Regisztráció Blogot indítok
Adatok
krisztallit73

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Január 10-én reggel 6.18 körül a Ma reggel vendége leszek. Vicces. :) Jegyes-Tóth Kriszta lesz a műsorvezető, és becsületszavamra mondom, nem beszéltük meg, hogy mit fog kérdezni. Csekkolható. :)Aztán 8-kor Hoffman Rózsáé.Aztán a kollégákkal ünnepélyesen nekikezdünk.…..
Gyerekszoba Gyerekbútor loftba 2011.01.03 12:42:00
Pete Oyler, New Yorkban élő bútortervező produktumai, stílusa és anyaghasználata okán leginkább indusztriális közegben, vagy mondjuk egy loftban mutatnak jól. Amikről még a legnagyobb jóindulattal sem mondhatnánk, hogy gyerekbarát vagy könnyedén gyerekbaráttá tehető…..
Tetemes mennyiségű szavazataitok leadása után eljött az idő, hogy kihirdessük az idei jelmezverseny nyerteseit!Első helyen végzett Nati és a gyümölcsszedő sünigyerek, a péntek éjfélig beérkezett 103 szavazattal. Nyereményük a Pappet kivágható, színezhető papír öltöztetős…..
krisztallit73 2010.03.16 11:08:36
Gyerektrend Variációk kokárdára 2010.03.10 14:05:00
A kokárda nemzeti jelképünk, amivel minden év március 15.-én az 1848-49-es forradalomra és szabadságharcra emlékezünk. Pont.A kokárdának is számtalan variációja létezik, nemcsak a sima, trikolor szalagból összecsavarintott és egyetlen öltéssel megtűzött darab. Ezekből…..
krisztallit73 2010.03.10 19:25:29
Gyerekszoba Életre kelt firkák 2010.02.26 14:42:00
A csajokon kitört már jó ideje a rajzolási láz, persze érdekesebbnél-érdekesebb alkotások születnek. Legtöbbször inkább kortárs művészeti remeknek mondanám őket, mint ténylegesen embernek, cicának, póninak vagy aminek eredetileg indultak. De tény, hogy tündériek ezek a…..
Gyerekszoba Gyurmázzunk kakival! 2010.02.16 09:21:00
Nem halad a gyerek a szobatisztasággal? Nem hajlandó a pelenkán kívül kakilni? Hiába olvastátok rongyosra a Kaki-könyvet? Már hónapok óta együtt alszik Kakival és Pisivel, és mégsincs eredmény?Itt az ideje, hogy beszerezzétek a Kaki-időt, azaz a Poopy-time-ot! Ez a…..
Gyerektrend Nem gyereknek 2010.02.12 10:48:00
Sokkal inkább felnőttnek ajánlanám a következő, igencsak humoros feliratú pólót. Már ha nem kizárólag gyerekméretben lehetne kapni. Bár a logikáját sem értem a dolognak, a felirat ugyanis kb. úgy szól: "Sokkal izgalmasabb karrierterveim voltak, mikor ötéves…..
Emlékeztek még a szadista bölcsőre  vagy a Babacuccok a Qo'nos bolygóról című posztomra? Kedves kis klingon babáknak készült művészeti remekeket mutattam be ott, amik leginkább a Star Trek rajongó férjeknek tetszhettek.A művész, Shi Jinsong, szerencsénkre termékeny volt…..
krisztallit73 2010.02.10 17:37:54
Szögezzük le: szoptatáspárti vagyok. Azt is írásba adom, hogy szerintem a fejés egy felesleges hülyeség alapesetben, bizonyos helyzetekben azonban nagyon is hasznos. Ilyen helyzet lehet pl. az, ha gyulladás áll fenn, ha tartalékolni akar az ember, vagy kimenőt ad magának egy…..
Gyerekszoba Zsírkréta-recycling 2010.02.04 09:25:00
Tegye fel a kezét, akinél otthon tele a lakás aprócska, maradék zsírkrétadarabokkal! Köszönjük, gondoltam, hogy globális jellegű a probléma a gyerekes családokban. Személy szerint gutaütést kapok, ha a szőnyegbe sikerül egy óvatlan pillanatban beledöngölnöm a piros…..
Szülés után csak pár nap kell, hogy egyik reggel arra ébredj: a melleid helyén konkrétan két, brutális méretű görögdinnye feszül, fáj, lüktet, és különben is, menjen melegebb éghajlatra, aki feltalálta a gravitációt!Ha lenne ilyenkor két beépített pánt, a…..
Gyerekszoba Pakold be a gyereket! 2010.01.11 14:20:00
Talán találkoztatok már a következő koncepcióval, talán nem, ám mindenképpen itt a helye a blogon. Nem is tudom eldönteni, hogy agyrém-e vagy mégsem, gondolkozzunk el rajta együtt - én itt, Ti meg a kommentekben.Pouyan Mokhatarani designtervéről van szó, amelyet a Samsonite…..
