Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nge Swazili Mbeko

0 bejegyzést írt és 252 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1000 leütés A bankcsata elveszett 2013.10.02 17:23:25
1. Orbánék pénzügyi stratégiájában a devizahitelek kivezetése elsősorban a rezsim külső zsarolhatóságának csökkentése miatt lett volna fontos (és csak másodsorban a valutánk elinflálásához fűzött kétes érdekből), most, hogy ez nem tűnik járhatónak a forint…..
Van egy téma, amely bár a nem hívők számára jellemzően ismeretlen, a katolikusok között egyre többször merül föl, és néha még megosztó viták melegágya is. Méghozzá egy kortárs látnoknő állítólagos próféciái: a nagyfigyelmeztetésnek nevezett…..
Nge Swazili Mbeko 2013.08.18 21:18:14
@Igényes: Sajnállak, öreg. Anyád nem vakart ki a szarból, amíg felemelkedett r.kat nem lettél, hogy így higgyed?
Lányod kevesebbet ér, mert nő?
NA ez az a pont, ahol az egész nagytiszteletű egyház bukik. Az emberek 50% nem lehet ősbűnös, és ez akkor is így van, ha harminc generáció pápája áll ki mellette (akit szintén anya, tehát nő szült, csak elfelejtette).
Egyébként ideje, hogy a t.r.kat egyház megfizessen mindenért. A vallásháborúkért, a katharokért, az albigenseként, a ferencesekért, a harmincéves háborúért és a magyarság többszáz éves feudális nyomorba döntéséért.
HA nem most történik meg, megtörténik máskor. Az egyház mint kultúrális tényező, tisztelendő, mint erkölcsi tényező, hulla.
A Realitatea Tv híre szerint két fiatalember paradicsommal dobálta meg Orbán Viktort szombat délután Tusnádfürdőn, az általa megtartott előadásról való távozása közben. A fiatalok azután dobálták meg a magyar miniszterelnököt, hogy végighallgatták a Bálványosi Szabadegyetem…..
Nge Swazili Mbeko 2013.07.27 19:35:19
@Kara kán: Azt se tudod, bazmeg, hogy hol van Egyiptom. Nem ott, ahol Te habzol.
Apád meg azt nem tudja, hogy hol van Magyarország. Nem ott, ahol ma habzott.
Kvittek vagytok.
Az én adómból.
Majmok.
Adásunkat megszakítjuk, csapataink harcban állnak! A HírTv jól visszavágott a német közszolgálati csatorna gyerekhíradójának! Hogy az is értse, miről van szó, aki már annyira besonkázott, hogy már tormásat böffent csak aktuálpolitika helyett, annak foglaljuk össze azért az…..
Nge Swazili Mbeko 2013.03.31 20:14:36
@FYxy: Nagyon szar a teljesítményed. Így nem lesz pénz! Már ma reggel bejelentkeztél oszt csak 6 komment? Mi lesz így a vívmányainkból, elvtárs?
Marci igazi nyughatatlan lélek, aki már bekalandozta fél Európát, és lassan fél éve Berlinben él. Haza szánt levelét változtatás nélkül közlöm, mert szerintem nagyszerűen leírja, milyen is egy európai nagyváros 2013 márciusában. A képekért külön hála…..
Nge Swazili Mbeko 2013.03.29 18:36:08
@hagyma: Szóval eljössz a redneck luvival extrém sportolni egyet Magyarországra. Nem ég a pofád ilyenkor? Inkább maradnál a faszba az Amerikádban. Az való neked.
Gébics Kumin Ferenc és Picasso 2013.03.22 22:01:51
Nem csodálkozom, hogy Kumin Ferenc nem érti.   Kumin Ferenc az Orbán-kormány nemzetközi kommunikációért felelős helyettes államtitkára fölháborodott azon, hogy az egyik német televíziócsatorna az Orbán-kormány országlásának káros hatásait bemutató rajzfilmet…..
Ez az egész helyzet kezd egyre tragikomikusabb jelleget ölteni. Azóta meg főleg, mióta Tündérország válságstábja megjelent a színen,kijelentette katasztrófa van, és elkezdett visszamenőlegesen munkához látni. Gyorsan csatlakozott hozzájuk az addig ünnepi műsort sugárzó…..
Nge Swazili Mbeko 2013.03.17 21:56:04
@lokotus: Na, kaparikurta fidesznyik, akire most éppen süt a Nap, elmondanám:
1. Az emberek gyárilag hülyék ( a Ti véleményetek szerint), egyébként akkor és oda mennek, ahová akarnak. Az adót nem a te terepjáródra fizetik, hanem azért, hogy a hülyeségük ellenére is kimentse valaki őket, mégha hó is akad.
2. Az emberek azzal feküdnek bele a saját ágyukba, akivel akarnak. A majom tákolmánymódosításotok ellenére. Mert ilyenek.
3. Az emberek abban hisznek, amiben akarnak. Az összes feudálkatolicista bolsevik majomkodásodok ellenére. Mert ilyenek.
Titeket a nép fizet, a nép tart el, a nép számoltat el. A katolikus egyház szavaival élve: vox populii, vox dei.
