Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kozmopolisz

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fiatal huszonéves vagy, aki boldogan éli az életét. Nincs súlyproblémád, bármit megehetsz, amit csak megkívánsz. Nem kell oda figyelned az étkezéseidre, mert sosem okoztak gondot. Vékony, sportos alakod van, aki után megfordulnak az emberek. Egyre jobban telik idő, elmennek feletted az évek,…..
Tegnap megtörtént az idei év első nagy sztárigazolása, és most nem a Gera Zoltán visszatér a Fradiba című történetre gondolok, hanem arra, hogy Ördög Nóra, az RTL Klub egyik arca pár kerülettel arrébb tette át a székhelyét, és mától a TV2-t erősíti. Kicsit megborult a…..
Elég ritkán beszéltem eddig a szingli szeretők speciális helyzetéről, vagy azokéról, akik ugyan nem szinglik, de a párkapcsolatuk már csak egyfajta kényszerű együttélés, betegápolás, vagyis érzelmileg/szexuálisan szinte szingliknek számítanak, viszont sokkal kevésbé szabadok,…..
Ismét összegyűlnek a világ nagyjai Davosban, és mi más lehetne a téma mint a gyengélkedő bankszektor: A szabályozói környezet megváltozása, illetve a bankszektor jövője a legfontosabb témák a szerdán induló Davosban zajló konferencián - számol be a CNBC. - Indul a davosi…..
Lajkó Félixről, az öntörvényű muzsikus tehetségről még a figyelmesebb érdeklődőben is az a kép élhet, hogy valamiféle tékozló fiúval van dolgunk. Lám én is az öntörvényű jelzővel kezdtem, ami igaz is, ám valójában nagyon is tudatos és kemény munka áll az életmű…..
Ha az ember műsorvezetői feladatokat vállal a reggeli tévéműsorban, azzal nagyjából tisztában kell lennie, hogy ez a televíziózás nem a mélyinterjúkról és az oknyomozásról szól, habkönnyű bulvártémákat kell feldolgozni Kiszel Tünde naptárjától az ügyeletes elmebeteg…..