Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rookielamer (törölt)

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jogos volt a bosszú? Lehet abban a korban picit elhamarkodottan döntünk? Döntsön a közösség. Az alábbi eseménysorozat akkor történt mikor még vidéken éltünk, jó  8-10 éve. Még 12 éves koromban kaptam egy gyönyörű kuvasz kiskutyát a szuleimtol. Eletem elso kutyája volt,…..
Legyen a tegnap a holnapé és legyen holnap a máé: követeljük az új Californiant!Már korábban beszámoltunk arról, hogy a Minarelli-Yamaha féle, 660 köbcentis blokk a nyolcan éves cseh cég gyártmányaiba kerül. Az új formatervező-csapat feltett szándéka, hogy a jövőbe…..
rookielamer (törölt) 2009.04.20 22:38:16
Újabb csodaszoftver a láthatáron: a Prosoniq nemrég még Windows-szoftvereinek leállításáról adott hírt, most viszont egy igazi pozitív szenzáció, a sonicWORX Pro van terítéken: ez a program állítólag ki tud venni egy tetszőleges hangszersávot a kevert zenéből. Ezt…..
A héten megkaptam a kis borítékomat és a kopogtató cédulát. Közelegnek az EP választások. Kibontottam, kicsit informálódtam, majd széttéptem és kidobtam a kukába. Az első szavazásomon nem veszek részt, két okból:1,) Nem szavazok, mert nincs kire. Azért nem fogok az egyik szar…..
Bár technikai képzettségem hagy némi kívánnivalót maga után, a fejemben található szivacsrengeteg hézagaiban meg-megfordult már a kósza gondolat: Lehetnék én is Autódoktor! Átnyújtanék némi kis ízelítőt, hátha Bende úr (akivel állítólag igen hasonlítunk egymásra. már…..
Kétségbeejtővé vált a helyzet, nincs már egy ép nadrágom, amit felvehetnék. Legutóbb például a CIB Bank miatt búcsúzhattam el egy remekbe szabott darabtól, a csudás jubileumi kötvénykibocsátásuk miatt ugyanis megint kinyílt a bicska a zsebemben. Nem elég, hogy a bank frankón…..
rookielamer (törölt) 2009.03.09 12:33:12
Szó se róla, érintetlenül is gyönyörű, egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hány asztali számítógépet tudnék eltűrni a nappalimban, és abból hármat az Apple gyárt: a Mac Pro szép, a mini csodás, de az iMac utolérhetetlen. Az iFixit azonban fogta a gépet és darabokra…..
rookielamer (törölt) 2009.03.08 11:10:21
A jelenlegi cigányellenes közhangulat hatására Győzike, hazánk legnevesebb roma előadóművésze, úgy döntött, hogy etnikumot vált, és mától zsidó származásúnak vallja magát. "Sukár vagyok így is, úgy is, szóval mindegy, hogy zsidó vagyok-e vagy cigány" - árulta…..
rookielamer (törölt) 2009.02.26 22:06:14
Budapest Hova tűntek a rendőrök? 2009.02.16 12:00:00
Csak most derült ki számomra, hogy miért vált ténylegesen láthatóbbá a bűnözés Magyarországon. Noha mindig is előfordultak bűncselekmények, a többségnek flow-szerű élménye volt azzal kapcsolatban, hogy a rendőrök majd jönnek/mennek, és megoldják, felgöngyölítik.Mi…..
Ősz óta pang az autópiac, a használtautókat is egyre nehezebb eladni. Péter is hiába kínálgatta kétajtós, 1981-es Oldsmobile Cutlass kupéját, fél éven át nem jelentkezett komoly vevő. Januárban elhatározta, hogy tombolán értékesíti az autót. – Internetes hirdetésben…..
