Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bunyom

12 bejegyzést írt és 94 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az olasz futball 2009-es esztendejének leírására nem kell sokáig keresgélni a megfelelő szót: rohadt unalmas volt. Az eleje még talán nem is annyira, de a tavasz már gyenge formában levő, Európában jobbára hülyére vert, sorsukba belenyugodott csapatok labdatoszogatását hozta. Jó…..
Bunyom 2009.12.30 07:24:02
@Mr.AT: Az NST minden posztját elolvasom idestova 3-4 éve (köszönet a stábnak). A hozzászólásokba csak ritkán - mint most is - olvasok bele. Most sem kellett volna... Szerintem amit írsz az egy gyengébb verziója annak, hogy egy pár tonnás vasmacskát vonszoló Usain Bolt-ot erőlködés nélkül lenyomok bármilyen távon (igazából ebben sem vagyok biztos Usain-t látva, de most nem ez a lényeg). Ha viszont valaki rájön, hogy "csibészségből" aggattam rá egy kis tőkesúlyt és megszabadítja ettől, akkor kissé megváltoznak a sebességviszonyok. Szerintem senki nem fog arra gyanakodni, hogy mostantól biztosan én cipelem a horgonyt, csak a sok éves "sikerszériámmal" szerzett szurkolóim, csak nekik és a hiszékenyeknek lesz büdös. (még egyer írom, a példa erős, de az párhuzam felfedezhető)
GAME OVERAnd the winner is...Egyelőre még maradjon titok. Nagyon izgalmasan alakult a verseny, az utolsó pillanatig nyílt küzdelem folyt a dobogó legfelső fokáért és a mezőnyben is. A játékszabályokat itt találjátok. A leírtak alapján 5 pont jár a végső csoporthelyezés…..
Bunyom 2009.12.13 20:54:03
@.Frajti: mehet tovább a játék, csak a szoftver, amit használok csak a csoportra van felkészítve plusz a játék kiírása is csak a csoportkörre szólt. Max a végén nem lesz ennyi stat.