Lapozd fel a többi nullaérettségizett fideszbarátoddal együtt a gyűlölt internetet, nyilván segít majd a fordítással.
Nem úgy, mint ti, magyarság vírusai.
Azt, hogy milyen idő lesz március idusán, 4-5 napja pontosan lehetett tudni. A hőmérsékletét is, a jellegét is elmondta az Országos Meteorológiai Szolgálat, az Időkép, amatőr meteorológusok sora, fent volt a GFZ-modellen. Olyan persze előfordul, hogy amíg nincs itt a hóförgeteg,…..
Nge Swazili Mbeko 2013.03.15 17:05:20
@3dom'f'speech: Hamarabb láttam BMP-t közelről, mint lányt, ismerem őket (a BMP-ket) jobban mint sokan itt, főleg te, aki agotprop irodában keresed és másolod be a cikkeket. Nyugodjál le, a BMP-k NEM lettek volna alkalmasak erre a helyzetre. Miért? Mert keskeny a láncuk, relatíve könnyűek és hamar felfekszenek a hóra.
Ettől függetlenül baromság volt eladni őket, de nem pont a jelenlegi helyzet miatt. Azt egy rendszerhiba + állampolgári prolibaromság eredményezte, nem a BMP-k hiánya.
Hagyjuk mán a rohadék pártpolitikai propagandát, azzal szemmel láthatólag senki se tudott segíteni senkin.
Ez van.
Pézsma Mégis, kinek a gárdája? 2013.03.08 05:14:02
A Haha egy valamit biztosan elér a tiltakozó akcióival: védekezésre kényszeríti a Fideszt, amely forgolódás közben óvatlanul is egyre többet mutat meg rendszerének eddig árnyékban tartott részeiből. A Fidesz székház tegnapi „elfoglalása” a Hahás hagyományokat követte:…..
Az elmúlt két évtizedben Szlovákia nemcsak felzárkózott, de meg is előzte Magyarországot, ahol csak lehetett. Posztunkban kitallózott adatok alapján, közép-európai összehasonlításban Szlovákia többnyire a középmezőnyben végzett, Magyarország pedig Ukrajnával csatázik az…..
A KARD Pávatánc a diákokkal 2012.12.23 09:24:17
Kezd nagyon menni már ez a pávatánc-dolog. Nem arra gondolok most, hogy a gazdasági miniszter szerint épp a valutaalap tukmálná ránk a pénzt, ami viszont nekünk nem kell, most új színpad nyílik a pávatánc-színházban. Most mintha a diákok felé járná ezt a kormány. A legújabb…..
Nge Swazili Mbeko 2012.12.23 19:05:38
@pimpalini: Szar lehet így neked, egyedül trollkodni pénzért, Karácsonykor.
Sebaj, egzisztenciális fidessbérenc vagy, ez már látható. Ilyenek vagytok, mind. Mint a Békamenet.
Kellemes Karácsonyt neked is, bár jelzem, az Internet nem felejt. És nem, nem magyar találmány, tehát jó sokáig fennmarad majd.
Peace.
A morgás joga Innen szép nyerni? 2012.11.24 13:51:57
Miközben Matolcsy tízéves tervét ismerteti a Heti Válaszban a magyar gazdaság feltámadásáról és kijelenti, a költségvetés rendbe lett téve, a Standard & Poors a befektetésre ajánlott és spekulatív kategóriák alsó határát jelző BB+ besorolásból eggyel lejjebb…..
Nge Swazili Mbeko 2012.11.24 17:47:08
@bigthereal: Jól van, derék bolsevik. A gáz az, hogy kábé az egész világ ad rá.
Addig meg dúdolgasd az Internacionálét ( amúgy fideszesen, csendesen, szerényen.)
Hülye.
Nge Swazili Mbeko 2012.11.24 17:48:08
@reszeg tengeresz: Hajrá, előre a fényes úton.
Az ország nyomorog, te szemét hazaáruló.
Nge Swazili Mbeko 2012.11.24 18:03:01
@1055: Bezony, most elárultad magad, bolsevik. Ez is egy kommancs nóta.
Váltsál nicket. Biztos van még egy pár letárolva.
(Tévedésből, sőt, véletlenül elfogtunk egy levelet. Bár ne tettük volna. A részletek alább.) Tisztelt Faszlengetők! Jöttök itt a lóvétokkal, meg a nyígással, hogy mit baszunk el folyamat jelleg. Agyatok nélkül jöttök ráadásul, kistáskák. Na, de mivel látszik, hogy gecire…..
Nge Swazili Mbeko 2012.11.20 19:53:25
@Anti Anyag: dehogy lesz. Jártál te már bármelyik magyar város un. üzleti negyedében? Fele helyiség üres és csak a rohadás van. Miattatok.
Szánalmas fideszpropagandista szakkör vagytok. Nincs miért vitatkozni, vagy akár szóba is állni veletek. A többiek ugyanis nem fizetésért csinálják.
