Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tasslehoff

0 bejegyzést írt és 99 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Berci cicám velem együtt kertes házból belvárosi lakásba költözött, aminek ő nagyon nagyon nem örül. Szeret kikandikálni, leskelődni, a mozgást figyelni, amit meglehetősen érdekesen old meg. Íme:Nekem cuki!..
Judit küldött nekünk két fotót Olegről, de semmit nem írt róla. Így csak annyit állapíthatunk meg, hogy rendkívül cukin eszi a bundáskenyeret, továbbá élénk érdeklődést mutat a nyomtatott sajtótermékek iránt.Köszönjük!..
"Sziasztok!A képeken az én cukiságom, Berci látható, ő egy 5 éves keverék kiskutya. Van neki egy Micimackója, amit előszeretettel hurcolászik. Szerintem nagyon aranyosan tud nézni" – írta nekünk Enci.parent.ui.setFrameHeightByDocument(document);Köszönjük!..
ZP-nek nem jött be a Zöld Pardon pénzbedobós beléptetési rendszere, mert a pénzváltó kisasszony unatkozott és csak egy rövidebb műsor és torlódás hatására volt hajlandó rendeltetésszerű tevékenységet végezni:Előrebocsátom, hogy nem vagyok nagy Pardonba járós, jópár éve…..
tasslehoff 2011.09.15 00:12:16
tasslehoff 2011.09.15 00:13:48
tasslehoff 2011.09.15 00:15:14
  A nagy augusztusi csalamádégyártást (és posztolást) követően egy fészbukos kommentben merült fel a kérdés: mit eszünk hozzá? Valami zsírosat – mi mást?!   Az első gondolatom a brassói volt, és végre a tettek mezejére léptem. Ritkán készítem el itthon, pedig az egyetlen üzembiztos…..
Kedves Olvasók! Előre szólok... hosszú lesz. 2011. április végén teherbe estem. Boldogok voltunk férjemmel, mert mindketten gondolkodtunk már a gyermekvállalásban. Kb. 8 hetes terhes lehettem, mikor kiderült egy nőgyógyászati vizsgálat alkalmával. Igyekeztem körültekintő lenni…..
"Kedves Cukiság!Régebben már küldtem nektek képeket a kölyök Merlinről, és örömmel láttam, hogy helyet kapott az oldalatokon a sok cukiság között ő is. Most gondoltam, megmutatom őt újra, egy 'ilyen volt és ilyen lett' fotóval. :)) Remélem, még mindig elbűvölőnek…..
"Sziasztok! Ő itt az én PAPESZ cicám, a család nagy kedvence. Már lassan 12 éves, de ez mit sem látszik rajta. Igaz, picit dagi macsek, ennek ellenére imád a szabadban lepkék, bogarak, gyíkok és csirkék után rohangálni. Szívesen pihenget órákon át egy icipici…..
"Sziasztok!Cirka cica picit több mint 2 éve érkezett meg hozzánk, nagy fekete szemekkel, gyönyörű csíkos (néhol pöttyös) bundában a hatalmas nagy fűben. Rövid barátkozás után a szemünk fényévé vált. :-) Nagyon igényli a szeretetet, viszont ő is rengeteget ad…..
"A szüleimnél a fáskamrába fialt kettőt egy kóbor macska. A kis szürke napokig be volt szorulva valami mögé, mindenki azt hitte, elpusztult, de aztán sikerült annyit nyivákolnia, hogy kiásták. Aztán a mama egyszer nem jött vissza, és háromhetesen hozzánk kerültek…..
"Sziasztok!A képen kátható cicakisasszonyt egy kórház udvaráról fogadtuk be kb. fél évvel ezelőtt. Egyik kedvenc helye a két ablak közötti rés. Azt nem tudom, hogy miért vág ezért ilyen bűnbánó arcot, de szerintem cuki :)" – írta nekünk Niki.Köszönjük!…..
  Nyaralni indulsz? Vagy ebben a randa novemberi időben csak bekuckóznál otthonra és olvasnál valami jó kis csajosat, avagy egy nehezebb világirodalmi remeket? Régóta köztudott, hogy ez a fajta kikapcsolódás jót tesz az idegeknek, sőt, esetenként a ráncokat is kisimítja.…..
tasslehoff 2011.07.26 23:38:17
@boldii:
Veszélyes ötletek ezek! A vízvezeték megépítésével bizonyára akadnának olyanok, akik előbb- utóbb valamilyen formában jó sok pénzt akarnának keresni rajta, a közutakra is lenne szerintem jelentkező, aki megvámolná a használóit. Maradjunk csak a járhatatlan, rossz utak és az ásott kutak olcsó világában. Majd még a végén feltalálnál valamiféle pénzintézeteket is! Fúj!
tasslehoff 2011.07.27 14:53:04
@boldii:
Vagy csak így: Vigyázz...kész...rajt....TŰZ!!!
EUR: 15.-
A poszthoz: ami másnak megfelel, engem nem bánt. Ha könyv kell, nekem a könyvtár mellett mostmár az e-könyv szolgáltatás is nyerő, nem beszélve a nem kis számú saját könyvről. Ismerősök, rokonok is megkérdezik egymástól, tőlem, hogy "olvastad ezt a jó kis könyvet? ", és kölcsönadják. Az antikváriumokról nem is beszélve. De mondom, ha másnak bejön, minek fikázzam?
