Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mdee

0 bejegyzést írt és 85 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy tartozásom, nem feledkezdtem meg róla, csak a Totalcar-Index videórovat közötti információ-áramlásban voltak kisebb fennakadások, elsősorban személyi változások miatt. Alapvetően semmi rossz nem történt, de a bábák közt többször is elveszett ez a…..
Belsőség Róma! 2014.07.26 10:29:01
Tényleg csak kicsit bénázott az alapjárat, de egyre többször, no meg gázrángatásra kicsit füstölt is. A gyújtásra gyanakodtam, hiszen azóta rakoncátlankodott a motor, amióta a Monfalcone-Modena útszakaszon többször ronggyá áztunk, majd a legdurvább özönvízben elhajtottunk…..
Sok éve elkezdtük: most visszatérünk rá, és még kegyetlenebbül kibontjuk. Hiszen mostanra már a rádióhallgató-újságolvasó, párhuzamos társadalom is ráérzett arra, hogy a jó étvágyat, az egészségedre meg a többi hülyeség. No de mi van a többivel? Itt bujkálnak (az akkor…..
Belsőség Heti merítés 2014.05.25 09:38:55
A legjobb kisautó! Soha nem hagyott cserben! Voltam vele Monte Carlo-ban, Olaszországban is többször. Meg lehetett tanulni rajta, hogyan kell kicsi és lassú autóval sportosan vezetni. Georg, az elegáns hódító! Nagy a szélzaj, hiszen nem nagyon áramvonalas, és a motorzaj is…..
Kedves Fiatalok! A szabályozó, csodálatos anyanyelveinket korlátokba, táblázatokba rendező nyelvészet már réges-régen megbukott örökre - a nemzetek végre felismerték, hogy a nyelv nem egy kőbe vésett képletgyűjtemény, hanem egy szervesen, amőbaként változó ilyen izé, ami a…..
A helyzet viszonylag világos: Orbán és aggasztóan átláthatatlan, de bizonyosan nemcsak transzparens módon beazonosítható politikusokból álló köre Moszkvában meglépte azt, amit a nemzeti érzelmű, zöld érzelmű, józan gondolkodású ember legrosszabb rémálmában sem mert…..
mdee 2014.01.18 19:22:12
@gatto nero: ez már meredekebb téma, de jó kérdés, hogy a zsákfaluban élő marinéni - aki nyolc általánost végzett, és akinek a politizálás kimerül abban, hogy megnézi a közszolgálati híradót, aztán négyévente szavaz egyet megszokásból - szavazata miért ér ugyanannyit, mint a témával aktívan foglalkozó, internetről tájékozódó értelmiségié/szakmunkásé.

a megoldást én sem tudom. azt nyilván nem csinálhatjuk, hogy majd egy bizottság eldönti, hogy ki segghülye és ki értelmes, aztán majd súlyozzuk a szavazatokat.
Belsőség Muzsikál az M3 2014.01.13 18:54:02
Patrick Snijers, a belga rali-legenda, aki 1988-ban a BMW talán addigi legnagyobb rali-sikerét érte el, amikor megnyerte a Manx TT-t. Tudják, amit Man-szigetén rendeztek és melyet sok rali-pilóta túl gyorsnak titulált. Snijers nem. És kifújta az orrát az egész ERC-mezőnynek. Valahogy…..
mdee 2014.01.13 21:10:20
@Peter Csongradi: köszi szépen!
Az Audinál mostanában mindig megkapjuk az új típusok makettjét. Ebből most rögtön két dózist is továbbítunk a nyertesnek, hiszen a ferde hátú A3-asból rögtön két kis Herpát tartalmaz a díszdoboz, amely mellé még egy echtes Audi pendrive is jár. A másik makett az A3 Sedant…..
Szanyi Tibor, az MSZP leendő EP képviselője arra a kérdésre, hogy mit szól a szobordöntögetéshez, a köztévé reggeli műsorában csak annyit volt hajlandó a kérdezőnek többször is jelentőségteljesen odabökni, hogy a történelem ismétli magát. Azt is kijelentette, hogy, aki nem…..
mdee 2013.09.30 21:30:32
@kovi1970: nyilván kell szavazni, az epizódnak is ez volt a lényege, csak nem túl felemelő érzés a következő négy évre a legkevésbé szararc pártot keresni a legalkalmasabb helyett.
