Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hamisnero

0 bejegyzést írt és 648 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újra terjedni kezdtek a patkányok Budapesten és már nem viszik el a szemetet Észak-Magyarországon. A szeméthalmok mögött néhány Fidesz-közeli vállalkozó alakja rajzolódik ki...
hamisnero 2018.10.28 09:58:13
@Punxsutawney Mormota: szerintem is csak a szokásos "álmodjunk nagyot, ne gondolkodjunk, csesszük szét és fogjuk rá a nyuszira" a helyzet, de azért valószínű, hogy a helyzet láttán kezd összeállni a zseniális terv a nagy markolásra. megjegyzem, az olasz maffia is beszállt az ottani szemétbizniszbe, adott a recept,és tuti nagyot lehet kaszálni. egyébként érthető. egyrészt forgatni kell a megszerzett vagyont (ha már a mocsok EU tolta a pénzt) másrészt ha az EU nem tolja majd a pénzt, kell valami atombiztos, állam által (értsd Nyuszi barátai és üzlettársai) szabályozott "bicnic"
Rá három napra újra kezdődött a nagyobb tűzharcok időszaka. Egy faluban kutattunk át házakat, amikor ránk támadtak a tálibok. Fedezékbe vonultunk, és azonnal visszalőttek azok a szerencsések, akik látták az ellenséget. A tűzharc tíz méterre mellettem folyt, de a röpködő nyomjelzős lövedékeken kívül…..
hamisnero 2014.08.19 08:27:36
@phaszfej: neked rokonod, meg neked barátod, egyébként sem az afgánokat pusztítja, úgy általában, hanem a tálibokat. de ha ennyire komálod őket, költözz oda családostul.
Sokan felháborodtak azon a minapi híren, hogy egy BKV busz elsodort egy kerékpárost a Thököly úton. A balesetben a kétkerekűt hajtó fiatalember súlyos sérüléseket szenvedett. De hogy került oda kerékpársáv, amikor az nem is lehetne ott? Nem szeretnénk tisztára mosni a…..
hamisnero 2014.07.25 20:03:54
@hülyemelós: ha kifröcsögted magad, és megnyugszol, akkor nézz körül. az autósok jelentős része simán átmegy sötétsárgán, és lazán kanyarodik (pl.: ferenc józsef híd) akkor is, ha csak az egyenesen haladóknak van zöld. nézd meg a lánglovagok portálján, hogy a baromi szabályos autósokat hogy vágják ki az autóból. ja, és a cikk is arról szólt, hogy a szabályosan közlekedőt gázolták el. és igen, kerékpározok is, de az utóbbi harminc évben mindennel mentem, 40 tonnától lefele, szerencsére balesetmentesen.
            ..
hamisnero 2014.07.08 19:07:17
Igazán kár, hogy idegennek kell érezzük magunkat a saját fürdőnkben, ami ráadásul a világ egyik legszebbje.  Már most jelzem, hogy a következő sorok törvénybe ütköznek, mivel, mint fürdés után kiderült, én sajtósként a Budapest Essentials keretén belül, csak külön…..
hamisnero 2014.07.05 09:06:52
@maxval, a gondolkodó birca: legfeljebb annyira, mint bármely strand, ahol - mint itt is - fürdőruhában van mindenki, férfiak, nők, gyerekek. és nagyon sok idős ember (nénik, bácsik), bár ők egyre kevésbé tudják megfizetni a bérletet. ja és nincsenek kevesen, sajnos elég zsúfolt szokott lenni. szóval olyanról beszélsz, amit nem tudsz, "közismerten".
Az első nagy kérdés, hogy egyáltalán nevezhető-e kis gyökérnek egy 14 éves gyerek, vagy ahhoz még túl fiatal? A második kérdés még inkább morális, hiszen némi szerencse is kellett ahhoz, hogy az egyik szülő - aki végül megállította az ámokfutást - ne okozzon maradandó…..
hamisnero 2014.06.02 21:12:25
@KTM: de, kell. különben nem érted a jogot, hanem elképzeled.
hamisnero 2014.06.02 21:16:22
@living folk hero: de ez csak a privát területeden működik. egyébként amerikában is így van.