@mbemba:@popp: köszönöm. Ez nekem olyan volt mintha Ahab kapitányhoz odalebegne Moby Dick, hogy megkóstolja az acélszigonyt, vagy Szilveszter szájába röppenne Csőrike :)
Bunyom 2009.12.13 20:57:20
@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Legközelebb előbb kell csatlakozni a játékhoz :). Ha ilyen átlaggal végigjátszod mind a 6 fordulót, akkor 24 ponttal bronzérmes vagy.
Bunyom 2009.12.13 21:17:38
@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Köszönöm és örömmel hallom!
A rangadókat a hazai pályán játszók húzták be, az Inter második vereségét ellensúlyozva a Siena második győzelmét szerezte, a Milan pedig 13 meccsesre nyújtotta veretlenségi sorozatát. Kicsit összerázódott az eleje, de a középmezőny nem akart szétszakadni  a 15.…..
Bunyom 2009.12.12 08:16:49
@dino vercotti: Akárhányszor visszanézem mindig Melot látom a labdába érni, ráadásul ő az aki gólszerzőként ünnepelteti magát.Persze utólag rájöhetett, hogy előnyösebb ha "nem ő szerezte a gólt".
Bunyom 2009.12.12 08:36:56
@dino vercotti: Ez igaz, nem is akarok rajta vitatkozni, mert annyira lényegtelen. Mindenesetre Melo gólöröme nekem úgy tűnik, mintha ő úgy tudná, hogy ő szerezte a gólt, akkor viszont bele kellett érnie. (ezek szerint a videóbíró sem elég... :-) ezután poligráfos vizsgálatot kell követelnünk minden vitatott szitu után, aztán ha a játékosokat kiképezték ennek átverésére, akkor jöhet az igazságszérum :-) )
Utolsó forduló révén mindenki jól fontolja meg tippjeit. Aki feljebb szeretne kapaszkodni, annak elő kell venni a tarsolyból a nyúllábat és minden woodoo tudását, hogy minél nagyobbat léphessen a táblázaton előre. Aki pedig védi a pozícióját ne maradjon ki a tippelésből, mert…..
Bunyom 2009.12.10 08:12:00
@mbemba: Ezek szerint ha esetleg veronaban nem nyernek a lilak, akkor a Chievo erosebb a Pool-nal? Ha ezt akarod sugallni, akkor az egyes forumokon kiverned ezzel a biztositekot, de itt barmelyik "objektiv" olaszfan alairja (koztuk en is :) ).
Bunyom 2009.12.10 12:24:40
@Klárensz: csak reszvetemet szerettem volna kifejezni, igaz lehettem volna diplomatikusabb is ;)
Ha reszrehajlo lenne a vezetobizottsag az sem valtoztathatna az eredmenyen. Amugy nagy grat a Pool-Fio tippre, ha meg meg is tetted valahol akkor aztan minden elismeres.
@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:
Klarensz is huzott egy varatlant, amit senki mas, ezzel tartott maga mogott. (remelem hamarosan megleszek az eredmenyek)
Az olasz futball szurkolói teljesen jogosan érzik úgy, hogy a következő hétvégén nagyon szeretik őket az égiek: a táblázat első hat helyezettjének összecsapásába belefér a nemzet rangadója (Derby d’Italia), és a római Derby della Capitale is, a szarvasbélszín tetején a…..
Bunyom 2009.12.05 23:06:46
@ForzaBianconero: személy szerint (nem csak a mai meccs matt) nagyon videóbíró párti vagyok. Nem találok egyetlen ellenérvet sem. Továbbá nem értek egyet azokkal, akik joosnak látják a mai Juve sikert. Tény, hogy így izgalmasabb a bajnokság.
Bunyom 2009.12.05 23:07:55
@Nerazzurri: hozzáteszem, emitt nem megy a BL-ben...
Kétszemélyesre szűkült az élmezőny, melynek szerencsére tagja vagyok. Nagyon úgy néz ki hogy popp és jómagam (Bunyom) vagyunk esélyesek a végső győzelemre. Bár popp előnye apad, de még mindig tetemesnek mondható tudván, hogy már csak egy forduló van hátra. Nagy…..
Bunyom 2009.11.26 09:48:49
@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Az biztos. Mi a kituzott celod?
Bunyom 2009.11.26 13:33:58
@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Remelem nem vagy meg tiz eves, mert akkor van eselyed a Lazio bajnoki cimre :p.
Az elso 12 elerheto, bar kelleni fog hozza, hogy az illetekesek elfelejtsek a tippeket leadni.
EL iden nem volt. Ez a BL jatek is tulajdonkepp teszt jellegu, jovore kicsit (ha lesz) lehet valtozni fog.
Sok nyitott kérdés dőlhet el a csoportküzdelmek utolsó előtti fordulójában. Különös helyzetek alakulhatnak ki, ugyanis sok nagy csapat Bajnokok Ligája kieséses szakasz felé haladó szerelvénye előtt babrálhatnak a kicsik a sinek mentén a váltókkal átirányítva őket egy…..
Bunyom 2009.11.23 08:20:36
@mbemba: Ha garantalod, hogy bejon a joslatod (Barca - Inter), akkor garantalom, hogy ujra versenyben leszel. Mondjuk fabrikalok olyan felveteleket popp-rol amint birokat veszteget meg, madbalee es Zigi pedig a jatekospiacot befolyasoltak ;) (szamuzzuk oket a masodosztalyba = csak EL meccsekre tippelhetnek)
Bunyom 2009.11.23 10:31:00
@mbemba: munkaban nem tudom megnezni, de majd otthon otletet meritek belole.
Bunyom 2009.11.23 15:45:06
@popp: a masodik megjegyzesedet a bizottsag ele tarva nem is lenne szukseg a felvetelekre ;-)
Bár a Bajnokok Ligájának negyedik csoportköre már rég lezajlott, játékunk eredményéről nem láthattatok beszámolót. Még két forduló hátra van, azaz a verseny harmada, erősen kirajzolódni látszik a kitartó tippelők közötti élmezőny. Közűlük a forduló előttig madbalee…..
Ez a poszt főként a tippek begyűjtése okán jött létre. Hátha valaki szeretne játszani. ;-) A tippeket leadni az első meccs kezdő sípszaváig lehet megtenni minden játéknapon az aznapi meccsekre. Maccabi Haifa - Juventus : Vége a lazázásnak. A Juventusnak minden fronton el kell…..
Bunyom 2009.11.05 13:29:13
@popp: csak irigy vagy ;-)
Bunyom 2009.11.06 08:20:47
@popp: Nem is ertem a Romat, hogy lehet hogy Totti ennyit dob a teljesitmenyukon? Nelkule mintha nem is ugyanaz a csapat lenne. Ezert sajnaltam, hogy a Juve ellen nem jatszott. Persze ha ellenunk ponto(ka)t szereztek a sok okos Juventino egybol megmondja a tutit. Vajon hany gollal fejezne be a bajnoksagot Totti, ha minden meccsen bevetheto lenne? 40?

