Regisztráció Blogot indítok
Adatok
melanzs

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
szar versek sukkker: sámán leszek 2010.07.10 21:30:05
sámán leszek simánbármit mond az imámvagy a rabbi a pap ésa könyvelősámán leszek eztánnépemet nevelő meglátok majd minden földiés nem annyira olyan dolgota sámánok gyűlésén én leszek a szónok éppen ezért jó előre szólokgyűlésekre gyertek majdmert okosakat…..
melanzs 2010.07.10 21:48:02
Rebaba korábbi bejegyzése alapján kedvet kaptam a bonbon készítéshez... Igen ám, de hogyan fogjak hozzá? Az eredeti receptben csak jó minőségű csokira lett volna szükség, ám éppen itthon nem volt, és minekután csak kísérletezgetni szerettem volna a formákat illetően, így…..
A Sorozatjunkie Uri Gelleres posztjának egyik kommentelőjétől nyúltuk ezt a videót, amiben Hugh Laurie még a Házdokis korszaka előtt vicceskedett a kanálhajlítgatós kóklerekkel. Valahogy időszerű ez ma este. ..
Visszavonhatatlanul elérkezett a forró levesek ideje. És amit nem hittem pár éve, gyakorta meg is kívánom ezeket a leveseket. Igaz, kénytelen vagyok a közhöz igazítani, mert én teljesen jól meglennék különböző zöldség összeállításokkal, de a többi megkívánja a húst…..
melanzs 2007.10.16 13:13:11
Már-már direktbe drága olvasóinknak írt slágert a népszerű hiphop együttes, miszerint a Bëlga. A Boros című dalban minimum hat ismert alkotó munkásságának állítanak verbális emléket – Németh Attilától Frittmannékon, a százpontos Áts Károlyon, Bock Valéron és Gere…..