Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tovissy

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kellemes meglepetés ért reggel, az Árpád hídi bicikliúton egy kisméretű hókotrót láttam. Esküszöm. Annyira meglepődtem, hogy felhívtam a Fővárosi Közterület-fenntartót (FKF), mondják ki ők is, győzzenek meg, hogy nem látomás volt. Az utóbbi havas hetekben a külföldi…..
tovissy 2010.03.13 14:22:00
@ZapikaZapika: :)) Bukarest elvileg az EU egyik tagállamának fővárosa, érdemes megnézni, hogy ott milyenek a bringautak mondjuk nyáron :D manna.ro/layout_kepriport.php?album=3299
FilmFelKeltés Gran Torino 2008.12.29 00:30:00
 Nem tudom eldönteni - magamban, hogy most én néztem be ezt az előzetest, vagy már nem is emlékszem rá, és ezért könyveltem el én másmilyennek a Gran Torino-t, de az biztos, hogy egy kicsit mást kaptam, mint amit vártam, tőle, előzetesen. Most ez komolyan úgy jött el, hogy…..
Az emberiséget állandóan izgató témákkal kapcsolatban jó ideje nehéz újat mutatni, az élet értelméről, a szerelemről, a halálról gyakorlatilag már minden verset vagy regényt megírtak, minden dalt megénekeltek, minden filmet leforgattak. Az üzenet általában hasonló, mégis a legtöbb művészeti…..
Egyedi, ilyet még nem láttál, különleges – írták a kritikusok a Gettó milliomossal kapcsolatban. Igen? Miért? -kérdezem én, miután megtekintettem a filmet. Volt szerencsém anno néhány indiai filmhez, aminek hasonló sztorija, mint ennek a díjakkal elhalmozott alkotásnak. Aki…..
Nem lehet úgy belekezdeni 2009 egyik legjobban várt filmjének a kritikájába, hogy előtte ne említsek meg néhány gondolatot a képregényről. A Watchmen volt az első graphic-novel, amit elolvastam, és kifejezetten tetszett, annak ellenére, hogy mint laikus képregényismerő vettem a kezembe a tizenkét…..