Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aldobói Feldob

0 bejegyzést írt és 282 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    A magyar politikai élet tökéletes erózióját mutatja az a tény, hogy a magát baloldalinak nevező kormánypárt(ok) romjaira benyomuló és szavazóikért bejelentkező két „politikai” erő, az LMP és a mdfszdsz, milyen komoly nehézségekkel szembesül már a…..
kikvogymuk A KRÉZI HETES 2010.03.05 06:29:00
A Hungária Körút következik. Aranyoskám, életem, könyörgöm, ne száguldozz olyan veszettül, helyben kilehelem a lelkem! Meg az epekövét! Aztán még hálás is lesz nekem, mamó!Hiszen alig bírok megállni a lábamon, galambom!Arról meg nem én tehetek, hanem a…..
Paranoid Android 42 2010.02.28 15:18:07
   A mi vallásunkon lévőknek sokat jelent ez a szám, de momentán arról van szó, hogy már csak 42-t kell aludni, hogy megtekinthessük lendvai ildikó arcának olyan fokú szétkenődését, amelyet már a modern plasztikai sebészet, sőt a photoshop sem képes kezelni. Persze…..
Aldobói Feldob 2010.02.28 22:24:53
@Paranoid Android2: Ha nagy szükségben lendvai ildikó, illetve egy Kecske között lenne csupán módom választani, hát biz isten a Kecskére voksolnék... És nem kérnék ildikótól elnézést!
Aldobói Feldob 2010.02.28 22:44:03
@Paranoid Android2: "Ezt nem kellett volna szóbahoznod, a kecskét még feldolgozom valahogy...."

mit mondhatnék, teljességgel megértelek. inkább ezer kecske, mint az öreg tyúk.
Aldobói Feldob 2010.02.28 23:03:25
@Unommáazegészet: Disznósajt? juj. biztos vagy benne, hogy ez a termék emberi fogyasztásra alkalmas lenne?
kikvogymuk A ZOOFIL 2010.02.23 08:09:00
Laci te hallod e? Jer ide, jer, ha mondom, rontom-bontom, ülj meg itten az ölemben! De ne moccanj, mert különben meg talállak csípni! Így ni! Ugye fáj? Hát ne kiabálj! És ne értesítsd se a szüleidet, se az igazgató urat, se a gyerekvédelmi felelőst! Mert nem akarok én itten neked…..
Aldobói Feldob 2010.02.24 09:39:18
@Szocio Pata: "de nem lesz Popper Péter, mert ő kap egy külön posztot."

Ami azt illeti, jó döntés, mert Popper bizony nehézsúlyú véleményformáló, őt valóban egyéniben illik indítani, ott mutatkoznak meg igazán képességei. Világnak okulására.
Aldobói Feldob 2010.02.24 13:34:11
@Szocio Pata: bezony, súlyos fazon, hogy az mennyi, de mennyi port hintett már élete során szét, kész csuda, hogy egyes generációk egyáltalán még kilátszanak alóla.
Aldobói Feldob 2010.02.24 13:48:01
@vészmadár (pica pica): "miért van az az érzésem, hogy Pityu bá az ürgekóstoló után egy kis hazai cserkóval is bekínálja emberünket?:)"

