Regisztráció Blogot indítok
Adatok
skrewdriver

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akik figyelemmel követték a blogot az elmúlt hetekben, azok megismerhették a Dániából Ázsiába induló Balázs nem akármilyen kalandjait. Balázs Thaiföldön kezdett (némileg szürreális első napokkal), majd elvonult egy buddhista meditációs központba (a benti hétköznapok…..
skrewdriver 2019.02.19 18:20:16
@Ddodi:
Üdv Lantàról .
Itt orosz kevesebb van,de az is mind tapló .
Cipõt sehol sem veszik le,angolul elvétve tudnak.

Biztosan jó Phuket,de vannak olyanok ,akik màr Samuitól is hidegràzàst kapnak ,ha ràgondolnak a tömegturizmusra.

A postot amúgy nem értem.
Hàtizsàkos ,aki Phuketre,meg Phiphire megy?

Minek?
Figyelem! Közérdekű Közlemény! A blogunkat új felületre helyeztük és új nevet adtunk neki. 2021. októberétől az alábbi linken olvashatóak a bejegyzéseink: www.aborondomesen.com A travelbug.blog.hu oldalon nem jelennek meg az új írásaink, viszont a régi posztok természetesen továbbra is…..
skrewdriver 2016.02.27 16:26:45
@Dr.Agon: Kétágú specialis,de óvatosan be lehet dugni a sima jack dugót úgy,hogy mindkét hangszóró szóljon.
Amúgy néhány euro egy adapter a dutyfree-ben.
Csak kérni kellett, máris tele a levelező listánk hazai autós közlekedési videókkal. Ez itt már az olvasói dashcam-termésből való. Róbert rögzítette, aki egy decemberi estén nézte meg közelről, milyen egy rajtakapott buszsofőr reakciója. December közepe táján a Verseny…..
Mivel a kutyus elég sok időm elveszi, ezért heti egyszer tudok már csak főzni, de akkor nagyjából egész hétre előre meg kell ezt tennem. Mivel hétvégén a Mini érkezése miatt alig jutott időm főzni, csak olyan rém egyszerű ételeket dobtam össze, hogy 2-3 félével egy óra alatt…..
skrewdriver 2014.09.19 19:28:36
@Lady Ann: Amit rá lehet tekerni a virslire,azt sliced bacon feliratú csomagban veszed. Magyarul szeletelt szalonna.
De most tényleg, miért nem rutin a futárcégeknél, hogy egyeztetik a kiszállítás idejét, aztán meg be is tartják? Nekik is sokkal egyszerűbb lenne, nem? Bár nyilván van amikor meg a homárok nincsenek otthon, pedig azt mondták. De nehéz ez...Olvasónk mindenkit egyformán szid, mert…..
Még mindig a felcsúti Pancho Aréna.Orbán Viktor még mindig görcsösön ragaszkodik ahhoz, hogy "nemközpénzből" épült, pedig a TAÓ-rendszer közpénz, Brüsszel felé is így lett bejelentve, a NAV hagyja jóvá az adókedvezményt, és a költségvetésből hiányzik az a társasági…..
skrewdriver 2014.04.22 20:02:24
@Schild:
Fidesz demagóiából jeles.
A felsoroltakhoz nem tetted hozzá,hogy stadionokat építettek 160 milliárdért,miközben ülünk egy lerohadt egészségügy-iskolarendszer tetején.
Hurrá. De lesz élsport. Az igaz,hogy néző nincs,és nem is lesz,de van stadion.
Az a magyar ,aki igazi labdarúgást akar látni kimegy külföldre mecssre.(vagy már ott is él)
Naiv állampolgár hat másik naiv autóssal együtt beragadt egy parkolóba, mert egy külügyminisztériumi tahó fogta magát és megállt középen: 2013. Nov. 10-én 12h körül szerettünk volna autóval elindulni az I. ker Attila út 2. melletti parkolóból, de egy autós úgy állt be…..
Még januárban jelent meg egy cikk és egy nemzetközi tanulmány arról, hogy a "A Skype kinyírja a távolsági telefonhívásokat". Mivel az elemzésnek nem volt magyar vonatkozása, megpróbáltunk utánajárni, mekkora is lehet a Skype magyarországi forgalma. Nos, mi tagadás, lepattantunk a…..
skrewdriver 2012.04.24 18:00:31
@shitgun:
egy napot flyamatosan bír még egy 2.5 éves iphone is.
És több mint egy éve használok vibert, skype-ot.
Sőt mára a beszélgetéseim 30 %a neten keresztül megy.
egyébként a vodánál van olyan ,hogy a voip hívást blokkolják,a mátrix nemtudommelyik csomagig. a 10 rugós csomagban már nincs blokkolva és abban egy giga net van.
a tré semmmit nem blokkol,ezért is megy hozzá aki neten akar pofázni.
