Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cukrosleves

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Istenem, köszönet a férfiért! Akár van olvasószemüvege, akár nincs. Ha az ember lánya elvált nő, akkor piszlicsáré szerelési ügyeire csak a férfibarátait tudja megkérni. (fogas felfúrása, konnektor áthelyezése tizenkét centivel, hogy ne a szekrény mögött bújjon meg a komisz, kontaktos kapcsoló…..
via GIPHY Fantasztikus gordiuszi csomó, ami látszólag nem is olyan nagy gond, viszont a következtetés igen. Mi van, ha a levél követelésről szól és végül a végrehajtó is ide jön majd végrehajtani? 2015-ben (!) vásárolt ingatlanomra a mai napig küldözget levelet a Telenor az előző lakónak…..
cukrosleves 2019.11.27 12:36:28
@kekecke: Értő olvasás! :D Elolvastad mit írtam?
Csupán megkérdeztem, mert nem derül ki a cikkből!
cukrosleves 2019.11.27 13:14:03
@kekecke: Basszus, mert erről szól a cikk! A főcím is azt harangozza be, hogy mi van a levélben! Ha a poszer arra gondol, hogy levélben azt írják Jockey még él, akkor arról kapok posztot az ebédem mellé?!
cukrosleves 2019.11.27 13:16:13
@Nick-son: Csak kíváncsi vagyok! Lehet felőlem jós is, vagy akár időutazó! Mit bánom én! De ha felbontotta, nem érdemel buksisimogatást! Ne legyen már Robin Hood! A bűncselekmény az bűncselekmény!
A pár hetes telefon beadja a kulcsot, a szerviz először nem talál hibát, majd beázásra hivatkozva megvonja a garanciát. Ha biztosan tudjuk, hogy nem járt víz közelében, ki és hogy bizonyíthatja azt, hogy miattunk ázott be? Történhet ilyen csak simán a páratartalomtól is? Csalódott olvasónk kérdései…..
  Feneketlen panaszarchívumunkból előkeveredett egy nyár eleji eset, amit - mivel elég vérlázítóan hangzik, a honlap él, az árak sem változtak rajta - úgy döntöttünk, kitesszük. Egyúttal szeretnénk jelezni a repteritransfer.hu-nak, hogy nem azt hívják dinamikus árképzésnek, amit csinált, ha esetleg…..
cukrosleves 2019.10.20 10:37:14
@encir: Nem! Így nem lehet vállalkozást működtetni! Ha nem tudod kiváltani a szobafestő ipart, nem adhatsz számlát takarításról!
Nevezheti ő autóbérlésnek sofőrrel, vagy városnézésnek is, attól az még nem lesz az. Különben az összes taxis kibújhatna alóla, és szabadáron dolgozhatna sárgítás nélkül. A személyszállítási törvény nagyon pontosan megfogalmazza, és a hatóságok szigorúan büntetik.
cukrosleves 2019.10.21 12:46:16
@encir: Bocsánat, félreértettem!
Legközelebb ragaszkodj a helyes számlához, különben ne fizesd ki. Transzferszolgáltatást vettél igénybe, akkor transzferszolgáltatásról kéred a számlát! Nem autóbérlésről, mert nem szeretnél autóbérlést elszámoltatni.
Ha nem tetszik a szolgáltatónak, akkor hívjon rendőrt, jegyzőkönyvezzétek le, miért nem fizettél. (Nem fogja megvárni, ingyenes volt a reptéri utad)
Internetes csalás Levelet kaptam. Mármint elektronikusat. Íme: Számlalevél ez vagy valami más?..
"Miért fizetnél olyanért, amit ingyen is elérhetsz?" - szegezi gyanútlan olvasójának a kérdést a http://gadgetscoring.com/gadgets/review/tv/hu/Gadget oldal,  amire ugye az ember azonnal kicsire töpped a lúzerség  éjsötét árnyától. A fő kérdés azonban az, utána mi tesz: -…..
N.N. ezúttal nem a halál, hanem a Telekom dominosok angyala azzal, hogy elmeséli, hogyan ne parkoljanak mobillal, ha nem akarnak úgy járni,  mint ő.  Tisztelt Blog! Tisztelt Szakértők! Sok Telekomos történetet olvasok itt és mostanra már csak minimálisak az elvárásaim a céggel kapcsolatban, de…..
