Regisztráció Blogot indítok
Adatok
régi villamos

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1980. A Menekülés a győzelembe című film forgatásának szünetében Pelé ül az MTK pályán...
régi villamos 2014.10.28 10:39:15
@huncut_kata: Mi kölykök '53 - '54 -ben így jártunk haza a stadionból, a meccsekről. Tujával, mint a képen!!
Szijjártó már megint nem tudja, mit beszél. Csaknem teljesen mindegy, hogy milyen bizonyítékai vannak az USÁ-nak az egyébként mindenki által tudottan korrupt magyar politikusokkal és államigazgatási vezetőkkel szemben, sőt annál rosszabb nekünk, ha nincsenek ilyen bizonyítékok --…..
régi villamos 2014.10.18 22:52:32
@maxval a bircaman: Öcsi! Nem tűnik el, hogy a korrupt adminisztrációt támadják??!!
És nem az országot!
Néhány találmány, amelyet mi itt, Kelet-Európában csak a 70-es, 80-as években ismerhettünk meg, jóval régebbi, mint gondolnátok. Ezek közül mutatok be most egy csokorra valót...
régi villamos 2014.09.21 20:18:30
@Sir Oliver Yolland: Hááát csodálkozom azon, hogy központi fűtéses házban hogyan fűtöttke egyénien, mert hol volt annyi kémény? Ez esetben egy központi kémény lehetett, a kazánnak. ???
Haldoklunk, bassza meg. Ha eddig nem tudtátok volna akkor most értesüljetek drága bloggertársak és kedves kommentelők. Ja, és ha nem tudnátok miattunk haldoklunk. Mert jár az a lepcses pofánk, csináljuk a lármát amibe ezek szerint bele kell dögleni. Mikor kussolhatnánk is, hogy…..
régi villamos 2014.09.01 21:24:33
@Amadeus62: Próbálj meg utánaolvasni, mennyivel több, súlyosabb balhéjuk volt az oroszokkal. (üdv.)
Apám hithű kommunista volt. Mi lett volna más. Újpesten, a Pamutgyár árnyékában, a cselédsoron, a legutolsó lakásban, ahol a budi az orgonabokor mögött van, ahol a szobakonyha luxus, és ahonnan a mama igenis a moziba megy takarítani, meg a gyárba, pulóvert magára kapva,…..
régi villamos 2014.08.30 20:28:41
@maxval a bircaman: öcsi, fingod sincs arról, mi a kommunizmus!
                ..
régi villamos 2014.07.11 12:27:44
Régóta nem tekinthetünk a Közel-Keletre, mint a béke szigetére, azonban jelen helyzetben úgy tűnik, hogy minden szegletében nagyon rossz irányba dőlnek a dominók. Összefoglaló cikkünkben rövid áttekintést nyújtunk minden fontosabb konfliktus aktuális helyzetéről, ezzel is…..
Az Európai Unióhoz való 10 évvel ezelőtti csatlakozás után sok mindent képzelhettünk, milyen hozományai lesznek a csatlakozásnak. Arra azonban bizonyára senki nem számított, hogy a csatlakozás után idegennyelv-ismeretünk nemhogy javulni, hanem romlani fog. Sajnálatos módon…..
Grosics - Buzánszky, Lóránt, Lantos - Bozsik, Zakariás - Budai, Kocsis, Hidegkuti, Puskás, Czibor. Ezt a névsort fiatalembertől idősekig a foci szerelmesei még álmukból felkeltve is fújják, hiszen a későbbi korszakok eredmény(telenség)e miatt még mindig a hat évtizeddel ezelőtti…..
Kiütéssel győzött ez a posztom, és megelőzött egy tucat többé-kevésbbé előkészített posztot.Nehezen tudok egy-egy posztot befejezni, mert mindhez újabb ötletek születnek, és képek készülnek folyamatosan. Papp László gyerekkori lakóháza előtt gyakran elmegyek a XIII,…..
Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója tegnap az Egyenes beszédben magyarázta Kálmán Olgának, hogy ha valakit megütnek, és egyedül van a támadójával szemben, akkor nincsen más lehetősége, mint hogy visszaüssön. Kálmán Olga azt kérdezte Kolositól, hogy olyan volt a…..
régi villamos 2014.06.13 12:19:28
@room_101: És az ügyfelek mekkora hányada fizet közpénzből???