Azt mondják, hogy már létezik torkos csütörtök fagyiból is, úgyhogy naiv érdeklődő rákérdezett az eseményre egy halásztelki cukrászdában. Az egyszavas válasz helyett érkezett körmönfont levelet kioktatásnak értékelte, úgyhogy tovább mélyült közöttük a kommunikációs…..
hamisnero 2014.05.08 16:12:00
@ptspts: semmi gáz, pár kellemetlen fillérbaszó vendég lekopott, helyettük van egy rakás potenciális vendég, aki tudja, hogy jó fagyit kap óccsóé halásztelken. a hatvanforintos huszár csinált egy jó reklámot, és most néccázé nyalhat a belvárosban.
hamisnero 2014.05.08 16:12:00
@ptspts: semmi gáz, pár kellemetlen fillérbaszó vendég lekopott, helyettük van egy rakás potenciális vendég, aki tudja, hogy jó fagyit kap óccsóé halásztelken. a hatvanforintos huszár csinált egy jó reklámot, és most néccázé nyalhat a belvárosban.
hamisnero 2014.05.08 16:22:04
@Kőműves Kelemen: jelen esetben az van, hogy jó a szolgáltatás színvonala, el is magyarázzák a hülyének, hogy azért drága (dehogy drága) mert jó minőségű, az meg kiakad. jártál már jobb étteremben? ott is látod az étlapon, hogy nem teszkógazdaságos szarból lapátolják össze, szépen feltüntetik a származási helyet, az előkészítés módját, az elkészítés mikéntjét. ezek után senki nem reklamál, hogy őt ne oktassák ki, és ezért ne kérjenek ennyi pénzt. mert pont ahhoz kellene a vastag bőr. és igen mindenki védelmébe veszi a fagyist, mert tényleg szarért-hugyért próbál minőséget adni, de a szarevő átlagpógárnak (és sajnos ők vannak többségben) ez sem jó, aggggyák ingyééé. gyere haza, csinálj vállalkozást, próbáld ki.
Alaposan felkavarta az állóvizet a kerékpáros incidenst megörökítő felvétel, számtalan hozzászólás érkezett a témában. Abban nem sikerült megegyezni, hogy a gyalogos átkelőhelyen szabad-e vagy sem kerékpározni. Maradjunk a kerékpár témánál, és a zebra után jöjjön most a…..
hamisnero 2014.05.03 13:12:38
@Tolesz: az a villamos, ami ott kerékpározik.
hamisnero 2014.05.04 22:19:27
@cenzuratroll bosszanto: a filmen elég jól látszott, hogy nem a biciklis tartja fel a barom autóst, hanem a többi autós. ha meg csont üres a híd, miért is tartja fel az autóst? kikerülöd, oszt jónapot. ami meg a defenzív vezetést illeti, igen a biciklisek is ismerik a fogalmat, tudod, nekik is van autójuk. ami meg a vesedonorságot illeti, csak nézőpont kérdése. a városban mostanában bicajjal közlekedek. de amikor életem egy szakaszában általában negyven tonna volt a seggem alatt, meg minimum hat, de alkalomadtán több tengely, akkor az ilyen másféltonnás kihanemén bádogbogarak tűntek vesedonornak.
Belsőség Heti merítés 2014.04.27 10:19:11
A funkcionalitás élménye, de már nem a régi a Volvo A másik dolog a szétrohadt klíma, amire mondhatná, hogy télen hozták az autót, akkor nem klímáznak, de ezt meleg motornál lehet tesztelni - én sem tettem meg, így most vihetem klímaszervizbe a fent említett…..