Kinek ne okozna gondot a gyerek figyelmének és energiájának lekötése mondjuk egy hosszabb kocsiúton, vagy esetleg az orvosi rendelőben? Ki ne ismerné azt a tényt, hogy a gyerekzsebekben elképesztő sokféle tárgy tud meglapulni, illetve esetenként kiesni, elveszni, aminek aztán…..
Gyerekszoba Pelenkázni dögösen 2009.11.25 14:47:00
Nekünk olyan pelenkázótáskánk volt, amiről ordított, hogy pelenkázótáska és még véletlenül sem nézett ki jól sem az én, sem apjuk oldalán. Sebaj, túllendültem ezen és nem okozott hatalmas törést a lelkemben, mert azért ilyeneken nem akadok fenn túl könnyen.De tény, ha lett…..
Tegnap lehetett utoljára nevezni születésnapi nyereményjátékunkra, 29 látogatónk szeretett volna egy tutyit a gyereknek. Ma reggel a Random.org segítségével pedig kisorsoltuk a nyertest.A véletlengenerátor, valamint a Puhatalpú Cipő jóvoltából az eredeti, hamisítatlan ungarische…..
krisztallit73 2009.10.09 19:22:19
Gyerekszoba Pihepuha undormány 2009.10.06 18:00:00
Egyediek, soha vissza nem térők - van Gondviselés! -, puha pamutból készültek, ölelhetők, hurcolhatók, mindazonáltal rendkívül ocsmányak Jennifer Strunge alkotásai. Alig hihető, hogy gyerekek számára készítette - ám legyen, egészen biztosan én vagyok telisteli…..
Ha netán lemaradtatok volna az előző körben egy szuper tutyiról a Puhatalpú Cipőtől, íme egy újabb lehetőség: a blog születésnapja alkalmából ismét kisorsolunk egy pár cipőcskét a kommentelők között.Milyen kommenteket várunk? Mondjátok el, mit hiányoltok, és mi…..
Vigyázat! A poszt ironikus hangvételt tartalmaz!Először hezitáltam, hogy hova való ez a téma, ide vagy a Gyerekszobára, de végül úgy döntöttem, hogy a Gyerektrendre rakom, mert mégiscsak divatról van szó, meg fejfedőről, akárhonnan nézzük is. Hiánypótló termék ez, a kis…..
A babát tápláló placenta nálunk szülés után a kórházi gyűjtőbe kerül, ahonnan aztán vagy a kozmetikai iparban hasznosul újra, vagy megsemmisítésre kerül. A régi időkben - és az állatoknál még mindig - a placentát megetetették az anyával, hogy a szülés után mielőbb…..
Gyerekszoba Kinézetre rendben 2009.09.18 14:27:00
Praktikus megoldás a gyerek játékait dobozokban tárolni, így könnyen és gyorsan lehet rendet teremteni, ráadásul már 3-4 éves kortól is a gyerekre bízhatjuk a pakolást, nem kell glédába állítani a játékokat a polcon. Még hasznosabb, ha azokon a dobozokon görgők vagy kerekek is…..
Ahogy zaphodbb rajong a baglyok iránt, én úgy imádom a francia gyerekruhákat. Egyediek, elbűvölőek, olykor meglepőek, rettenetesen drágák, de mindig a lehető legjobb minőségűek. Nincs ez másképp a Les Zigouis esetében sem, akik nemcsak ruhákkal foglalkoznak ugyan, most mégis…..
Egy újabb rovatot tervezünk: Egyszer volt címmel, amiben régi idők mindenféle gyerekholmiját készülünk megmutatni nektek. Csapjunk is bele, íme az első darab!Jó régen, valamikor 1800 körül készült ez a babaház egy asztalos keze által. 1965-ben vásárolta meg Mrs. Hibberd, aki…..
Gyerektrend Kiscsajok, figyelem! 2009.09.01 14:57:00
Minden kiscsaj figyelmébe ajánlom ezeket a szülő-idegborzoló, iszonyatosan virágos-flitteres-csillogós-rózsaszín cipőket. Enyém ötéves konkrétan felkiálltott, mikor meglátta őket, hogy ő egy ilyenért a fél karját is akár... Mondtam, hogy arra még szüksége lehet, ellenben egy…..
Gyerekszoba Pinokkió szőnyeg 2009.06.15 10:05:00
Hogy miért ez a neve, számomra teljesen érthetetlen, semmi növekvő orr, semmi fa vagy szálka, csak színes, tömör filcgömbök szorosan egymás mellett. De tekintsünk is el a nevétől, a lényeg, hogy nagyon jól néz ki, a filc remekül szigetel, így tökéletes megoldás a hideg…..