Regisztráció Blogot indítok
Adatok
1x1

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Háborúk mindig voltak és lesznek az emberiség történelmében. Belegondolunk néha, hogy milyen szerencsések vagyunk, hogy békében élhetjük a napjainkat? A kis mindennapi mérgeink közepette, amikor nagyszüleink néha korholóan ránk szólnak, hogy ez semmi ahhoz képest, ami a háború…..
Üstös Miklós írása Valami ügyes tényfeltáró újságíró egyszer utánajárhatna, miként lehet az, hogy míg az MSZP-SZDSZ kormány telis-tele volt tízmilliárdos nagyságrendű, soha rendesen fel nem tárt korrupciós ügyekkel a K&H-tól a Strabagon át Kapolyiig, Leisztingertől a…..
Ahogy azt várni lehetett, az LMP kettéoszlott a hétvégi kongresszusukon. Túl nagyok voltak a törésvonalak a párton belül, így nem is maradt más megoldás talán. A párt szakadár szárnya hisz abban, hogy majd az Együtt 2014-en belül úgy tudják alakítani az erővonalakat, hogy az…..
Retro naptárlányok Áfész-book 2011.03.28 09:23:00
Léha tekintetű amazon 1984-ből...
1x1 2011.03.28 17:43:04
Cikkemben arra kívánok rávilágítani, hogy az évek során kifejlődött huliganizmus, hogyan hódított teret a világ egyes részein, és e mögött milyen gondolkodásmód összpontosul. Írásomban rövid említést fogok tenni, mind a magyar mind a külföldi futballpályákon történt…..
1x1 2011.02.28 22:46:07
Százezer bizony, ennyi maradt. Hárommillió pénztártagból ez nagyon kevés, az országnak pedig egy árva százaléka.   Egyiptom egy százaléka nyolcszázezer ember. Kedden körülbelül ennyi vette a fáradságot és felháborodást, hogy utcára menjen Mubarak ellen. Nyilván eszemben…..
1x1 2011.02.02 08:08:09
Ezt hívják a) fanatikus rajongásnak, b) kiváló vizuális fantáziával megáldott rajongónak, c) kibaszott magas villanyszámlának. Lakhatna mellettem is a csávó igazán.    ..
1x1 2010.11.23 09:24:29
ProgBlog Kelet, vagy Nyugat? 2010.10.24 16:53:00
A Progresszív Blog szándékoltan nem foglalkozott október 23-ával. Megtették ezt éppen elegen, hazudtak róla éppen eleget. Mára besorakozott 1956 is a magyar történelem többi kiforgatott és kihasznált eseménye és az azokra alapozott „ünnepek” közé. Aki akar, higgyen…..
Kell-e írni még a magyar fociról? Kell. Itt van lejjebb, hogy miért. Beleszülettem az újpesti futballba, így elfogulatlanságról esetemben szó sem lehet. Más is így járt volna, ha földi pályafutását ott kezdi, ahol az utcában világklasszis futballisták grasszálnak fel-alá…..
Kedves Tibi!Rendszeres olvasója vagyok a modorosblognak, és most úgy döntöttem, magam is billentyűzetet ragadok, és írok egy cikket. Mivel ilyen (modoros metálzenekar-interjú) még nem volt a honlapon, megpróbáltam magam írni egyet (mivel a Modoros malmai lassan őrölnek, a küldés…..
Nem is gondoltuk volna, hogy egy ironikus, a jobboldal törvényalkotási ámokfutását kigúnyoló rendezvény visszhangja egy pillanat alatt rávehet minket, hogy a baloldal legsötétebb hagyományait idéző taktikázáson füstölögjünk. Létrejött a "Tapsolj a narancsnak"…..
1x1 2010.07.20 08:45:52
w A világi hatalom 2010.07.19 04:50:00
Ideje van a sírásnak, és ideje a nevetésnek. Lesz mindkettőből elég, a nemzeti ügyek kormánya eddig eddig főleg a röhögést tekintette nemzeti ügynek, de most ráálltak megint a tragédiára. Addig jó nekünk ugyanis, amíg Magyarország a kis színesek közé, a napilol rovatba…..
Amikor szombat éjszaka – vasárnap hajnalban – véget ért az USA-Ghána meccs, körbekapcsolgattam a thai csatornák között, s a Channel 3 éjszakai híradójában láttam az első képeket, hogy két turistákkal tömött speed boat összeütközött a tengeren, Koh Phangan mellett.…..
Hajdú Péter Facebook-csoportot hívott életre Vágó Istvánt főpolgármesternek címmel, és ez valószínűleg az elmúlt hónapok legszimpatikusabb húzása tőle. Hajdú Molnár Gyula XI. kerületi polgármester odavetett félmondatára reagált eképpen. A szocialista polgármester ugyanis…..
Jó dolga van a befutott gyerekszínészeknek, legalábbis így innen a távolból mindenképpen: egy rakás pénzt keresnek, és olyan alapot raknak le maguknak, hogy esetleg ha a felnőttkori színészkedés mégsem jönne össze, anyagi gondjaik soha nem lesznek, és nyugodtan foglalkozhatnak…..
Sziasztok! Pedagógusként dolgoztam 21 éven keresztül. Jött a rendszerváltás, leépítések, majd mint a mai 40-es korosztály közé tartozó munkaerőt engem is elküldtek. Nem számított szakmai előmenetelem, az sem, hogy pályázatokat nyertem a gyerekekkel, szerettek a tanulók,…..
Mintha csak újra 2005 lenne. Megint azon megy a vita, szabad-e Mohamedet ábrázolni, mi jár ezért büntetésül a nyugatiaknak, és jogos-e az öncenzúra. Ezúttal épp a Comedy Central nyúlt bele a jóba, amikor sikerült kicenzúrázniuk a South Park 201. részéből Mohamedet néhány…..
Nyerj Asus netbookot a Munkahelyi terror blog nyereményjátékával. Csatlakozz  facebook oldalunkhoz  és automatikusan részt veszel a sorsoláson.   A részletekért kattints ide   Jelenlegi munkahelyemen 4 éve dolgozom, IT…..