Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gabika1979

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szombati posztunkban egy pénzügyi multiról lesz szó, ahol a munkavállalók jogaira magasról tesznek. Legalább a kávé és a tea ingyen van... Sziasztok !Szeretném leírni nektek az egyik „multis” tapasztalatomat, hogy Ti lehetőleg ne fussatok bele ebbe a munkáltatóba. Az…..
A pannon talaj fura hatással van a legpatinásabb cégekre is. Vegyük például a HSBC-t, ami a világ egyik legismertebb, multinacionális bankja, elegánsan visszafogott londoni felhőkarcoló-székházzal. És vegyük S. D. G.-t, a Homár-olvasó magyar nőt, akit igazi kafkai hangulatban…..
gabika1979 2009.04.02 14:53:03
@Bridge man:


Rendszere válogatja, jobb cégeknél már eleve szerepel a megjegyzésben az eddigi múlt, vagy a rendszerben egy kattintás megnézni az annuitásban a befizetések napját, mert így van kiépítve, persze, ha nincs a behajtásnak ez a fázisa kiszervezve, ha ki van szervezve, akkor a megbízót minősíti a szitu

gabika1979 2009.04.02 15:15:21
@Bridge man: Nekem az egyik legmegrázóbb élményem volt, amikor végrehajtási záradékot töltögettem ki és az adós munkahelye egy konkurens bank volt, beosztása: "követeléskezelő munkatárs". Azóta ez az élményem ismétlődött már 3x, más cégekkel (hitelintézet, pénzügyi vállalkozás)