Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anett75

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kiskunlacházán megölt 14 éves lány gyilkosának felderítéséhez szeretnék a rendőrségnek néhány kutatási szempontot adni.Amennyit a lányról tudok: mondták a TV2-ben, hogy az áldozat valamilyen sportos igénybevételt jelentő tánctanfolyamra járt. Mutattak is róla egy…..
anett75 2009.03.20 16:58:20
Na akkor szevasztok !!!
Én senkit nem akartam dorgálni - félreértettetek.
A sok "együttérzés" azt eredményezte, hogy a zsaruk "azért sem" nyilatkoznak hivatalosan. Sejtem, hogy van valami ebben, mert a lacházi gyertyás felvonuláson is ott voltak az egyik kocsmában a hirhedt bűnözők, akik mellesleg napi személyes kapcsolatban vannak a rendőrség legfelsőbb vezetőivel - hivatalos közlés volt annak idején.
Tehát én csak igyekszem logikusan kikövetkeztetni a dolgot.
Lilaliba olyanokat állitott, amiket szerintem csak a szemtanú tudhat. Továbbá a látomásában is felmerült két becenév, amelyek egy 8-9 éves kislányhoz tartoznak, aki Iszabi egyik legjobb haverjának az ismerőse ( netán rokona, huga ? ) és egy faluban élnek. A falu 3300 lelket számlál, tehát gyakorlatilag az emberek mind ismerik egymást. Tehát felmerül a kérdés, hogy Lilaliba is ott lakik vajon, vagy csak egy gyakori vendég Iszabiéknál, vagy netán ő ? Természetesen ez mind nem rágalom, pusztán logika, mert szerintem a látnokok marha jól mutatnak egy amerikai filmben, de ha valakinek vannak ilyen parafenomális képességei miért nem csap fel egy szuper nyomozónak.
Azaz a Lilaliba miért csak most a héten jelentkezett a fórumra ( mondjuk én is, de nekem nincsenek ilyen élethű látomásaim ). Felemrül tehát bennem a gyanú, hogy netán ő nem hasonló fajtából való-e, mint a "gyertyagyújtó" ?. És ráadásul nem is reagált a különleges hangvételű irásomra.
Természetesen ismételten hangsúlyozom, hogy ezek csak feltételezéseim, mert sajnos nem vagyok nyugodt és valamit érzek ( nem látomás ), de még nem tudom határozottan, mit. Majd az idő megmutatja - alig várom.