Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marcivagyok

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Az IT-vezetős poszt sikere után Pierre Woodman bedolgozónk újra jelentkezik: ezúttal Próbaemberrel közösen fedezték fel és alkották meg a Modoros vélhetően újabb, nagy népszerűséget kivívó, karizmatikus egyéniségét.   A Kérges   Nyájas Olvasók! A…..
  Újabb hiánypótló, Rorschach neve által fémjelzett alkotást teszünk közzé a küzdősport művelőinek pár jellegzetes halmazáról.   A kiöregedett:   Fizikumát erősen kikezdte a sör, ezért mindig behúzott hassal mászkál. Sörcsöcseit a mellkasa…..
marcivagyok 2009.11.20 00:04:43
@anyahajókabinajtóhajtogató:
jah az enyém is... a mosatni.
az előző (kb 8 évig) néha elragadtatta magát, és kiselőadásba kezdett, hogy a kung fu milyen szar, de akarate...
viszont nagyon viccesen figurázott ki mozdulatok, és embereket. Egyeseknek neveket adott mozgásuk alapján- pl az egyik csajt( nem maradt sokáig:) elnevezte dart védernek, mert szerinte úgy vette a levegőt, és pont úgy mozgott:D
Viszont jobb edzéseket tartott, amit nem tartok fairnek. Úgy tűnik ez is egy 'képesség'
@Blackrock:
zseniális...tuti olvastad az ehez kapcsolódó ásés írást...ha nem azonnal !!!
Modorosblog Az ifjú közgazdász 2009.11.05 06:00:00
Az ifjú közgazdász általában valamilyen multinacionális cég pénzügyi szolgáltató központjában lelhető fel - munkaköréhez szervesen kapcsolódó tanulmányait pár éve fejezte csupán be. Ahogy az egyetemistáknál úgy általánosságban is már megfigyelhettük, a…..
marcivagyok 2009.11.10 14:49:18
Én Közgazda végzettségű vagyok, de a közgász mindig a meredek mutatványok közé tartozott, hogy egy 3ast összehozzak (najó 2 ).
HVG-t viszont tök régóta olvasok, de a magyar pénzügyek részt mindig kihagyom:D
Ráadásul az első oldalt mindig elhagyom mert leszakad.

Most akor mindegy hol nyitom ki mindenképp modoros közgáz leszek?