Na de akkor öntsünk tiszta vizet a pohárba, és ezúton kérdezném, tulajdonképp mi is áll azokban a marmonkannákban?!
Paranoid Android A kampány unalma 2010.02.20 10:15:48
     „Itt a tavasz, ergo dagad a fasz” felzettel jelent meg a kilencvenes évek elején egyszer a Magyar Narancs, amely egyrészt elgondolkoztatta az olvasók egy részét az élet értelméről, másrészt némi távolságtartásra inspirálta a nevezett…..
kikvogymuk NEMZETI GURU BAJNOKSÁG 2010.02.20 06:40:00
Magyar guruk. Tanítók. Spirituális mesterek. Tudásuknak egyetlen morzsája is több a kenyérnél, amiért hétköznapi rabszolgák naponta megharcolunk. Empátiájuknak egyetlen cseppje is több a könnytengernél, melyet frusztrált nyomorultak életünkben ejtünk. Felettünk állnak,…..
Aldobói Feldob 2010.02.21 13:32:16
@Szocio Pata: Mit mondjak, irigyellek, kötélből lehetnek az idegeid. Amikor éjjel szörfölgetek a tévéadókon és nagy hirtelen előtűnik a képernyőn Müller Péter Tanító áttetsző szelleme a monstrum fotelben üldögélve, akkor bizony megvallom, rémülten szoktam a paplanom alá merülni. Hogy miért rémülten? Mert attól tartok, netán olyan megfellebbezhetetlen igazságszikrát talál a képembe lobbantani Ő, amitől érvényét vesztheti egész eddigi (amúgy sem túl fényes) földi életem. Ez esetben pediglen kezdődhetne minden újfent elölről, ami az igazat megvallva... Na.
Eltelt egy újabb hét az ajánlószelvények összegyűjtésére rendelkezésre álló időből, s bár még négy hétig vadászhatnak a jelöltek, a korábbi bejegyzés folytatásaként talán nem érdektelen ránézni már a hivatalos adatokra is:  …..
Aldobói Feldob 2010.02.20 15:21:46
@mrs. white: mert annyira ütős a juli néni fizimiskája ott a gyurcsány előtt, hogy na.
Aldobói Feldob 2010.02.20 15:25:23
@Zengőtorkú Nyivákoló: az meglehet, viszont echte mszp-s törzsanyagból dolgoztak...
Aldobói Feldob 2010.02.20 19:25:19
A KOPOGTATÓCÉDULÁS
2010.02.19. 06:56 Szocio Pata

Szépjónapot kívánok a tisztelt lakónak! Engedje meg kéremszépen a zavarást, hogy elkérjem a céduláját!

Hogy kinek a számára?

Dr. Bukszos Ferdinánd ügyvéd úr számára a FDK-MTP választási szövetség képviseletében. Az ügyvéd úr 50 éve él a körzetben, ismeri ügyes-bajos dolgainkat! De országos szinten is nagyon. Mélyen meggyőződéses. Család egy darab. Felesége nőnemű. Boldog házasság harminchárom éve. Három felnőtt gyerek, az első jószolgálati sebész Afrikában, a másik karitatív nőgyógyász Ázsiában, a harmadik űrhajós! De az ügyvéd úr is nagyon elkötelezett társadalmi szinten! Most például egy hónapig mindenkinek ingyen intézi az ügyes-bajos dolgait, a gyerek-elhelyezési pertől egészen a váláson keresztül egészen a örökösödésig, kivéve a gyilkossági ügyeket. Ha mindez meggyőző volt Önnek, helyezze a kopogtató céduláját a horgászbot végére rögzített dobozkába! Azért vagyok kénytelen ilyen nagy távolságot tartani, mert tegnap a háromper bében egy százkilós nőtől akkora parasztlengőt kaptam, hogy a földszinten tértem magamhoz. Pedig minket az FDK-MTP mindenre felkészít! Aki nálunk tíz felett futja a százat, az csak plakátragasztásra! Aki meg nem tud elhajolni egy jobb-bal csapot ütéskombó elől, az meg irodai munkára! A kopogtatósok az elitalakulat! Én például tizennyolc darab tízforintost kapok el a levegőben, mielőtt földre esik! Olyanok a reflexeim. Hogy miért kaptam mégis a maflást? Mert a lépcsőházban kiégett a villany, és mire megláttam a nő tenyerét, már késő volt! Naná, hogy GPP-s volt!

Fiatal, radikális népség, vérben forgó szemekkel, vulkáni természettel. Lassan, alattomosan fortyog bennük az utálat, de ha felszínre tör, ajjaj! Azok még viperával is! Ilyenkor nincs mese, futás! Csak az a bibi, hogy a lépcsőfutás nem olyan, mint a sík, macerásabb, és az utolsó 3-4 fokot már ugrani kell, ráadásul isten tudja, hogy nincs-e egy GPP-s alsó emeleten! Mert összetartó fajta, hamar felverik az egész lépcsőházat!

