Regisztráció Blogot indítok
Adatok
i.mrc

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma egy kicsit politizálni fogok, és mivel tudom, hogy ez a téma mindenhol nagyon kényes, de ebben az országban emberek egész egyszerűen képesek átmenni primitív baromba, ha valaki nem az ő párjukon áll, ezért szeretnék néhány dolgot elöljáróban leszögezni: 1. nem, azaz nem…..
Én tapasztalatlan hülye azt hittem, hogy az idióták kimeríthetetlen forrása csak az iwiw lehet szürke kis napjaimban. Nos, ez igaz is, csak sajnos elég ritkán (néha heteken keresztül sem) bukkanak fel az üzifalon olyan bejegyzések, amelyek érdemesek arra, hogy itt is mementót…..
Kezdek rájönni, hogy mennyire jó is tud lenni a biciklizés. Nagyon kényelmes, praktikus dolog, és tényleg élvezet néha tekerni egyet (igen, drogoskáim, most a kerékpározásról beszélek, mint ahogy a Wizzair néhány évvel ezelőtti reklámplakátján a szlogen is :)) meló után csak…..
i.mrc 2009.06.09 23:12:20
...egész egyszerűen egy csoda! Tudom, hogy régi, de ma derítettem ki, hogy mi a címe, úgyhogy örülök magamnak :) :  Bocs, hogy nem mozgalmasabb a videó, de tessék koncentrálni a ZENÉRE :)..
Rájöttem, hogy ez a kedvenc módom az írásra: amikor csak lököm a süket vakert a pajeszotok alá mindenféle különösebb cél, vagy központi téma nélkül. Persze a blog nem válhat 'Kis éji duma 4-5-6-...' című postok sorozatává, mert csak néha adott minden körülmény egy ilyen…..
Végre itt a nyár, végre itt a fesztiválszezon. Igaz, hogy az utóbbi években eléggé limitáltak voltak a lehetőségeim a nagyobb rendezvényeken való részvétellel kapcsolatban (tavaly is az EFOTT volt a legkomolyabb, amin ott voltam), de még emlékszem megboldogult kölyökkoromból…..
Van ugye az iwiw. Namármost pár hete feldobták (úgymond fészbúkosították) azzal, hogy alkalmazásokat is lehet a rendszerben használni, ezzel bővítve az oldal funkcióit. Ezen alkalmazások közül az egyik legnépszerűbb az Egymás szemében nevű, amely arról szól, hogy aki…..
„A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy. Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik.”A Nagy Testvér magaGondolom néhány olvasómnak egyből beugrott Orwell negatív jövőképe erről az évszámról. Ő alapvetően remek…..
Komolyan mondom ez tök érdekes. Azon kapom magam, hogy az iwiw-en számomra szinte már-már vadidegen emberek képeit nézegetem, ahogy részegen fekszenek vonatokon (merre?miért?ki?hogyan?), meg ahogy vadidegen emberek vadidegen kisgyerekeket etetnek cumival. Arra gondolok közben, hogy mennyi,…..
Feri és Pisti, a klub két legkeresettebb khm... mindegyisEgy újabb gyerek, aki megállt a fejlődésben :)Feri arcán azért látszik, hogy ezt nem szívesen tette meg azokért a fránya szavazatokért :)Okosabb mint egy ötödikes? :)A hős Fletóman csak arra vár, hogy lecsaphasson a…..
Abban az esetben ha röviden akarnám lerendezni a választ, akkor azt mondanám, hogy "mer' jó vazze", de természetesen bővebb kifejtésre szorul a dolog (már megint). Különben is, ha csak ennyit írnék válaszként, akkor hogyan élhetném ki a bonyolult körmondatok iránt…..