Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Santino007

29 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Schőberl gyerekek Másfél 2016.01.04 23:14:42
A hétköznapok, az ünnepnapok és a hétvégék is gyorsan telnek - mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy úgy látszik, egykor oly rendszeres blogbejegyzéseink mostanra az évfordulókra szorítkoznak.  Akkor azonban kiteszünk magunkért, és nagyobb mennyiségű képpel jelentkezünk, mint…..
Múlt hétvégén nagy fába vágtuk Hannus fejszéjét - egy huszonpár km-es zsámbéki és egy negyven km-es gödöllői túra után a harmadik Budapest-elhagyás irányának Viharsarkot választottuk. Hannus anyai dédnagymamája, Joli néni, nehezen mozog már, arra nincs mód, hogy ő…..
Schőberl gyerekek Falfrissítés 2014.09.14 20:36:04
Ideje volt levenni a - még szülői hálóból maradt - Klimt képet Hannus szobájának faláról. A művészeti ízlés helyes irányba terelése céljából persze maradhatott volna az osztrák zseni, de ezzel talán még ráérünk. Így, kihasználva az őszbe forduló esős vasárnap…..
Schőberl gyerekek Reggel 2014.09.08 22:08:50
Ritka esemény történt ma reggel - elsőnek keltem fel hármunk közül. Annak érdekében, hogy Meli minél tovább alhasson, kirongyoltam Hanna szobájába, és csöndben leültem a bölcső mellé őrködni. Nemsoká fel is ébredt, erre kiballagtunk a nappaliba, ahol lehevertünk a kanapéra.…..
Hannus életének első, Meli életének sokadik, de egy ideje nem tapasztalt nyolcórányi alvása utáni első pillanatokat megörökítő, kissé szemcsés, de annál vidámabb képek következnek (micsoda szerkesztői bravúr - ez a "nagylány" című bejegyzésre reflektáló…..
Schőberl gyerekek Es geht los 2014.08.25 21:52:31
Egy csodálatos pillanatnak lehettünk ma tanúi. Boldog az apai szív. Megkezdődött az, ami a következő huszonöt-harminc évben vár rám, ami megédesíti a napjaimat. Megkaptam az első, a kislányom nevére szóló számlát. És ki is fizethettem.  Nagy pillanatok…..
Schőberl gyerekek 2014.08.24 20:12:13
ebben az esetben nem a nemére gondolok. És, bár a képből elsőre úgy tűnhet, ez a poszt nem a babakocsiról szól. A poszt arról szól, hogy a kislány nagyon szépen nő, amit mi persze nem látunk, nem észlelünk nap mint nap, hanem néha rácsodálkozunk. Nem fér már rá az alkaromra,…..
A kép a jól megérdemelt szombat délelőtti, papán szundikálás közben készült a napról napra növekvő szempillákról. Pár hét, és beiratkozom egy szempillafonó tanfolyamra.  ..
Schőberl gyerekek She's a Lady 2014.08.07 21:33:14
A képhez pár magyarázat. Persze a Hölgy nem igényel magyarázatot, akinek stílusérzékét dicséri a színben passzoló zokni is, ami talán kevéssé légies, mint egy selyemharisnya, azonban fürdés után feltétlen praktikusabb. És ha már praktikum: a Hanna alatt látható lime-zöld…..
Toporgok a külvárosi parkolóház alagsorában, még nem érkezett meg a tulaj. Összehúzom magam a túl vékony dzsekimben, amely a novemberi éjszakához már nem elég vastag, de belülről pezseg bennem a kíváncsiság. Negyed óra alatt értem ki a belvárosból, ami még az este tízkor…..
Éhes disznó makkal, időhiányos blogger pedig megírandó posztokkal álmodik. A jelen állás szerint januárnál előbb nem lesz W124-es poszt, ezért úgy csinálok, mintha a kedélyek csigázása céljából kerestem volna egy ideillő képet, és nem azért, hogy ezzel is húzzam az…..
Santino007 2010.10.19 20:31:19
@29 Palms: igaz, igaz, nagyon igaz, és köszönöm mindenkinek a türelmet - akinek van -, a késés vállalhatatlan mértékű, sajnos sok más feladat van most.