A KTP-sekkel könnyebb! Idős, betegeskedő emberek, hamar felforr az agyvíz, de hamar ki is hűl! Káromkodnak egy sort, maximum utánad vágnak egy sámlit, de akkora az embet már a liftben!

Az SZHP meg pont az ellenkezője. Sunyi, kiszámíthatatlan népség! Mosolyogva, bólogatva hallgatják, amit mondok, aztán bemennek a szobába, „mindjárt, hozom a cédulát!”, búgják, aztán megjelennek a sósavas flakonnal, mert ezek nem ám indulatból támadnak, hogy ami a kezük ügyébe, ezek előre készülnek! Az ötperdébe be sem teszem a lábam, annyi az SZHP-és! És DDMP-és!

Azok igazi konzervatív emberek, puszta ököllel vagy díszfokossal jönnek, vagy kardlapoznak. Az ember nem is hinné, az hogy fáj! De én mind közül a JTP-éseket utálom a legjobban! Igazi értelmiségi párt! Kinyitják az ajtót, aztán kezdik a nyafogást, okoskodást és lelkizést! Pfújjj! Zsibbad tőlük a fejem! Na kérem szépen, köszönöm a türelmét, és akkor adja?

A szelvényt? Vagy a maflást?

(Forrás: kikvogymuk.blog.hu)
Az MSZP a parlamenti választási kampányban fontosnak érezte, hogy döntsön az októberi önkormányzati voksolásra állítandó fővárosi listájától, és egyben megnevezze főpolgármester-jelöltjét. Vajon mi az oka ennek a sietségnek, és biztosak lehetünk-e abban, hogy a már…..
Sejtettem, hogy előbb-utóbb az MDF-fel kapcsolatban valamit már el kell találnom. Miután az utóbbi időben többször tévedtem az előrejelzésben, hiszen a párt 2004 óta rendre átbillent a küszöb felett, ezúttal a szokásosnál is óvatosabbnak kellett volna lennem. Ennek ellenére egy…..
Aldobói Feldob 2010.02.18 22:30:23
@mirrmurrkandúr: hagyd, júlia el van tévedve. de nagyon. régóta.
Aldobói Feldob 2010.02.18 23:07:41
@mirrmurrkandúr: "meg a kiöregedett, ocsmány munkásőr-milliárdosokra nem szavazok,"

Te nem kultiválod a don Kapolyival védjegyzett jó öreg munkásőr miliőt? Ejnye, na.
 Nem kis vihart kavart néhány hete az a hír, miszerint Dzsudzsák Balázs a Fidesz kampányarca lesz. A magyar sajtó egy részének állapotát jelzi, hogy ebből persze így szinte semmi nem volt már eredetileg sem igaz: szó sem volt „kampányarcról”, mindössze a sportot…..
Aldobói Feldob 2010.02.18 20:29:02
@,: momentán úgy tűnik, ha esterházy helyén maga az atyaúristen állana, az mszp-t az sem mentené meg a bukástól, ti. csöpögnek a korrupciótól.
Aldobói Feldob 2010.02.18 20:48:58
@vagyok59: ez jó!!
Aldobói Feldob 2010.02.18 20:51:12
@Dr. Zerge: hagyd, megreccsent a csávó.
Subba Twitter: Best of Kovi 2010.02.18 08:45:00
Ice-T valószerűtlen testalkatú kedvese, Coco mellett még mindig a Pornópápa a kedvenc twitterező celebünk. Kicsit modoros, de nagyon vicces, főleg ezek a pikant kis párbeszédek. Lássuk az elmúlt hónapok legviccesebb bejegyzéseit! Forgatáson:…..
Bizonyára - velem együtt - sokakat meglep, hogy most már napok óta tartósan a Jobbik vezeti ennek a blognak a szavazását. Több ezer voks érkezett, s bár természetesen egy ilyen szavazás nem lehet reprezentatív, és közismert az is, hogy a Jobbik nagyon erős (felülreprezentált) az…..
Aldobói Feldob 2010.02.15 20:22:51
@mrs. white: " Forradalmat kell csinálni de a föld összes országában egyszerre. Ahogy a dolgok állnak sanszos. Mert hosszú távon nem megy már, hogy a világ vagyonának a 96%-át a föld népességének 1% birtokolja. Ez valamikor robbani fog."

