Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-etti-

373 bejegyzést írt és 99 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Etti mese Angyal szállt Badárra 2012.12.31 16:57:51
Csőrike! Minden kedves gyapjas lelkű, nyájas és nem utolsó sorban birkatürelmű Olvasónknak, valamint Nektek: Gerzson, Muffin és LászLó – bárhol is legyetek –  kívánok pihe-puha plüssben, vattacukorban és legfőképp Etti mesékben bővelkedő, békés-bojtos új esztendőt!…..
Bojtos Badárcsont kívánok minden kedves Etti mese Olvasónak! Badár Béla ..
Csőrike! Hát, hol jártok erre, ahol a Badár se jár??? Fel nem tudom fogni azzal a vattányi agyammal, hogy hogyan tudtak így szőrén-szálán eltűnni a többiek. Azért azt nem gondoltam volna, hogy előbb találkozom a Mikulással, mint velük! Megszámlálhatatlanul sok és…..
Etti mese Sehol se talállak… 2. 2012.12.04 21:01:00
Csőrike! Ez már cseppet sem vicces! Csőrömre fagyott a mosoly… De így legalább ideális modell vagyok a „Hogyan pózoljunk egy fagyos decemberi éjszakán Budapest turistalátványosságai előtt” című fotósorozathoz… Ezen a képen például nem lehet nem észrevenni mögöttem a…..
Etti mese Sehol se talállak… 2012.11.27 20:55:59
Csőrike! Nos, már napok óta a fővárosban keringek, mint kótyagos a levegőben, de nyoma sincs kitömött bloggereknek. A megadott lakcímen utoljára fél éve látták őket nagy bőröndökkel… vagy bőröndökben… Kissé ellentmondásos volt a szomszédok beszámolója. A kettes…..
Etti mese Badár színre lép! 2012.11.21 09:57:55
Csőrike! Na, mi van? Mi ez a nagy csönd? Sehol egy plüss? Nem értem… Hová tűnt mindenki? Nos, nem akarok vészmadár lenni, de… Talán ottfelejtették magukat egy polcon, és azóta is távolba révedő gülükkel tekintenek a plüssuniverzum egy érdektelen pontjára? Vagy gondatlan…..
Kedves Olvasók! Pöttyös Fanni vagyok, plüssterapeuta, vattaturkász és az Etti mese „Pöttyös Fanni megmondja” című rovatának főszerkesztője. Itt publikált cikkeimben aktuális és örökzöld, mindenkit – de főleg a női olvasókat – foglalkoztató témákat…..
Bonzsúr! Nos, ahogy ígértem, drága gourmand gigájú Etti mese Olvasók, a nagy mínuszokra és lakótársaim lyukas bendőjére tekintettel ismételten begyújtom a megújult Gerzson Rezsóját! Ma egy speciális francia tömőanyagot választottam, ami garantáltan megtölti a plüsst,…..
Etti mese Kicsi gesztenye 2012.10.28 13:16:39
Bonzsúr! Ismét beköszöntött a lelombozó időszak a Tanári-szigeteken. Markáns hidegfront, csapadék, szél… Csomó olyan dolog, amit egy szál, a nedvességet előszeretettel magába szívó plüssben, ingatag fejtartással nem egyszerű átvészelni. De hát, amúgy is van okom ingatni…..
Etti mese Re: Képfejtvény 14. 2012.10.22 22:02:23
Helló! Legutóbbi képfejtvény feladványunk kapcsán indokolatlanul sok időt kaptatok a fejtömésre. Jöttek is megoldások szép számmal: Ete: Varázsló ? Éva: L(j)ótündér-keresztany(p)a Anna: ő a LóTündér, amúgy meg tüneMén Nárcisz: csillagpóni..., abrakaZabra Eszter:…..
Etti mese Gardrób Blues 2012.10.18 21:20:12
Sziáú!   Tadadadadam… Tadadadadam...   Már nem üres a lakás Tadadadadam… Van benne szekrény, ruhás Tadadadadam… Háromajtós, patinás Tadadadadam… Böhöm nagy antikvitás Tadadadadam… Csupáncsak az a szívás Tadadadadam… Hogy…..
Etti mese Képfejtvény 14. 2012.10.15 21:37:53
Helló! Drága gyapjas lelkű Olvasóim! Ma olyan képfejtvénnyel kedveskedem Nektek, hogy befonjátok az agyteker- vényeiteket, mire kitaláljátok! Nos, mi a szösz van a képen? A feladványunk nehézségi fokára való tekintettel egy egész hetet kaptok a fejtömésre. A helyes…..
Bonzsúr! Most már minden kétséget kizáróan bebizonyosodott, hogy nem vagyok flízig-vérig költöző madár. Az egy dolog, hogy a plüssköltségvetésemből évek óta nem futja arra, hogy befizessek egy csoportos afrikai nyaralásra... Pedig, hjaj, a gülüim előtt látom, ahogy burzsoá…..
