Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mrgumby1

0 bejegyzést írt és 398 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Média 2.0 Elbukik a Vs.hu? 2013.12.28 18:55:42
Radikális szerkezeti átalakulások, tulajdonoscserék, pezsgő online jelenlét és fogyatkozó nyomtatott tartalmak jellemzik a hazai médiát 2013-ban. Igaz, a piaci pletykák és a háttérben zajló politikai meccsek további változásokat sejtetnek. Blogunk évösszegzős cikksorozatának…..
mrgumby1 2013.12.30 00:05:39
@vazallus: aztat ugye tudod, hogy az úrnak jelen esztendejében egy darab országos kereskedelmi rádió van, csupak jobbos, összes közszolgáltati tv bőnyállal szopja a fideszt, napilapok, kis helyi fideszes lapok, ontják a propagandát. ez jut el a hazai lakosság döntő többségéhez.

akkor ne sírjál már, hogy páran inkább zsidókat olvasgatunk a kibucunk mélyén. bár ahogy mások is leírták már korábban: még te is ezeket a zsidó szarokat olvasod (szép felsorolás, te aztán az ellenség ütőerén tartod az ujjad!), hogy utána kommentelj + zsidózhass. mert téged ez éltet.

én pl kurvára leszarom mi van a kurucinfon, nem hogy még "vitatkozzak" az ottani néppel, mert nem az éltet, hogy bepállott heréjű buszvezetőket meg megkeseredett önkormányzati ügyintézőket oltogassak szabadidőmben.

te meg a zsidók nélkül megőrülnél, 5 percet nem tudsz anélkül eltölteni, hogy velük foglalkozz.
Simonyi Tamás, a KPMG közép-kelet európai pénzintézeti tranzakciókért felelős igazgatója a banki államosításról, a bankadó hatásairól és arról, hogy elmenekülhetnek-e a külföldi tulajdonú hitelintézetek az országból. Hitel nem lesz több akkor se, ha magyar kézbe kerülnek…..
mrgumby1 2013.12.07 09:11:32
@Lindalinda: egybites egyszerusegu onkormanyzati koztisztviselo lehetsz, tippem szerint. Egy hateves komplexebb gondolkodasra kepes.

Egyebkent a bank es tokeellenesseg, magyarkodas, nemzeti szalaggal atkotott cipó, a magyar nep paratlan nagyszerusegere, a dolgozo nep szorgalmara, megbecsulesere epito propagandara is nagy kereslet volt. Sokan komolyan is gondoltak, most sincs maskepp. Csak persze most a kommunistaknak szidni kell az akkori kommunistakat, hogy legalabb ez az egy dolog alapjan kulonbseget lehessen tenni, es a tefajtad is megnyugodjon, hogy o nem is kommunista, es nem is szereti a diktaturat, csak azt ha a toke megrohad, es egy ember mondja meg mindenrol, hogy mi a jo es mi a nem jo. De szivesen varok ellenervet es mondd meg, hogy mi az a terulet, amibe a kormanynak (tehat viktornak) nem szabadna beleszolnia, es nem neki kene megmondania, hogy mi legyen.
Az USA-ban szinte államonként eltér a Rezesováéhoz hasonló törvénysértések büntetőjogi értelmezése. Az alábbi ítélet november 12-én, az arkansasi Hope városában született. John David Coe részegen hajtott bele a Nevil család autójába, ami az ütközés következtében…..
mrgumby1 2013.11.24 22:50:18
@christophe: legdemagógabb hozzáállás, hogy ha valaki közismert ember kap bármekkora ítéletet, akkor jönnek a szakértő kommentek, hogy a tóth pista bezzeg ezért többet kapott volna, meg nem úszta volna meg, stb.

más is kb. ennyit kap ilyen súlyú ügyben, teljesen reális a büntetés mértéke.