Teljességgel egyet értek, de sajnos nem fog menni. Elvileg a fejlődő országok lakossága lehetne ennek a forradalomnak a potenciális ereje, viszont ők meg pont a kapitalista konzumpolgár státuszát igyekeznek elérni. De ezerrel!!
Aldobói Feldob 2010.02.15 21:34:23
@mrs. white: Mivel az ember meglehetősen alkalmazkodó lény, nincs kizárva, hogy még időben áttér valami ésszerűbb és egyben igazságosabb szisztémára.

Mivel eléggé valószínű, hogy nem egyidőben fog bekövetkezni a totális omlás, ezért a lokális konfliktusokból okulva (és általuk kényszerítve) talán inkább fokozatos lesz az átállás egy élhetőbb gazdasági, társadalmi és politikai szisztémára. Mindezeknek az esélyét nem látom teljesen lehetetlennek.
Mindig élvezettel olvasom Lánczos Vera írásait, amelyeknek visszatérő témája a politikai elemzők butasága, felületessége és fájdalmas hozzájárulása a demokrácia minőségromlásához. Korábban az ÉS-ben, legújabban pedig a Galamus-csoport nevű formációban ostorozza időnként…..
Aldobói Feldob 2010.02.14 10:44:06
Az MDF esélyeiről többször írtam. Január végén, amikor már tudható volt, hogy az MDF és az SZDSZ együttműködése buktatókkal terhelt, és a nyilvánosság előtt is láthatóvá vált zűrzavar, azt sem tartottam kizártnak, hogy teljesen dugába dől a terv. Állítottam és tartom…..
Aldobói Feldob 2010.02.12 21:32:07
@6.Lenin: "Már Bokrossal is verték a plafont,de igy átszakítva,ilyen istenverte magasságba már ciki utánuk menni.
Vagy csak én vagyok ilyen beszari?"

Talán rajtad kívül még én...
  Nyakig a hóban meg kell küzdenünk azzal a problémával is, hogy ki a bánatnak adjuk oda, azt a rohadt szelvényt? A probléma végül is nem bonyolult, de azért mellékelünk hozzá egy segédletet.   Nem kell arra szavazni, akinek odaadod. Nem, nem szabad felírni senkinek, hogy…..
     Miután teljes kétségek között vagyunk abban a tárgyban, hogy végül is melyik összeesküvés-elmélet igaz, az ember továbbra is kétségbeesetten keresi a választ: Ki irányítja Magyarországot? Az egyik visszafogott elmélet szerint a Moszad, a másik szerint az…..
Régi mániámról fogok beszélni, talán a megszokottnál is nyíltabban. Hosszú ideje vallom, a magyar közélet legnagyobb bajai nem abból származnak, hogy a politikusok szavazatvadász és haszonmaximalizáló módon viselkednek, hiszen ez – ha lehetnének is időnként…..
Aldobói Feldob 2010.02.06 16:58:27
@Horizont: "Ma már nincsenek határok. Csak mélységek."

