkeztünk, megkérdeztük a vendéglátókat. A törvény biztosította az elkobzás lehetőségét, ha kifizeted visszakapod amit elkoboztak. Ez a szabály azt hiszem 2009-ig volt érvényben. Most a jogsit veszik el... mondjuk ez sem vmi kedvező dolog...

Olaszországban a kocsit is elkobozhatják amíg nem fizetsz....

A német rendőröknek is van joguk elkobozni bármit a bírság összegének értékéig.

Egyébként engem közel 40 év távlatában 2x büntettek meg jogosan külföldön, mindkétszer kaptam papírt róla (1-keleti és 1-nyugati bünti).
M.o-n 1x, arról semmit, az zsebre ment...
tt60 2010.05.11 11:14:15
@The_Goat: "Hiszen a Szlovén horvát határon nem nézik hogy van e tartozása a magyar ÁAKnak."

Háááát nem tudom, szerintem az EU-n belül minden állam tudja. Legalábbis Schengen óta biztosan... 2 éve Görögországba nem engedték be az egyik ismerősömet, mert kifizetetlen tartozása volt a németeknél, holmi bagatel 40 Euró - gyorshajtás miatt.
Állítólag nem tudott róla, de ebben nem vagyok biztos. :-)
Szlovénia meg szintén EU, meg Schengen...
A sajtóból értesülhettünk arról, hogy február végén a rendőrség rajtaütött egy debreceni szórakozóhelyen tartott zártkörű bulin, mivel a rendőrség közleménye szerint lakossági bejelentést kaptak arról, hogy ott “kábítószeres parti” zajlik, ahová “csak előzetes telefonos bejelentés alapján lehetett…..
tt60 2010.04.27 19:17:19
@Pipas: Ja... az a jó buli, ahol 1/4 óra múlva be van állítva a társaság.... ha meg ez nem tetszik vkinek, akkor szétverjük... arra nem gondolsz, hogy nem mindenki tökrészegen/belőve szeret bulizni??

Amúgy meg... mindig a rendőr a hülye, gyújtsuk fel a várost, azt szabad... ezt megakadályozni már diktatúra... Drogozz nyugodtam, tinik igyanak egész éjjel, aztán majd csak lesz valami az országgal.
Petika a poszt a fent olvasható címmel küldte ezt be - egyetértek, erősen véleményes, de tényleg Motorola, szóval valahogy mégis...Mellékelve egy kép a https://motorolasetup.tarsin.com/home.htm?locale=hu&country=HU  oldalról. Tudom, hogy fordítógépes szörnyedvények nem…..
tt60 2010.04.25 21:37:23
@nadivereb:
Wazze.... Szabó János és .... cége magyar.... a motorola meg USA. Pattanás vagyunk a bolha f....-án forgalom tekintetében a Motorolának... Nehogy már mi határozzuk meg mit tehet a cég.... kapj már a fejedhez... Ne vegyél Motorolát... oszt ennyi....
Tele a tök.-öm a hülye magyarkodással...
Anno 30 évvel ezelőtt.... SPRAY... jött Grétsy meg Lőrincze.... PERMET legyen a magyar neve... mit írtak rá utána?? Fresh Deo... ez magyarosabb...

Agyamentek....
tt60 2010.04.25 22:09:27
@Leiter Jakab:
Felőlem arról nyitsz blogot amiről akarsz.... de feleslegesen kötekedni semmi értelme nincs... lehet fröcsögéssel vádolni, nézőpont kérdése... de ilyen milliomod fontosságú kérdéseket, mint hogy nem teljesen magyaros egy amerikai honlap szövege... "nemzethalálként" beállítani enyhén szólva nevetséges. Ez legyen országunk legnagyobb gondja.
Az meg, hogy nem vagy képes elfogadni az ellenvéleményt, s arra hivatkozol, hogy alultájékozott, meg stb... ez meg nevetséges... Javallom menj el É-Koreába, ott nincs ellenvélemény, mindenki helyeselni fod Neked.