@Lucky Larry Silverstein: oda is van írva, hogy GONDATLANSÁGBÓL elkövetett emberölés. pl a spanyol mozdonyvezető ellen is az a vád, aki kisiklatta a vonatot és sokan meghaltak.
mrgumby1 2013.11.24 23:31:14
@Lucky Larry Silverstein: nem csak blog írt az esetről, usa today, stb. de nem is ez a lényeg: amerikában teljesen más a büntetőjog, pl. emberölésnél nincsenek büntetési tételek sem

ez az ember pl 51 évet kapott
edition.cnn.com/2010/CRIME/12/22/california.sentencing.drunken.driver/
Szeretnénk tengermély együttérzésünkről biztosítani Baját, főleg a 32-es szavazókört, ahol (bár voltak más furcsaságok is) a szavazók szervezett utaztatása miatt - ami jelenleg még kampánycsendsértésnek minősül, de 2014-től már nem - a Kecskeméti Törvényszék…..
mrgumby1 2013.10.08 10:01:28
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: én nem tudom, csak azt látom a videón, hogy a fideszes polgármester azt hazudja, hogy nem tudja ki a kampányfőnöke. :)))))))))))))))))))))))))))))
mrgumby1 2013.10.08 10:18:56
@BenFranklin: pontosan mi a különbség a fidesz és az mszp között, pontosítok: miben ennyivel rosszabb az mszp? elég három gondolat.
A következő március 15-ét az új Polgári törvénykönyv hatálybalépésével ünnepeljük. A törvény szövege már eddig is ismert volt, most pedig benyújtotta hozzá a kormány az átmeneti rendelkezéseket, az „apró betűs részt”, ahol az ördög lakozik. Lássuk az egyik…..
mrgumby1 2013.09.26 13:52:32
@szamaritánus: mibol derult ki szamodra, hogy zugugyved lennek?
mrgumby1 2013.09.26 13:53:43
@Reggie: fel ora csak mire mindenkinek lemasolod az igazolvanyat, leellenorzod es alairatod a papirokat. Ha kevesebb, akkor te csinalsz valamit rosszul
mrgumby1 2013.09.26 16:37:45
@karacsi_maci: el lehet baszni vele 10 percet, mire kivalasztod a kis listacskabol h mi micsoda.

De tudod mit, 10 perc egy egesz modositas cakkumpakk, csak az osszes ugyved nyereszkedo zsido, az egyetlen tisztesseges szakma, ami megeri a penzet az aaa aza aize, amit pont te csinalsz.
Egy hangfelvételt pakoltak ki egy külföldi szerverre, amin állítólag a zuglói alpolgármester, Dr. Ferdinándy István beszélget egy vállalkozóval. (Az alpolgármestert Papcsák minden jogkörétől megfosztotta a tavasszal.) Ez olyan kínos ügy, hogy nem lehet Viktorral... by…..
mrgumby1 2013.09.25 08:48:07
@Kőmíves Kelemen: igy-igy, hogy a gondolatjelben szerepel
ReCenzor Doppingolt bajai siker. 2013.09.23 07:18:01
Baján, időközi önkormányzati képviselő-választáson 32%-os részvétel mellett a Fidesz jelöltje - mostani információk szerint - 61 szavazattal megverte az Együtt-DK-MSZP által indított közös jelöltet. Zsigó Róbert pártszóvivő-polgármester városában beindult a választási…..
mrgumby1 2013.09.23 14:31:02
@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: azt meg elhiszem, hogy valaki jobb hijan szavaz a fideszre, de ennek telipofaval orulni?

Ami miatt elkergettuk a szocikat, mutyi, penz visszaosztas, allami love leakasztasa, az most nem egy gumicsizmaban tortenik, meg nokias dobozban, hanem jogszabalyban rogzitetten. csak ezert, mert most masoknak tomik ki a zsebet, meg nem mernem ugy gondolni, hogy hudefasza...

