Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mertcsak

0 bejegyzést írt és 169 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napra pontosan tíz évvel ezelőtt, 2011. augusztus 16-án indult útjára a Határátkelő. Belegondolni is őrület, mennyi minden változott ez alatt az egy évtized alatt mindannyiunk életében, miközben egy dolog biztos volt – reggel ott lesz a friss poszt. Van tehát mit ünnepelni, ám az örömbe kis könny is…..
Nem azért, de az Oscar bekaphatja, a Televíziós Újságírók Díja gálának is volt műsorvezetője, csak lehetett volna találni valakit nekik is. Demcsák Zsuzsa volt az est háziasszonya, és vérprofin le is hozta az egészet, sőt, még vicces beszólása is volt (mármint olyan is, amit nem írtak meg előre).…..
Határátkelő A honvágy tíz jele 2018.03.02 06:30:00
Valamivel több, mint két év nem kevés idő az ember életében, külföldön élve meg pláne nem. Ennyi idő után az ember már bőven elkezd beilleszkedni. A mai szerző, Angersin úgy került külföldre, hogy meglátott egy álláshirdetés, amire felkapta a fejét. Tulajdonképpen nem…..
mertcsak 2018.03.02 07:08:47
Sokan sokszor mondták már, hogy a popzenében eljátszottak mindent, amit csak lehet. Ettől még lehet azért egymástól eltérő dalokat írni, de olyan esetek is akadnak, amikor szinte egyértelmű két dal között a hasonlóság. Tavaly A Dalból kizárták a Jetlag nevű zenekart, és bár a kizárást a sajtó felé…..
A tuskóság finom bája úgy telepszik rá a TV2 Ázsia Expressz című új realityműsorára, mint a halszag arra a vietnami öbölre, amiben az első rész végén a műsor szerencsés három párosa ölre ment a helyi kofákkal pontyeladás közben. Valahol érdekes kórkép az utazós reality az országról, a 14 szereplő…..
Nagy szívfájdalmam, hogy a TV2-n mindössze egy évadot élt meg a Voice című formátum, aminek az amerikai piacon hosszas egyeduralom után sikerült kiszorítania az American Idolt. Ugye itt annyi a lényeg, hogy a válogatás vakon zajlik, a zsűri tagjai háttal hallgatják a jelentkezőket és ha tetszik,…..
Nem túl jó hír azoknak, akik az Egyesült Államokban szeretnének munkát vállalni, hogy nemrég Donald Trump aláírt egy olyan elnöki rendeletet, melyben felkéri a szövetségi ügynökségeket a meglehetősen népszerű, ugyanakkor legalább annyira ellentmondásos H-1B vízum újragondolására. Ami a gyakorlatban…..
Határátkelő Hol a család? 2016.11.20 06:43:00
A család, az emberi kapcsolatok az a vezérmotívum, ami a mai blogajánló írásait összeköti egymással, holott járunk majd Franciaországban, Hollandiában és Ausztráliában is. Szó lesz arról, milyen is az, amikor a gyerek valamelyik ági nagyszülei mindenképpen messze élnek, hiszen…..
Vajon tényleg a sátán műve-e a pacal, vagy a sült bárány mentaszósszal a gasztronómia csúcsa? Lehet-e kelet-európainak öltözni, és az Oasis vagy Pataky Attila ríkat meg jobban? Csupa kérdés, ami felmerült Szukics Magda (aki korábban írt már posztot, amit itt olvashattok) és…..
mertcsak 2016.06.01 09:29:12
Nóri már rendszeres szerzőnek tekinthető itt a blogon, hiszen több posztja is megjelent (melyeket itt és itt olvashattok). Most a talán hivatásává váló hobbijáról osztotta meg néhány gondolatát, amely valahogy az elmegyek vagy maradok kérdésével is összefügg. „Először is…..
mertcsak 2015.06.13 15:04:47
@Muscari: szerintem ő készítette, csak selfie stick helyett lerakta a fényképezőgépet vhova és időzítővel elkattintotta.

