Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The reaper

0 bejegyzést írt és 907 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Természeti kincsek tekintetében Nógrád megye egy csoda. Értékét pedig még jobban növeli, hogy viszonylag kevesen választják úticélnak, így tökéletesen alkalmas egy hosszú hétvégés elvonulásra. A térerő a hegyek között meglehetősen akadozik, vagyis leginkább nincs, így valóban a legjobb választás…..
Akik reggel a Szentendrei HÉV Kaszásdűlői megállójában szerettek volna felszállni, először csak azt tapasztalhatták, hogy áll a jármű. Próbálták megfejteni az okát, és kiderült, hogy a szerelvény utolsó kocsijában, egy utas elájult. Mentőt hívtak hozzá, és ezzel egy időben várakoztak, találgattak,…..
The reaper 2019.12.03 08:48:06
@Cycmen: Ha annyit bemondanak, hogy egy utas nagyon rosszul van, nem tudnak továbbmenni, akkor kb. szerintem senki nem méltatlankodik. Hovatovább még azt is el tudom képzelni, hogy a leszállított tömegben akadt volna orvos, vagy ápoló, aki tud segíteni.
A kiérkező BKV-s illetékes meg igenis tudhatná, hogy hol van a pótló busz a gps adatok alapján, vagy telefonos egyeztetésre. Ha más nem a diszpécseren keresztül.
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én imádom az alternatív történelmi műveket, lett légyen az regény, film, sorozat vagy bármi. Tudjátok, ez az a "mi lett volna, ha..." műfaj, amitől a történészek nagy része sikítófrászt kap, de ez legyen az ő dolguk. Egy évvel ezelőtt már írtam egy (elég szép…..
Jó, rácsodálkozni arra 2019-ben, hogy a nyár pont olyan kiemelt tévés időszak lett, mint amilyen az ősz, nagyon cseszlovák dolog, de én a régi szép idők gyermeke vagyok, aki éveken át nyáron pótolta azt, amit ősszel/tavasszal eltett darára, és nyáron legfeljebb 1-2 új sorozatot tett hozzá, meg a…..
A szauna egyre divatosabb és elterjedtebb a világban, ám még mindig makacsul tartja magát néhány tévedés a szaunázással kapcsolatban. Lássuk, melyik az 5 legelterjedtebb tévképzet!  1) "A szauna pihentet…" Ez azért nem igaz, mert a szaunázás közben komoly terhelés éri a szervezetünket: intenzívebb…..
Júliusban jött ki az Architects Doomsday dalának akusztikus verziója, és annyira lenyűgözött, hogy el is gondolkodtam. Hiszen van még jó pár rock/metal dal, ami elektronika nélkül is nagyon rendben van, sőt! Talán még jobbak is úgy. Összegyűjtöttem nektek 8 kedvencemet!..
Tegnap azt fejtegette Gyabronka József színész a Klubrádióban, hogy a budapesti nézők egy érdekesnek ígérkező előadás kedvéért „lementek Szentendrére”. Egy nappal korábban Dömsödi Gábor pásztói polgármester szintén ugyanezt az igekötőt használta a Zoom.hu digitális felületén, mondván: „Mikor…..
Az intézményesített hadviselés történelmében (hat vagy hét ezer év, könyörgök, ezen most ne vesszünk össze) számos írott és íratlan alapszabály keletkezett, elsősorban a megfigyelésekre alapozva. Ezeket a katona- és katonapolitikus-generációk egymásnak adták tovább, majd ezek jelentős részét…..
Az emberek egyetlen szempont alapján értékelnek egy adott diétát. Ez pedig a sebesség. Hogy egy hét alatt hány kilótól lehet megszabadulni. Senkit nem érdekel a módszer, a hatás, mellékhatás, az egészséget befolyásoló tényezők, csak az abszolút érték, azaz hány kg/hét.…..
Praxis Soha többé SZTK Fogorvos! 2018.03.23 10:01:27
Végül nyár végén sikerült saját erőmből vért izzadva összegyűjtenem annyi pénzt, hogy egy középkategóriás áras magán fogászaton megkaptam a megfelelő fognyaki tömésemet. Tisztelt Praxis!   Tavaly tavasszal lett volt Új SZTK Fogorvosom mert az 1. Felnőtt SZTK Fogorvosom 32 éves koromban 13 év után…..
A rendszerváltás utáni korszakról alkotott teljes képünk átértékelődhet számunkra a következő három hétben, hiszen most már bizonyos, hogy a kampányhajrára még számos politikai botrány kirobbantását tervezi Simicska Lajos, aki szinte mindenkinél többet tud az utóbbi évtizedek politikai…..
The reaper 2018.03.19 08:42:25
@_most_: Szerintem nem a vérfideszesek meggyőzése a cél, max olyan szinten, hogy ők ne menjenek szavazni. Sokkal inkább azokat kell meggyőzni, akik eddig nem mentek volna el szavazni, hogy igenis menjenek el, és szavazzanak a fidesz ellen.
A mai napon kijött KOM mérés meglepő(en jó) eredményt hozott, a Budapest 1 OEVK-ban. A kerület télen komoly feszültségek forrása volt az ellenzéki oldalon, amikor Fekete-Győr András, a Momentum elnöke bejelentette indulását, ezzel magára haragítva (?) Juhász Pétert, akinek fixációja volt, hogy ez…..
Azt ismerik, amikor az állásinterjún beszélget a jelölt és a munkaadó? És mennyi lesz a fizetésem? Kezdetben 150.000 Ft, majd később 200.000 Ft. Jó, akkor visszajövök később! Visszatérő örök kérdés, hogy vajon ki mennyit keres? Erről a munkavállalók nem szívesen beszélnek, és a munkáltatók…..