Ezzel úgy nagyjából befejeztem, értelmetlen papagájokkal nem beszélgetünk.
Ja, csak egy hozzászólás: nem lesz mindenkinek hely a mentőcsónakon, ha a Bolond Embernek el kell menekülnie.
De már beesett a tibicsoki, azóta, hogy van másnak is esélye. Minden buszon látszik.
ProgBlog Gonosz nagyik légiója? 2012.11.07 14:25:03
„Még egyszer a résre újra, barátaim!” Shakespeare: V. Henrik, 3. felvonás I. szín – 1599   Politikai közhelynek számít Magyarországon, hogy „a választásokat a nyugdíjasok döntik el” és az is, hogy emiatt a politikusok sosem mernek igazán ehhez a „szent…..
Az Orbán-kormány egyik legvitatottabb intézkedése a közigazgatási rendszerünk gyökeres átalakítása, azaz a járási szint beiktatása. Igaz, volt már ilyen egyszer régen, és a történelem már bizonyította, hogy jól el tudunk lenni nélküle. És vajon most miért került elő a…..
Nge Swazili Mbeko 2012.10.30 20:15:20
@czi75: Inkább útlevélre cseréld.
Egy napon belül másodszor cáfolta meg a magyar kormányt a nyilvánosság előtt Iryna Ivaschenko, a Nemzetközi Valutaalap magyarországi képviselet-vezetője.Amikor Orbán emlékezetes facebook-videóüzenetében ("Ilyen áron nem kell megállapodás") gyakorlatilag megerősítette azt a…..
Nge Swazili Mbeko 2012.10.27 21:58:59
@Balibgeczyk: De szar ez a te életed. Nem tudsz csak néhány IP-címet produkálni a gazdádnak.
Szerinted eltűnhetsz majd a kérdésfeltevéskor?
Nge Swazili Mbeko 2012.10.28 13:00:12
@Anti Anyag: Eszem megáll, de tényleg. Milyen "hazai tőke", haver? Aki Cipruson van bejegyezve és más offshore bankoknál érkezteti a hasznot?
Én értem, hogy te vagy a hétvégi agitprop ügyeletes a fideszvallás propagandaosztályán, pénzért, de ugyanolyan hülyének nézed a saját népedet, mint azok. Ezért persze megvetlek.
Azon már elgondolkodtál. hogy mihez kezdesz, amikor MINDEN GDP-termelő elmegy innen? Mert el fog.
Marad a büszke sámándobolás.
Majd termelsz magyar narancsot, igaz?
Vagy kitalál mást a vallásod? Főpapot meg ilyesmit.
Elvarázsolt és bukásba vivő tanulatlan hülyegyerekek vagytok, akiknek eddig bejött az einstand, de most valaki erősebb.
Remélem, se az IMF, se az EU nem ad egy rohadt fityinget se nektek, mert tudják, hogy ennek a szerencsétlen országnak abból semmi haszna nem származna, csak elcsakliznátok.
Befejeztem.
Zászlót bontott az a közös civil szerveződés, amely nem csak az orbáni hatalom leváltását, a jogállamiság visszaállítását, új garanciáinak megteremtését tűzte ki célul, hanem politikai korszakváltást ígér, olyan változást, amelynek eredményeként hazánk újra élhető…..
Mint ahogy reggel óta lehetett sejteni: a Magyar Nemzet által nyilvánosságra hozott követeléslista nem létezik, ez csupán egy ajánlás az IMF részéről, nem követelés vagy deklaráció, csak olyan intézkedések, amelyeket az IMF évek óta javasol, de nem feltételei a tárgyalásnak.…..
Pár napja a Sajtkészítők egyik bejegyzésén töprengek. Elsőre tetszett az írás, jó a stílus, jó a big picture. Igaz a részletekkel vannak bajaim, de egy történet el kell kezdeni valahol és egy ilyen nagy kép felvázolása megfelelő alapot jelent. Aztán kissé bedühödtem. Az…..
Nge Swazili Mbeko 2012.09.04 19:39:40
@wmiki: @Blogger Géza: Miről beszéltek? Mit gondoltok ti magatokról? Hogy jobboldaliak lennétek? Meg keresztények? Emberek, ahhoz ÉRTÉKEKET kellene képviselnetek, nem csak egy szerencsés történelmi happolást bemutató választási esernyőpárt (Fidesz) és a megborult főnöke hatalommegtartó logikáját védeni.
Nincs nektek semmitek. Sem eszményetek, sem értéketek, sem mondanivalótok. Üresek vagytok, úgyhogy a ballibezésetek is hamisan csikorog. Inkább nyaljátok fel a lóvét, amit ezért az áldozatos bérbloggerkedésért kaptok, és amit - oh derék nemzeti emberek - valószínűleg nem ebben az országban vezetett számlátokra gyűjtögettek. Nem vagytok jobboldal, ezért a baloldalról vélt gondolataitok is csak kipárolgás. Bűzös.
Majd azért legalább egyszer az életben szeretnék igazi, jobboldali konzervatívval is tartalmasan beszélgetni, vitatkozni. Ti nem azok vagytok.