Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BrianKinney

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai napnak két fontos híre volt a parlamentbe jutásért küzdő egyik kis párttal, az LMP-vel kapcsolatban. Egyrészt megjelent a hivatalos adatokban a párt első jelöltje, a bajai választókerületben indulni szándékozó Ikotity István. Ugyanakkor – sok optimista nyilatkozat után…..
Hali   Olvasom már jó ideje a blogot, ahol érdemesnek tartom, hozzá is szólok, de asszem most érkezett el az a pont, hogy le kell írnom tapasztalataimat, és én is segítségre szorulok.   Idén végeztem egyetemmel, nagyjából tavasz óta tart az álláskeresés, a tavaszi…..
A Reakció/Mandiner bulvárosodása és az uborkaszezon jegyében mindenkit várunk a Mandiner MTI-címversenyére, amelyben ez alkalommal a szezon fotójához várjuk a kattintós címjavaslatokat! A fotó a Capri szigetén tartott G8-csúcson készült, cheers...
BrianKinney 2009.07.09 12:06:00
Szemfülesebb olvasóim gondolom már rájöttek, hogy nem véletlenül került ki külön oldalboxba a Goldenblog hírfolyama és blogajánló gombja. Bizony, megmérettetném magam én is a Komplex blogok kategóriájában. Így nem tudok mást mondani, mint hogy mindenki, akinek tetszenek az…..
BrianKinney 2009.06.28 17:52:58
Képviselő Funky A szuperjelölt 2009.06.22 18:48:00
2010 tavaszán új miniszterelnöke lesz Magyarországnak. Az ország jelenlegi helyzetében nyilvánvaló, hogy a feladat különleges férfit kíván. Olyat, aki a lehetetlent is nevetve oldja meg. A hétvégén az egyik jelölt, Orbán Ernő mutatta meg, hogy milyen szuperképességekkel…..
BrianKinney 2009.06.22 21:03:08
Az év elején, amikor a 20 éves évfordulós megemlékezések elindultak, felmerült a kérdés, hogy köthető -e egy naphoz a rendszerváltás folyamata. Egy olyan naphoz, amit akár nemzeti ünnepként is megünnepelhetnénk. Számomra furcsa az, hogy egy ilyen eseményt, mint a…..
A Reakció ultramazochista bloggerei újra meglátogatták a Szent István parkot, ahol "részt vettek" a Népszava Feszt - Sajtófeszt 2009 rendezvényen.  (A Népszava, a Klubrádió, az ATV és a Vasárnapi Hírek szervezésében, a…..
  Úgy tűnik, a szocik túlzásba viszik a tömegrendezvényeket. Míg jó egy hete két-háromezer ember mondott nemet a rasszizmusra, és emelte magasba a demokrácia színes esernyőjét, addig ezen a hétvégén már csak a hardcore mag maradt, hogy tanúbizonyságot tegyen arról, hogy ő…..
Az azért vicces, hogy Gréczy Zsolt, Gyurcsány Ferenc magyar hangja tényleg annyira buta, hogy teljesen nyíltan elárulja, amit egyébként minden épkézláb újságolvasó sok éve gyanít, hogy az összes nagy antirasszista tömegmegmozdulás és mozgalom valójában az MSZP Fidesz elleni…..
BrianKinney 2009.05.18 15:55:44
Igen, tudom, hogy napokkal ezelőtt történt és a Reakció is írt már róla. Csakhogy amikor megláttam, lefagytam kis időre, meredtem magam elé, és csak azt dünnyögtem, hogy ez durvább, mintha Lakat T Károly élő adásban olajozná be Bajnai Gordon felsőtestét. A reggeli tévés…..
BrianKinney 2009.04.28 00:58:04
 Pedig milyen harmonikusnak indult a kapcsolat, ugye. Kedves Párok, Pártalanok! Évek óta rendkívül harmonikusnak idnuló kapcsolatban élek. Azóta a kezdeti összhangnak nyoma sincs, két neveletlen külyök tapossa két lábbal, üvölti szét teli torokból egykor volt nyugalmam…..
Vasárnap egy kommentben megírt történet következik, egy folyamatosan piszkálódó, konfliktust kereső főnökről. Egy kis cégnél dolgozom és a főnök miatt nap mint nap folyamatosan stresszben töltöm a napjaimat. Néha már úgy érzem, hogy nem bírom tovább de egyelőre nincs más…..
A Reakció blogon találtuk a Hitler-átíró internetes szubkultúra legújabb alkotását, Gyurcsány Ferenc végnapjaira aktualizálva. A négyperces klipecske a végére talán egy kicsit leül, ám így is fergeteges alkotással van dolgunk, olyan megfizethetetlen pillanatokkal, mint a…..
Gyépésharc lesz a Serie A 29. fordulójának rangadóján, a gúzsba kötött kezekkel rajtoló sánta Roma fogadja a lábak nélkül érkező vak Juventust. Az Interre papíron könnyű feladat vár a tökutolsó ellen, de Mourinho valószínűleg viccnek szánt felállása azért rejteget…..
Elnyűhetetlenül büntetünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, Isarsturm (2#), ZenZo, vár a tévé és itáliainagysándor méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott…..
BrianKinney 2009.03.18 18:54:25