Kedves Olvasóim! Pöttyös Fanni vagyok, plüssterapeuta, vattaturkász és az Etti mese „Pöttyös Fanni megmondja” című rovatának főszerkesztője. Itt publikált cikkeimben aktuális és örökzöld, mindenkit – de főleg a női olvasókat – foglalkoztató témákat…..
Etti mese Halászjudit-átok 2012.10.04 22:37:00
Sziáú! Megint egy évvel bolyhosabb lett a plüssöm… Ezúton is köszönöm a sütinapi jókívánságokat, Kedvenc Olvasóim! Az este további részében nem kívánok nyilatkozni a témáról. Inkább Vörös Bori fenekére nézek… Muffin ..
Etti mese Mesekert a Pacsirtamezőn 2012.10.02 20:37:00
Helló! Drága gyapjas lelkű Olvasóim! Ne tévesszen meg benneteket a háttér, ezúttal nem a Hűvös hölgy öléből jelentkezem, hanem a mi saját, különbejáratú mesekertünkből! Bizony, nem kertelek! Van egy zöld szobánk a Pacsirtamező közepén, amiben virágmintás fűtakaró…..
Etti mese Gasztrofészek 2012.09.29 17:27:00
Bonzsúr! Most aztán valóban bizonyosságot nyert a mondás, miszerint „a plüssök élete nemcsak játék és mese”. A nagy költözés közepette ugyanis alig maradt időnk egy-egy Etti mesére. Titkon reméljük, hogy mindannyian válogatott elvonási tünetektől szenvedtek az…..
Etti mese KandÚR a házban 2012.09.25 11:15:00
Sziáú!Nos, Kedvenc Olvasóim! Kiszabott jó érzés lakástulajdonos plüssmacskának lenni! Egyszer feltétlenül próbáljátok ki! Végre ott hullatom a szőröm, ahol akarom. Akkor dorombolok, amikor akarok, és olyan hangosan, hogy leszakad a szomszédban lakó plüssök feje……..
Etti mese Re: Képfejtvény 13. 2012.09.22 22:35:00
Bonzsúr! Tatatataaaaaaaaaaaaa! Végre lerántjuk a plüssleplet múlt heti képfejtvényünkről! Büszkék vagyunk rátok, hogy nem adtátok fel, és vagy másfél héten keresztül kattogtattátok a fogaskerekeiteket, hogy megszülessen a helyes megoldás. De addig is sok-sok, a valóságtól…..
Etti mese Életjel 2012.09.20 13:31:00
Bonzsúr! Ez most egy életjel, Drága Olvasóink! Egy bejegyzés, ami annak a biztosítéka, hogy még nem foszlottunk el teljesen a plüssuniverzum színéről. Izgalmakkal teli és internet nélküli heteken vagyunk túl. De fergeteges jó hírrel szolgálhatunk! Végre megtaláltuk és…..
Etti mese Képfejtvény 13. 2012.09.14 21:05:00
Bonzsúr! A nagy kuckókereső akciónk közepette sem feledkeztünk meg képfejtvény rovatunkról. Most egy igazán piheagyú feladvánnyal készültünk Nektek. Természetesen azokra az Etti mese olvasókra is gondoltunk, akiknek több fejtömést igényel, hogy rájöjjenek a megoldásra.…..
Etti mese Rétesnap 2012.09.12 22:50:00
Helló! Drága gyapjas lelkű Olvasóim! Most, hogy ilyen szűkre szabott körben vagyunk, szeretném megragadni a fonalat, hogy eláruljak Nektek egy titkot. Remélem, számíthatok a diszkréciótokra, mert nem tudom, mit szólnának a többiek, ha kiderülne, hogy romantikus ábrándokat…..
Etti mese A második hétfő 2012.09.10 07:50:00
Bonzsúr!Üdvözletemet küldöm a Tanári-szigetekről, ahol ma virradt fel a második számú hétfő reggel.  Még nagyon reggel... Azért el kell ismernem, hogy van egy varázsa annak, ahogy a felkelő neonlámpák első fénynyalábjai bevilágítják a szigetet. Ilyenkor döbbenek rá…..
Etti mese Random Turné No.4 2012.09.08 22:05:00
Sziáú! Plüssök és plüssösök! Cicamicák és cicamacák! Muffin Random – avagy a macska rúgjon be – Turnéja újabb állomásához érkezett! Ma Budapest egyik legforgalmasabb csomópontján rántottam elő kedvenc autentikus fémbizgentyűmet, hogy aki még nem látott,…..
Etti mese A recepciLÓ visszatér! 2012.09.05 19:35:00
Helló! Jaj, de hiányzott! Jaj, de hiányzott! Jaj, de… hiányzott ez nekem? Egy igazán elhivatott alkalmi munkavállaLÓnak még a nyári szabadság alatt is a meLÓn jár az esze. Én is alig vártam, hogy visszatérhessek a Marczipán térre, hogy recepciLÓként mindenféle…..