Mas: az fordulo eredmenyei es az osszetett allas hetvegere varhato.
Bunyom 2009.11.06 15:59:22
@popp: en nem ketelkedem Totti kepessegeiben, nem errol van szo. Csak szoktam Roma meccseket nezni es akkora a kulonbseg, hogy szamomra elkepzelhetetlen, hogy egy ember ennyit javit a jatekon. De ugy latszik Romaban egy Totti csinal nyarat. Kar hogy a Juve ellen nem volt a palyan...
Most akkor nehogy az legyen, hogy az Inter helybenhagyja a sereget, és télre megnyeri a bajnokságot. Rimánkodunk, hogy ne így legyen! Végül, innen is egészségben ment haza az Inter Catania-Napoli 1-1. Támadnak a nápolyiak. Maestro Mazzarri felrázta a Donadoni alatt tespedő…..
Nulla pont, 5-14-es gólkülönbség, utolsó hely, de nincs veszve semmi, a Liverpoolt még így is el lehet kapni! Legalábbis az abakuszon ezt golyóztuk ki, és bár nem fogadnánk rá, de az első pontot mindenképpen meg lehet célozni, és igen is, tessék beleszólni a második helyért…..
A meccsekről késő lenne írni, akit érdekelt már kismillió egyéb forrásból olvashatott az összes történésről, meglepetésről, betliről, gólról, lepkéről, balhéról és minden egyébről, ami miatt rajongunk a fociért. Ezért nem is írok egy szót sem ezekről a dolgokról,…..
Utoljára valami Bee Gees jutott el ilyen magasságokba, de most simán lecsapdáztuk, meg különben is, ki a fene akar rájuk emlékezni, mikor itt száguld tovább a Rorschach. Rendületlenül keressük popp (3#), Isarsturm (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, ZenZo, vár a tévé,…..
 mbemba tudomásul véve igen szerény teljesítményét, valami újjal próbálkozik! Egy másik stratégiába veti reményét! Hátrány, hogy így minden esetben az 1-1 mellett kell érvelni. Bologna-Siena 1-1. Di Vaióval talán nyernének a hazaiak, de hát a gólgyárosnak sok a…..
Debrecen – Fiorentina :A BL csoportkörében eddig nem sok babér termett a Lokinak, ha a pont még nem is, de az első lőtt gól bizony befigyel ebben a fordulóban.Viszont a Fio játékát látva a magyar pontszerzésre egy lyukas garast sem tennék. A hétvégi Juve X után bizony a…..
Bunyom 2009.10.21 11:10:17
@.Frajti: hat igen, mar mindent tudok ;)

@popp, @.Frajti: csak nehogy siras legyen a vege :)
Bunyom 2009.10.21 13:43:44
@popp: hagyjuk meg remenykedni a Barcat :)
Komolyra forditva a szot, Inter szurkolokent meg kell baratkozni a tennyel, hogy a csapat egesz mas jatekot mutat a BL-ben, mint a bajnoksagban. A BL-ben semmi sem (Anorthosis, Kazan, Kiev...), mig a bajnoksagban majdnem minden biztos :)

