Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BibiCorleone

22 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Boldog Karácsonyt Kívánok mindenkinek!!szeretetben és ajándékokban legyen gazdag az ünnep.. a sütikről nem is beszélve.legkésőbb szilveszterkor találkozunk:) xx, bib..
szerrbusztoook báránykáák!!!!huu velem nagyon sok minden van, plusz mobilnet nem szereti a blogot és nem rak ki semmit:(. na mindegy.lássuk, suli jóó.. csak hetente port.zh meg egyéb fincsiségek.buli ezerrel, ééésmegint vizilabdázom!!:) a honvédban... margitszigeten.nokomment:)jaj…..
Mégis hol van mindenki??? Csak azt ne mondjátok annyit tanultok, hogy nincs idő blogot írni.Itt a szünet és alig találkoztunk. Igaz, egyeseknek ezen a héten van sulijuk, mások meg már visszamentek Pestre. Pest...hm, kár hogy ilyen messze van. Voltunk Dániában. :) Már a reptéren várt…..
Halihó!!!!!Merre vagytok kedves blog-társak??? Rég hallottam felőletek!!Én most itthon vagyok, mert hétfőn nincs órám és kedden is csak este van.Most töltöttem le David Guetta új albumát. Nagyon jó!!! There's just no getting over you! :)Imádom...Most Twilight-os hangulatom…..
Már a buszon éreztem, hogy rosszul választottam öltözéket. Természetesen tesóm beszélt rá a melegebb ruhára. Mindegy...úgy döntöttem ez még nem fogja elrontani a napom.A következő "rosszpont" azért jár a mai napnak, mert találtam egy legyet a kávémban. Beülünk a…..
SZINte hihetetlen mekkora buli volt tegnap, és már bánom, h nem végig maradunk..Iszonyat jó..Kibogoztuk, meg Tomi feneke, kannibálkodtunk..na meg Russkaja, akikről még mindig nem tudom, h kicsodák és honnan jöttek..Cilmi kisasszonyt, meg komolyan nagyon sajnálom, elég cinkes…..
 ÁRON HA MEGVAGY KOMMENTELJ!:Dbár kétlem h az este után még olvasgatna minketxDÍRJ HA ÉLSZ!:Dxoxo..
Nincs netem.Már vagy három/négy napja gyűjtöm az infókat és a viccesebbnél szokatlanabbnál rosszabb sztorikat amikkel egyszerre tudom sokkolni az embereket. Most bezzeg egy sem jut eszembe.Netügyileg hajléktalan vagyok de ez csak napok kérdése. Addig is itt csövelek…..
Egy taggal bővült az exek klubja, és nemtom mikor hirdettek tagfelvételt, de ismét csatlakozni szeretnék hozzátok! Egy új fejezetGondolom nem meglepő, h a tegnap este elég sírósan telt, aludni nem igazán tudtam, felkelni is nehezemre esett..7kor úgy döntöttem, h nem bírom…..
"egy tollas  dög vérnyákol az ablakom mellett lévő magasfeszültségű dróton csücsülve"mikor rázza meg az áram?be kell szereznem egy vizipisztolyt....
..holnap megyek KRESZvizsgára..átlag 4hibapont..szal eddig mindig átmentem....bejelentkeztem ETRre..kva izgis..komolyan..egyetemistának érzem magam....új képeim vannak iwiwen..jól esett lecserélni a régieket....Gyurma Dani world champion lett!..Hurrá!..Meg Hosszú Katinka…..
Bemutatkozom, Bibi vagyok, ha esetleg valaki elefelejtett volna...Neharagudjatok csak egyszer megírtam egy nagyon hosszú izét, aztán valamit félrenyomtam és eltűnt és mostanra sikerült csak megbocsájtanom a blognak.na szóval;)nyár...  voltam balcsin egy csomót, ugyanis festés volt…..
