Regisztráció Blogot indítok
Adatok
desertstorm

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
.prezi-player { width: 550px; } .prezi-player-links { text-align: center; }   Volt ugye valamikor a Napóleoni háborúk idején (na jó, februárban) egy egyetmistáknak-főiskolásokank hirdetett városmarketing-verseny, én meg persze utána megígértem, hogy bemutatom a három legjobb…..
Ha esetleg nem tudná valaki Gyurcsány nem is olyan rég kiadott egy könyvet Gyarapodó Magyarország címmel. A könyv az utóbbi nyolc év MSZP-SZDSZ kormány sikereiről (nyehehehe) szól. Beharangozásképp Feri közölte, hogy "az ország bizony gyarapodott, csak mi más fele…..
Magyarország nem attól lesz szar hely, hogy a Fidesz kétharmados többséget szerez az új parlamentben, hanem attól, amitől eddig is az volt, az elmúlt húsz évben, és előtte is. Ez pedig az állami felelősségvállalás és gondoskodás igénye és preferenciája az egyéni…..
  „Magyarország az új millennium első fasiszta országa lesz” (Gabi Gleichmann, Aftenposten, Norvégia)   Ez a Gabi Gleichmann egy igazi rohadék újságíró lehet, úgy fejezni be egy cikket, hogy „Magyarország az új millennium első fasiszta országa lesz”…..
cerka Cartman a faszrengetegben 2010.04.12 12:30:00
Mielőtt felháborodott olvasóink agyfaszt agyvérzést kapnak a szavazócédulákat beborító brokik miatt, bemutatjuk néhány renitens firkáló munkáját, akik vasárnap este pöcsök helyett inkább celebek nevével kidekorált lapokat dobtak az urnákba. A lohere.netre már kikerült, de…..
Mandiner blog Bye-bye, baby bye-bye 2010.04.11 23:30:00
 Az alábbi videót személyesen Mesterházy Attilának készítettük, de most küldjük mindenkinek, aki szereti:   ..
Piroslap Búcsú Dávid Ibolyától 2010.04.11 23:20:00
Dávid Ibolya lemondott. Korrektül vállalta a vereség következményeit. Az utolsó időben nagyon sok támadás érte. Ezek egy része igen méltatlan volt. Azok a jobboldali véleményformálók, akik egy szót se szóltak a liberális Orbán jobboldali fordulatához teliszájjal…..
Ezen a héten annyira pozitívak vagyunk, hogy az már szinte fáj nekünk. Minden nap egy párt mellett érvelünk. Minden nap más párt bérence vagyunk. Döntened úgyis Neked kell. Annyi érvünk lenne, de annyi. Hát ki ne gondolná azt, hogy el lett baszva ez az egész szájbakúrt elmúlt…..
Kevesen gondolták volna akár csak egy évvel ezelőtt is, hogy a választási kampány egyik legkeményebb retorikai küzdelme a Fidesz és a Jobbik között zajlik majd. Bár az MSZP és a Fidesz hozza egymással kapcsolatban a kötelezőt, négy vagy nyolc évvel ezelőtt lényegesen…..
desertstorm 2010.03.05 09:36:25
desertstorm 2010.03.05 09:38:01
A kezdeti őrjöngések után nem túl sok szó esett a nyugdíjasokról a kampányban, még - igazán ütős - elszólásokat sem tudtam ezen a téren elcsípni, egészen a mai napig, amikor is egy szemkidüllesztős megszólalásra lettem figyelmes. Az MTI örvendeztetett meg egy nem hétköznapi…..
 Ha minden igaz, elkezdődött. Az antal attila, meg a balogh zsolt nevű versenyzők a hagyó miklós nevűre vallottak. Ez jelentősebb esemény bárminél bűnüldözésileg, mert olyan még nem fordult elő a magyar politikai bűnözés, a teljes társadalmi spektrumot átfedő,…..