A telenyomor nem tudom blokkolja-e, bár én náluk vagyok,csak redbull-osként.
5500 lebeszélhető,és van benne 500 mega net.blokkolás nélül.
Hiba a mátrixban – gondoltam először, mert más ésszerű magyarázat hirtelen nem jutott eszembe, mikor megláttam a harmincas táblát. Azaz hogy pont nem láttam meg, és ez volt a gyanús. Pedig máskor ott szokott következni a hetvenes és az ötvenes karika után. Minden más…..
skrewdriver 2011.11.29 18:47:06
@atpijkamo:
Két éve nézed,bosszankodsz ,de nem teszel semmit.
Ezért tart itt az ország.Ahelyett,hogy rendes állampolgárként eltávolítottad volna a hulladékot.
Mert ennyi idő elteltével az már az.
skrewdriver 2011.11.29 18:56:05
@Zozzancs:
Nem a jegyzéket kell eljuttatni,hanem a táblákat!
skrewdriver 2011.11.29 19:01:08
@Zozzancs:
Nem jegzéket kell küldeni,hanem a táblákat!
Senkinek nincs egy 10es kulcsa?
Kedves látogatók, nekem oly drága kommentelők! Igyekszem mindekinek válaszolni. Moderálás nem lesz, mert ez nem jógyerekblog, valamint a moderálás az nem a jógyerek-szokás szerinti törlés [dürüllés] , hanem valami más. De a fatengelyes blogmotor nem bir el ennyi kommenttel, hát…..
1461 nap alatt sok minden változott. A színes dobozok mára javarészt színes képkeretek lettek, öregebbek lettünk négy évvel, egy-két gyerekből tini lett, tinédzserekből felnőttek, tovább olvadtak a jéghegyek és Kiszel Tündét kárpótolta Fluor Tomi. Eljött az idő, hogy…..
skrewdriver 2011.10.04 17:45:46
@Leadfoot:
Képzeld,már az internyeten is nézheted eredeti hanggal .
És ráadásnak nézheted a Fifth Gear-t is.
1461 nap alatt sok minden változott.
korábban kellett volna ébredni.
Ritkán járok biciklivel, de olyankor igyekszem a szabályokat betartani. És tudom, hogy rajtam kívül vannak még olyan kerékpárosok, akik törekednek erre. Sajnos tényleg azokat jegyezzük meg jobban, akik nem törődnek ezekkel a szabályokkal, ráadásul nagyon sok ilyen van. És persze…..
skrewdriver 2011.07.20 11:07:13
@zyl187:
Robogózom.
ha előttem megy át,leüvöltöm a szamaráról.
teszem ezt annak tudatában hogy az én járművemben nem mer kárt tenni bosszúból.
Mert itt az összes bringás jogoket követel,hogy tekintsék őt járműnek,de a kötelezettségek ne vonatkozzanak rá.
skrewdriver 2011.07.20 11:31:17
@zyl187:
csak egy példa:
sétálok a járdán a kölkeimmel(SZT.István krt) és úgy rántom el a gyereket a bringás elől.
A járdán.
és ha ráüvöltök,még ő mutogat vissza.
mert nem képes felfogni,hagya járdán ő csak tolhatja a szamarat.
Nincs mit hozzáfűzni, 22:00-kor percre pontosan megérkeztek a festő urak, megnézték, megbeszélték, odatették, megmérték, lefújták, kész. Ott van rajta, nem álom, nem délibáb, HIVATALOSAN (értsd: oda van rajzolva) IS ÁT LEHET MENNI KERÉKPÁRRAL A MARGIT-HÍDON! Nem volt egy rövid…..
skrewdriver 2011.07.15 20:44:38
@al kotmány aláiro álamfö:
Bírom az értetlen militáns bringásokat.
Ha az első kerekezőt kilapítja egy teherautó,talán megérted,hogy ez a sáv elhibázott lépés volt.
skrewdriver 2011.07.16 00:09:10
@al kotmány aláiro álamfö:
retardált barátom,akkor elmondom mégeccer,hátha megérted:
attól ,hogy jogodban áll ott tekerni a drótszamaradat,még nem lesz biztonságos is.
a híd kanyarban nagy az esélye,hogy kivasal egy kialvatlan kisbuszos.
az a sáv egy autónak is kevés.
Egy külföldi oldalon olvastam nemrég egy humoros bejegyzést a legnépszerűbb internetes márkafórum témákról (by cmueller81) és jót derültem rajta. Megosztok veletek pár tipikus témát, de felsorolás nem véges, én is adtam hozzá egyet. Várom a további frappáns ötleteket!!!…..
