Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fengyi

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyóój, hát a házidat megírtad-e kis méregzsák? Azért a szülőknek nagyfel, érdemes volt tovább örökíteni a fasza géneket B)..
A vidám főkép ellenére ma egy kicsit több lesz a 18+, a morbid és a lehangoló fotó. Úgy látszik a véletlen-generátor is még a halottak napi temetők hatása alatt van... 1969. Lahore, Pakisztán. Nixon amerikai elnök ugrik le az őt és a pakisztáni elnököt szállító limuzin csomagtartójáról. Háttérben…..
Fengyi 2014.11.05 19:47:32
@Vladimir Harkonnen:

" Mire jók a gyerekkatonák? Meg se tudják rendese erőszakolni a nőket! "

Bravo... Ennek fuss neki újra. Valahol máshol, itt nem ez a szinvonal.
Gerendás Péter zenész tegnap egy, a Facebookon közzétett írásában jelentette be, hogy felhagy magyarországi karrierjével és külföldön próbál szerencsét. Önmagában a levél is illeszkedik a Határátkelő profiljába, de nem ezért szeretnék írni róla, hanem a kapcsolódó…..
Adásunkat megszakítjuk, csapataink harcban állnak! A HírTv jól visszavágott a német közszolgálati csatorna gyerekhíradójának! Hogy az is értse, miről van szó, aki már annyira besonkázott, hogy már tormásat böffent csak aktuálpolitika helyett, annak foglaljuk össze azért az…..
Fengyi 2013.03.31 20:27:42
Először is: végignézve a német kis gyerekeknek szóló videót én durván beokádtam. Az hogy ma magyarországon nincs sajtószabadság, ugyanakkora lódítás, mint az a tény hogy a mi szaros kis hazánk lenne az EU legfőbb gondja, hogy egy olcsó példával indítsak. Ha valóban nem lenne, akkor többek közt az index sem hozhatna le napi minimum 5 blogon, és 4 vezércikkben a kormányt bíráló cikkeket. Nyilván nem tökéletesek, sőt, de az talán a legszomorúbb hogy ha egy sokat (nem) látott és tapasztalt nyugati ország ilyet mert rólunk mondani, akkor mi magyarok, nem hogy azonnal kikérnénk magunknak, hanem még be is szopjuk és előbb elharapjuk egymás torkát anélkül hogy addig egyáltalán eljutnánk hogy van-e alapja. Ez a következő kérdés hogy van-e. Ha mi valóban egy ilyen szar hely lennénk, akkor azt gondolom nem lenne nálunk a Bosch, az Opel, az Audi, a Mercedes, és még sorolhatnám, mert ugye ők sem puszira építik fel itt a gyáraikat. A tőke egy percig sem maradna itt ezen a szar helyen. Én csak azt sajnálom hogy a Hír Tv-s cucc ilyen rövid és szar lett, ennél talán értelmesebb és szellemesebbet is kitalálhattak volna.
Jó lenne egyszer aktuálpolitikai jelentés nélkül (azaz hogy fidesz szavazó vagyok-e vagy nem) magyarnak érezni magam, aki mer annyira nemzeti érzelmű lenni hogy kikéri magának az ilyen szar kis ,,gyerekeknek" szóló pocskondiázást, anélkül hogy azonnal 100 troll támadja be hogy csak a jelenlegi rendszer talpnyalója. És azt kívánom az elsősorban Nyugatnémet crewnak, akik ilyen könnyen fossák magukból az ilyen kis híreiket, hogy bárcsak megélték volna azt a rendszert, ahol tényleg nem volt sajtószabadság, és amit a szüleink, nagyszüleink végigszopkodtak.
Még tart a disznóölések, disznótorok hagyományos időszaka.  Meghatározott időpontban: Egyed napján, azaz szeptember 1-jén fogták régen a disznót hízóba. Hagyományosan november 30-a a disznótorok kezdőpontja, így nem a véletlen műve a „disznóölő Szent András" népi…..
Fengyi 2013.02.07 18:23:24
Slovensko, do toho! Karácsonyfake 2012.12.30 10:41:16
Alaposan megvezették a jobboldali sajtómunkásokat: tömegesen ülnek fel egy brüsszeli városi legendának a Fidesz-közeli médiában. A szlovák rendszámtáblás Hazafi karácsony alkalmával is megragadta az alkalmat, hogy egy kicsit gyalázza az Európai uniót, jó fideszes módjára…..
Napi Borzasztó Szóvicc Okuljatok! 2012.12.18 10:21:40
Alább látszik, hogy van ahol elkezdődött a karácsonyi nagytakarítás. - Hogy hívják a görög kisgyereket? - Thermopülai szaros.     - Mit mond a szú, mikor a szekrényből a parkettába költözik? - Lemegyek alfába.     - Hogy hívják a karácsonyi…..
Hárman bennégtek egy autóban ma hajnalban az M3 autópályán. Önhibájukon kívül. (Linket direkt nem csatolok). Napok óta foglalkoztat pár gondolat a közlekedésről és annak moráljáról. Mennyire felhasználó-, vagyis utasbarát az autóipar, az egyes kormányok közlekedési…..
Jött egy olvasói levél Facebookon:   A segítségeteket szeretném kérni . Jön vidékről 13 éves unokaöcsém és szeretném Budapesten pár érdekes helyre elvinni, ami biztos, hogy izgalmas lehet neki, légyszi javasoljatok pár helyet , maradandó élményt. Az állatkert,…..
Azt írja a Blikk, hogy Bochkor Gábor, nemrég felégetett, beszántott és sóval bevetett Neo FM-ből a Tv2-höz igazol, egészen pontosan a Mokka című reggeli műsorba. A reggeli tévéműsorok egyeduralkodóját (az m1 néha bakiparádéba forduló monstre híradója nem tekinthető annak)…..
Mirkóczki Ádám Jobbikos képviselő szerint a jelentősen enyhített ítélet miatt "felháborodott a szakma, a sportvilág és minden jóérzésű ember: egyedül a gyilkosok elégedettek". (Megjegyzem, a mai magyar politikai elit egyik legfőbb jellemzője, hogy mindig az emberek…..
Publius Tízmillió Schmitt Pál 2012.04.03 12:10:00
Lemondott. De miért húzhatta ilyen sokáig, miért próbálta magyarázni a magyarázhatatlant, menteni a menthetetlent? Amit én látok magam körül, az az, hogy az emberek egy jelentős része csal, lop, hazudik valamilyen szinten. Ez megmutatkozhat abban, hogy bliccelnek a BKV-n, nem kérnek…..
Fengyi 2012.04.03 14:26:57
@nemzeti ratyi:

Szerintem pont hogy lentről, mert annak semmi hagyománya.
Nem akarok hinni a fülemnek! Őszintén remélem, csak rosszul értettem Zám Tibort, a Best Reisen ügyvezetőjét, amikor az egyik rádióban azt nyilatkozta, hogy a balesetet szenvedett busz utasai közül többeknek nem volt utasbiztosítása, ezért nekik ki kell fizetniük a kórházi…..
Szívhez szóló imázsfilm készült Magyarországról. Enyhe meglepetést okozott ugyan a belbecs a szerkesztőségben, de a külcsínre nem lehet panaszunk. Véleményezés helyett (ez legyen a kedves kommentelők dolga) inkább lássuk, vajon tényleg tudnak-e a magyarok a semmiből várat…..
Két év négy hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte Stohl András színész-műsorvezetőt az általa okozott közlekedési baleset miatt indított büntetőperben csütörtökön első fokon a Budakörnyéki Bíróság. Az ítélet nem jogerős.Blogunk korábban már foglalkozott a…..
Fengyi 2011.03.31 20:46:04
@Jogi PR: értem, én csak annyit mondtam, hogy a hozzászólásom pillanatában az a válaszlehetőség még 0 százalékon állt.
A közelmúlt napokban néhány figyelemkeltő ítélet született a magyar független bíróságokon. Önkényesen ragadjunk ki közülük néhányat: a Geréb Ágnes-per, a maradandó fogyatékosságot okozó Stohl Buci, a zselici uzsorás, a félnótás Zuschlag és a hivatali visszaélő Benedek…..
autózz! Szemtanút keresünk 2011.03.21 21:50:00
Estére még betennénk egy segítségkérő levelet. Volt már rá példa, hogy egy-egy esetnek a poszt nyomán jelentkezett szemtanúja, ezért megpróbáljuk most is. Talán a szemtanú segítségével lehet enyhíteni a limuzin vezetőjének helyzetén és tisztázni a felelősséget. Ilyen…..
Ufo rosszkor parkolt rossz helyen az autójával (nem, semmi repülő csészalj nincs a sztoriban), egy ráérő járókelő pedig sok másik kocsival együtt az övét is alaposan dokumentálta és bejelentést is tett a rendőrségen. Ti mit gondoltok az ilyesmiről? Vesszen, aki…..
Öt ember őrizetbe vettek, az alaptalan hazugságokat azonnal cáfolták, a megemlékezésen gyülekező tizenöt újnácit pedig előállították. Úgy látszik, Pintér alatt valóban összekapta magát a rendőrség. (Fotó: vehir.hu) A West Balkánban történt tragédia kapcsán sokan…..
Mi van akkor, ha egy utca egyik vége még egy fejlesztésekben élen járó budapesti kerülethez, a másik meg egy agglomerációs nagyközséghez tartozik, amelyik az adott területtel egyáltalán nem foglalkozik? A lakók a közvilágítást kiépítették önerőből, az utakat már…..
Fengyi 2011.01.18 19:44:19
Úgy örülök hogy végre megszólalt valaki onnan... Az a helyzet hogy én egészen egy évvel ezelőttig 26 évig éltem az egyik odavezető utcában, ami a xvi kerülethez tartozik. El kell mondanom azt is hogy tudjátok, az említett rész azelőtt sima szántó volt. Csömör aztán felparcellázta és eladta, némelyiket közművel, némelyiket anélkül, de vevőkből nem volt hiány, mondhatni hogy 5-10 év alatt felépült oda egy külön kis lakóövezet. Régebben volt egy ,,bejárata" a pest felől érkezők számára, ami tulajdonképpen a Csömöri Út folytatása. Miután ezt az bejáró utcát Csömör önkormányzata lezáratta betonakadályokkal, ennek a lakóövezetnek az átmenőforgalma mind a Formás, Dezsőfia, de leginkább a Katymár Utcára tevődött át. Arról nem is szólva hogy amint benépesítették az addig üres szántót, rögtön kikezdték az addig senkit nem zavaró, a város szélén lévő lovardát, hogy ,,büdös van" stb., egészen addig amíg az be nem zárt. Amióta tehát megérkeztek az ottalvók, meg kell mondanom hogy kerítésen kívül egy facsemetét nem ültettek, egy árkot ki nem ástak hogy ne dagonyázzanak a sárban, stb. Arról nem is szólva hogy mióta megérkeztek, frankón kilépsz a kapudon, átmennél az utca túloldalára, és minimum 50km/h sebességgel tolják neki az első beton úton, ami történetesen az utcánk.... Pontosan tudták mit vesznek, hol veszik, és most sírnak hogy nem kapnak betont. Esetleg azért nem sírnak hogy mekkora százalékát építették be egytől egyig a telkeiknek?
Még december közepe táján olvashattátok egy névtelen levélküldő dupla posztjának első felvonását, íme a folytatás:Egyenrangú kereszteződés, jobbra senki, balra sem áll senki a kereszteződésben, döcögök tovább 30 körül, amikor is balról hallani vélem 4 álló gumi…..
Én még soha nem húztam fel magam annyira, hogy telefonon tegyek panaszt, email formájában viszont kétszer is csináltam ilyet. A Zóna taxi válaszra sem méltatott, a Tele5taxi meg lerendezte annyival, hogy elvileg kapott egy ejnye-bejnyét a sofőr. A reggeli motoros egy harmadik céget…..
Fengyi 2010.08.30 09:51:49
@cork77:

Nekem egyszer nem adta meg egy taxis a jobbkezet, majd mikor megkérdeztem mi volt ez, azt válaszolta: ,,milyen jobbkéz?! egyet innen, egyet onnan te buzi!'' ennyit róluk. és ez a hivatásuk mi? bohóc mind
Az alanti, nagyszerű, bár kemény és keserű levelet irodalmi alkotásként tesszük közzé. A világért sem szeretnénk például azt híresztelni, hogy a kispesti Europarkban lévő Interspar vezetősége hazahordja az árut. Nyilván nem tesznek ilyet, a Homár Tiborcának panaszában nem is…..
Fengyi 2010.05.26 13:29:00
@Bezmag: Hogy te mekkora egy elitista bohóc vagy. Egy igazi mintapéldája a felsőoktatás eltömegesedésének. Ha már ekkora csillag vagy, miért nem szakma tanulására biztatod az embereket? Lehet nem mindenkit szponzorál apu hogy tanulhasson te érzéketlen borsószemkirályfi!
A ma reggeli Mokkában Moldova György volt Kárász Róbert vendége, egész jól el is beszélgettek egymással a komenzmusról, meg az MSZP-re leadott szavazat közben hányingerrel küszködő íróról, amikor szóba került Gyurcsány Ferenc mostanában megírt dolgozata szeretett pártja…..