Kicsit mar probaljunk meg mar realisabban ertekelni a kozeletet, ne csak a jo meg a rossz harcanak.
mrgumby1 2013.09.23 14:32:13
@szonár: en emlekszem olyanra, mikor a vesztes fel a foldhoz verte magat, es valasztasi csalasozott, akkor volt a haza nem lehet ellenzekben is...
Az EMMI mai közleménye két dolgot állít. Támogatják a Pető Intézetet ez igaz, az viszont nem igaz, hogy elegendő és az se, hogy jelentős plusz pénzt adnának nekik. A Pető kivéreztetése nem most kezdődött. Az intézményben már 2010 előtt is gondok voltak, de a 2010-es 2,2…..
mrgumby1 2013.09.18 07:54:51
@Mária: nekem ket kozeli rokonomat is szo szerint talpra allitottak autobalesetek utan. A csodaval hataros modon.

De tudom, hogy nem provokativan kerdezted, en sem emiatt az egy kommented miatt tartalak szar embernek.
Álszentfazék Nem érti 2013.09.15 12:18:21
Kövér László minapi, elhíresült nyilatkozatában azt fejtegette: ideje lenne a parlament hatáskörét szűkíteni, a T. Ház csak az alapvető jogi kereteket határozná meg, a mindennapi problémák kezelését rábízná a kormányra, amely ezt a feladatát rendeletek útján oldaná…..
mrgumby1 2013.09.16 08:21:43
@-JzK-: erdekes, nekem a demokracia elsosrban nem a jolet miatt szimpatikus, hanem mert egyenlo szinten kivanja biztositani az allampolgari jogokat. Tegat szamithatok ra, hogy csak azert mert cigany vagyok, vagy voros, vagy hindu, a szomszedom nem nyirhat ki egy bozotvago kessel. Mig pl a nagy joleletet biztosito gazdag kozel-keleten egy kereszteny vagy hutlen asszonyt bele lehet olni a medencebe. Persze ez csak ajeghegy csucsa, de megertem h egy agressziv, erzeketlen ember sziveseben el a mai magyarorszagon, mint pl svedorszagban
Nincs is annál egyszerűbb, mint érvelés helyett lehülyézni a vitapartnert. Esetünkben lenőzni. Illés Zoltán fideszpolitikusból egy tegnapi vita hevében szaladt ki az egyik legostobább és legősibb férfi sztereotípia, “attól, hogy ön szép, még nem következik, hogy ön…..
mrgumby1 2013.09.13 09:20:51
@Gerilgfx: persze, pedig csak JÓL POFÁN KELL BASZNI ŐKET!

te féreg:)
mrgumby1 2013.09.13 09:28:27
@falazodesyka: aztat tudod kisember, hogy illés egy pökhendi, arrogáns ember, aki mint a szarral beszél az "alattvalóival", míg ha valaki hozzá akar szólni, annak jelentkeznie kell előtte, és engedélyt kérni a megszólalásra?

az a tipikus bunkó, primitív proli, aki életében egyszer véletlenül fehér terített asztalhoz ül, és egyből elkezd csettintgetni a pincérnek. persze lehet, hogy te is ilyen vagy, és neked ez tetszik, csak ha emiatt mások lenéznek, akkor viseld el.
mrgumby1 2013.09.13 18:27:33
@Gerilgfx: ja hat nem akartam en neked ervelni, annyira nem tartalak
"Magyarország jobban teljesít!" - hangzatos szlogen a kormánypárttól, csak az a kérdés, hogy miben? Valóban vannak olyan mutatók, amelyekben javulást tud felmutatni a kormánypárt, ilyen például a költségvetési hiány. Azonban ez is csak egy olyan hosszú  folyamat eredménye,…..
mrgumby1 2013.09.09 17:12:57
@Vanek_úr: a víz, az áram meg a fűtés az JÁR a magyar embernek! abból senki ne gazdagodjék meg!
Mindenki Ferije lerántja a leplet: a volt miniszterelnök egy pár perces kisfilm keretein belül elkalauzol minket a mutyi őshazájába, Felcsútra: egészen hihetetlen, hogy az adó milliárdokból épített csatornák, a semmiből épülő stadionok és a 800 milliós osztalékot felvevő…..
mrgumby1 2013.09.08 09:31:00
@Foxtrotty: amikor gyerekkent vmi faszsagot csinaltam es kiderult es elkezdtem h de jancsika is meg a tiborka is, akkor a szuleim pluszban lebasztak h oket nem erdekli a jancsika meg a tiborka.