@Ernoke: abszolút igaz, én fél évig dolgoztam egy olyan helyen, ahol csk a Lágerrádió ment,
az a vagány, hogy amikor állítólagos kívánság műsor ment
akkor konkrétan ki lehetett venni, hogy "te milyen számot kérsz?" utána (borzalmas háttér zaj boros hang)
-" én a az abbától a x számot kérem, ésküldöm mindenkinek aki szereti." Közötti rész olyan markánsan elválasztható volt egymástól...tényleg csak nekem tűnt fel...mert eddig még seni nem háhált miatta.
 Vérivás, mészárlás és az ország legnagyobb böllére a balástyai böllérfesztiválon. Sokkoló képek és videó csak erős idegzetűeknek! Régóta vártam már arra, hogy végre életemben először részt vehessek egy disznóölésen. Ha az ember nap mint nap eszik szalámit és…..
A modoros blogger minden fontosabb évfordulón mérleget von, elemez, visszatekint, különösen az elsőn. Miért mi tennénk másképp? Pontosan egy éve raktuk ki felütésként az első posztot, röviddel azután, hogy az addig álságos álcában alkotó Nyelvész Józsit 1-2…..
No, már megint a szokásos magyar széthúzás, nekünk mindig szekértáborokra kell szakadnunk, szomszédaink (sőt, az egész Világ) meg csak Rajtunk röhög... Volt nekünk nemrég egy, a Törzsgárda körében hatalmas sikert és vitákat kiváltó olvasói levelünk, a Control Freak, azaz Az…..
Volt szerencsém a legutóbbi hétvégét több éve Budapesten élő és dolgozó külföldi barátaimmal végigmodoroskodni. Nem kifejezetten asszimiláns hozzáállásukon felbuzdulva gondoltam, adok pár tippet a többieknek, akik még esetleg ide vágyakoznak. (Ide? A…..
marcivagyok 2009.10.13 15:46:06
@Jarema: én a bevárosban lakom,nevezetesen Klauzál tér, de most költözöm el. Nincs kocsim, ne is legyen :D
Canga teljesen megfelel, vácra járok dolgozni, és nem mennék oda se kocsival, vonaton lehet olvasni, meg filmezni.
Hogyha strájk van akkor pedig van miért rinyálni, és kikönyörögni a "homeoffice"-t :D
Na kérem szépen, mai posztunkat egy olyan Valaki szerzette, aki annyira félti identitását, hogy még művésznevét is nekem kellett kitalálnom. Olvassátok hát Pierre Woodmantől az informatikusok egy újabb, kiemelt fajtáját sok szeretettel s jó kedvvel: A modoros IT-vezető…..
Másnéven A havernőd idegesítő pasija - reagálva a legutóbbi olvasói levélre, vagyis a nemek ádáz harcának margójára. A beküldő bloggerína, HRita jellemzését átolvasva tényleg csak remélni tudjuk, hogy az itt felvázolt férfifajtát egy személyben nem ismerte. Az előző…..
marcivagyok 2009.08.25 10:18:38
@HRita: Mégis mennyi ideig éltél smasszerrel, hogy ilyen jól leríttad őket?
Én nem ismerem őket, hiába vagyok férfi, sőt csak távolról láttAM őket meccsen..persze tvből :D
marcivagyok 2009.09.08 10:21:21
@Balance Of Power:
jól tartja magát de negyvenes :D
Szálkás Gerenda fantázianevű rajongónk nem volt rest, és egy pofás kis posztot hozott össze nekünk a külföldre szakadtakról. A modoros emigráns A modoros emigráns kb. 2-3 éve dolgozik valamelyik nyugat-európai nagyvárosban. Csak rövid tapasztalatszerzés ill. nyelvtanulás…..
Modorosblog A csapatépítés 2009.07.29 12:42:00
-Jó reggelt mindenkinek! -Jó reggelt. -Na még egyszer, hangosabban, JÓ REGGELT! -Jó reggelt! -Na, ez már alakul, hát szép jó reggelt kívánok mindenkinek! Most már elárulhatjuk, hogy miért vagytok itt a Vajdahunyad várában egy ilyen álmos, pénteki reggelen. Én Lutscher Peti vagyok…..
Vendéglátós A Belga 2009.07.29 12:26:00
Azt mondják, köszönőviszonyban sincs a belga konyhával. Azért állítólag a Mosselen-be kell menni. Kiszolgálás és hangulat tekintetében, no meg az állítólag több mint hetvenféle belga sör miatt a Bem rakparti Belga Söröző magasan kategória-első, szerintem. Persze a terasz is…..
Modorosblog Az Assessment Center 2009.07.16 12:43:00
-Szervusz Tibor, Beloiannisz Ariadné vagyok a Kopf & Jäger munkaerő-közvetítő irodától, és örömmel fogadtuk jelentkezésedet a meghirdetett Senior Credit Controller & Analyst pozícióra. Partnerünk - most már elárulhatom - a francia Bitumex, építőiparban érdekelt…..
A sportriporterekre már jó régen felfigyeltünk, és Joey Adonis figyelmét se kerülhette el a közvetítésekben használt klisék tömkelege.A modoros magyar sportközvetítés Kishazánkban az elmúlt években gombaszámra szaporodnak a különböző tematikus sportcsatornák, amivel persze…..
Mi újság? Buli a kazánházban? :-)Annak idején kurvára kemény dolgok voltak a házunkban. A felső szint befejezése érdekében számos józsi megfordult nálunk. Volt például a hajléktalan Sanyika, aki Egomban egy lakótelepi ház tetején héderezett, nagyon kamázta a savanyú uborkát,…..
marcivagyok 2009.07.20 12:01:35
@tff: megelőztél, nekem is rögtön beugrott, hogy Tibor vmelyik elmebeteg haverjánál, építkezésen szépítkezés céljából robbantottak.
Mellsleg aki ájánlotta a robbantást, na az tuti modoros culáger (én mindig cuslágert akarok mondani)
Bármennyire is harcolok a gondolattal, ennek ellenére véget ért a Heineken Balaton Sound is. Azóta eltelt 1-2 nap, hiába nyüszítettünk, mint egy óvodába menni nem akaró kisgyerek, visszaültünk a munkahelyi forgószékekbe, apró kis csíkon keresztül nézünk a monitorra, húzóra…..
marcivagyok 2009.07.16 09:58:09
@Rálf atya: valamikor elég kemény pank zenét játszott.
Akkor egészen más volt...elhívatott vegán :D Többek között így született az Animal rights c. albuma is. Aztán a Moby play után lett igazán nagy...nagyon nagy:D
Modorosblog Bezzeg... 2009.06.28 16:49:00
-Ez a BKV egy vicc. 300 forintos buszjegy? Ennyiért Berlinben meg Bécsben apám tudod, milyen szolgáltatást kapsz? Hajszálpontos csatlakozások, tiszta szerelvények, udvarias sofőrök meg ellenőrök, ezzel szemben itthon meg köszönni nem tudó, nyolc általánost végzett…..
marcivagyok 2009.07.01 19:03:29
@mqqq: jaj, még csak a felénél vagyok!
egyre jobb lesz, érzem a végére elérem röhögőgörcsöt.
marcivagyok 2009.07.01 19:10:02
@izomtibor: pedig úgy reménykedtem, hogy ő ott maradhat, egymagában boldogan és havonta egyszer valaki megtalálja és jót röhög.
marcivagyok 2009.07.01 19:37:37
@ViPleX:
mint ez már máshol, így itt is felvetődött a kérdés: van e moderátor.
kiderült, hogy nincs, de elvileg működik.
A háborús filmek mindig is fontos szerepet játszottak Hollywoodban. De egyik konfliktusról sem készült annyi, mint a vietnami háborúról – és egyik sem váltott ki olyan széleskörű reakciókat, mint az ezt feldolgozók. Néhány év elteltével a legtöbb háború szimbolikussá…..
Modorosblog Az ideális főnök 2009.06.24 12:47:00
Természetesen nem célunk az ideális főnök tulajdonságainak felsorolása, inkább csak bemutatunk pár típust, a többit pedig majd ti eldöntitek. Állásinterúkból ismerős lehet persze: -Mit jelent az Ön számára az ideális vezető?-Mindenképpen azt, hogy bármikor lehessen rá…..
Többfajta kajázós szubkultúra létezés: valakik műanyag edényekben anyuka főztje otthonról cipelés vagy futárszolgálattól rendelés, délben csoportosan konyhába bevonulás, 1-2 mikróban percekig melegítés, gecinagy sor kialakulás! Válogatós, vegetáriánus, pattanásos csajnak 5…..
marcivagyok 2009.06.10 11:09:49
@kücsük:
na, neked válaszolni, épp nem írás, mert Görögországban levés:D
3 fő ok levés: egészségügyi(vegetraianus.hu),
morális(peta.com, kutatokozpont.hu/~679),
globális(www.suprememastertv.com).