Igyekszem, ám lehet, hogy nem is W124-es lesz. Az baj lenne?
Tegnap (2010. 01. 27.) nagy sikerrel, közel ötvenfős hallgatóság előtt látta vendégül a Hegyvidéki Ifjúságért Közhasznú Egyesület dr. Kocsis Mátét, Budapest nyolcadik kerületének, a híres-hírhedt józsefvárosnak fideszes polgármesterét. A 29 éves polgármester a…..
Sokan a 2010-es választások fővárosi lakmuszpapírjaként tekintettek a 2009. novemberi józsefvárosi időközi polgármester-választásra.Az eredményt mindannyian ismerjük: a kerületi történetében először egy jobboldali jelölt, a Fidesz fiatal politikusa, dr. Kocsis Máté…..
a Hegyvidéki Ifjúságért Közhasznú Egyesület..
Utolsó Szerda reloaded:újra!!új helyszínen!! (Barabás Villa, itt nézz utána: www.barabasvilla.eu)új meghívottal!!! (Pokorni Zoltán, itt nézz utána: www.pokornizoltan.hu)Távirati stílusban: 2009. november 25., Katalin napja, este 7, azaz 19.00. A helyszín a Városmajor…..
Evés közben jön meg az étvágy, írás közben jön meg az ihlet. Néhány órája fejeztem be a Citroen DS bemutatását, és a záró gondolatokban mindenféle kék-fehér propellereket meg háromágú csillagokat emlegettem. Egyúttal bele is gondoltam, hogy mostmár nem lehet…..
Gyerekkoromban nagy matchbox-gyűjtő voltam (pontosabban a szüleim gyűjtötték nekem a kisautókat), és az egyik kedvencem egy lendületes formájú, elegáns, fekete Citroen volt, mégpedig - az autó alján olvasható felirat szerint egy Citroen 15CV. Ismertebb nevén a Traction Avant, a…..
Figyelem figyelem. Új poszt készül. Megjelenés várható szeptember elején, addig ugyanis nyaralni fogok, ráadásul abban az országban, ahonnan a következő autó is származik.Akik a youngtimer.blog.hu-ra kattintottak, és nem csak eltévedtek, a címből minden bizonnyal sejtik már.....
A lassan stabillá váló húsz körüli látszámú közönséggel rendkívül érdekes, a politikai bulvár területére is el-elkalandozó beszélgetésen vehettünk részt Almássy Kornéllal május utolsó szerdáján. Az MDF pártból kizárt egykori alelnökétől sok érdekességet…..
azaz tulipánokról, ibolyákról, narancsokról és szegfűkről is minden bizonnyal fogunk beszélgetni, hiszen májusi rendezvényünkön a független országgyűlési képviselő lesz a vendégünk, aki az őszi politikai szezon talán legnagyobb botrányának, a legkisebb parlamenti párt…..
Belsőség Aki kapja, marja 2009.05.04 13:59:00
Teljesen természetes dolog, hogy Sipos Zoli felhív és megkérdezi, hogy nem érdekelne-e egy pár gyári Ford szervízkönyv. Egyik ismerősének műhelyét éppen takarítják és kidobásra ítélték őket, Zolinak pedig megesett rajtuk a szíve, így behozta nekem.Itt pihentek Papp Tibi…..
A szokatlan luxusautó - hirdette a Jaguar XJ egész oldalas, színes újsághirdetése a nyolcvanas évek elején. Ez a reklám pedig, a hirdetések alaptermészetétől eltérően, teljesen igaz volt. A hosszúkás, leginkább egy lelapuló nagymacskára emlékeztető forma sosem látott színt…..
Ezúton is köszönjük Tőkéczki László Tanúr Úrnak, hogy elfogadta meghívásunkat, és a közel húszfős érdeklődő csapat egy ilyen emlékezetes beszélgetésen vehetett részt.A közel négyórásra nyúló beszélgetés este 9 körül csak annyi időre szakadt meg, hogy az amúgy sem…..
Sajnos, a szerdai, 29-i rendezvényünk meghívóinak kiküldésébe hibák csúsztak. Az érintettektől ezúton kérünk elnézést, továbbá köszönjük kiküldött tudósítónknak, hogy az alábbi kép segítségével erre felhívta a figyelmünket.  ..