most h jo bolsevik modszer kiderult h MASOK is csunya emberek, van e valami velemenyed magarol a videon latottakrol, es arrol amit nem ferike meg gondorka, hanem viktorka csinal?
Szerencsére a Nemzetgazdasági Minisztériumban nem síkhülyék ülnek, és időben léptek. Az NGM oldalán kiderül, hogy ők rendkívül fontosnak tartják a lakosság tájékoztatását de... A tárca technikai okokból, magas szoftverkarbantartási igénye miatt az adósságmérőt a…..
mrgumby1 2013.09.04 11:51:14
@Lencsés István: Sajnos az a helyzet, hogy a nyelvtani szabályokat internetes fórumokban számon kérni, főleg ha valaki csak mindig azt az egyet kéri számon, amit véletlenül pont megtanult a kifestő könyvből, büdös nagy proli szokás, amin én jót röhögök. Viszont akkor engedd meg nekem, hogy legutóbbi interneten közzétett hozzászólásaid számos helyesírási hibáira felhívjam a figyelmedet.

-
"Lencsés István 2013.09.03 13:21:25
@panelburzsuj: Sajnos továbbra sem tudod hogy a mondakezdés nagybetű , így ha ez nem változik , akkor ma és ezen blogbejegyzésnél utoljára reagálok rád ."

hogy előtt vessző, vessző és mondatvégi írásjelnél pedig nem szabad szóközt hagyni a szó után

" Ja és nem vélemény , hanem tény ." - Megint ez a fránya szóköz, illetve ja után vessző.

"Elvtársak már rég nincsenek elvagy tájolva jó pár évvel .... " - nincsenek után vessző, és édes istenem "elvagy", pfh. ilyet leírni felnőtt embernek... helyesen: el vagy tájolva.

"Akkor írok amikor valaki hazudik anoniman ." - Nagy nyelvújító vagy te!!! Olyan szó, hogy anoniman nincsen, helyette magyar emberek között az anonim módon használatos és elfogadott.

Mindezek után nem tudom, honnan veszed a bátorságot, hogy másokat a helyesírásról oktass, mikor alsó középiskolás szinten van a sajátod. Buzikám.
mrgumby1 2013.09.04 13:26:42
@Lencsés István: 1. Mondom, hogy nincs olyan, hogy anoniman (üssed fölfele a helyesírási szótárt). 2. SZÓ SZERINT másoltam ki az utóbbi 5 hozzászólásodból ötöt, ctrl+c és ctrl+v alkalmazásával, melyben nagyon súlyos helyesírási hiba is volt (elvagy tájolva). Ha ezt a drága magyar tanárod így tanította, akkor a magyar tanárod lottón nyerte a diplomáját.
mrgumby1 2013.09.04 13:46:20
@Lencsés István: 1. Az, hogy mi van, mi nincs, ha valaki nyelvtannácit játszik, mint te, akkor a helyesírási szótárban nézze meg. Abban nincsen anoniman.

És ha nem volt négy (!!!:))) pont előtte, akkor ezt nem is te írtad, mi?:)

"Elvtársak már rég nincsenek elvagy tájolva jó pár évvel .... "

Vagy ez így lenne helyes?:) Most melyik?