És köszönöm a megértésnek levést, hamburgerbe vegahúst soha nem rakás, vagy 1000-be kerülés:D


Továbbá:
AgentO:

elvetemültnek soha nem levés, ezeken én is mindig röhögés. ha lesz gyerekem(soha nem lesz) soha meg nem etetés hússal, de felőlem kb azt csinálás amit akarás:D

Szeretném megjegyezni, hogy tényleg nem elvetümeltnek levés, én ezt így gondolás. Egyetértés, nem egyetértés- emberi döntésnek levés.

Szülinapos esküvők yeah:D
Na helló, szia, szevasz, van nálatok terasz? Csángó brékesek, szevasztok! Otthon szülő anyukák, szevasztok! Józsi korábban kellően kivesézte a családcentrikus nők témakörét, akiket úgy említ a szakirodalom gyakran, hogy szivolák. Ők azért hagyják a klasszikus női szerepet…..
marcivagyok 2009.06.03 19:15:14
@Teasing Angel:
Tibort mára kivesézted:D jöjjön a modorosság :D
marcivagyok 2009.06.03 19:18:22
@Marcellus_Magnus:

jaj, nem tudtam ilyen oldalakról, de húúúúúúh, nagyon nagyon ott van.

"Gyerekek" nem tudom melyikőtök írta, de már egy ideje nem volt ENNYIRE eltalált posztotok.

hamarosan minden "hülye ismerősömnek" elküldöm!

Köszönöm
Humbino újra lecsap, és üzen azoknak is, akik azzal a kifogással éltek, hogy hát ez lehetne bármelyik bölcsész. Persze, na és? Az igaz, hogy az általam leírt kategóriák illenek a bölcsészekre is, de ne felejtsük el, hogy a pszichológia szak a bölcsészkar része volt, így nem…..
marcivagyok 2009.06.03 18:49:58
@Humbino: nekem is nagyon tetszett.

aha, igen, láttam. asszem veled is találkoztam, amikor ott is okoskodtál valamelyik előadáson :)

ez pedig nagyon ott volt.

Engem mindig bölcsésznek hisznek, hittek, habár soha nem jártam oda. Remélem már a bölcsészkar kimarad az életemből.

"ja tényleg ki is a Freud? nem neki voltak nyáladzó kutyái?"
Andrásunk áprilisi összeállítása a teafogyasztókról olyan reakciókat váltott ki, hogy csak pislogtunk, ráadásul rengeteg új olvasót (és szerzőt!) is szereztünk a Modorosnak. Határtalan lelkesedéssel osztom meg hát veletek András immáron második vendégposztját - a…..
marcivagyok 2009.05.18 21:01:52
@kocsmáros rudi:
off
nem tudtam, hogy az emberek józanul is ennyire gyökerek tudnak lenni:D
Viszont legalább nálatok nincs portárs !