@.Frajti: nem lattam se kepet se telefonszamot :) es a bizottsag munkaja is idobe telik, ez egy bonyolult es hosszadalmas process. :)
Két hét után folytatódik Serie A és vele rendszeres hajszánk a telitalálatokért, amelyet a bizottság megbízásából ezúttal a hetiügyelet tippjei vezetnek föl. Az olasz csapatok az első hét fordulóban mindent megtettek, hogy megnehezítsék a dolgunkat. A két…..
Bunyom nagyot alakított, hiszen 3 meccset is telibe talált. Nem olyan gyakori ez köreinkben. Kiemelhető még mbemba teljesítménye: a Palermo kétgólos győzelmét nagyon megérezte, érvrendszere hatott a Juve játékosaira, kik eleve feladták a küzdelmet.Az Inter győzelme amennyire…..
Bunyom 2009.10.06 08:18:04
@mbemba: Bunyom = Balogunyom (nyugat-magyarorszagi falu Szombathely mellett.)
Itt toltottem boldog fiatalkoromat. (ez es egyeb nickek foglaltsaga eredmenyezte a valasztast)

Megjegyeznem, hogy szeretnem megkoszonni azoknak, akik mindig mellettem alltak: Szerelmemnek, aki turelemmel varta mig a tobb oran keresztul keszitett vacsora kihulese kozben lassan, megfontolva allitottam ossze tippjeimet, a Csaladomnak, akik mindig tuti tippekkel bombaztak, persze sosem jottek be, a Versenytarsaknak, akik segitettek, hogy a legjobbat hozzam ki magambol, a Bizottsagnak, akiknek utalom a megbeszelteket es persze kulon orom hogy ebben a remekul vegzodott forduloban sikerult gyozelmet aratnom, melyben az Inter meggyozo jatekkal, vegig biztosan vezetve behuzta a harom pontot, mig az Inter tronjat bitorlo genoa-iak keptelenek voltak a gyozelemre, valamint a bortontoltelek (lsd. mez) premgyarosok jolszabott zakot oltottek a palermoi szabosagban. :D

Ugyanez roviden:
Koszonom. ;-)
Bari-Catania 2-1. A vendégek három vereség után, háromszor döntetleneztek. Most újra veszíteni fognak. Valószínű csak azért gondolom így, mert láttam a Milan ellen meggyőző Barit, a Cataniát pedig még nem láttam. Inter-Udinese 3-1. Az Udine nem kapott gólt az utóbbi három…..
A Bajnokok Ligájára talán kevésbé jellemző, meglepetésekkel tarkított fordulót láthatott a publikum. No, sajnos a meglepetést nem a mi Lokink szolgáltatta, de nekik sincs miért szégyenkezniük, hiszen papírforma eredmeny született. Küzdöttek, akartak a fiúk, még pofás…..
Bunyom 2009.10.01 13:31:26
@popp: hat "mukodott".
Te rendelted Balotteli masodik pirosat is? ;)
A tippek alapjan pedig pontosan az Inter meccse tunt a legbiztosabbnak.
Bunyom 2009.10.02 08:09:19
@popp: @mbemba: Teenager korban az emberek (talan foleg a feketek) meg nem gondoljak meg minden mozdulatukat. Nagyon sok gesztus, cselekedet osztonbol jon. Szerintem Mario-n kivul is sok fiatal focista kuzd az attitudje ellen, tobb-kevesebb sikerrrel. Csak ok nem kapnak ekkora nyilvanossagot. Meggyozodesem, hogy mar most sokkal kevesebb malorje lenne, ha a media nem csamcsogna minden mozdulatan. Mar ott tartunk, hogy azokat is eloveszik, amik amugy barmelyik meccsen tobb tizszer elofordulnak.
Uj fordulo a Bajnokok Ligajaban, uj fordulo a jatekunkban. Ebben a forduloban ket papirforma es harom haromeselyes meccsre lehet tippelni. Magyarsagom indittatasabol a Loki meccset is a haromeselyes meccsek koze soroltam. De miert ne? A Liverpool ellen is helytalltak a fiuk. A Fio es Pool meccset…..
Teljesen érdektelen, de valahol mégis bosszantó, hogy megint egy hajrában esett gól miatt nem állhat az élre a Juventus: legutóbb Harzsa a lefújás előtt bevágott büntetője miatt a Genoa tölthetett egy hetet a Serie A trónján, most pedig Padalino a 85. percben lőtte be egy másik…..
Bunyom 2009.09.23 16:01:27
@Zici: Mit is mondjak... mit is mondjak... valami frappans kellene... de mit is mondjak...
aki mondja masnak az mondja maganak!