Hős utca. Kerületünk, de talán egész Budapest egyik legveszélyesebb helye. Állandó hadiállapot, nyomor, szeméthegyek, betoning lerohadt házsorok. Sokak menekülnének innen, eladó lakásokból nincs is  hiány, de a környék híre minden érdeklődőt elriaszt. Ha már minden…..
desertstorm 2010.01.25 09:48:12
  Politikusbűnözés - a Jobbik (és médiaszárnya, a kuruc.info) egyik, kétségtelenül erős hívószava. Megállítjuk, felszámoljuk, számonkérjük - ígérik. A párt a napokban közzétett programjában az elmúlt húsz év politikusi garnitúrájával szemben határozza…..
Paranoid Android mdf-pénz-szdsz 2010.01.15 11:48:45
 A satnya magyar demokrácia történetében elsőként jön létre „demokratikus centrum” néven olyan politikai párt, amelyet nem egy társadalmi igény kifejezője, vagyis nem igazából a kiábrándult, bepöccent emberek igénye teremt meg.Hanem a pénz és a politikai…..
Érik a nagy MDF-SZDSZ-összeolvadás, írta az Index, felvillantva annak lehetőségét, hogy Dávid Ibolya (MDF) egész egyszerűen lenyeli Retkes Attilát (SZDSZ). Tbg-nek kiskora óta visszatérő víziói vannak Dávid Ibolyáról, de ez a hír még őt is a falhoz csapta. Mikor magához tért,…..
  Idén az OMV-nél tankolnak az állami szervek, legfeljebb évi 50 millió liter benzin erejéig. A döntésben az osztrák társaság által ajánlott, 2-3 forinttal kedvezőbb literenkénti ár volt a meghatározó, a kúthálózat csak 10%-os súllyal bírt a tenderben (a Molnak…..
Kevés olyan olvasónk lehet, aki a "szeretet ünnepéről" a KatPol nevére asszociál, és be kell hogy valljuk, mi ebben nem is találunk semmi kivetnivalót. Most mégis régóta szünetelő interjúrovatunk felélesztésével szeretnénk némileg hozzájárulni az ünnepi időszak…..
Hétfőtől új beosztása van Tömpe Istvánnak, aki addig a MÁV Start üzleti vezérigazgató-helyettese volt. Most ismét az anyacégnél dolgozik (2003-2004-ben volt már a MÁV stratégiai vezérhelyettese). Az új fejlesztési igazgató a pályavasúton korábban is létező fejlesztési…..
      Korábbi megnyilvánulásomban már kifejtettem, hogy a magyar honfiúi kebel egyik legnagyobb fájdalma, hogy a szlovák államnak egynehány röpke év alatt sikerült ótvarabb, ergyább, redvásabb politikai elitet kigennyedzenie magából, mint nekünk ezer év alatt. A…..
Az ORFK különleges nyomozócsoportja talált egy olyan bűntényt, amelyet Hunvald György biztosan nem követett el - adta hírül az MTI. A VII. kerület polgármesterét így már csak fontosabb ügyekben intézkedő hivatalos személy által kötelességszegéssel, üzletszerűen,…..
 A valódi magyar terroristák kísérletező diákok. Ők állították össze ugyanis azt a bombát, amelynek felrobbantásáról Draskovics miniszter felvételt adott át a sajtónak a napokban. Ezt mondta: „a bombát valódi magyar terroristák robbantották fel, és a felvételt is…..
Nincs egy nyugodt hétvégéje az embernek ... Itt van megint nekünk Draskovics ... azt hittem, a HírTV-Veres Jani ügy kapcsán meghúzódik, lapít egy ideig, amíg elül a vihar. Apropó, volt vihar? Nem is volt ... Drazsé nem hülye, azt az "ügyet" és sok minden mást is…..
A Magyar Villamos Művek Zrt. többszöri sikertelen próbálkozás után az elmúlt napokban kikényszerítette, hogy „a másik fél” az MVM Csoport tulajdonába adja azt a horvátországi szállodát, amelyet nagyjából egymilliárd forintért vettek bérbe egy bizonyos „Mrs…..