"....Van olyan hogy anoniman , ha nem hiszed el nem az én bajom . :)...." - tessék négy ponttal idézlek, már az első mondatban van egy rakás hiba, helyesen: Van olyan, hogy anoniman, ha nem hiszed el, nem az én bajom. Központozás, faszikám! Nem vétesz helyesírási hibát, mi?:)
Alföldi Róbert az RTL Klub Fókusz című műsorának nyilatkozva mondta el, hogy az augusztus végén, Szentendrén bemutatott Bánk bán junior című előadása után (melyet ő rendezett) hárman is rátámadtak, és egy közeli múzeumba kellett berohannia. Alföldi elmondta, hogy nagyon…..
mrgumby1 2013.09.03 10:07:13
@kigyurt álat: az a fasza, hogy akik a monitor mögött kárörvendenek azon, ha egy nőt éjszaka megerőszakolnak / buzit megvernek / buliból hazafelé tartó metroszexuális srácot lefejelnek (együttesen: provokátorokat megbasznak), az gecire meglepődik, mikor egyik nap egy brancs beszívott takarmány fc előre drukker megcipőzi, leköpdösi, mert kopasz/nem kopasz/csúnyán néz/nem figyel oda rájuk/meglöki őket/nem néz a szemükbe

csak azt nem írják meg, pedig én is jót szórakoznék rajta, mikor a szádba lépnek, mert bántóan erős a testszagod
Rettegve vizsgálja a nemzet pocakos focihuszára hol kellene még változtatni a saját alaptörvényén a hatalma megtartása érdekében. Először kikiáltotta sziklaszilárdnak, azután módosított rajta már vagy négyszer. Mert közben rájött ez így nem eléggé biztos lábakon áll a…..
mrgumby1 2013.09.02 11:58:00
@♔batyu♔: ugyan azzal a tiltással sem értettem egyet, de a kettő között érzed-e a különbséget, hogy valamit azért tiltasz, mert a közösségi normák szerint nem megengedhető, és a többségi közösség által elfogadott értékrendet sérti (mondjuk emiatt minősül bűncselekménynek is valami), vagy azért tiltjuk, mert csúnyát mond a miniszterelnökről, és a miniszterelnökől nem lehet csúnyát mondani?
Miközben a kormányváltásra készülő baloldali csapatmozgásokra fókuszál egy fél, vagy tán egy egész ország, sokak figyelmét elkerülheti, hogy Orbán Viktor kicselezését, annak majdani sikerét vagy kudarcát egyáltalán nem elég a politika ideológiai baloldalának…..
mrgumby1 2013.08.31 12:34:32
@Brix: mi a kisember érdekei? szerintem az, hogy legyen aki foglalkoztassa, rendes bért fizessen neki, azután fizessen járulékot, a kis jövedelméből pedig meg tudjon élni, érjen valamit az a pénz, amit a kezéhez kap. ezen kívül pedig nyugalomban, békességben élhessen.

vagyis munkahelyet, beruházásokat kell teremteni, ezt pedig egy ostorcsattogtató sem teszi meg, sőt. ha én holnap azt mondom, hogy én kurvára természetbarát vagyok, és jól pofánrúgok minden nem természetbarátos embert, közben meg bakanccsal masírozok a virágokon, akkor inkább tessenek kiröhögni, és nem kérni belőlem.

én ugyanezt gondolom ezekről a magukat a kisemberek érdekeit védő sötét gittegyletekről is.
Ritka a cinizmusmentes mondat e blogon, de most komolyan és őszintén gratulálunk Vágó Józsefnek és társainak azért, hogy létre bírnak hozni egy új magyar légitársaságot. Bement a forgóajtón a világ összes faszfej légiipari szakértője, mögöttük surrant Vágó és vajon ki…..
mrgumby1 2013.07.28 22:09:27
@Kuruc ezredes: az igen, rezsi bazmeg. vedd elő a legutóbbi elmű számlád, és verd rá, bele a közepébe, hogy nyóccáz forinttal kevesebb lett. utána menj ki a konyhádba, nyisd ki a hűtőt, egyél egy kis kolbászt. majd mosd meg a fogad és mosd ki a három napos fehér atlétádat. a zabád, a fogkrémed és a mosóporod tavaly óta összesen több, mint 800 forinttal lett drágább, te kommunista.

