Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dorong

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hajrá Sport Club Folytatás 2009.03.24 18:54:00
Dorong 2009.03.28 10:43:53
@ájszhoki: Drága Feri!

Persze, hogy nem igy lesz.

Üdvözlettel,
a csíkszeredai Sport Club Jégkorongcsapata.
Már csak egy győzelemre van az SC Csíkszereda az újabb román bajnoki diadaltól, a korábban szuperfavoritnak vélt HC ismét kikapott. Az újabb, ezúttal 3-2 arányú SC-sikerből Wallenberg (2 gól) és Sloboda (1 gól) vette ki leginkább a részét, és persze Kozuch kapus is megtette,…..
A negyedik mérkőzésen voltak szép gólok, csúnya belépők, de a bajnok ezúttal is bebizonyította, hogy miért is ő a bajnok. A mérkőzés a tegnapihoz hasonlóan kezdődött, vagyis pontatlan és lassú játékkal. A csapatok várták, hogy az ellenfél hibázzon. A bírók…..
Dorong 2009.03.24 20:59:17
@SC 2009: és még valamit kihagytál. Mihály Árpi, azok után, hogy 10 percest kapott "kommentálásért" megakarta verni a bírót. Ezért azonnal meccsbüntetést kellene itélni, de nem tették.
Szombaton bajnokot avattak a 14 éven aluliak vetélkedésében. Székesfehérvári hosszabbításos győzelmük után odahaza a rendes játékidőben nyertek az erdélyiek. Ezúttal 5-3 lett a végeredmény, a párharcot 2-0-ra hozták. Eye olvasónk a helyszínen állapította meg, hogy a…..
Vasárnap 3-1-re nyert, így már 2-0-ra vezet a román döntőben az SC Csíkszereda. Nehezen eszmél mindkét csapat szurkolótábora, természetesen fordított előjellel. A bronzmérkőzésen is 2-0 az állás, ott a Steaua veri a brassóiakat. Gál Sándor, az SC Csíkszereda…..
A román bajnoki döntőben folytatódott az SC szárnyalása. Az első mérkőzés 6-4-es győzelme után a másodikon is két góllal verték az előzetesen esélyesebbnek tartott HC-t. Így a négy győztes meccsig tartó döntőben 2-0-ra vezetnek. Filip góljára Zabludovszkij még az első…..