@puhacica: jaja, pont ezt tudja az automata mód.
mertcsak 2015.06.13 17:53:27
@puhacica: nyugi, a Puhacica Photography kepei jobbak
Tegnap írtunk az Éden Hotel-sajtótájékoztatóról, ahol láttunk pár csajt és faszit a szereplők közül, de nem feltétlenül az első körös arcok közül - na, most megmutatjuk az első 12 szereplőt, hogy mindenki be tudja lőni magának, hogy mire számíthat február 23-tól. Van itt…..
Pár hónappal ezelőtt volt egy sorozat itt, a blogon, melyben kedvenc (vagy nem kedvenc, de érdekes) helyi ételekről esett szó. Nos, részben ide kapcsolódik még Ferenc mai posztja (korábbi írását itt olvashatjátok el), ami Luxemburgtól Ausztrálián át Új-Kaledóniáig vezet. A nap…..
Van ez a csaj, a VV7 egyik legviccesebb szereplője: Kézbe vette egy stylist, lefotózta egy profi fotós, és megkínlódott vele a fotósoppartista: Én fel nem ismerem...
Vasárnap este különösebb felhajtás, óriásplakátok (UPDATE: jelezték többen, hogy vannak plakátok, ezek szerint én nem arra közlekedek) és kiterjedt médiakampány nélkül indult útjára a hetedik Való Világ-évad, azon az RTL II-n, amin már a tavalyi is futott, és akkor,…..
Okos (és nem annyira okos) emberek gyakran tesznek erős kijelentéseket a jövőről, az igazán kínos az, amikor utólag kiderül, hogy mindez köszönőviszonyban sincs a bekövetkezett eseményekkel. Ma ilyen jóslatokat mutatunk be, hozzátéve, hogy utólag persze könnyű okosnak…..
mertcsak 2014.11.04 09:59:21
index.hu/tech/mobil/wapup/
Uj Péter, Index 2000
Ha van ma város Európában, ami misztikus hely a legtöbb uniós polgár számára, akkor az Brüsszel. A legtöbben ugyanis csak annyit látunk belőle, hogy egy hatalmas bürokratikus tömb mozgatja onnan az Európai Uniót, mindenféle, az életünket befolyásoló döntéseket hozva. Ma…..
Nem akármilyen történet következik ma, hiszen szerzője, Andi többször is megjárta Malajziát, megtapasztalta az elmenés és hazaérkezés gyötrelmeit és örömeit, majd döntött és ma már Ausztráliában él. Érdemes végigolvasni a történetét, szerintem sok tanulsággal szolgál.…..
És nem, ez nem egy Örkény egyperces első mondata, hanem állítólag az áramszolgáltató hivatalos levele. Mégis mit gondolhatott az, aki ezt fogalmazta, kinyomtatta, aláírta? (a képet innen kölcsönöztük) Kedves Homár! Sajnos kénytelen vagyok végigcsinálni egy haláleset…..
Kaptunk egy levelet Boros Eleonórától, az idei első X-Faktor-válogató egyik lúzernek látszó versenyzőjétől, aki azt panaszolja el benne, hogy őt bizony átverte az RTL Klub, és úgy állította be, mint egy idiótát, aki a hastánccal akart előrébb jutni egy énekversenyen.…..
Pár napja elindult egy beszélgetés (na jó: heves vita) arról, ki és mit írhat és kommentelhet a blogon, és bár egy kommentben már kifejtettem az ezzel kapcsolatos véleményem, szükségesnek érzem, hogy ezt egy rövid posztban is megerősítsem, mert tartom ennyire fontos kérdésnek.…..
mertcsak 2014.09.13 12:27:09
@tanato: "Nyilván reggel megnézik melyik ország van terítéken és ha a sajátjuk akkor beszállnak a témába."

Vagy nem, mert a moderáció miatt és a chatet látva már kedve sincs hozzászólni a kóbor olvasónak.
A postr-es idokben alig vartam, hogy reggel munkabamenet olvashassam az aznapit, de most mar havonta 2-3 alkalomnal tobbszor alig jovok. Sajnalni mondjuk nem feltetlenul kell :-D