A napokban megjelent egy index.hu cikk egy (sok) bluetooth-sebezhetőségről (ITT). Olvasgattam a cikk alatti Facebook-kommenteket, amelyek két nagy csoportra oszthatók. Az egyik csoport - amelyen elcsodálkoztam kissé - hangoztatja, hogy nála be sincs kapcsolva a bluetooth, mert minek, különben is…..
Vau küldött nekünk egy elég bevállalós kis írást, amit ugyan a saját blogjára tett fel először, de aztán felajánlotta népgazdasági hasznosításra, vállalva a kommentelők általi szétszedést is, azzal a felkiáltással, hogy "Nem gond, az interneten mindenki baromi okos :) Legalább kevesebb ilyen balfék…..
Két éve még több százezer forintot kellett fizetni egy olyan telefonért, melynek nyolc magos processzora, 3GB memóriája, 32GB háttértára, 5.5 colos FullHD kijelzője volt. Most meg 30 ezer forintért utánad dobják a GearBest-en! (az akció szeptember 4-ig tart) Ezzel az árral nem lehet felvenni a…..
https://www.facebook.com/gabor.remenyi73/ Egy számomra kicsit kellemetlen témáról fogok most írni. Ez a reggeli merevedés.... Arra ébredek már régóta, hogy merevedésem van. Nagyon ciki, ráadásul nem is csak én szenvedek ezzel, de a másé most nem érdekel. Csak az enyém. Megőrjít! Ez a dolog…..
cukrosleves 2017.08.12 19:41:56
@mildi: 40 felett már nincsenek betegségek, csak tünetmentes napok!
Az alábbi mobilparkolásos sztoriban nem is az a legérdekesebb, hogy miért nem emelik ki az oszlopon vagy az sms-ben, hogy limitálva van a pakolás hossza, hanem hogy nekem Pesten a válasz sms mindig tartalmazza a zóna, a rendszám és a díj adatai mellett azt is, hogy legkésőbb mikor áll le la…..
Őzikétől kaptam a levelet, amiben arra hívja fel a figyelmet, hogy mennyire nem logikus, hogy a szemétszállítás díja tulajdoni hányad alapján van szétosztva. Ebben igaza is van, nem logikus, de el mondom, miért van így...
"Budapest legújabb látványossága a Duna Aréna a 2017-es FINA Világbajnokság fő helyszíne és ékköve lesz. Az úszó és vizes sportok világszínvonalú komplexumának – két olimpiai méretű medencével és a versenyek alatt több mint 12 000 nézőt meghaladó befogadóképességével – kivitelezése rekordidő alatt,…..
Nem tudom másnál hogy van, de az én házamba akármikor megyek haza, mindig van rántott hús, savanyú káposzta meg egy kis süti. Mármint az illatuk. Így, mire elérek az ajtómig, már kétszer jóllaktam, mert a földszinti nő mindig a lépcsőházba szellőztet. Na. Ilona (nem így hívják) is hasonlót él át,…..
cukrosleves 2017.04.22 23:22:08
@carrot cake:
De ha a tulajdonomban lévő lépcsőn ő felmehet és a felettem lévő padlásrészen végigszambázhat, hogy hozzáférjen a beépített padlásrésze feletti kispadlásához, akkor ennyi erővel én is nyithatnék egy ajtót a beépített részén, és közlekedhetek ott körbe-körbe a tetőtérszobáiban. Nem?
cukrosleves 2017.04.22 23:57:10
@carrot cake: Bocs, hogy ilyen értetlen vagyok, csak abszolút nem vagyok járatos a témában. Teljesen le van papírozva, hogy kié hanyadrész az ingatlanon. Miénk kb a háromnegyed, a szomszédé a maradék egynegyed. A ház alaprajzán, és a telken is ennek fényében vannak kijelölve a területek, illetve az udvaron a közös használatban lévő területek, és ő ezt aláírta az adásvételnél. De ez csak egy alaprajz. A pincére, és a padlásra nem tér ki semmi, de gondolom ott is ugyanezek az arányok érvényesülnek. Tehát ha ő beépítette a ráeső padlásrészt, és a feljárórész felmenőlépcsője az én tulajdonom (a rajz szerint a feljáró ajtajáig közös az udvar, egyébként ugyanonnan nyílik a pince is) Egyetlenegy kikötés van, mégpedig az, hogy hozzáférést biztosítok a szomszédnak a közművekhez. Innentől megakadályozhatom a feljutást az udvarról (a pincét hagynám ugyanúgy), és a saját lakásomból nyithatok egy feljárót a padlásomra?
cukrosleves 2017.04.23 00:30:51
@gabiiii: Hát kösz, valami lesz! :) Brugge, carrot cake neketek is köszi! Azt gondoltam egyszerűbb menet lesz ez. Ideje lesz beszerezni a vasárnapi fúrógépet, meg az éjjelugatós kutyát.
via GIPHY Létezik, hogy az ember hiába taszítja magát némi kedvezmény fejében önként szolgasorba, ha kinyúvad a készüléke, furán számít a garancia rá? Kedves Homár! 2015 januárjában vásároltam a Telenornál egy Huawei Ascend Y550 telefont dolgozói számlás előfizetéshez (az előfizetésmár rég óta…..