Belsőség Magyar Polo Marokkóban? 2014.04.25 14:05:39
Történik, hogy az embert meghívják egy kicsit vadonatúj Porschét vezetgetni Marokkóba, egész pontosan Marrákesből (Marrakech, Marrakesh) indulva fel az Atlasz hegységbe, berber falvak között kanyarogni, szédítő mélységek fölött elporozni csúszós földutakon. Nem rossz…..
hamisnero 2014.04.26 10:31:51
@Cave Nick: magyar rendszámos bmwx6 a nagykörúton??? hát az biztos egy szlovák adóelkerülő volt.
Múltkor említés szinten felmerültek a Burger King kuponjai, úgyhogy lett is róluk egy történet. Naiv gyorsétkező egy kuponos menüt rendelt, amit megfejelt egy "ajándék bögre"-kuponnal, ami akkor jár, ha nagy üdítőt vásárol. Úgy gondolta, a menüben vásárolt nagy üdítő…..
Az Árkádban lakó Van Graaf áruházban naiv ügyfél több kollégának is elmondhatta, hogy nem ment a lábára az univerzális méretű zokni. Ők pedig azt hajtogatták, hogy megsérült a csomagolása, és ezért nem vásárolhatja le. Végül mégis levásárolhatta a 3x 1590…..
Amikor látszott, hogy a nemzetközi visszhangot is keltő országos felháborodás miatt mégse lehet rapid módon felhúzni a Szabadság téren a történelemhamisítás emlékművét, Orbán - ritka kivételként, egyértelműen taktikai megfontolásból - átmenetileg visszakozott: Február…..
Nem a görkorisoké, a futóké, a turistáké vagy a babakocsis kismamáké. Attól, hogy sportolnak, vagy kerekük van, még lassabbak a biciklinél. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
hamisnero 2014.04.09 09:22:19
@gab200: te se fizetsz útadót, viszont én lehet hogy egyébként sokkal több adót fizetek mint te. és a közutak fenntartását ebből finanszírozzák.
hamisnero 2014.04.09 09:33:30
@xsmogx: ja, én is észrevettem, hogy a legtöbb, a biciklisek fikázására lehetőséget adó blogban előjön az "útadó" érv. ami egyrészt hülyeség, másrészt a biciklisek java részének van legalább egy autója (vagy még motorja is), és lehet hogy nagyobb szeletet lát a világból, mint az évi 10-15 ezer kilométert nagyjából ugyanazon az úton letöfögő autós. velük ellentétben én nem akarok a legbelvárosban naponta 15-20 kilométert autózni.
Az imént néztem végig, ahogy három technodzsekis közteres megvág egy 206-ost. A tábla szerint (ami olyan magasan van, hogy csak létráról látni) 20 méteren belül tilos megállni. A galád törvénysértő egy egész vonóhorognyit és fél lökhárítónyit belóg a tiltott övezetbe,…..
hamisnero 2014.03.28 16:39:14
@Pécsi bölcsész: igazad van. de ha eddigi életedben - akár tudtok nélkül is - sértettél szabályt, akkor (logikád alapján) bunkó vagy. ha valaha szabályt sérteni - akár szándékodon kívül is - fogsz, bunkó vagy. két eset lehet: vagy abszolút tökéletes vagy, mint Buddha, vagy bunkó vagy. vagy bőcsész, öcccsém osztazaz mindenetet megmaggyaráz heeeeee.
Három olyan arc áll majd pénteken kaján vigyorral a Gellért téren, akik korábban nagyjából a halál faszára kívánták azt a projektet, melyet épp felavatni készülnek. A durva az, hogy alapvetően igazuk is volt: a 4-es metró az elmúlt évtizedek legnagyobb elkúrása, de ha már…..
hamisnero 2014.03.26 07:17:52
@JohnHenry: ha ez igaz, akkor ez nem teszt, hanem csak szellemvasutazni viszik az arra érdemes közszolgákat. (ha már megszűnt a vidámpark)
hamisnero 2014.03.26 07:49:29
@Fazakas László: óriási poén, a nap kommentje, bearanyoztad a reggelem.