További kellemes nemzetmentést... De tudod lehet, hogy van élet bezártan is, illetve csak magyar nyelven, azonban tudnod kell, hogy nem a nyúl viszi a puskát....
tt60 2010.04.25 22:12:22
@Leiter Jakab:
Nem kaptam fel a vizet, csak azt nem értem, ha "Nem egy nagy ügy ám az egész, ha belegondolsz. " akkor mijafenének nyitsz erről egy blogot???????
Nem csinált nagy titkot Gera abból, hogy gyorshajtott autópályán, még ha nem is olyan sokkal, mindemellett viszont majdnem szétkenődött az aszfalton, amikor egy nála is gyorsabban száguldó kisteherautó sofőrje megijedt, mikor meglátta az új szélén sebességet mérő rendőröket.…..
tt60 2010.04.19 21:05:18
@schdl: " Igen ám, de a külsőben az ember pályán nem 80, 90, vagy 100-al ment, hanem 60-al. Volt fékezés meg anyázás, amikor megérkeztem mögés 120-al :D "

A szemmértéked alapján max. lovaskocsit vezethetnél...

Legalább ne hencegnél vele...
Körülbelül négy éve történt az ominózus eset, minek következtében könnyedén meg is halhattam volna. A következő volt a forgatókönyv:Nem éreztem magam valami jól, nehezen kaptam levegőt, így meglátogattam háziorvosomat, aki egyébiránt legjobb barátom édesapja, nagyon jó…..
Komolyan mondom, zseniális az öreg! Tudom, hogy már több helyen is volt téma Klapka legújabb filmecskéje, amellyel a Reklámhét rendezvényét népszerűsíti, de hát hogy maradhatott volna ki éppen az addictról a Vámház körút 9. grállovagja. Talán furcsa lehet, hogy ezúttal nem…..
tt60 2010.04.17 21:01:16
@IGe:
Igazad van, tényleg szabad hülyének lenni.... de mielőtt ezt kijelented, nézz rá egy topográfiai térképre, s mindjárt látni fogod, hogy az M6 nyomvonalának ominózus részén tényleg vannak dombok, s akármennyire is hihetetlen még völgyek is előfordulnak...
Ha megnézted, utána már nem biztos hogy megéri....mármint készakarva hülyének lenni.
A Stop.hu információi szerint Orosz József napokon belül abbahagyja rádióműsorát, és gyorsan Kanadába távozik. A lap információi szerint a Kontra már csak április végéig marad műsoron, azután a rádiós műsorvezető állítólag a tengerentúlon fog tanítani. De hogy mit, arról…..
tt60 2010.04.16 20:49:25
@kekec01:
..."én főleg nyáron hallgatom a klubrádiót a kocsiban ülve... nem kell a klímát sem használlni bele tudok borzongani abba a mérhetetlen bornírtságba amit a russzki jóska meg az aranyoskedvesdrágajóbolgárúr tud előadni.."
Hehehe... Akkor mi a fenének hallgatod?? Mazochista vagy rossz a kikapcsológomb a rádiódon?
Vitatható, hogy a lenti képek alapján Nóra mennyire jogosan kapta a helyzethez képest nem igazán alacsony összegű büntetést, de a rendőrök fotóján elég egyértelműnek tűnik a helyzet, az meg nem életszerű, hogy ők forgatják a táblát, hogy aztán arathassanak. Szintén…..
tt60 2010.04.10 19:21:24
@kíváncsivagyok:
ha megbüntetnek teszemazt 3.000 Ft-ra gondolom lesz@rod... 30.000 Ft. már emlékeztetni fog... legközelebb megnézed hol állsz meg... s ez így van rendjén... megtanulod, hogy hogy nem csak Te közlekedsz az úton...
tt60 2010.04.10 21:01:24
tt60 2010.04.10 21:54:45
@Gaffel-Kölsch:

Országonként más és más. Angliában pl. egy SMS 400.000 Ft... Szerintem minden országban azok a nagyobb büntetésű tételek, amiket "szívesen" csinálnak a vétkesek...