ezzel szemben, aki nem kommunista panelproli, mint te, az annak drukkol, hogy több legyen a fizetése, és többet is érjen! és akkor baszik bele, hogy mennyi a rezsije, mert nem az éhendöglésen izgul. rezsi, mint a jólét fokmérője. sírnod kéne bazmeg, hogy itt tartunk. jó, hogy nem havi kétezer forintos húsjegyre izgulsz te tróger.
mrgumby1 2013.07.28 22:31:06
@Kuruc ezredes: elmondom neked, kapaszkodj meg: azért mert nem az mszp csinál valamit, attól az nem lesz még automatikusan jó!!! na erre varrjál gombot, te villanypózna!

van benne a fejedben az a barna trutyi, ha használnád, ami mondjuk nehezebb, mint mindennek automatikusan, feltétel nélkül tapsolni és örülni, amit a szádba szarnak, akkor lehet kiderülne számodra is, hogy fasszopó geci az egész fidesz, és nem vidáman zabálnád a szart, amit a küszöbödre tojnak. és ennek semmi köze a nyomorég geci mszpnek, meg a nyomorék mesterházy gecinek. csak ROSSZ LÁTNI, HOGY FELNŐTT EMBER TELI POFÁVAL ZABÁLJA MÁSNAK A SZARÁT ÉS ÖRÜL NEKI.

remélem értve vagyok. leírod, hogy mszp, bajnai, vagy libsi, megkereslek, rád rúgom az ajtót, és a seggedbe dugok egy összetekert népszabadságot.
Két csodálatos videót pakolt ki a kormany.hu az Ormánsági körútról. Az egész kormány kimozdult a Rózsadomb-Parlament-minisztérium háromszögből és saját maguk is megnézték munkájuk és a tengernyi képviselői indítvány eredményét. Kémesen, egy 500 lelkes…..
mrgumby1 2013.04.26 18:35:37
@Vidéki: megnézted a videó(ka)t? arról tudsz esetleg mondani valamit? tetszenek a látottak, elvtárs, vagy fanyalgunk?
Igazi szenzáció történt a Fidelitas országos választmányának ülésén: Kocsis Máté összeszedte minden tudását, és a közönség biztatása - és remélem kellő ovációja - mellett elszámolt kettőig. Döbbenet, Feleim! Ha így halad a karrier és töretlen lesz a fejlődés…..
mrgumby1 2013.04.14 15:33:20
@ob.szerver: pontosan. emberileg a legnagyobb redvás, alantas hulladék szardarab, akit valaha ismertem.

mikor fiatal titánként végre a fideszbe is beszopta magát, már tudtam, hogy nagy karrier vár rá
Az Izsákon agyonvert férfi ügye nagyon sok mindenre világít rá, amivel nem nagyon néztünk eddig szembe. A történet magában is brutális lenne - két rendőr agyonvert egy lopásért bevitt férfit - de az élettársának adott magyarázat, miszerint leesett a székről és meghalt;…..
mrgumby1 2013.04.14 15:12:58
@ekszvájzed: két rendőr faszagányságból szarrá ver valakit, aki a SZOMSZÉD ÁLLÍTÁSA szerint ellopott valamit. a rendőrnek nem dolga eldönteni, hogy ő lopta-e el azt a dolgot, hanem bizonyítékokat kell gyűjtenie. a terhelt szarrá verése szép komcsi bizonyítékgyűjtés.

no eztán kiderül az eset és mi történik? rendőrség elnézést kér, gyalázatosnak nevezi az esetet? nem, próbálják elmismásolni és pontosan ismerve a be-t, feljelentést tesznek a halott ember ellen, hivatalos személy elleni erőszak miatt. és akkor nem kirúgják a picsába a fél bács-kiskun rendőrkapitányságot, aminek a vezetője véletlen pont verőember volt régen, hanem lehet még meg is dícsérik, szép volt józsikám, szépen tereltétek a figyelmet.