Nem elég, hogy a korábban ismertetett módszerekkel mindenkit lehúznak, de eközben még területfoglalósat is játszanak a Római-part vendéglátóhelyei. Ha ugyanis a T. vendég rendelés után a másik helyen ül le, ott keletkezik a szemét, és be lehet gyűjteni a szomszéd poharait…..
"Maguk nem ezeket a droidokat keresik!" Haha, dehogynem! ..
hamisnero 2014.03.12 16:54:06
@Gyurma73: de négy mell az már 64-es!!!! ezért nem adnak a tv-ben úszóversenyt, soha nem leszel elég idős a 100-as női mellhez (de ha igen, akkor meg már leszarod).
Belsőség Heti merítés 2014.03.09 07:35:13
Kényelmes hodály Előző autóm után (Evo 3, 1.6 benzin, 110 Le + 60-as kipufogó, sportlégszűrő, sport gyertya, ültetve) kombit akartam mert "megkomolyodtam"+kutya miatt. A piacon a többi számomra elérhető árú kombi vagy ronda volt, vagy felszereltségben szegény, vagy még…..
Tounj - Generalski Stol -1913 Egy évvel az első világháború kitörése előtt súlyos baleset történt a MÁV horvátországi fővonalán. A katasztrófáról nem maradt ránk hivatalos irat annak ellenére, hogy a maga korában nagy feltűnést keltett. A vizsgálat és a felelősségre vonás Horvátországban történt,…..
Lázár Jánosnak nem csak rosszul esett, hogy a Mazsihisz nem fogadta szívesen a kormány gigantikus méretű történelmi hazugságait, de még ezt is találta mondani: a Mazsihisz ultimátuma (a Szabadság térre tervezett emlékmű ügyében) többekben aggodalmat kelt, és "nem befolyásolja…..
hamisnero 2014.02.25 21:32:49
@zavaros: igazából ezek nem is zsidók, hanem ufonauták, akik létrehozták a szabadkőműves liberálbolsevik világkormányt, amit a bankonauták (érted, bank - zsidók - onauták - ezek meg afféle hitetlen csavargók) pénzelnek, és aminek egyetlen célja a világuralom, de leginkább a szívcsakra megfordítása, hogy a sárgák felé sugározza a Szentkorona erejét, amitől aztán mindenkinek egy buzi kábszeres kukac nő az agyába, ami felzabálja az agysejteket, és mindenki zombi lesz. apropó, a te agyevő bogaradnak van még mit enni, vagy már éhezik? zavaros? ja, az.
hamisnero 2014.02.25 22:09:10
azt azért látni kell, hogy a magyarok "úgy általában" nem antiszemiták, sőt, ismernek rendes zsidót is, és azt gondolják, kiírtani talán mégsem kellett volna őket (persze egy "kis fegyelmezés" nem ártott neki, de ez holokausztos cucc azért "túlzás" volt, bár "talán érthető"). vezérünk remekül ráérzett erre, és bedobott egy tökéletes ötletet. nem "mi voltunk" a magyar állampolgárok - mert hogy a zsidók ugyanolyan magyar állampolgárok voltak, mint a svábok, szerbek bunyevácok, tótok - tömeggyilkosai hiszen a 'kotmány szerint a német megszállással (de milyen megszállás az, amikor az addigi, de most megszálló szövetségesünkkel - megszálló szövetséges, érted? - vállvetve továbbharcolunk idegen földön) elvesztettük az arcunkat, nem is találtuk 90-ig. szóval nem mi voltunk, mert minket is megszálltak (most csak úgy érdekesként, a "minket" fogalmában benne vannak-e a zsidók, akik magyar állampolgárok , mert ha igen, akkor tán nem kellett volna segíteni a megszállókat, abban, hogy "minket" mi magunk segítsünk magunknak kiírtani), és a megszállásra emlékezve magunkat tisztázva vezérünk emlékművet emel akkori szövetségesi rendszerünk emlékére. amitől átlagmagyar megnyugszik, és úgy érzi "hátténylegminketmindenki bánt", derék vezérünk meg könnycseppet morzsol el. és mit látunk: erre a zsidók meg elkezdenek ajvékolni. pedig mi tényleg nem vagyunk antiszemiták, de most betelt a pohár, mindig azzal jönnek, hogy őket halomra ölték, pedig ez már milyen unalmas, tele vannak pénzzel, meg itt ez a világuralom dolog is, és még pofázik is a zsidaja. és vezérünk újabb szavazatokat nyert, mert kezet nyújtott a pajeszosoknak, azok meg beleharaptak (jó, hát néha megölnek egy rakást közülük, de azok "nem mi voltunk"), úgyhogy aki nem akarja hogy a zsidóliberálisbolsevikok legyenek itt, azok szavaznak majd vezérünkre.