B, mint Benz. És nem köbcenti, hanem év!!! Köszönjük, Herr Karl. Ja, és a W108  46 éves, a W114/115 43 éves, a W107 épp 40 éves, a W116 39 éves, a W123 35 éves, a W126 32 éves,  a W201 29 éves, a W124 26 éves, a W140 20 éves, a W202 pedig…..
skrewdriver 2011.01.31 18:15:25
Mottó: Szopjak én is, ne csak más... Tavaly nyár elején vettem egy motort. Elmentem megnézni, kifizettem, elhoztam, átírtam - nem nagy ügy, gondolhatnánk. Viszont ami az utolsó két momentum között történteket illeti, az nem volt egyszerű eset, legalábbis az én idegeim…..
  Régóta tartozom ezzel a beszámolóval a bagázsnak (meg magamnak is), dehát nem jó-e a takaróba burkolódzva olvasni a nyári élményekről?! Szóval néhány évnyi tervezgetés után beváltottuk a barátaink ígéretét és meglátogattuk őket ott, ahol a kontinens jól szituált…..
Na, ki indít expedíciót ezért a Mercedes Pontonért? Lábon hazavinni Magyarországra, szép kihívás volna. Ha valaki nem ismerné az eredeti sztorit, azok kedvéért elmondom, Bangkok Charlie nem őrült meg, esetleg csak rajongóvá vált. Nem tudom, mekkora a Belsőség és a Bangkok…..
 Reggel 7 órai ébredés, csodával határos módon nem esett nehezemre. Hisz legifjabb „gyermekünk” születését készültünk levezényelni, a régóta várt Mercedes Majális napja ez. Az előző esti, Majális meeting-től duzzadó fejjel, és energia italos lehelettel, és…..
Egy 2007 nyarán lezajlott autós-kerékpáros (férfi-nő) összetűzés végére tett pontot három év után a bíróság. A sértett, Pegi az alleycat.hu-n írta meg az egy év felfüggesztettel végződött sztoriját, ami azzal kezdődött, hogy a Gellért tér környékén véletlenül…..
skrewdriver 2010.04.30 15:03:28
@PR32:
ő valószínűleg autózik.van jogsija.
akinek semmiféle papírja nincs róla,hogy tanulta a kreszt,az ne menjen közútra!ha megy,pénzbírság,stb....
és igenis vezessék be a bringaadót!
skrewdriver 2010.04.30 15:04:39
@AzHofi:
mert az oldalról jövő autósok nincsenek rá felkészülve,elcsapják az állatját,én meg végígnézhetem a vergődését.
Pénteken nyit az idei OT Expo a Vasúttörténeti Parkban, juhéjj. Nagyképűen momdva immár hagyományosan mi is ott leszünk, hiszen második alkalommal képviseljük a Mercis társadalom egy szeletét standdal a rendezvényen. Idén kicsit változott a koncepció, illetve francot változott.…..
skrewdriver 2010.04.15 23:36:48
skrewdriver 2010.04.20 12:47:33
A nagy, jellemzően közjogi méltóságoknak kijáró, temetések legalább annyi embert mozdítanak meg világszerte, mint ugyanezen emberek esküvői. Morbid vagy sem, de mindenképpen remek alkalom ez minden autóbuzi számára, hogy újfent képbe kerüljön a pompakocsi-piacot illetően. Mik a…..
skrewdriver 2010.04.19 23:34:39
@Dennis01:
nem .
nekem ezért kizárólagos a binz.
itt van pár méterre a kegyelet kft.van 123as pompakocsijuk is.
gyönyörű....
skrewdriver 2010.04.20 00:01:03
@Zoltec:
kösz.
tőlem egy temetkezési vállalkozó kérdezte ,ki csinál ilyet.merthogy ismeretségi körében én vagyok a legerősebben csillagfertőzött.
Vagy legalábbis kedvel valamiért, mert meglepett valamivel Húsvétra. :-) Nem négykerekű ugyan, de benzin hajtja, jól megy, és az általunk hőn szeretett - mit hőn szeretett, kultivált! - 80-as évek szülötte. Amúgy meg Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk mindenkinek! ..
skrewdriver 2010.04.06 15:28:14
A tűzoltó, meg a katona jól járt: nekik akár mindennapi tapasztalat lehet egy „hivatali” Mercedes wagen. Aztán még ott van a mentős, a taxis, a mixeres, meg a kamionos. Drága amerikás nagybátyám mondogatja, ha hazajön, hogy milyen jól megy ezeknek az itthoniaknak! még a…..
skrewdriver 2010.04.06 15:23:47
Izraeli repülők Magyarország felett, teljes a pánik. Maga az alaphír sem érdektelen, de még érdekesebb a fogadtatása, a jónép reakciói. Félelmetes, tényleg. Olyan összeesküvés-elméletek szövődnek itt, hogy kész, tökéletesen szemléltetve van a népünk kreatív…..