Jelentem én még megvagy:D Sőt nagyon jó kis álmom volt tegnap este. Chip és Dale-lel álmodtam. Inkább az elsővel de ezt nem kell mindenkinek értenie. Elég annyit írnom itt, hogy vigyázzatok a retinátokra, gyerek kezébe nagyító nem való.ennyit a rejtjeles és titkos beszédről,…..
Megértem!!Annyira jó, túl vagyok rajta! Meg Zsu is! Holnap reggel, Te is, Bo! Aztán Zs, és Bibi..Éééééés....BALCSITervezem az utat, meg ha gondoljátok, és igénylitek, csinálok listát, h nagyjából mit kell vinni, mint a táborban..Jujj, de szupi lesz!! ..
Héloén téged ismerlek!!!Mindenki elveszett, mindenki elérhetetlen, és mindenki tanul.A végső hajrá ideje eljött...muhahahaaa (gonosz ördögi kacaj)húzzunk bele mégegyszer  aztán balcsi:D..
BibiCorleone 2009.06.20 23:04:54
Pajtiiik!!:Dbocsi, csak sose nyitja meg az új bejegyzés fület. na de most sikerült úgyhogy.Köszönjük bori! de am ezeket én sem tudtam... bíztató így egy héttel érettségi előtt...lássuk csak lássuk csak... már több mint egy hete itthon vagyok, kb ki sem mozdulok, csak ha apa…..
jate szombeat vagy mi. KOigazéból no komment.annyit hozzáfűznék hogy Tudjukkinek egy ***UTÓLAGOS CENZÚRA A SZERZŐ ÁLTAL***, bibinek meg tekistének cuppanós az estéért, bár tekiste korán lelépett jobb program miatt...jah és pizzát eszek és P. S. - I love you-t nézek mert nem tudok…..
Úgy gondolom követ az FBI. vagy a magyar titkos rendőrség. És bosszút esküdött ellenem. Ti már tudjátok, hogy van egy bizonyos velemjáró szokás, mégpedig az, hopgy gyakran nem vagyok elérhető. Namármost ez olyan dolog, hogy hiába igyekszem nem a táskában felejteni a telefonomat,…..
Aki még nem tudná..8:15kor találkozunk holnap Mars téren   Zászló, és egyéb nemzetiségünk kifejezői (gondolok itt testfestékre, ruházatra) KÖTELEZŐ! ..
Ma elmenten egy állásinterjúra... Van egy tök jó ruhabolt, olyasmi mint az eldorádó. A kirakatba ki volt téve egy papír:kreatív fiatal és energikus lányokat (kisbetűkkel utólag odaszorítva hogy és fiúkat) keresünk eladónak.jelentkezni a boltban lehet. Mondom magamnak, nah ezek…..
BibiCorleone 2009.06.02 23:18:58
Szóval szóval még egy meccs és vége az OB I-nek. mi lesz velem te jesszus úristen....  jó most bazisokmeccsen voltam utolsó 2héten de akkor is...  ez kész. alig várom a következő szezont;)holnap betekintééés... tyű de izgi. jó angol tudom..de magyar töri:S  …..
Kábé fél órája meg van nyitva az ablak, és nem tudok bele írni annyit kell írogatni msnen, meg iwiwen meg mindenféle. szoval a csajos...így keződött volna ez a bejegyzés. de akkor megtudtam egy nagyon rossz hírt. hogy ne csak fényezzük magunkat, ezért a kevésbé jó eredményeket…..
TEKISTE!!!-)Boldog boldog boldog születésnapot, kívánjuk, hogy legyen még, sok ilyen szép napod!!!!:)xoxo..
Kedves ............!Sok szeretettel meghívlak a 18. szülinapibulimaratonomra. A program a következő.. Pénteken 16:30tól Bereczki-koncert Napfényben..aztán osztálybuliSzombaton sziki, aztán gyors tusolás nálam, 21:00tól Magna-koncert(kötelező!!!)-Napfény, majd eklub vagy vmi…..
                       EGYÉBKÉNT ZSÓFIVAL MI VAN? TUD VALAKI VALAMIT RÓLA???? ..