Már lenyugodtak a kedélyek, eltelt néhány nap Orbán Ráhel esküvőjének szenzációs bejelentése óta. Így adott a lehetőség, hogy higgadtan és tárgyilagosan elemezzük a történteket. Hiába sorakoznak a legelismertebb humánértelmiségi koponyák a baloldal mellett, ez a…..
Kósa Lajos becsukná a menedékkérőket. Vajon mit szóltunk volna hozzá ’56-ban, ha idegenrendészeti őrizettel fogadnak mindenhol a világban? Az Amnesty Magyarország cikke.   Debrecenben megnő a menedékkérők száma. A Jobbik azt hazudja, hogy a bűnözés is nő és…..
Tengermély köszönetem és tiszteletem Nyelvész Józsinak és Modor Gyurinak. abrosz anorák apanázs aranygaluska ász babakelengye baka bakfis banda baromfi baromi batyu (péksütemény) bébi bekrapekozik bélás (kétforintos) berek bibi blézer bomlik (ne…..
mdee 2013.01.18 13:51:32
Igazi különlegességeket mutatunk ma be, a legdrágább luxusautók között ugyanis olyan ritkaságok szerepelnek, mint az összesen 3 példányban létező Koenigsegg Trevita vagy az 5 példányban gyártott Pagani Zonda Cinque Roadster. Maybach Exelero (8 millió dollár) A V12-es motorral…..
mdee 2013.01.11 13:55:47
Így az ünnepek alatt ismét fel-fellobbanni látszik a régi vita, hogy mi a magyar, ki a magyar - és hogy egyáltalán mi köt minket Európához. Sokan feljogosítva érzik magukat, hogy a Nemzet, a vén Európa, vagy akár a Jóisten nevében is nyilatkozgassanak - noha erre felhatalmazása…..
Határátkelő Kávé és tank 2012.10.14 06:59:00
Formabontó lesz a mai poszt (remélem, nem bánjátok), ugyanis egy évekkel ezelőtti, akkor még nem éppen veszélytelen határátkelést idéz meg. Szerzője, Zsombor ugyanis még akkor járt Koszovóban (2007-ben), amikor a levegő még jócskán puskaporos volt. Hogy a fél évtizedes távlat…..
  Kedves, illetve kedvetlen Olvasóink! 8-)) Örök dilemma, egymásnak feszülő ellenvélemények - hívők, rajongók, ellenzők, szakértők vitáznak-harcolnak egymással vehemensen a világháló megannyi fórumán: valóban ilyen nehéz lenne kiválasztani a számunkra megfelelő…..
Magánrepülők, luxusautók, jachtok, pezsgőritkaságok és partizás minden mennyiségben – körülbelül ez a kép él a legtöbbünkben, ha az aranyifjak életére gondolunk. És nem is tévedünk nagyot. Persze mit ér a gazdagság, ha nem lehet villogni vele – gondolhatták a…..
Ha ön azok közé tartozik, akik nem értik a prémium-márkákat és nem hisz a minőségi, drága dolgok tartósságában, akkor ezen tesztünk önnek készült. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Az egyik legkívánatosabb torzszülöttnek tolhattuk ki a szemét. Budapesten, bámészkodók sorfala közt, kettőötvennel. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Subba Facebook: A malyi világba 2012.04.27 11:30:00
Új sorozatunk Facebook bölcsességeket sorakoztat fel, mai kiemelt profilunk: ..
Subba Itt a tavasz 2012.03.28 14:59:40
mdee 2012.03.28 22:52:29
Modorosblog Lambordzsíni 2012.03.27 06:00:00
De külföldiül se tudnak. Lambordzsíni. Pedig ennyit illenék tudni, hogy a há az pont azért van ott, hogy ne dzsé legyen belőle. De kicsit rendet kéne tenni a fejekben, ami a márkaneveket is illeti. Mitsubishi: helyesen micubisi, nem micsubicsi. IBM: ájbíem és nem íbéemm…..