Nekem úgy tűnik, mintha pont mélységek nem lennének, ellenben mélységes elvtelenségek annál inkább...
Ha hihetünk a híreknek, egy kivétellel már minden nevet ismerünk az MDF-SZDSZ budapesti egyéni indulói közül. Vidéken rosszabb a helyzet: a Békés megyei pártelnök büszkélkedett azzal, hogy a hét választókerületből négyben már meg is találták a jelölteket… Ahhoz…..
Aldobói Feldob 2010.02.04 22:33:58
@jjulie: definiálnád, hogy pontosan mit és főleg kiket értesz te lúzeren?
komolyan érdekelne, mert szerintem nem gondoltad te át ezt a lúzer dolgot eléggé. ti. bizonyos aspektusból akár a lakosság 80%-át is lúzernek tekinthetjük.
Aldobói Feldob 2010.02.04 23:12:39
@1.szolo (B.A.): én már annak is örülnék, ha a bal kezét a jobbhoz bilincselnék...
Aldobói Feldob 2010.02.04 23:13:57
@Aldobói Feldob: vagy a jobb kezét a balhoz...
Fantasztikus szuperinfós hirdetést hozott nekünk szóviccblogos harcostársunk, Hancu, a reklám azonnal meg is kapta az Évtized árukapcsolása díjat. Először csak simán nevettünk, hogy hahaha, ha sírkövet veszel, tunéziai nyaralást kapsz ajándékba, muhaha, aztán egyszer csak…..
w Milyen volt szőkesége? 2010.01.31 15:45:00
Vincze Lilla és a Napoleon Boulevard 1990-ben kiléptek az időből, és most vitaminreklámként, a régi fényben tértek vissza a színpadon. Jók voltak és most is jók, csak az ország szaladt ki alóluk. Hozzáadott értékként hallgassuk meg itt a Napoleon Boulevard egy kevésbé…..
Reckl Amál blogja Tolvajtempó 2010.02.01 11:12:00
Az Olasz Opera BarátaiSzegény hülye Hagyó Miklós! Úgy képzelte, hogy ha bűnözőkkel paktál le, azok majd elviszik a balhét, ha minden kötél szakad. A főtolvaj Antal Attila máris fölcserélte a fogda barátságtalan, vagy éppen túl barátságos atmoszféráját a jól megszokott…..
Az a szép a kampányban, hogy amikor azt hinnénk, ennél undorítóbb szintre már nem lehet lemenni, csak sikerül valakinek. Most épp Mesterházy rakott rá egy lapáttal, ezzel az MSZP visszavette a vezetést a ki tud többet ígérgetni a nyugdíjasoknak minden alap…..
Aldobói Feldob 2010.01.31 22:07:37
@S. Annyi: Még egy milliárd HUF-ért se. Viszont valami égésgyorsító anyagot szívesen löttyintenék a képébe, aztán megkérdezném tőle, adhatok-e tüzet?
Aldobói Feldob 2010.01.31 22:30:56
@hmx: ...Aligátor Alfréd, biztos nem ijednél meg tőle?
A szombatra kitűzött választmányi ülés volt hivatott meghozni az MDF választási felkészülésének végső döntéseit. A decemberben meghirdetett nyitás politikája, a különféle szervezetek, legfőképp az SZDSZ beszervezése azonban az utóbbi hetekben egyre kaotikusabb állapotokat…..
Aldobói Feldob 2010.01.31 20:26:40
@trey82: remélem a te szavazatoddal pont elérik a 4,9%-ot és snitt!!!
törökgáborelemez 42. 1+1=0? 2010.01.22 18:55:00
Több okból sem szerencsés, ha egy elemző a megérzéseiről beszél. Mondanom sem kell, hogy az ilyesmi nem tartozik a bevett módszerek közé, ráadásul önveszélyes is ilyen nehezen igazolható állításokkal traktálni a publikumot. Miután azonban egy blog többet bír el, ezúttal…..
Aldobói Feldob 2010.01.22 19:54:05
@1.szolo (B.A.): a jobbik biztosan, ellenben pont a fidesz-ben nem vagyok biztos... mármint, hogy akarják-e ők teljes őszinte elszántsággal a rácsok mögött tudni ibolyáékat. ugyanis sose lehessen tudni, mire lehet még őket felhasználni, ugyanis ibolyáéknak aztán igazán nincsenek morális aggályaik semmivel kapcsolatban, sőt annak az ellenkezőjével sem...
Aldobói Feldob 2010.01.22 20:22:16
@peacekeeper: hát pont ezt írtam föntebb, hogy a fidesz nem biztos, hogy támogatná a mentelmi joguk felfüggesztését. pedig milyen jellemző lenne a magyar közállapotokra, ha az ex-igazságügyminiszter asszony köztörvényes bűnügyben elítélt lenne (még ha "csak" egy felfüggesztettel is.)
Aldobói Feldob 2010.01.22 21:09:28
@malac69 nemigazországi hisztidetektor (centi=79): köszönet, hogy válaszoltál helyettem.