Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ihasztimi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Persze nem valami járványról van szó. 2008.11.27-29-én a 14. Országos Antibiotikum Továbbképző Tanfolyamon volt szerencsém részt venni. Ott elég nagy teret szenteltek az u.n. probléma baktériumoknak: MRSA, ESBL termelő baktériumok.Néhány szó az MRSA-ról. Magyarországon a…..
A kórházi (nosocomialis) fertőzésekben (különösen az intenzív osztályon ápolt betegek körében) időről-időre emelkedik a multirezisztens (multi-drug resistant MDR ⇒többféle antibiotikumnak ellenálló) kórokozók száma. Az utóbbi tíz évben olyan u.n. gram negativ baktérium…..
ihasztimi 2009.03.22 19:44:00
@zslog: Belgyogyászati osztályon van,a bentlétét azzal magyarázzák hogy a cukrát kell beállitani,na most ez nem igaz. Szerintem nemmondanak el valamit.Az általános állapot alatt én laikusként azt értem,.hogy:térben és idöben orientált,láztalan nincsenek fájdalmai.Alig másfél hete hasmenése volt akkor azt mondták ezért marad..de hogy az amputált seb még mindig nincs összevarva ez protokol?Március elején szóltak hogy az após fertőző,MRSA bacis,kétnapja feloldották a karantént .sőt haza akarják adni nyilt sebbel.Akinek eddig elmondtam mi folyik az öregem körül idáig mindenki kétkedve fogadta.(háziorvosunk is).