Még ilyet! Átláthatsz a falon 2009.01.30 13:23:00
… a Cambridge Consultant hordozható radarjával. A „Prism 200” maximum 40 cm-es falvastagsággal birkózik meg és csak a mozgást érzékeli: A szomszéd szobában tartózkodó emberek fénylő pontként jelennek meg a kijelzőjén. Így is óriási segítséget jelenthet a…..
rookielamer (törölt) 2009.01.30 19:11:41
Hülye suzukis, már megint. Folyton beleakadok ebbe az állatfajba, hogy színváltós legyen tőlük a fejem. Aztán meg azoktól, akik az ilyenek miatt általánosítanak. Ubulnak is egy agyatlan idióta jutott ki nemrég, akinek némi nézeteltérés után épp előtte tartotta a napi rendes…..
Igazi hidegvérű és toleráns ember lehet ez az EasyFlow, hogy még a koccanás sem késztette kiszállásra, ráadásul teljes nyugalommal nézte végig, amíg a lenti történetben főszerepet játszó fiatal és erőteljesen rutintalan lány megpróbál forgalommal szemben kievickélni az…..
           - Vasárnap déltájban elmentem korcsolyázni. Nagyon határozott fogalmaim és elképzeléseim vannak ugyanis a sport és mindennemű testmozgás szükségességéről és hasznosságáról ezért korcsolyát is vittem magammal, hátha…..
rookielamer (törölt) 2009.01.17 21:27:37
Rosszqtya elkezdett matekozni, miután mindenki bizonygatta neki, hogy olcsóbb kocsival járni, mint tömegközlekedve, ő meg a lenti levél alapján úgy néz ki, jól felhúzta magát ezen. Volt már egyébként szó erről, egyszer már egy költségszámító excel táblát is feltöltöttünk…..
A 127 Ft-os gázt a lenti levél szerint mostanában 163 Ft-os áron adja a Tigáz, és ha a fogyasztó megkérdőjelezi ennek jogosságát, kikapcsolással fenyeget. Édesanyám november óta folytat meddő vitát a Tigáz ZRT-vel, mely úgy indult, hogy a „tisztelt" cég úgy gondolta,…..
Ahogyan azt a mindenki által ismert, ősrégi magyar közmondás is állítja, nincs karácsony összeesküvéselmélet nélkül. Ennek égisze alatt mai posztunkban egy állítólagos amerikai katonai kísérletről számolunk be azon olvasóinknak, akik a karácsonyfa díszítése előtt…..
rookielamer (törölt) 2008.12.24 16:31:18
Amikor elindult ez a széria, az optimisták közé tartoztam. Bár eléggé zavart a korhatár 12 évre való levitele, ezzel az irritáló minisztárok és wannabe szüleik felbukkanása, de reméltem, azért valami maradt a régi, igenis veretes hagyományokból.Sajnos azonban nem sok. Az egyik,…..
Ha egymás mellé teszük a két figurát akkor tisztára olyanok mint Stan és Pan ázsiai verziója. Kár, hogy nem játszottak soha párost. Sajnos mindketten elhunytak már, mégis emlékezni kell róluk mert sok filmet tettek felejthetetlenné alakításukkal! Abban is hasonlóak, hogy…..
w Igazságot Magyarországnak! 2008.11.18 00:45:00
Mert ha mondjuk egy óvodáscsoportot vagy egy turistabuszt vertek volna végig ezek az elállatiasodott szlovákok… azt még le lehetne nyelni. Az óvodások néha valóban idegesítők tudnak lenni, aki meg oda hordja a pénzét üdülés ürügyén, az meg is érdemli. De hogy…..
Vezető hír, hogy Zuschlag János zárkájában, ahol két társával együtt tartózkodott, a kukában, egy cigarettás dobozban bukkantak rá a heti ellenőrzést végző börtönőrök egy becsempészett mobilra. Egyelőre ügyészek vizsgálják a híváslista alapján, vajh kié lehetett a…..
Szerda este a Bizottság épületében lévő főhadiszállásán fogadott minket Meglena Kuneva, az EU fogyasztóvédelmi biztosa. Szily kolléga huszáros rohammal vetette rá magát, a fogyasztók megalázása témakörénél már egymás szájából vették ki a szót, egyfajta verbális…..