A Zugügyvéd a  WLAN-os anyag küldőjétől egy újabb izgalmas szakmai összefoglalót kapott, ezúttal a hamburgerekre nem is vonatkozó úgynevezett hamburgeradóval kapcsolatban.Egészséges, de jogszerűtlen? A népegészségügyitermékadó jogi megítéléseMiután a parlament hétfőn…..
A Zugügyvéd maximálisan megérti az alábbi levélírót, mivel pár évig egy hegedűtanárral szemben lakott albérletben, az három műhellyel is felért.Tisztelt Zugügyvéd!Én már pár éve külföldön élek, de ezen a héten meglátogattam szüleimet, akik egy 10 emeletes panelházban…..
tasslehoff 2011.07.07 14:35:20
@Szalacsi_Dezső:
Szerencsére egyedül vagyok éppen, ezért senki se néz rám rémülten, hogy már percek óta sírva röhögök. Feldobtad a napomat. Köszi.
tasslehoff 2011.07.11 16:38:55
@Kulics: Tudod, ez olyasmi lehet, mint amikor én gyerek, vagy idős ember bántalmazásáról hallok. Azt szoktam mondani, hogy az ilyennek lenyúznám a bőrt a hátáról és bekenném erős paprikával. Vagy nemi erőszak elkövetőjének azonnal, érzéstelenítés nélkül levágnám a nemi szervét, lehetőleg nem túl éles késsel. Persze, hogy nem tenném meg. Csak a megoldhatatlannak tűnő dühítő dolgok esetében az emberben különös állati ösztönök aktivizálódnak, szerencsére legtöbbünknél csak duma- szinten.
"Sziasztok!Mellékelek pár képet az én gazember vérebemről, Teddyről, aki egy palotapincsi és egy tacskó szerelméből született. Igazi egyéniség, látványosan tud duzzogni és unatkozni, valamint lefitymálni a táljában lévő minőségi kutyatápot, és hangosan tud hörögni…..
   Tegnap mutatkozott be a sajtónak a Fővárosi Állat- és Növénykertben a május 10-én született három kistigris. Az elmúlt hetek során ugyanis csak a gondozók láthatták őket, mivel az apróságok – az anyjukkal együtt – egy elkülönített, a…..
A Sanyi által talált csodában talán már nem is a magyar helyesírás ellen elkövetett újabb merényletek miatt fogjuk a fejünket (kezdünk hozzászokni, bár miért is kellene elfogadnunk természetesnek?), sokkal szomorúbb az érintett honlap ügyhöz való hozzáállása. Az…..
"A langur egy majom, a kis krokodilok pedig harapni is tudnak  Budapest, 2011. május 26. (csütörtök) – Két újabb állatfajt ért el a tömeges szaporodási kedv a Fővárosi Állat- és Növénykertben. Ezúttal a cerkófmajmok rokonsági körébe tartozó languroknál,…..
tasslehoff 2011.05.27 17:26:59
@Goompah:

Cicabarátoknak ajánlom a Subbán a cuki cicamamát.
Az utolsó képen a kiskroki egyszerűen bűbájos.
  Köszönjük!  "Sziasztok! Szeretnék veletek megosztani néhány képet az én öntudatos kis hercegnőmről, akit Szavannának hívnak. Csak két hónapja érkezett hozzám, de azóta már annyi, de annyi örömöt szerzett (most is dorombol az ölemben ezerrel)!…..
"Kedves Cukiság Szerkesztőség!Küldök néhány képet a cicánkról. Neve Colombus, mert már kis korában is hősiesen igyekezett felfedezni mindent a lakásban és a kertben egyaránt. Ő egy házimacskával hígított Maine Coon cica, csodaszép pofival és nagy bozonttal. Kedvenc…..
tasslehoff 2011.02.10 16:14:35
Subba Gyógyító kép! 2011.01.21 15:09:00
Nézd Marikát! Amennyiben szabad akaratból és teljes hittel elfogadod, hogy Mennyei Atyánk gyógyító energiája Marika közvetítésével gyógyítja testedet – lelkedet – szellemedet, vetítsd ki Marikát magad mellé, vagy elé, naponta 3 x 5-30 percig /érezni fogod,…..
Zoltánnak sikerült a szegedi Media Marktban közel másfélszeres áron hazavinnie egy újrahasznosított Samsung merevlemezt, ami azonban nem csak használt, hanem hibás is volt. Vajon mire számítottak az üzletben? Hátha támasztéknak veszik a billegő asztal lába alá? Szombat délelőtt…..
tasslehoff 2010.08.14 17:36:56
Gulyásdemokrácia Szívás 2010.05.10 13:29:42
Igazán aranyos volt az a két KDNP-s ellentüntető, akik nagyon lelkesen bemutatták, hogy ők bizony nem értenek egyet a könnyűdrogok legalizációjával. Kevésbé aranyos az a néhány tucatnyi majdnem ugyanilyen lelkes júzer, akik a net minden létező pontján magyarázzák, hogy az élet…..
tasslehoff 2010.05.10 17:18:40
@bblloogg: és ez a lényeg!!!
Szerintem ez az egyetlen megoldás.
bblloogg for president!
Tisztelt Praxisblog!Egy velem megtörtént szomorú és egyben megbotránkoztató eseményt szeretnék megosztani Önökkel:Több éven keresztül jártam a Dél-pesti Kórház belgyógyászati osztályához tartozó hypertónia ambuláns rendelésére hétfőnként, amelyet hosszú idő óta…..