Ma egy (nagyon) régi ismerős tér vissza, hiszen Fanni szinte napra pontosan 5 évvel ezelőtt írt először ide, a blogra. Akkor még Hollandiából egyetemistaként jelentkezett (az írásokat itt, itt és itt találjátok), azóta elég sok minden történt vele. Az útja Ausztriáig vezetett, ahol egyesületet is…..
The reaper 2018.02.02 15:31:28
@Sir Galahad: Mo-on 2000 euróért már választott orvossal, 4*-os hotelnek megfelelő körülmények között lehet szülni.
Rékasi Zsigmond középiskolás slammert, a január 19-i sok ezres diáktüntetés egyik legütősebb felszólalóját a demonstráció után a rendőrség vegzálja. Azért használom ezt a szót, mert a körülmények függvényében teljesen lehetetlen a történteket másképp értelmezni, mint megfélemlítésként. Egy tavaly…..
The reaper 2018.01.28 15:08:53
@nemecsekerno_007: Tehát ha jól értem kibasznál a diákokkal, hogy szar legyen nekik, mett esetleg elmennek. Az nem merül fel benned, hogy ha nem lenne a diákoknak olyan szar, akkor nem lépnének le?
Már évszázadok óta tudjuk, hogy egy férfi cipője nagyon sokat elmond a jelleméről. Amellett, hogy ápolni kell és mindig tisztán tartani maga a választás is sokatmondó. Sok nő először a cipőt nézi meg a férfiakon. Ebből a cikkből megtudhatjátok, hogy mit is árul el rólad a cipőd és melyek azok az…..
Reflektor Danke sehr! 2017.10.19 10:49:11
Valahogy így köszönt el Orbán Viktor Bernd Storck volt szövetségi kapitánytól, aki két és fél év munka után távozott. És ezzel az elköszönéssel gyakorlatilag mindent elmondhattunk a mai magyar futballról. Kevés, még egy némettel is nagyon kevés és politikával végletesen átitatott. Szögezzük le,…..
A legegyszerűbb módja még mindig, CH-mentes sajtos krékert sütni, ha a reszelt sajtot csak simán kupacokban megsütöd a sütőben. Kissé szétfolyik, és azonnal ropogós lesz, bár sokan túlsütik, és kesernyéssé válhat. Na, ennek megakadályozására javasolt például az alábbi verzió, amelyben mandulaliszt…..
Nem akármilyen büntetést kapott egy brit nő, aki sorozatosan azt állította, hogy megerőszakolták. Csakhogy kiderült, hogy ilyesmiről szó sem volt, így végül Jemma Beale állt bíróság elé. Maradjunk annyiban, lesz ideje gondolkozni a történtekről...
Gyötör a lelkiismeret! Nem értem mi történik velem! Hát milyen magyar vagyok én? Miért van az, hogy egyetlen porcikám sem kívánja azt, hogy a Videoton nyerjen, a szerb csapat ellen. Lehet, hogy titokban szerb vagyok? Olyan névvel, hogy Juhász? Az lehetetlen. Valami más oka lehet.  Talán az, hogy a…..
The reaper 2017.08.25 09:26:16
@DocBulywood: A vidit átlag 2500 néző nézi meccsenként. A legnagyobb nézőszám is csak 8000 körül volt. Szóval ezzekkel a számokkal kurvára mellé lőttél.
Cselekvés Körei nagyon nem hasonlítanak a Fidesz polgári köreire; olyan, mintha a házimacskát hasonítanánk össze az oroszlánnal. És nem a Momentumnak vannak nagyobb karmai. ..
The reaper 2017.08.21 19:54:11
@EGY a megingathatatlan KÉT millióból: Sőt. Lehetne rá hozni egy törvényt, ha még nincs. Pár maszopos naplopót beszervez a fidesz, 2/3-dal meg már tuti lehet ilyen törvényt hozni.
Bulgáriában tesztelte a MasterCard az ujjlenyomattal működő fizetési módot. Megmarad a kártya, de pinkód helyett az ujjlenyomatunkat fogja leolvasni a terminál. Innentől kezdve a pinkódunk helyett a hüvelykujjunkat kell félteni? Lássuk az előnyeit és hátrányait ennek a biometrikus kártyának...
The reaper 2017.08.10 06:51:07
@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Beszarok. Te tényleg képes vagy Bulgáriából hazaokádni ezt a sok szart úgy, hogy téged aztán egyáltalán nem érintenek a következmények? Vagy csak kellett valamit hazudni, hogy ehhez a posthoz is hozzászólhass...
Az emberek jelentős része azért kezd el sportolni, mert elégedetlen az alakjával. Közülük is a legtöbben vélt, vagy valós túlsúlyuktól szeretnének megszabadulni. Szinte minden héten látok egy-két új arcot a teremben, akik zavartan izzadnak valamelyik kardió gépen. A többség odáig jut el…..
The reaper 2017.08.01 16:35:32
@common: Kezelt magas vérnyomás esetén is mehet bármilyen edzés, csak nagyobb odafigyelés kell, nem árt, ha ismered a saját tested visszajelzéseit. Én 160 kg-osan kezdtem el edzeni 2 vérnyomáscsökkentő gyógyszer mellett 140/90-es vérnyomással. 3 év alatt 50 kg mínusszal elhagyhattam az összes gyógyszert. Érdemes egy vezetett kis csoportos edzésre járni, mint pl trx, vagy kettlebell. Vannak kiscsoportos hibrid edzések is, ahol keverednek a saját testsúlyos, súlyzós, és kettlebelles elemek. Ilyen pl. Budapesten az oldschool training, vagy a total hybrid. Lényeg, hogy a kezdetekben legyen melletted egy tapasztalt edző, aki tudja javítani a hibáidat.