arról meg, hogy egyébként a kormányváltás óta mi történik a rendőrségnél, ügyészségnél, bíróságokon, nagyon szívesen mesélnék, bár amilyen egy kretén vagy, neked lehet még tetszene is.
Balról Negyedszázadnyi Fidesz 2013.03.29 16:09:57
Ha Orbán Viktornak 25 évvel ezelőtt azt mondják, hogy a Fidesz kétharmados kormánypártként lényegében titokban fogja ünnepelni negyedszázados születésnapját, valószínűleg kinevette volna a jóslat szerzőjét. A Fidesz 25 éve elsősorban nem azt mutatja meg, milyen magasra…..
mrgumby1 2013.03.31 19:36:30
@J.László: két kerdes: csak kivancsisagbol, te mit dolgozol? Kettő, egészen pontosan te mire adtad a meghatalmazásod, a mostani változásoknak, 'rendszervaltasnak' mi a lényege?
Megbuktatok. Megbuktatok, már a nemzetközi porondon, megbuktatok már a gazdasági területen, demokrácia kritériumokban és országvezetésben. Most egy hóesés buktatott meg Titeket. Nem kicsi hóesés és nem kicsit buktatott meg Titeket, hanem nagyon. Semjén lovagol...…..
mrgumby1 2013.03.15 15:35:58
@AskmeLater30: Markáns mediterrán ciklon alakítja hazánk időjárást, ennek hatására mindenhol borult lesz az ég és sokfelé várható jelentős mennyiségű csapadék. A Dunántúlon havazás, a középső területeken és az Északi-középhegység térségében vegyesen hó, havas eső, eső, a Tiszántúlon pedig eső valószínű. A havazás határa az idő előrehaladtával egyre inkább délkelet felé tolódik. Tovább erősödik, több helyen viharossá fokozódik az északi, északkeleti irányú szél, hófúvás is kialakul. A legerősebb széllökés a Dunántúlon néhol meghaladhatja a 100 km/h sebességet. Napközben a hőmérséklet szinte nem emelkedik, sőt többfelé csökkenni fog. A csúcsérték általában -2 és +8 fok között valószínű, délkelet felé haladva lesz enyhébb az idő.

csütörtöki előrejelzés, tele borzasztó nagy, rettenes fenyegetésekkel! Bolond, aki nem vett 30 marhakonzervet és ment le a pincébe
mrgumby1 2013.03.15 15:47:07
@AskmeLater30: értem, tehát az embereknek ki kellett volna ebből az előrejelzésből találniuk az elmúlt tél tapasztalata alapján (bár ilyen akkor nem volt), hogy mi lesz itten, de a katasztrófavédelemnek nem, különben ugye már készenlétbe kellett volna állniuk. érdekes, nagyon érdekes.
Azt, hogy milyen idő lesz március idusán, 4-5 napja pontosan lehetett tudni. A hőmérsékletét is, a jellegét is elmondta az Országos Meteorológiai Szolgálat, az Időkép, amatőr meteorológusok sora, fent volt a GFZ-modellen. Olyan persze előfordul, hogy amíg nincs itt a hóförgeteg,…..
mrgumby1 2013.03.15 13:49:08
@greybull: köcsögöm, életem. az má ne zavarjon össze, hogy az összes tudósítás arról szól, hogy az m1-en rekedt autósok / kamionosok órákon keresztül KETTŐ DB rendőr társaságában fagyoskodtak, akik drukkoltak, hogy a NÉP gyermekeinek sikerüljön átvágni a szalagkorlátot.

olvasgasd a beszámolókat is, pöcsmög
Attól, hogy valaki megnyer egy tévés tehetségkutatót, nem lesz lemezmilliókat eladó világsztár, bármit is igyekeznek a szerencsétlen énekesekkel elhitetni a műsorok zsűritagjai akkor, amikor élő adásban olyanokkal tömik a fejüket, hogy "jobb vagy, mint az eredeti" és…..
mrgumby1 2013.03.13 12:06:55
@svega: a számomra teljesen érdektelen caramel azér nem csak romákkal töltött meg egy arénát.