"Hagyjál már a hülyeségeddel!" - állítása szerint ezzel a felkiáltással nem engedték levélírónkat a hátsó ajtón felszállni, hiába volt gyerekkocsival. Ha ez tényleg így történt, über gáz. Rákérdezünk a BKV-nál. Sziasztok! Tegnap az FKU-928 rendszámú 12.15-kor a Liszt F. reptérről induló 200E…..
Vannak olyan ingatlanok a lakáspiacon, amire elég csak ránézni és máris érezzük, hogy ez a kuckó bizony igencsak rendben van! Harmónia, ízlésesség és praktikum jellemzi, melyek mind elengedhetetlenek egy valód családi otthonhoz. Ma egy ilyen házikót mutatunk be nektek!..
Hónapok óta folyik a hecc- kampány egy teljes szakma, jelesül a taxisok ellen, akik között természetesen van ilyen is, olyan is. A Városi Kurir szóra bírt egyet az érintettek közül, aki ugyan, csak inkognítója teljes megörzése  mellett, de nyilatkozott, és nem az íróasztal mellől felállva, hanem…..
cukrosleves 2016.08.28 23:57:27
@farki: nincs ilyen szabály! Oda ülsz, ahova akarsz.
cukrosleves 2016.08.29 10:07:01
@CharlieBrown: Fogalmad sincs mibe vauzol bele. Célzott ellenőrzést tartott a BKK. Taxinak látszó tárgyakat, 2km-ről kiszúrhatóan simlis taxisokat ellenőriztek, akik ott lebzseltek a sziget környékén, az ír balhé után. Nem az offical sziget taxit ellenőrizték. A közleményt meg elferdítve vette át a média. 82 csalóhiéna taxist tudtak kihalászni az 5000 ott pörgőből, amiből 58 dőlt meg. Így már mindjárt más az arány.
cukrosleves 2016.08.29 10:14:13
@halaloszto: a szívós média érte ezt el, egy kis anyagi behatással. Van az a pénz az Ubernél, a fuvardíjak negyedét!!! nyúlta le adómentesen. Illetve nem, a sofőr fizette ki utána az áfát, vagy számítódott a katájába. Kész vicc! Taxitagdíjat legalább költségként lehet elszámolni, és kevesebb mint a fele. Ez lenne az innováció?! Nulla befektetéssel kaszálni? Nekem az az innováció, ha a gőzmozdony eltűnésével olcsóbb lesz dízelmozdonyon utazni!
Augusztus vége ideális időpont a repülőjegy-vásárlásra, ilyenkor árazzák le a szolgáltatók brutálisan az őszi jegyeket. Most is ez a helyzet, de annyi jó ajánlatba botlottunk, hogy két összefoglalót kell írjunk. A másik a tartósan legolcsóbbakról szól majd, illetve arról, hogy a rengeteg 5 ezer…..
cukrosleves 2016.08.22 11:30:27
@Itsme: egyedül utaztál a repülőn, vagy többedmagaddal a taxiban?
Uberrel nagyságrendekkel olcsóbb lett volna eljutni egészen Grúziág, igaz?!
Szabad a taxi A taxi fáj? 2016.07.28 18:35:47
A már közel két éve Magyarországon alvó ügynökként jelen lévő, de a magyar cégbíróságot csak múlt pénteken megtaláló Taxify meztelen volt eddig és fegyvertelen, mint az időkapun át érkező Terminátor. Most öltözködik, és a hozzá jelentkező drájvereket is fel akarja ruházni. Pontosabban uniformizálni.…..
Előző írásaimban leírtam, hogy miért éri meg egy sofőrnek Katáznia, illetve, hogy miért nem éri meg más vállalkozási formában gondolkodnia, hacsak nincs más választása. Most leírom, hogy miért nem éri meg Uberezni, ha most akarod kezdeni. Először is rengeteg vizsgát meg kell csinálni hozzá!- PÁV…..