Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gajdacsi

2 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt egyszer egy újgitáros tehetségkutató, melynek volt szerencsém részt venni az előzetes zsűrijében, valamint a Marshall volt a rendezvény egyik fő támogatója. Nevesül a nyertes egy Marshall 1959HW fejjel lett gazdagabb (többek közt). A díjak közt volt továbbá egy profi…..
Gajdacsi 2011.08.28 17:12:16
Betette a lábát a Sziget nagyszínpadára a gitar.blog.hu. A Gesztiválon játszó Gringo Sztár zenekar gitárosa Kálmán Tomi életét tette szebbé egy VOX AC15C1 kombó. De ami ennél is szebb, hogy a lenti képen látható pedálboard HiZ (azaz én) keze munkája. Egy elrejtett G-Lab PB1…..
gitar.blog.hu "The real thing" 2010.04.18 23:37:00
Régebben volt néhány poszt, ami egy Rob Chappers nevű youtubehős ürgével volt kapcsolatos, amikben Marshall motyókat hajtott. Mostanában kicsit leült a fazon iránti lelkesedésem, konkrét videodömpinget produkált az elmúlt pár hónapaban szerintem, amit elég gyorsan meguntam.…..
Hahó  Előre elárulnám, hogy aki nem szereti a jó metált annak lehet, hogy nem is érdemes tovább olvasnia a bejegyzést, mert most valami az eddigieknél sokkal súlyosabb cuccot készülök linkelni:) Pár napja leltem rá a youtubeon egy júliusban feltöltött videora, ami nem is…..
Gajdacsi 2009.09.16 19:47:50
Sziasztok  Azt hiszem ahogy telnek az évek és az ember egyre több zenét meghallgat, elég komolyan elkezd változni az ízlése. Ezt magamon is érzem és sok barátomon ismerősömön is észrevettem már. Ez sokszor eszembe jut mostanában. Valahogy nekem úgy tűnik a dolog, mintha egy…..
gitar.blog.hu AmPlug videoval 2009.05.26 19:29:00
Biztos vagyok benne, hogy minden gitáros járt már úgy, hogy akkor támadt kedve gitározni, amikor zavart volna másokat játékával. Persze ilyenkor az megoldás, hogy a gitárt bedugjuk az erősítőbe és az erősítőbe meg egy fülhallgatót….. Voxék leegyszerűsítették a dolgot,…..
gitar.blog.hu Húúú, ba..meg 2009.05.20 13:03:00
Őőőő. Folyamatosan tanul az ember. Miután kihúztam a fejem a homokból és a hátsó felemből érdekes videóra akadtam. "Ismerd meg szép hazád". Mint ahogy lövésünk sincs az országról amiben élünk, ugyanúgy a hazai zenekarokról sincs. Elutazunk külföldre,…..
gitar.blog.hu Stúdió a panelban 2009.05.11 19:41:00
Sziasztok! Egy szép tavaszi napon a gazdagréti lakótelepre indultam, ahol a Kiende zenekar stúdiófelvétele készül. Persze hallottam már olyanról, hogy egy panellakásban vesznek felvalamit egy hanglemezhez. Na de akusztikus gitárt??? Egy panelban??? A kisszoba minimális…..
Gajdacsi 2009.05.13 10:07:15
@tiberrr: Csá!
Igen ez a videó arról szól, hogy Kiendéék hogyan és mivel csinálják...! ;)Nem kell követni! A zenekar további felvételeiről is készül majd video és elárulják hogy egy különleges keverést is alkalmaznak.....De erről majd Ők.
Egyébként egy darab gitár visszahallgatásánál miért is kell sztereoképet kapni?

Üdv!
Gajdacsi 2009.05.14 19:49:33
@_Frajti_: Köszi! ;)
Fogadok, hogy egy kezemen meg tudnám számolni itthon hány gitáros tud a fenti kérdésre válaszolni. Ezzel én is így voltam még kb három hónapja. Blogger Z és Hz kolléga épp a NAMM Show-ról érkeztek haza, mikor megemlítették ezt a nevet amire én csak néztem bambán, mert…..
Alig, hogy magunkhoz tértünk a Vox újdonságai és frankfurti sikerei után, ismét akad valami amire rácsodálkozhatunk. Ezúttal az öreg Jim Marshall bátyánk és maga Paul Weller - napjaink egyik legelismertebb énekes/dalszerzője (a szülőhazájában mindenképp) -  örvendeztetett…..
gitar.blog.hu Ha elindul a vonat. 2009.03.11 10:00:00
VOX Night Train gitárerősítő.A NAMM-on mutatta be a VOX a Nigt Train 15W maximális teljesítményű gitárfejét. Megérett a pillanat, hogy egy rövid videóval és néhány hangmintával örvendeztesselek meg…..