Szerinted az normális, amikor nálunk egy zsúfolt úton megállni tilos táblánál lazán kiteszik az elakadásjelzést, s besétálnak a boltba, miközben kilométeres dugót okoznak, s 200 m-el odébb parkolhatnának, senkit sem zavarva? Ha rajtam mulna élete végéig sem tudná kifizetni annyit kapna... S ez nem ritka, hanem tömeges, mindennapi tevékenység.
1 és fél évig voltam munkanélküli. Diplomás vagyok, 1 felnőtt gyerek anyja. Van férjem is. 23 év munkaviszony, ebből 3 év gyes a többit ledolgoztam. Képzettségnek megfelelő és nem megfelelő munkakörökben. Naponta több helyre elküldtem önéletrajzomat, nem válogatva a…..
Hige sztorija következik, kép nélkül is nagyot üt, ráadásul az oroszóra feeling nekünk már kimaradt (igaz, volt helyette hittan:D) Sziasztok! Pár napja olvastam a blogot és eszembe jutott kedvenc beírásaim egyike, de akárhogy is kerestem az ominózus ellenőrzőt sehol sem…..
tt60 2010.03.17 21:20:44
@Mr. Nobody: Ember!!! A gyereked meg majd magától okosodik, vagy az ezen - már ne is haragudj meg, de totál hülye - álláspontodból tanulja meg a minimális tudást??

No asszem ez éppen Nálad nem fog menni, mert aki ilyeneket ír... aztán ha majd egyszer a nebulód odaáll eléd oszt szépen pofonver, akkor megint a tanár lesz a hibás.. ?

Kapj a fejedhez....
tt60 2010.03.17 21:25:29
@banurr:
Oszt belehaltál, hogy a zsírosdeszkát egy órával később etted meg??
tt60 2010.03.17 21:28:08
@L'eau fasse: A gyenge szinvonal nem azt jelenti, hogy a diák megverje/szemtelenkedjen/tiszteletlen legyen a tanárával szemben.
   Én aláírom, hogy beteges perverzió meghallgatni, különösen egy választást közvetlenül megelőző március tizenötödike ünnepi beszédeit. De, akit érdekel a kampány, az kénytelen. A mesterházy (az, amelyik most épp szabadlábon van), azt találta mondani, hogy…..
A személyi jövedelemadó bevallása általában azoknak az adózóknak sürgősebb, akik visszaigényelhető összeggel rendelkeznek. Egyik olvasónk hasonló helyzetben volt, ezért már február elején benyújtotta az adóbevallását. Március elején azonban őt is az APEH-féle dátum-trükk…..
A Domsjö expedíció mindkét egysége rendíthetetlenül hatol előre az éjszakában. Bendééknél partihangulat van, éppen most tették meg az ötezredik kilométert, valahol Prága alatt. Pozsonyban találkoznak a kopaszra borotvált Pistával, erről poszt is születik majd. Aztán visszaviszik a tréleres srácokat…..
Belsőség A film forog tovább 2010.03.07 19:12:00
Azután, hogy találkoztam Domsjőben a csapattal, minden eseményt posztoltak a fiúk, az érzéseinket azonban érthető módon nem lehetett. Elmondani is nehéz, kicsit olyan volt az egész, mintha egy film forogna, amiben lehetetlen módon mi is szereplők vagyunk. Nem volt azonban csapó és a jeleneteket,…..
tt60 2010.03.07 20:47:55
@Ravenfefe: Azért ez érdekes álláspont.... aki nem ért Veled vagy Veletek egyet azt kizárjuk, kitiltjuk... bravó... 1990 előtti.... mármint mentalitás...
Hol van az előírva, hogy egyet kell érteni a normális gondolkodás szerint az eleve öngyilkosnak, felelőtlennek itélhető, de a későbbi jeleket megismerve már totál sikertelennek mutatkozó vállalkozással, pontosabban ezeket a jeleket semmibe sem vevő tisztán öncélú bravúroskodással...

Vastapsot nem igényeltek?? (Tudod ÉLJEN........!!!)
tt60 2010.03.07 21:38:32
@ommm: Hát gondolom akkor Katit Nils Holgersson ludai vitték ki Svédországba, amit több hónappal előbb szoktattak ide pálinkás kukoricával....

Idézet: "Csütörtök éjjelre talál filléres repjegyet Stockholmba Malmőn át (direktben sehogy nem jön ki a nap), péntekre megvan a vonat is. Aztán inkább Malmőből vonatozik végül, az olcsóbb, alig pár tízezerből kijön neki az egész."

Ugyan már....