Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cineplex

0 bejegyzést írt és 91 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 - SPOILERMENTES - A hírhedtté vált amityville-i események után Lorraine (Vera Farmiga) és Ed Warren (Patrick Wilson) választott hivatásuk feladásán gondolkoznak, amikor felkérést kapnak a ködös Albionból. A házaspár minden húzódozása ellenére végül megfigyelőként utazik el egy London környéki…..
 - SPOILERMENTES - Amikor Superman (Henry Cavill) megállította a bolygónk "kriptonformálására" törekvő Zod tábornokot, fél Metropolis romba dőlt, és a veszteségeket emberéletben is bőven mérték. A gothami Batmant (Ben Affleck) mindez nem hagyta hidegen: növekvő ellenszenvvel és frusztráltsággal…..
Ransom Riggs első regénye, a júniusban éppen ötéves Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei nem árult zsákbamacskát címválasztásával, hiszen valóban különleges már a születése körülményeit tekintve is. Amatőr rövidfilmes szerzője saját fotógyűjteményéből eredetileg csupán egy albumot tervezett…..
 - SPOILERMENTES - A kóan a zen gyakorlatokban a mester és a tanítvány által közösen használt társalgási forma, egyfajta paradox fejtörő, melyet a tanító a "nagy kétségnek" nevezett lelkiállapot előidézésére, illetve a tanított fejlődésének tesztelésére használ fel. A…..
aeon flux meghalt james horner 2015.06.23 06:53:00
A 61 éves, kétszeres Oscar-díjas zeneszerző, aki nélkül a Titanic, az Avatar vagy A rettenthetetlen se lett volna ugyanaz a film, kisrepülőgépével zuhant le Kalifornia felett. Szavak nem fejezhetik ki, mit is jelent majd hiánya a filmvilágnak (kiváltképp James Cameronnak), így inkább…..
- SPOILERMENTES -  George Miller a jobban vagy a kevésbé sikerült kitérőkként megkülönböztethető malackodás (Babe és folytatása), valamint egyéb állatságok (a Táncoló talpak mindkét része) után végre tető alá hozta az év(tized) legjobb (akció)filmjét. Pont. Nem is,…..
cineplex 2015.05.21 13:11:55
Akárki akármit mond, továbbra is az a véleményem, hogy a Pixel első beharangozója tudott akkora hangulatot a magáénak, hogy összességében Adam Sandler egyelőre simán elnézhetőnek tűnik neki. A most kijött második trailer a legnagyobb meglepetésre ezt tudja tovább fokozni,…..
Amikor az ember nyugodtan hátradőlne abban a hitben, hogy Hollywood már kihányta magából az év legbénább marketingmegoldásait az új Terminátor kapcsán, akkor jön ez, és nehezen találunk szavakat. Most komolyan, ez mi volt, de legalábbis hogy gondolták? A válaszokat mindenki…..
cineplex 2015.05.14 15:02:46
aeon flux trailer: southpaw (2015) 2015.03.27 15:21:00
Sokan már az első képek láttán díjesőt jósoltak a látványosan külsőt váltó Jake Gyllenhaalnak. A hihetetlen megizmosodás most mozgóképen is megtekinthető, de ezzel együtt valószínűleg az Oscar-latolgatásnak is vége, még ha a testi átalakul mellett van itt halott feleség,…..
Forog A törvény nevében második évada. A forgatáson ellőtt, klikkre megnövő felvételekről kiderül, hogy a megszőkült Rachel McAdams papucscsukát és szakadt nadrágot hord, míg Taylor Kitsch…..
Itt az újabb előzetes. Banana. A tovább mögött magyarul is. Banán. Sandra Bullock Scarlet Overkill is benne van. Papagena. ..
- SPOILERMENTES - A Kingsman névre hallgató független brit titkosügynökségnél épp tagfelvétel van, mikor egy excentrikus (értsd: teljesen őrült) milliomos (Samuel L. Jackson) a világ meghódítására készül. Ezért aztán Harry Hart (Colin Firth) a brit gettóból összekapart…..
A rajongók nagy örömére megjelent a Jurassic World első előzetese, de persze máris vannak, akik fanyalognak.  Néhány kutató azt kifogásolja, hogy a félelmetes velociraptorok túl nagyok a filmben, a valóságban ugyanis mindössze 80 centis szörnyetegek lehettek, tehát akkorák,…..
Holnap érkezik Az ébredő Erő első előzetese, és mások nevében ugyan nem tudok nyilatkozni, de közel sem érzem annyira felfokozottnak a hangulatot, mint kéne, pedig igazán bizakodóak lehetünk, jó kezekben van a cucc. De hogy kissé felpörgessem a hájp-gépezetet (már csak magam…..
aeon flux trailer: chappie (2015) 2014.11.04 19:24:00
Ahogy hajnalban ígértük a poszter kapcsán, már meg is érkezett Neill Blomkamp legújabb filmjének trailere, amellyel a hírek szerint az Elysium és a District 9 rendezője most könnyedebb vizekre evez. Biztos így van, bár a beharangozott sci-fi vígjáték titulus ellenére nevetnem nem…..
Katniss visszatér a 12. körzetbe, és nem nagyon tetszik neki, amit lát. ..
Egy korábbi szerződésből kifolyólag Robert Downey Jr. kétszer még biztosan magára ölti harci páncélját a Bosszúállók két folytatásában, de Vasember önálló története egyelőre ködbe vész. A legújabb hírek szerint ez egyelőre így is marad, hiszen a legutóbbi tárgyalások…..
aeon flux trailer: focus (2015) 2014.10.10 08:44:00
Glenn Ficarra és John Requa (Őrült, dilis, szerelem., Tapló télapó) filmtervéről évekkel ezelőtt hallottam, amikor még a Ryan Gosling - Emma Stone párossal tárgyaltak a főszerepekről, de időközben kiderült, hogy egy ponton Ben Affleck és Kristen Stewart is szóba került, hogy…..
Ilyenkor mindig szerencsétlen Jack Slater jut eszembe: amíg a fickó népszerű, addig meghurcolják, mindenét elveszik, és addig baszogatják, míg mindenkit ki nem nyír. Magánélet, nyugalom, épelméjűség nuku. Itt van ez a Bryan Mills (Liam Neeson), aki két filmen át rohangászott,…..
Miután legújabb alkotása, a Délibáb című western a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütált, Hajdu Szabolcs rendező bejelentette, hogy elhagyja Magyarországot, ahol nem kíván több filmet rendezni, és 2010 után immáron másodszor próbál szerencsét az Amerikai Egyesült…..
A Comic-Con apropóján a Warner végre az arcunkba robbantotta az első mozgóképes anyagot George Miller évek óta készülő Mad Max filmjéből. Mivel gyakorlatilag forgatókönyvük sem volt, mindössze sztoriboardok alapján kezdték el a filmet, így az előzetest sem a csavaros…..
Kedvenc zombisorozatunk majd csak októberben tér vissza az ötödik évaddal, de úgy tűnik, az alkotók a szünetben is szeretnék sokkolni a népet, például a most közzétett képpel a véresre vert, megkötözött Darylről. Azt még nem tudni, hogy mi ez az egész, de a rajongók már…..