@ulver: Igen, ez meg hianyzott, de figyelembe veve az etnikumokat Roma meg Romania... (igy lesz hataros Romania Afrikaval :D )
Bunyom 2009.09.24 12:14:28
@Great Cornholio: teny, hogy ebben jobb mint Muntari. Az elso meccsen meggyozott arrol, hogy nagy uzletet csinalt Moratti vele. Azota ez az erzesem egyre kopik. Attol tartok nemsokara leserul es akkor honapokig csak a lyukat latjuk megint a kozeppalya es a csatarok kozott. (attol meg egyenesen kiakadok, amikor meg mindig neha-neha elojonnek a hatulrol beidegzodesbol Ibranak elorevagott labdak... )
SZEP VOLT LOKI! SZEP VOLT LOKI! SZEP VOLT LOKI! SZEP VOLT LOKI! SZEP VOLT LOKI! SZEP VOLT LOKI! SZEP VOLT LOKI! SZEP VOLT LOKI!SZEP VOLT LOKI! SZEP VOLT LOKI! SZEP VOLT LOKI! SZEP VOLT LOKI!  Mindenkepp ezzel akartam kezdeni, ezen nincs mit magyarazni. Lezajlott a 2009/10-es evad Bajnokok…..
Bunyom 2009.09.24 08:31:31
@mbemba: Nem tudom, hogy ez jo vagy rossz hir. De ha a Loki ugy jatszik, mint ahogy tette a Pool ellen, akkor mindenkepp emelt fovel mehet le a palyarol. Ma hallottal, hogy Bodnar leserult, remelem nem igaz a hir. Ha igen, akkor remelem nem komoly, ha megis, akkor mielobbi gyogyulast neki!
Az európai placcon szereplő csapatok most megtudják mi az, hogy terhelés. A Genoa és a Lazio talán már ezért gyengélkedett a hétvégén. Az eminensek (Samp, Juve négy meccs, tizenkét pont) pedig megmutathatják, hogy mennyire eminensek. mbemba megmondja:   Atalanta-Catania 2-0.…..
Napoli-Udinese 3-1. Azt mondják, hogy Donadoni lassan azért küzd, hogy maradhasson. Fajsúlyos nápolyiak vannak a friuliaknál is: Di Natale, Floro Flores. Előbbit a válogatottba követeljük! Di Natale 3 meccs, 6 gól Juve-Livorno 2-1. Cannavaro 20 napra kiszáll a buliból. Talán Del…..
Hirtelen jött ötlet altal vezérelve elindítjuk játékunkat kifejezetten Serie A fanoknak, illetve LOKI drukkereknek, bár most kicsit mindenki az, így ezen a szűrőn nem fig senki fennakadni.Mivel nem tudok (csak copy -> paste -tel) magyar ékezeteket varázsolni a posztba, ezért ezen a…..
Bunyom 2009.09.16 08:24:33
@Klárensz: Sokan vannak meg 0 ponttal (pl en), szal ha gondolod a mai meccsektol kezdve beszallhatsz.

Pippo szerintem hegylako es a legjobb idoben valt azza. Hihetetlen.
Bunyom 2009.09.16 20:05:55
@Klárensz: you're in! :)