Regisztráció Blogot indítok
Adatok
@Bikafa@

26 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hoze Interjú 2010.03.26 19:24:00
Exkluzív interjú a Puruttya oldal fő-adminjával'Soros György' néven publikál, de franc tudja kit takarhat, ez csak álnév. Mint ahogy a legtöbb ilyesmi oldal szerkesztői, ő is kénytelen gerilla álarccal működteti nagysikerű pukkasztós-blogját, mely már számos szerkesztővel megy,…..
Manapság egyre nagyobb számban találkozhatunk GYES-en lévő apukával. Ennek számos oka lehet, ezt most nem firtatjuk, érdekesebb viszont, hogy az apukák miként érzik magukat ebben a szerepben: És a beigért bónusz, egy emlék halloweenról, -ból, -ből....mindegy,…..
Nő a munkanélküliek száma a hagyományos tanulmányokkal, szakmákkal egyre nehezebb megfelelő munkát találni. Valami új, valami egyedi kell. Ha úgy érzed, az Erő veled van, és egy lelkes, fáradhatatlan csapat tagja szeretnél lenni, akkor…..
Tudtad? Megújulás /törölve/ 2009.12.13 10:17:00
Az elmúlt néhány hét mszp-s politikája nagyrészt arról szólt, hogy a párt a jövőt a megújulás jegyében képzeli el. Ezt Botox Ildikó több helyütt reklámozta is. A megújulást szem előtt tartva, miniszterelnök jelöltnek megválasztották Mesterházyt, aki annyira megújult, hogy…..
MURUGYA-máskép(p) 10 dolog.... 2009.12.13 17:51:00
Nézd meg, jegyezd meg, okulj, és nekem ne gyere vissza jövőre, amikor eltanácsolnak az iskoládból! Mert én megmondom most előre, hogy mi az a 10 dolog, amit semmképpen ne csinálj órán!..
Ma este egy másik "fikázó" blogban (Konkrétan a "Puruttyán") kaptam egy rövid, de velős kritikát: "Szar a blogod!" Bölcs ember kevés szóból is ért, én meg megpróbálom utánozni a bölcset és meglovagolni az információ hullámot (ha van ilyen és lehet…..
@Bikafa@ 2009.12.13 12:13:28
@Ts:
teljesen igazad van!:)
Klikk a kis képekre az újabb fotóért!..
 ..
Ezt a csodálatos plakátot, kiáltványt, petíciót leltem a neten (Csontpete barátom akaratlan közbenjárásával!)Klikk a képre, ha nagyobbat akarsz!                      Őt már…..
Klikk a kis képre a következő foróért! ..
Azt hiszitek, hogy a Mikulás (alias Télapó) egy szivélyes, gyermekszerető, aranyos, kedélyes ősz szakállú bácsika, akinek egyetlen hobbyja és legfőbb vágya, hogy ajándékokkal halmozza el a gyerekeket? Nagyon tévedtek!! Az csak látszat, az csupán álca, megtévesztés és csalárd…..
MURUGYA-máskép(p) Kutya poszt 2009.12.04 19:58:00
Többen panaszkodtak, hogy kutyába sem vesszük őket! Legfőképp a kutyák! Alig esik szó róluk! Nos, ez így nem mehet tovább! A kutya az ember legjobb barátja, hű társa. Már születésünk pillanatától velünk lehet, és hosszú éveken át kedves társunk,…..
Kicsit ritkábban posztolunk mostanában, valószínűleg a Mikulást lesi mindenki. A "Blende" rovat ma dupla poszttal jelentkezik, ezzel vagy elmaradást pótlunk, vagy előre dolgozunk, ezt én nem tudom már követni! 1. Jelentős támogatást kap és ezzel együtt fejlesztéseket…..
@Bikafa@ 2009.12.04 17:13:12
@Ződgyík:
na, az meg a Magyar Légierő fejlesztésének keretében zajlott :D
Egy kis élmény a szemnek, videók kövekeznek. Az elsőn egy elvetemült embert láthatunk, akinek halaszthatatlan sms-t kellett írnia, és azt ő fekve szereti lepötyögni... Esés, kelés, bakik, karambolok, megavideó, megaröhögés: ..
 Üdvözlök minden kedves olvasót! Új szerkesztő vagyok a Murugyán és gondoltam az egyik kedvenc témámmal fogok nyitni, történetesen PedoMacival. Méghozzá kalandos élete egy mindmáig kevésbé ismert fejezetével. Mint az köztudott PedoMaci egyenesen rajong a kis szűz…..
Tudtad? MDF old-boys 2009.12.01 12:15:00
Olvassátok az MDF-ről szóló híreket? Tudjátok, az MDF egy konzervatív szellemiségű párt, anno kormánypárt is volt, ma meg kb. annyi százalékon áll, mint amennyi egy átlagos Sciennet kedvezmény Pista bácsi házi olajosbirka összeszerelő üzemében. Érdekes párt ez, hiszen…..
Óvakodj az AIDS-től...kerüld a tömegszexet, mindig moss kezet és nemiszervet. Használj gumit, 7 fok alatt télit! ..
Tudom, tudom, régi.....de jó! Retró kategóriában nagyon élvezhető. És ami valóban jó, az többször is jó! Ráadásul ez igazi murugyaság! ..
...a metróban! "Doktor úr, mit mondott? Elmehetek?...." ..
Klikk a kis képre a következő fotóért!..
"Akkor sem lesz sáros a frankó farmergatyám!"..
Most nem a Télapó lepi meg a szomszédot a kéményen át:..