erről három dolog jut az eszembe:
1. milyen finoman szipkázza el vezérünk a nem annyira antiszemita, hogy jobbikos legyen, de azért egy kicsit igen szavazókat.
2. milyen ügyesen befolyásolja a "legyen má béke, haggyuk má, legyen má elég, felejtsük má el" szavazókat
3. eddig azt hittem, ezt a kártyát nem játsszák ki fideszben. lehetnek akármilyenek, de legalább a fajgyűlöletes játékot nem kezdik el a hatalom érdekében (emlékezzünk Torgyán doktorra, aki akármilyen személyiség is volt, soha, semmilyen körülmények közt ilyet nem tett, sőt, nem is tűrt el). tévedtem, sőt, talán anyjukat is eladnák, de a hazájukat biztosan.
hamisnero 2014.02.25 22:35:08
@hamisnero: gyengébbek kedvéért, bár saját magamat kommentelni durva: a fidesz csinált egy műbalhét, méghozzá a heroikus és saját maga által kitalált múlt álcájában, és ezzel újabb szavazókat szerzett, azok közül, akik csak mérsékelten fajgyűlölők, vagy csak szeretnék azt a szép heroikus, bár hamis múltat látni, vagy csak szeretik az egyszerűnek látszó kérdéseket és válaszokat. lázárjános (a lelkiismeret nélküli ember, ezt a gazdája mondta róla) pedig magyarok és zsidók évszázados együttélésének veszélyeztetéséről beszél? szóljon már neki valaki, hogy a zsidók pontosan annyira magyarok, mint a szerbek, tótok, bunyevácok, svábok, kunok, örmények, stb., mint ahogy minden magyar vérében csörgedezik még sok minden más (még cigány is alkalomadtán, persze ezt nem lázárjánosra mondtam, nemnemnem naná). és valaki olvastassa már el vele István király (van, amit még én is nagybetűvel írok) intelmeit. és semmibőljött lázárjános ne felejtse el, ha még a fidesz vezérkarból a buta jószándék is szólna: ha valaki úgy akar megemlékezést tartani, hogy az ünnepelt mellén térdel sokadmagával, és a tortát gyömöszöli lefelé annak torkán, míg az "egyed bazdmeg ez finom, kitépem a kibaszott szíved egyed rohadék drága volt, ha kiköpöd felnyalatod veled" üvöltéssel próbál ünnepi hangulatot teremteni, az valószínűleg nem kapott nevelést. vagy igen, de akkor az ő a családi ünnepeiken nem szeretnék vendég lenni (bár széndékom ellenére állandó tag vagyok).
Több ember megsérült amikor az orosz rendőrség és az önkéntes kozák járőrök Szocsiban erőszakkal szétverték a Pussy Riot zenekar legújabb happeningjét - twittelte ki nemrég Pjotr Verzilov, a zenekar szóvivője. A kozák önkéntesek gumibottal, viperával verték a lányokat,…..