Ennyi pénzt adnak francia cégek, ha biciklivel megy valaki munkába. Hat hónapos kísérletbe kezdett Franciaország, amivel növelni akarja a biciklivel munkába járók arányát. Húsz cég és szervezet (összesen tízezer alkalmazottal) döntött úgy, hogy 25 eurocentet (76 forintot) fizet…..
régi villamos 2014.06.04 19:43:43
@z: Bocsi, de át lehet állítani magyarra!
Fuzhouban, Fujian tartományban egy boltost elzavarta a bankja, amikor 100.000 jüant (3.5 millió forintot) akart befizetni a számlájára érmékben. A bank nem volt hajlandó megszámolni a 0.10 "jünaosokat" (1 jiao), amit Wang a zöldséges az évek során halmozott fel, és már nagyon…..
Dinamó Műhely Ő az az anya 2014.05.04 13:26:26
Ő az anya, aki nincs benne a játékban, akinek nem osztottak lapot, mégis ő esik ki elsőként. Ő az anya, aki évek óta nem volt nyaralni, aki nem is érti a hirdetést, hogy „a Szigetre őt is ki kellene vinni”, akinek a Balaton nem Sound, hanem utolsó boldog éveinek színtere. Ő…..
régi villamos 2014.05.05 21:51:15
@sokasebi: Tudod 12 óra munka + utazás + vacsorakészítés + mosogatás után, örül, ha ágyba kerülhet, olyan fáradt. És nem biztos, hogy van számítógépe.
Bár nekünk testépítőknek, már nem okoznak meglepetést az alábbi női testépítő elfajzások, mégis sokszor értetlenül állunk a hasonlóan tesztoszteronnal felpumpált hölgyemények előtt. Szerencsére azonban, még így is akadnak a társadalomban olyan férfiak, akik a nagy…..
régi villamos 2014.05.04 19:30:41
Rövid összefoglalónk első részében néhány olyan tehetséges, fiatal feltalálót, kutatót mutatunk be, akik fejlesztéseikkel, találmányaikkal, újításaikkal megpróbálják jobbá tenni a világot, legyen szó akár egy hétköznapi technikai eszközről, vagy valami olyasmiről, ami valamikor majd emberéleteket…..
Megvolt a feltámadás ünnep, megnyitották és hivatalosan átadták végre Őfelsége Stadizóleumát, égig érhetne a boldogság, de mintha valami zavar lenne az erőben. Innen felőlem nézve legalábbis úgy tűnik, a feltámadós rendszerfrissítés nem futott le zökkenőmentesen a…..
régi villamos 2014.04.22 18:29:17
@konrada: Öcsike 53 szavazattal maradt le az 5000-ből. azért gondolkodhatnál!
Az OECD legújabb kutatása szerint Magyarország a legboldogtalanabb ország. A magyarok érzelmi és fizikai szükségletei rosszul vagy egyáltalán nem elégülnek ki, ami nyilvánvalóan hatással van arra, hogy az állampolgárok közössége mint csoport (szupercsoport), milyen döntéseket…..
régi villamos 2014.04.22 16:18:15
@Namir: Tudod, '89-ben azt igérték, hogy felzárkózunk élteszínvonalban, és egyebekben is a nyugateurópai népekhez, és most mi van? Elégedetlenség, mert semmi sem teljesült az igéretekből!!
És erre már negyedszázada várunk!!!
Sohasem látott vihar és 10 csapás Egyiptomban, három nap az égen és júliusi fagyok Kínában, hamu Grönland jégében, cunami elől menekülő szikanosz törzsek Kelet-Szicíliában. 3600 évvel ezelőtti különös eseményekről tudósítanak világszerte a fennmaradt írások, melynek egyike az ún. egyiptomi…..
Újabb fejezetéhez ért a „paksi titok”, nem először kell a magyar közvéleménynek orosz híradásokból értesülnie arról, hogy valami történt. Most éppen egy, a magyar gazdaság helyzetét és lehetőségeit évtizedekre meghatározó gigahitelről írt alá a kormány úgy, hogy a…..
régi villamos 2014.04.02 20:38:28
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Bocsi!! Nem a jérdésről beszélsz!
Ilyen horderejű kérdés eldöntése mind a tízmilliónkra tartozik. Hátrább az agarakkal!